ALIGNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALIGNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.108.038

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 27.06.2014 14235-0103-013
24/01/2014
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heivoort 22

2491 Balen (Olmen)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalverhoging (RV)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 31 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap; ;: met beperkte aansprakelijkheid "ALIGNO" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De enige vennoot besliste om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zeshonderdzestigduizend euro (¬ 660.000,00), zoals blijkt uit de; ;; notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2013.

De enige vennoot besliste op 16 december 2013 tot toekenning van een tussentijds dividend, van een totaal; bruto bedrag van zeshonderdzestigduizend euro (¬ 660.000,00), Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 31; december 2013, door toekenning van een dividendvordering ten belope van het netto-bedrag van het aan de enige; vennoot toegekende dividend. De enige vennoot stelt vast het dividend op heden betaalbaar is, en verklaart dat

het derhalve, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537;

"

W.I.B. 1992, geboekt werd door toekenning van de dividendvordering aan de enige vennoot.

TWEEDE BESLUIT: Verslaggeving Kennisname van het verscao van de bedriifsrevisor De enige vennoot neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de; voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende; een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als! tegenprestatie verstrekte vergoeding. De enige vennoot, voormeld, verklaart voorafgaand aan deze beslissing; een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er;

geen opmerkingen op te formuleren, " Conclusies van de bedriifsrevisor De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, Evy Neyens, luiden; letterlijk als volgt: "Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut. van de Bedrijfsrevisoren, verklaart ondergetekende Evy NEYENS, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van dei Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor, dat. (a) De intentie geuit; is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA ALIGNO middels een inbreng in nature van dei vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van ¬ 660.000,00 onder afhouding van 10%ï roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Het totale netto: dividendbedrag zal dus ¬ 594.000,00 bedragen; (b) Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving: en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in: nature; (c) De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid; (d) De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in: de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze; methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met de vergoeding vooreen bedrag van e 594.000,00; zodat de inbreng niet overgewaardeerd is; (e) Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto; dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal de inbreng in natura ad tr 594.000,00 aanleiding geven tot; een verhoging van de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijk opschortende voorwaarde dat de vennoot van de; vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van de: dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal; slechts. worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoot welke wel: wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging, VVij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere: woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

in de bijlagen bij het Belgi na neerlegging ter griffie

mod 11.1

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111111,1.11111U J1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

;= Ondememingsnr: 0447.108.038 Benaming (voluit) : Aligno

11

mod 11.1

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelastingen bij de BVBA ALIGNO en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Messenhoven, 16 december 2013, BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor Vertegenwoordigd door: Evy NEYENS Bedrijfsrevisor"

Neerleaginq Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandeL

Beslissing De enige vennoot beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vijfhonderdvierennegentigduizend euro (¬ 594.000,00) om het van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro (¬ 18.592,00) te brengen op zeshonderdentwaalfduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro (¬ 612.592,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van zijn zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij! heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Verwezenliikinci van de kapitaalverhocrinci Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten faste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vijfhonderdvierennegentigduizend euro (¬ 594.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze inbreng wordt de intrinsieke waarde van de aandelen verhoogd van zesduizend driehonderdentwaalf euro dertien cent (¬ 6.312,13) per aandeel naar achttienduizend honderdtweeënnegentig euro dertien cent (¬ 18.192,13) per aandeel.

De enige vennoot erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de voorbije vijf boekjaren, en de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij een latere kapitaalvermindering binnen de termijn van vier of acht jaar, naargelang de vennootschap een kleine vennootschap (art. 15 W. Venn.) is of niet.

Vaststelling van de kapitaalverhoging De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderdvierennegentigduizend euro (¬ 594.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderdentwaalfduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro (¬ 612.592,00), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder vermelding van waarde.

DERDE BESLUIT: De enige vennoot beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweeduizend vierhonderdenacht euro (¬ 2.408,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zeshonderdentwaaifduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro (E 612.592,00) tot zeshonderdvijftienduizend euro (¬ 615.000,00).

De enige vennoot beslist dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door incorporatie van de beschikbare reserves, Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeduizend vierhonderdenacht euro (E 2.408,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderdvijftienduizend euro (¬ 615.000,00), vertegenwoordigd door vijftig (50) kapitaalaandelen zonder vermelding van de nominale waarde

VIERDE BESLUIT: Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het kapitaal is vastgesteld op zeshonderdvijftienduizend euro (¬ 615.000,00) en is vertegenwoordigd door vijftig (50) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, zodat ieder aandeel één / vijftigste (1/5051.) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt. Het kapitaal is voor een bedrag van vijfhonderdvierennegentigduizend euro (¬ 594.000,00) afkomstig uit een kapitaalverhoging die op 31/12/2013 werd doorgevoerd overeenkomstig artikel 537 WIB. Toekomstige kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.." De enige vennoot verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLUIT: De enige vennoot verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake. De enige vennoot en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan Cuypers Boekhouding - Fiscaliteit, kantoorhoudende te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Jan"Ván Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behoud aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 29.08.2012 12518-0434-014
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.08.2011, NGL 24.08.2011 11449-0307-014
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.07.2008, NGL 06.08.2008 08541-0377-013
03/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.07.2007, NGL 27.07.2007 07506-0146-011
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.06.2005, NGL 08.07.2005 05450-4554-013
31/03/2005 : TU069168
14/09/2004 : TU069168
07/09/2004 : TU069168
02/02/2004 : TU069168
01/08/2003 : TU069168
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.08.2015, NGL 28.08.2015 15499-0394-014
13/06/2002 : TU069168
26/04/2002 : TU069168
20/07/2001 : TU069168
12/12/2000 : TU069168
30/04/1992 : TU69168

Coordonnées
ALIGNO

Adresse
HEIVOORT 22 2491 OLMEN

Code postal : 2491
Localité : Olmen
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande