ALEXIS HERBOSCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEXIS HERBOSCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.649.742

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 20.03.2014 14069-0352-009
06/08/2012
ÿþ rf:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ner'rrtplgi]1 ter griffie van de Rechtbank var nJupir d,L.t,, le Antwerperl-

op Z fi Il11 7012

De Griffier

Ondernemingsnr t 6 itey.

Benaming ALEXIS HERBOSCH

Voluit

Verkort :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lorkendreef 16 te. ,2.170 Sc6

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op vierentwintig juli tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALEXIS HERBOSCH

Zetel - 2970 Schilde, Lorkendreef 16

Duur - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichter - De heer HERBOSCH Alexis Jane Eric, geboren te Wilrijk op twaalf november negentienhonderd zesenzeventig, echtgescheiden, wonende te 2970 Schilde, Lorkendreef 16.

ldentiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng - De heer HERBOSCH Alexis Jane Eric : volledig volstort. Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE85 7310 2570 8106 bij de KBC BANK ANTWERPEN Waalsekaai 4, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALEXIS HERBOSCH in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 5 juli 2012 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Begin en einde boeklaar - van een oktober tot dertig september. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

Reserves. - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo.

Voor-behoed,

aan he

Belgisc Staatebi

*12137832*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verdeling vereffeningsaldo -- Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : Alexis HERBOSCH te Schilde, Lorkendreef 16 Het mandaat is

bezoldigd.

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

- het waarnemen en het uitoefenen van bestuurders- en beleidsfuncties, het verlenen van advies, management en aanverwante diensten; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuels of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever.

- interieurarchitectuur in haar meest ruime zin, dit wil zeggen, het ontwerp, het uitdenken en volledig uittekenen van volledige interieurprojecten, het inrichten en herinrichten van interieurs alsook het verlenen van interieuradvies, werfcontroles en toezicht hierop.

- productontwikkeling in de meest ruime zin, uitdenken en ontwerpen van stijlen en logo's.

- ontwerpen van meubels en alle mogelijke decoratieartikelen evenals stoffen, behangpapier, enzovoort, alsook de verdeling ervan, de aan- en verkoop, de klein- en groothandel.

- aankoop en verkoop, invoer en uitvoer van alle mogelijke antieke en brocante artikelen, zoals onder meer meubilair, ornamenten, decoratieartikelen enzovoort. - het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot de onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorhouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

sr'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

- tenslotte mag zij alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk oogmerk kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen

Plaats, dag en uur iaarvergadering - vijftien maart om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend veertien, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: de heer Frank Vonckx, extern accountant - belastingconsulent, De Reep 20, 2970 Schilde.

-_- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift

"

Coordonnées
ALEXIS HERBOSCH

Adresse
LORKENDREEF 16 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande