ADVOCATENKANTOOR WIM SMITS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR WIM SMITS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.784.329

Publication

15/04/2014
ÿþ ModWoecl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 j111,11 122 111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

Koophandel ANTWI7R PEN

ANTWERPEN



Ondernerningsnr : 839.784.329

5enarning

(votuit) : Advocatenkantoor Wim Smits

(verkort) /3v'

ROchtsvorm VBVBA

Zetel Lichtenberglaan 55 2660 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/03/2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel met ingang van 27)012014 zal worden verplaatst naar 2660 Antwerpen, Lichtenberglaan 42.

Wim Smits

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voc

baht» aan Beigl

Staat

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

12/10/2011
ÿþ Mod2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden IIIIIMM111A111111111

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I 1

839-784 329

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR WIM SMITS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft

Zetel : 2660 Antwerpen (Hoboken), Lichtenberglaan 55

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Pierre VAN BELLE te Antwerpen-Hoboken op 20 september 2011. geregistreerd "vier bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op: 21 SEP. 2011 Boek 5/277 blad 46 vak 19. Ontvangen Vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (getekend) HAES K., blijkt dat de heer SMITS Wim Jozef Karel, advocaat, geboren te Wilrijk op 08 maart 1980 identiteitskaartnummer 590-9560743-61, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Lichtenberglaan 55, echtgenoot van Mevrouw VAN MEEL Katrien An, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft, opgericht heeft, onder de naam "Advocatenkantoor Wim Smits", met zetel van de vennootschap te Antwerpen, met als eerste adres 2660 Antwerpen (Hoboken), Lichtenberglaan 55.

Het bestuursorgaan kan de zetel verplaatsen in het Vlaamse Gewest en het Brusselse Hoofdstedelijk gewest overeenkomstig de geldende deontologische voorschriften.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer die de enige vennoot is.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar, schuldbemiddelaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de terzake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht waarnemen in die samenwerkingsverbanden.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

Vennoten - uitoefening van het beroep van advocaat

Alleen advocaten die op het Tableau van de Orde van Advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteiten als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover die bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van Vlaamse Balies.

KPari*l;<^+?d ter griffie von do RechEbee von a" 'tuuy;'iu«id te Aniwerpen, op

Griffie 3 0 SEP. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger van de vennootschap, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wiens belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De vergelding van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

In geval van ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, dienen deze vennoot te zijn.

Bij onenigheid onder de vennoten over de aanduiding van de vereffenaar(s) zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden, of in geval van meningsverschil , door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orden waarvan zij deel uitmaken of, of in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De heer Wim Smits, voornoemd, verklaart en erkent dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is twee/derde (2/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De Heer Wim Smits, voornoemd, verklaart in te schrijven op al de honderd zesentachtig (186) aandelen en op ieder aandeel twee/derde (2/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 3630919065-30, geopend bij de ING Bank België, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op 16 augustus 2011, dat ondergetekende notaris Van Belle is overhandigd. Ondergetekende notaris Van Belle bevestigt deze deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

De nog in geld uit te voeren stortingen op de inschrijvingsdag niet volledig gestorte aandelen, moeten plaats vinden op de tijdstippen en de wijze die het bestuursorgaan zal bepalen.

Elk storting door een vennoot wordt aangerekend op al zijn nog niet volgestorte aandelen in gelijke mate. Zolang de behoorlijk opgevraagde opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld : de Heer SMITS Wim Jozef Karel, advocaat, geboren te Wilrijk op acht maart negentienhonderd tachtig, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Lichtenberglaan 55.

Iedere zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van Advocaten moet zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap jegens derden en in rechte.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig is toegelaten door de Stafhouder en/of Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende ingeval van overdreven volmacht.

Controle

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt aile vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering, noch voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand maart om twintig uur (20.00 u.).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, telkens het belang van

de vennootschap het vereist en iedere vennoot kan een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij de

agenda vaststelt.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een

algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot middels een schriftelijke volmacht.

Behoudens andersluidende wettelijke en statutaire bepalingen, worden de beslissingen van de algemene

vergadering genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken, afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder-vennoot.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van

de vennootschap.

Uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten:

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat, volgens

artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechterlijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik

afkopen of andersom en de uiteindelijke verwerver moet voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en

dient in de vennootschap zijn beroep uit te oefenen of te zullen uitoefenen, dit alles onverminderd de andere

bepalingen in de statuten.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Uitkering: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste één/twintigste (1/20-ste)

van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer

het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent het overschot zal de

jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Vereffening en verdeling

Alleen advocaten die op het Tableau van de Orde van Advocaten ingeschreven zijn kunnen de

hoedanigheid van vereffenaar verwerven.

Tenzij bij hun aanstelling ander bepaald wordt, beschikken de vereffenaars over alle machten zoals voorzien

in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met

hun volstorting.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot 31

. december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Bezoldiging van de zaakvoerder

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij onbezoldigd is, tot andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd: een expeditie van de oprichtingsakte

Notaris Jean-Pierre VAN BELLE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

01 APR. 2015

a¬ delin_g Antwerpen

Voor, behoue

aan h Bolgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.784.329

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Wim Smits

(verkort) : 13'

Rechtsvorm :besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lichtenberglaan 42, 2660 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres maatschappelijke zetel

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 MAART 2015.

De vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel onder het voorzitterschap van Dhr. SMITS Wim.

Aile deelbewijzen zijn vertegenwoordigd.

Dagorde:

1.Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Beslissingen:

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 15 maart 2015 te verplaatsen naar Camille Huysmanslaan 31/2, 2020 Antwerpen.

Zaakvoerder

SMITS Wim

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.03.2015, NGL 30.09.2015 15639-0508-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR WIM SMITS

Adresse
CAMILLE HUYSMANSLAAN 31, BUS 2 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande