ALHAMBRA INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALHAMBRA INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.920.331

Publication

30/04/2013
ÿþmof 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van KaoplhandeI te Anhverpen, op

19 APRL 2013

Griffie

11111111111.1111j111111

Ondernemingsnr q!)-5:2)_

Benaming (voluit) :ALHAMBRA INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jos Ratinckxstraat 6-7 bus 52 2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op 1810412013, neergelegd ter registratie, ;; BLIJKT DAT:

1) 1/ Mevrouw VAILLANT Anne-Charlotte Jeanne, geboren te Dunkerque (Frankrijk) op zes juni] negentienhonderd zeventig, echtgenote van de heer Pierre Maurin, wonende te Frankrijk, 75016 Parijs, rue: Raynouard 14 (paspoort Frankrijk nummer 09PT07629);

; 2/ De heer MAURIN Pierre Georges Christophe Marie, geboren te Toulon op elf oktober negentienhonderd; zesenzestig, echtgenoot van mevrouw Anne-Charlotte Vaillant, wonende te Frankrijk, 75016 Parijs, rue Raynouard; 14 (paspoort Frankrijk nummer 13A164664);

een handelsvennootschap (hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-; kelijkheid, met de naam: "ALHAMBRA INTERNATIONAL".

2) Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt

;; "De vennootschap heeft tot doel:

Leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige; instellingen, op het gebied van personeelsselectie, human resources, management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek, publ'sciteit, computerverwerking en -programma's, organisatie, onderzoek, research, controle en ontwikkeling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden.

Adviesbureau op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering.

Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren. Overige zakelijke dienstverlening niet anders genoemd.

Het beheer van onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van het vruchtgebruik, de blote eigendom als de volle eigendom.

; Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten: ;; uitoefenen.

Elke dienstverlening van welke aard ook, de bijstand en deelname in het bestuur van vennootschappen,, ondernemingen en instellingen.

;i Het verhuren van haar diensten of van de diensten van derden, vennoot of niet; het verstrekken van raad; beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, het uitvoeren van studies, de zaakvoering, het; opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten,; handelsvertegenwoordiging het optreden als tussenpersoon en het verstrekken van alle diensten en van alle; activiteiten in verband met de vestiging, de ontwikkeling, de administratie, het beleid, de controle van handels of; industriële bedrijven.

Het verstrekken van alle bijstand aan alle personen, vennootschappen, organisaties, besturen en verenigingen,: zowel op juridisch, fiscaal, administratief of organisatorisch vlak.

Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch ;; onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met;; ij dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk;? ;: welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze; ; vennootschappen

Dit alles in de meest ruime zin genomen.

De aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

r ;

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiad

uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten. Uitbating, ontwikkeling, deponering van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden.

Verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties. Import en export, groot- en kleinhandel, fabricage, makelaar- en commissiehandel in aile producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines bestemd voor handel, nijverheid, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, dit alles in de meest ruime zin.

Alle activiteiten van een holding maatschappij.

Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen, ten einde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen, waarin zij participeert, bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied,

Aldus kan de vennootschap ondernemingen, waarin zij participeert, mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering ten einde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enig andere rechtsgeldige wijze van verwerving.

Anderzijds kan de vennootschap zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal, financiële, administratieve en consultatieve bijstand verlenen aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekkingen, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen nastreven en op alle wijzen en volgens modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op om 't even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die van aard zijn haar activiteit te bevorderen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel in verband staan of om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken "

3) De vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, district Berchem, Jos Ratinckxstraat 5-7 bus 52,

4) De vennootschap is opgericht op 18/04/2013 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

5) Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro

en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde,

lntekeninq

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de oprichter sub 1/ heeft ingetekend op zesenzeventig (76) aandelen, hetzij tot beloop van veertienduizend

honderd zesendertig (14.136,00) euro, waarvan vierduizend zevenhonderd en twaalf (4.712,00) euro volgestort;

- de oprichter sub 21 heeft ingetekend op vierentwintig (24) aandelen, hetzij tot beloop van vierduizend vierhonderd

vierenzestig (4.464,00) euro, waarvan duizend vierhonderd achtentachtig (1.488,00) euro volgestort.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, waarvan zesduizend

tweehonderd (6200,00) euro volgestort.

Bewijs van deponering

De oprichters bevestigen dat elk aandeel tot beloop van één/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van

zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro,

6) Het boekjaar begint op 1 januari van iederjaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

31/12/2014.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van juni om veertien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de

_vergadering" op hetzelfde-uur gehouden-op de-eerstvolgende" werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i i.i

mod 11.1

8) De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden,

Als zaakvoerder is aangesteld : mevrouw VAILLANT Anne-Charlotte Jeanne, geboren te Dunkerque (Frankrijk) op zes juni negentienhonderd zeventig, wonende te Frankrijk, 75016 Parijs, rue Raynouard 14 (paspoort Frankrijk nummer 09PT07629), die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt. De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

10) Er geen commissaris werd aangesteld,

11) Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en Inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Accountants & Tax Advisers international BVBA te 2600 Antwerpen, J. Ratinckxstraat 5-7 bus 52 evenals haar bedienden, aangestelden en lastgevers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de diensten van het Ondernemingsloket teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen en de BTW administratie in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte één volmacht aangehecht

40

e

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Af





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALHAMBRA INTERNATIONAL

Adresse
JOS RATINCKXSTRAAT 5-7, BUS 52 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande