ALDO - ELEKTRO COMM.V.

Société en commandite simple


Dénomination : ALDO - ELEKTRO COMM.V.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.868.965

Publication

25/03/2014
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t,'."; ~'i° 7s3 t~ ~}t'~ r; si

_ r- ~~

L~~6a~+~t~:~'£~~.~,...?~"~?o11j op ,.

11 MRT 2014

Griffie

ICI IBIS



" 1406695

De vennootschap werd opgericht tussen een beherende en stille vennoot. De hoofdelijke

aansprakelijke vennoot is de heer Albert Doms, Bergstraat 10 te 2930 Brasschaat en hierna genoemd de beherende vennoot.

- Rechtsvorm, naam en algemeen; De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire vennootschap . Haar naam luidt "Aldo-Elektro Comm.V"

- Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Bergstraat 10 te 2930 Brasschaat.

- maatschappelijk doel : Diensten met betrekking tot electrische en electronische installaties in de meest ruime zin

Klein- en groothandel van alle roerende goederen zowel in binnen- en buitenland. Advies en consultancy in de meest ruime zin. Alle administratieve dienstverrichtingen in de meest ruime zin.. Aan- en verkoop van alle roerende en onroerende goederen. De mogelijkheid om

bestuurdersmandaten uit te oefenen en het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon ofals vertegenwoordiger. Zij mag ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitba tingen inrichtingen in huur geven of deze aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-,njverheids-,financiële-, burgerlijk- en roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België of in bet buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken ofte bevorderen.

Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in ver band met haar doel aankopen uitbaten ofafstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van in breng, fusie, opslorping, inschrijving op aandelen, deelne ming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen ofvennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig of aanvenvant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering, samenwerking ofassociatie ofandere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschap pen. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen. Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen - als in buitenland, zowel in groot - als in kleinhandel.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeldgegeven. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële ofburgerrechtel jke

Op de laatste blz. van Luik El-vermelden ' : Recto : Naam en hoedanigheid van dëeeeeeeumënterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr :

Benaming (voluit) ALDO - ELEKTRO . V.

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bergstraat 10, 2930 Brasschaat, België

(volledig adres)

Onderwern(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uittreksel van het onderhands document opgemaakt op 20 februari 2014 houdende oprichting van een Gewone Commanditaire vennootschap blijkt ondermeer:

ose- 2D6g

Bijlagen bij het Belgieli_Staafklad - 2./03/2014 -_Annexes_s1.uMnniteur belge

Liet Q - vervolg

verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon ofals vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële offtnanciële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod POF 11.1

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 Euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

- Bestuur: De leiding van de vennootschap berust bij een zaakvoerder gekozen door de algemene vergadering. Hij heeft alle bevoegdheden om de vennootschap in alle verbintenissen rechtsgeldig te verbinden.

- Boekjaar/jaarrekening/winst: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Algemene Vergadering: De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 19u00.

- Reserves-Winstverderling: Bij gewone meerderheid zal worden besloten welk gedeelte van de winst gereserveerd wordt en welke winst voor uitkering in aanmerking komt, welk gedeelte naar rato van het aandelenbezit verdeeld zal worden,

TIJDELIJKE BEPALINGEN.: Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014 en loopt vanaf heden. De eerste algemene vergadering zal in 2015 plaatsvinden. Wordt aangesteld als zaakvoerder die aanvaardt: de heer Doms Albert, Bergstraat tOte 2930 Brasschaat. Wordt aangesteld als bijzonder volmachtdrager: Factum Fiscalis bvba, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen teneinde bij ondernemingslokket en BTW diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de opgerichte vennootschap en latere eventuele wijzigingen en aanvullingen.

Voor eensluidend,

Doms Albert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 -.wuexeL duAlaaiteurhelge

29/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALDO - ELEKTRO COMM.V.

Adresse
BERGSTRAAT 10 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande