AERO SERVICE ANTWERPEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AERO SERVICE ANTWERPEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.867.869

Publication

02/05/2014 : WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL - AFSCHAFFING VAN DE BESTAANDE CATEGORIEËN VAN AANDELEN - SCHRAPPING IN DE STATUTEN VAN ALLE BEPALINGEN 1NZAKE HET BESTAAN VAN
CATEGORIEËN VAN AANDELEN - WIJZIGING EXTERNE

VERTEGENWOORDIGING - GOEDKEURING VAN VOLLEDIG VERNIEUWDE STATUTEN - KENNISNAME ONTSLAG BESTUURDER - BENOEMING BESTUURDER - KENNISNAME WIJZIGING VASTE

VERTEGENWOORDIGING BESTUURDER - BIJZONDERE VOLMACHT.

Tekst: Uit een proces-verbaal (D.2140076) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 31 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, geldig vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, onder meer :

1. besloten heeft de naam van de vennootschap te wijzigen in "LIGHT

AIRCRAFT MAINTENANCE AND SPARE PARTS

't kort

•F-

"L.A.M.S.P.".

De beide namen mogen zowel samen als afzonderlijk worden gebruikt. 2. besloten heeft om de punten A. en B. van het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren als volgt :

"A, aile activîteiten in verband met het onderhoud, de herstelling, de omvortning, de aanpassing, het klaarmaken, de fabrîcatie en de aan- en verkoop van luchtvaartuigen van allerlei aard, alsook de levering van aile

bestanddelen van welke aard ook daarvoor.

B. de aan- en verkoop, in- en uïtvoer, commis siehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel, en in het bijzonder van producten en goederen met betrekking tôt de luchtvaart."

Dientengevolge zal het doel van de vennootschap voortaan luiden als volgt : "De vennootschap heeft tôt doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

A. aile activîteiten in verband met het onderhoud, de herstelling, de omvorming, de aanpassing, het klaarmaken, de fabricatie en de aan- en

verkoop van luchtvaartuigen van allerlei aard, alsook de levering van aile

bestanddelen van welke aard ook daarvoor.

B. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commis siehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel, en in het bijzonder van producten en goederen met betrekking tôt de luchtvaart.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

beflouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

/

t» si

•F-

mod 11.1

C. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commerciaïisering

van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere i vennootschappen. Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van ; onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij flnancieel hetzij i anders, in aile welkdanige maatschappijen of ondernemîngen reeds bestaande ofop te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan ! het doel soortgelijk of samenhangend is met het hare.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van burgerlijke, industriële, commerciële, fînanciële, roerende en onroerende aard die, rechtstreeks of onrechtstreeks, ten gehele of ten dele, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn ofde verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tôt de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies

doen."

3. besloten heeft de bestaande categorieën van aandelen af te schaffen en dientengevolge aile bepalingen inzake het bestaan van categorieën van aandelen uit de statuten te schrappen.

4. besloten heeft de statutaire regeling aangaande de externe vertegenwoordiging van de vennootschap te wijzigen door te bepalen dat de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als collège, in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders die gezamenlijk optreden. 5. besloten heeft de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en aan het Wetboek van vennootschappen en de statuten te herformuleren en te ac- tualiseren door het aannemen van een volledig nieuwe tekst overeenkomstig de genomen besluiten.

6. kennis heeft genomen van het ontslag dat mevrouw Marie-Claire DELGUSTE op 19 maart 2014 heeft genomen uit haar functie van

bestuurder.

7. besloten heeft te benoemen tôt bestuurder van de vennootschap: "TectoFly" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8310 Brugge-Sint-Kruis, Markgraafstraat 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Brugge met ondernemingsnummer- 0897.636.515 en met btw-nummer BE 0897.636.515, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bart HAUTEKEUR, geboren te Brugge op 16 augustus 1966, die heeft aanvaard.

Haar mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

2019.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als collège, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

8. kennis heeft genomen van de notulen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ABELAG HOLDING", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 317, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0890.113.075 en met btw-nummer BE

0890.113.075, gehouden op 31 maart 2014, waarin werd besloten dat voornoemde vennootschap "ABELAG HOLDING" voortaan voor de uitvoering van haar bestuursopdracht in de onderhavige vennootschap zal worden vertegenwoordigd door de heer Nicolas WILLEMOT, geboren te Brugge op 26 januari 1961, ter vervanging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERENITY MANAGEMENT", met zetel te 1080

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

. beYiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

09 CD

-2 3

•F-

mod 11.1

Brussel, Quai de Mariemont ïî, ingeschreven in het rechtspersonenregister

te Brussel met ondernemingsnummer 0889.923.035 en met btw-nummer BE 0889.923.035, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hervé LAITAT, geboren te Ukkel op 23 februari 1977.

9. besloten heeft bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, te verlenen aan de heer Patrick DANNEELS, geboren te Ieper op 10 september 1960, met woonplaats te 9820 Merelbeke-Kwenenbos, Sint-Elooistraat 43,1

om aile administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze

wijziging van de statuten en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging; - een volmacht, aangehecht;

- de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap;

- het verslag van de raad van bestuur omtrent de afschaffing van de categorieën van aandelen;

- de staat van activa en passiva, en,

- de gecoôrdineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 31.07.2014 14367-0510-035
14/08/2014
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbh(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0537. je. gay

Benaming

(voluit) : LIGHT AIRCRAFT MAINTENANCE AND SPARE PARTS

(verkort) : L.A.M.S.P

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Brussels National Airport, Building 28 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 24 Juni 2014 blijkt hetgeen volgt:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder:

- De Naamloze Vennootschap ABELAG HOLDING, met als zetel 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 317,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger , de heer Nicolas WILLEMOT;

- De heer Patrick HANSEN, wonende te 1855 Luxembourg (Luxembourg), 35A, Boulevard J.F. Kennedy;

- De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid TECTOFLY, met zetel te 8310 Brugge (Sint-

Kruis), Marktgraafstraat 17, vertegenwoordigt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bart HAUTEKEUR

Hierdoor komt ook een einde aan het mandaat als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van eerstgenoemde.

De goedkeuring van de jaarrekening over het [opende boekjaar zal tevens kwijting inhouden voor het door de voorvermelde personen uitgeoefende bestuursmandaat tot op heden.

Vervolgens besluit de vergadering als nieuwe bestuurders te benoemen:

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht @AVIATION, met zetel te 1973PW IJmuiden (Nederland), Kompasstraat 69, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer John van Emden, wonende op zelfde adres;

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht PROPS AND WHEELS, met zetel te 2061EZ Bloemendaal (Nederland), De Blekerij 15, hier vertegenwoordigd door, de heer Marinus van Schie, wonende op zelfde adres;

- De besloten vennootschap naar Nederlands recht HANS AVIATION, met zetel te 3841 EA Harderwijk (Nederland), Blokhuis 16, hier vertegenwoordigd door, de\heer Hans van der Hoek, wonende op zelfde adres.

Die allen alhier zijn tussengekomen en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Deze mandaten zullen eindigen onmiddelijk na de jaarvergadering van het jaar 2020.

Deze mandaten zijn onbezoldigd.

De vergadering neemt ook kennis van de volgende benoemingenvan vaste vertegenwoordigers voor de vennootschappen-bestuurders in de vennootschap;

a) de benoeming van de heer John van Emden, wonende te 1973PW IJmuiden (Nederland) Kompasstraat 69, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap naar Nederlands recht @AVIATION, met zetel te 1973PW IJmuiden (Nederland) Kompasstraat 69, bij besluit van de directeur van de voorvermelde vennootschap de dato 23 juni 2014;

r71-à."t7j,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neerg~tegd/on~,angen o

BELLE p

lliII,17-01)8P:2 5 JULI

214 2D14 er griffie van

S A 4Cy j k van k o ierlandstalige

ph

ndel BrusSe-----

b) de benoeming van de heer Marinus van Schie, wonende te 2061 EZ Bloemendaal (Nederland), De Blekerij 15, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap naar Nederlands recht PROPS AND WHEELS, met zetel te 2061EZ Bloemendaal (Nederland), De Blekerij 15, bij besluit van de directeur van de

_voorvertnelde vennootschap de dato 23 juni 2014;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'c) de benoeming van de heer Hans van der Hoek, te 3841 E4 Harderwijk (Nederland), Blokhuis 16, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap naar Nederlands rechtt HANS AVIATION, met zetel te 3841 EA Harderwijk (Nederland), Blokhuis 16, bij besluit van de directeur van de voorvermeide vennootschap de dato 23 juni 2014;

Uit de notulen van de daarop aansluitend gehouden vergadering van de raad van bestuur blijkt hetgeen volgt:

De vergadering besluit te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht @AVIATION, met zetel te 1973PW IJmuiden (Nederland),

Kompasstraat 69, hier vertegenwoordigd zoals vermeld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De vergadering besluit te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

De besloten vennootschap naar Nederlands recht @AVIATION, met zetel te 1973PW IJmuiden (Nederland),

Kompasstraat 69, hier vertegenwoordigd zoals vermeld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De vergadering besluit vervolgens om met ingang van heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2100 Antwerpen (Deurne), Luchthavenlei 1, bus 73.

Voor eensluidend uittreksel

@AVIATION BV

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

John van Emden

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

f"

Voer behouden aan het Belgisch Staatsblad

12/09/2013
ÿþmod 11.1

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL.

U 3 SEP 2013

Griffie

_----, ,---------- ---------------------------------------------- __- ------- ___.___

---..-._.T-------------- --------- -- ____ ----- -- ------ --

, Ondernemingsnr : ~f ~ ~ ~V ~ Q~~

i, U

!, Benaming (voluit) : ABELAG SPARE PARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELS NATIONAL AIRPORT, BUILDING 28

1930 ZAVENTEM

Onderwelp akte :OPRICHTING UIT PARTIËLE SPLITSING

Tekst : Uit 2 akten (D.2130454) verleden voor Liesbet DEGROOTE, geasso_; !'scieerde notaris te Kortrijk, op 26 augustus 2013, blijkt :

dat de aandelen van de voornoemde vennootschap werden uitgegeven aanj de aandeelhouders van de partieel gesplitste naamloze vennootschap "ABELAG HANDLING" (voorheen de naamloze vennootschap "ABELAG") ti met zetel te 1930 Zaventem, Brussels National Airport, Building 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemings-ra:nummer 0400.366.114 en met btw-nummer BE 0400.366.114, evenredig aan: iihun rechten in het kapitaal van de voornoemde vennootschap "ABELAG;; HANDLING" zodat er overeenkomstig de artikelen 745 in fine en 746 in fine;; van het Wetboek van vennootschappen noch een omstandig schriftelijk verslag van het bestuursorgaan noch een deskundigenverslag over het; voorstel tot partiële splitsing diende opgemaakt te warden.

,2. dat de voornoemde vennootschap "ABELAG HANDLING" partieel werd;

á gesplitst, door overgang van de in het voorstel van partiële splitsing= opgenomen bedrijfstak "spare parts-activiteiten" in een nieuwe naamlozer: vennootschap die zij heeft opgericht onder de naam "ABELAG SPAREI; PARTS",

Uittreksel uit de oprichtingsakte.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft;; de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "ABELAG SPARE PARTS".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem,, ;;Brussels National Airport, Building 28.

i;3. Duur : de vennootschap is opgericht op 26 augustus 2013 voor een;; onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter : de naamloze 1: vennootschap "ABELAG HANDLING", voornoemd.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt;; ;;tweeënzestigduizend euro (£ 62.000,00), vertegenwoordigd door,;

1, zevenendertigduizend vierhonderdenzes (37.406) aandelen, zonder;

! aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één!!

,zevenendertigduizend yierhonderdenzesde (1/37.406e) van het;

'maatschappelijk kapitaal, waarvan negentienduizend en zevenenzeventig?

(19.077) aandelen van categorie A en achttienduizend!;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mad 11.1

Voor-

behduden aan het Belgisch

Staatsblad

driehonderdnegenentwintig (18.329) aandelen van categorie B. 5.B. Gestorte bedrag : E 62.000,00.

6.A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in natura.

6.B. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de

inbreng in natura :

"9. BESL UIT

Uit het gedane onderzoek menen wij te mogen besluiten:

1, dat de beschrijving van de gedane inbreng beantwoordt aan de normale

vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. dat de inbreng een werkelijk bezit zal uitmaken van de NV "ABELAG SPARE PARTS", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 1930 Zaventem, Brussels National Airport -" building 28.

3. dat de voorziene toekenning van 19.077 volgestorte aandelen categorie A en 18.329 volgestorte aandelen categorie B van de NV "ABELAG SPARE PARTS" , als vergoeding voor deze inbreng in natura (boekhoudkundig gewaardeerd op £ 151.457,78) billijk en rechtvaardig is;

4. dat de rechten en verplichtingen van de betrokken partijen duidelijk

vastgesteld zijn;

5, dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van

het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Opgemaakt te Izegem op 19 augustus 2013

(getekend)

BV o,v.v.e. BVBA Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt

vertegenwoordigd door

Jacky Godefroidt

bedrijfsrevisor"

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar wordt geacht aanvang genomen te hebben op 1 januari 2013 en zal eindigen op 31 december 2013.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende :

A. Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : de jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatshead

toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te

besturen en te verbinden :

Bestuurders :

1) "ABELAG HOLDING" naamloze vennootschap, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 317, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0890.113.075 en met btw-nummer BE 0890.113.075, benoemd op voordracht van de houder van aandelen categorie A, met als vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SERENITY MANAGEMENT" met zetel te 1080 Brussel, Quai de Mariemont 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0889.923.035 en met btw-nummer BE 0889.923.035, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hervé LAITAT, geboren te Ukkel op 23 februari 1977, die heeft aanvaard.

2) de heer HANSEN Patrick, geboren te Luxembourg op 26 oktober 1972, benoemd op voordracht van de houder van aandelen categorie A, die heeft aanvaard.

3) mevrouw DELGUSTE Marie-Claire, geboren te Doornik op 14 augustus 1951, benoemd op voordracht van de houder van aandelen categorie B, die heeft aanvaard.

Hun mandaten zullen eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

Deze mandaten zijn onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Directiecomité.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het

algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-behüuden aan het Belgisch Staatsblad

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere volmachten.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan bijzondere volmachten verlenen aan één of meer lasthebbers en stelt de vergoedingen vast voor de perso(o)n(en) aan wie zij bevoegdheden heeft toevertrouwd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever(s) in geval van overdreven volmacht.

Vertegenwoordiging van de vennootschap bij haar handelingen en in rechte. De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur als college, ofwel door één bestuurder A en één bestuurder B die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

:Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

10. Aanwijzing van de commissarissen : het aantal commissarissen werd vastgesteld op één (1) en tot deze functie werd benoemd : de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", !vertegenwoordigd door de heer Jacky GODEFROIDT, bedrijfsrevisor, ;kantoorhoudende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, die heeft aanvaard.

De aldus benoemde commissaris zal zijn mandaat uitoefenen gedurende de eerste drie (3) boekjaren.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden:

A. Alle activiteiten in verband met de aan- en verkoop, het onderhoud, de herstelling, de omvorming, de aanpassing, het klaarmaken, de levering van alle bestanddelen van welke aard ook (brandstoffen, oliën, vetten, onderdelen en alle diensten) met betrekking tot de luchtvaart en in het bijzonder dienstig voor de uitbating van vliegtuigen voor het transport van personen en vracht en tot motorvoertuigen in het algemeen.

B. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

C. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.









Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod i 1.1

Voor-

behóuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel soortgelijk of samenhangend is met het hare.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard die, rechtstreeks of onrechtstreeks, ten gehele of ten dele, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de derde dinsdag van de maand juni om 16.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

12.13. Voorwaarden van toelating : de raad van bestuur kan in de oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de houders van aandelen op naam, tenminste vijf (5) werkdagen voór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht . zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

13. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Patrick DANNEELS, geboren te Ieper op 10 september 1960, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting;

- de verslagen van de oprichter en van de bedrijfsrevisor betreffende de

inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-behduden aan het Belgisch Staatsblad

Liesbet DEGROOTE Geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IV I IYII IIII

*15118503>

iu

i

IIN



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 AUG. 2015

afdetnifieverpen



Ondernemingsnr : 0537.867.869

' Benaming (voluit) : LIGHT AIRCRAFT MAINTENANCE AND SPARE PARTS

(verkort) : I.a.m.s.p.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel .: Luchthavenlei I bus 73 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3 Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105,j ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 28 juli 2015 BLIJKT DAT:

De naam van de vennootschap werd gewijzigd in AERO SERVICE ANTWERPEN, VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS,

"

x

20/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AERO SERVICE ANTWERPEN

Adresse
LUCHTHAVENLEI 1 ,BUS 73 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande