AL BEDRIJFSADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AL BEDRIJFSADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.880.321

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 12.07.2013 13300-0264-012
29/12/2011
ÿþ" Nad Word 11.i

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad 8dest'gemd ter griffie :r11

Rechtbanki,ci1 ~.~;ti~~~t'. " :. ; !:",ât.s~?aq

op

De Gril/iet

Griffie









*11196139





Ondernemingsnr g 414 250, 5,2-7 Benaming

(voluit) : AL Bedrijfsadvies (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2980-Zoersel, Kanunnik Ullenslaan 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 02/12/2011, neergelegd voor registratie, blijkt dat:

De heer AERTS Luc Joanna Franciscus Cornelia, zaakvoerder, geboren te Halle op dertig juni negentienhonderd éénenzestig, wonende te 2980 Zoersel, Kanunnik Ullenslaan 10. Echtgenoot van mevrouw Van de Waeter Liliane Ludovica Leopold,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "AL Bedrijfsadvies", met zetel te 2980-Zoersel, Kanunnik Ullenslaan 10, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 02/12/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- de verwerving van deelnemingen, belangen, aandelen, effecten, obligaties en waarden door inschrijving, aankoop, optie, inbreng, fusie, geldschieting of enig ander middel, in alle dienstverlenende, financiële, commerciële of industriële ondernemingen;

- het besturen, begeleiden en adviseren van ondernemingen en vennootschappen in het algemeen en in het bijzonder van ondernemingen actief in de bouwsector en aanverwante activiteiten; inclusief het organiseren van marktonderzoek en het voeren van marketingactiviteiten ten behoeve van voormelde sector; het waarnemen van bestuursmandaten, het verstrekken van managementadvies voor eigen rekening, in opdracht van derden of in deelneming met derden;

- het beheer van roerend en onroerend patrimonium door het aanhouden van deze goederen op langere termijn bij wijze van investering, zodat deze goederen een wezenlijk en duurzaam bestanddeel vormen van het patrimonium van de vennootschap;

- het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin;

- het kopen, verkopen, importeren en exporteren van alle goederen die verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag bovendien rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van inbreng, fusie, opslorping of inschrijving of op welke manier ook, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd negentig duizend euro (¬ 390.000,00). Het is verdeeld in driehonderd negentig (390) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/driehonderdnegentigste (11390-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbreng in natura - vergoeding door aandelen

De heer Luc Aerts verklaarde in te schrijven op alle driehonderd negentig (390) aandelen en deze volledig te volstorten, voor een bedrag van driehonderd negentig duizend euro (E 390.000,00).

Ter volstorting van de aandelen waarop hij inschreef, deed hij in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AL Bedrijfsadvies" een inbreng in natura van de volgende roerende goederen, te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

weten : driehonderd vijfenzeventig (375) volgestorte aandelen in en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Aerts & Van Hoof", navermeld.

De volledige identiteit van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Aerts & Van Hoof', waarvan aandelen in natura werden ingebracht in de huidige nieuw-opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AL Bedrijfsadvies", luidt als volgt : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AERTS & VAN HOOF", met maatschappelijke zetel te 2243-Zandhoven (Pulle), Cauwenberglei 5, vroeger ingeschreven in het handelsregister te Antwerpen onder nummer 292.297, met als ondernemingsnummer 0447152.592, rechtspersonenregister Antwerpen, met als BTW-nummer BE 447.752.592, opgericht bij akte verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op twee juli negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna, onder nummer 920718-433, waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Leo Vlaeymans te Sint-Katelijne-Waver op tweeëntwintig december negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijftien januari tweeduizend, onder nummer 20000115-162, en waarvan de statuten verder niet meer gewijzigd werden. De zetel werd met ingang vanaf één januari tweeduizend en vier overgebracht naar de huidige bij beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vierentwintig februari tweeduizend en vier, onder nummer 20040224-04031041.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura van de aandelen.

De nieuw-opgerichte vennootschap "AL Bedrijfsadvies" verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte aandelen vanaf 02/12/2011.

Al de andere vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Aerts & Van Hoof' hebben hun uitdrukkelijk akkoord betuigd met deze overdracht van aandelen, volgens verklaring van de heer Aerts Luc, voormeld.

Deze inbreng in natura (niet-geldelijke inbreng) vertegenwoordigt een totale waarde van driehonderd negentig duizend euro (¬ 390.000,00), en wordt volledig vergoed door toekenning van driehonderd negentig (390) aandelen in de nieuw-opgerichte vennootschap "AL Bedrijfsadvies", die een globale waarde vertegenwoordigen van driehonderd negentig duizend euro (¬ 390.000,00). Deze driehonderd negentig (390) aandelen werden aan de oprichter toegewezen.

In verband met deze inbreng in natura heeft de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor, optredende namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners - bedrijfsrevisoren" met kantoor te 2850-Boom, Vrijheidstraat 91, in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen het voorgeschreven verslag opgemaakt op dertig november tweeduizend en elf.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk :

"V. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA AL BEDRIJFSADVIES bestaat uit 375 aandelen van de BVBA AERTS & VAN HOOF voor een globaal bedrag van ¬ 390.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 390 volstorte aandelen van de BVBA AL

BEDRIJFSADVIES, zonder vermelding van nominale waarde, toegekend aan de oprichter, de heer Luc Aerts.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 30 november 2011

(handtekening)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor"

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB

op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen.

Voor-

behouden

aan `het

Belgisch

Staatsblad

Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei, om negentien uur (19.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden ais wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur :

De heer AERTS Luc Joanna Franciscus Cornelia, zaakvoerder, geboren te Halle op dertig juni negentienhonderd éénenzestig, wonende te 2980 Zoersel, Kanunnik Ullenslaan 10.

Deze aanvaardde de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in " en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BASTIAENS, VAN DEN WOUWER & CO", met zetel te 2160-Wommelgem, Welkomstraat 165, en haar aangestelden, om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte.

- oprichtersverslag;

- verslag bedrijfsrevisor.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AL BEDRIJFSADVIES

Adresse
KANUNNIK ULLENSLAAN 10 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande