ADTECHNICS, AFGEKORT : ADT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADTECHNICS, AFGEKORT : ADT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.457.650

Publication

30/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304955*

Neergelegd

27-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0553457650

Benaming (voluit): ADTechnics

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Winkelomseheide 209

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VERLINDEN Marc te Westerlo-Tongerlo op zesentwintig mei

tweeduizend veertien, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, dat door :

1) De Heer LAVRYSEN, Seth Carl, geboren te Geel op negenentwintig juni duizend negenhonderdzeventig,

Belgische met woonplaats te 2440 Geel, Winkelomseheide 209, BELGIË

Nationaal nummer : 70.06.29-115.42

2) De Besloten vennootschap "VAN MIERLO INTERNATIONAL", met zetel te 2676LE Maasdijk (Nederland), Aartsdijkweg 1, vertegenwoordigd door:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Commandeur Maasland, gevestigd te 2676LE Maasdijk (Nederland), Aartsdijkweg 1, met als vaste vertegenwoordiger de heer Willem Joseph Maria van Mierlo, wonende te 3155AD Maasland (Nederland), Commandeurskade 36 en

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Altena Wateringen te 2585JP Den Haag, Van Stolkweg 6, met als vaste vertegenwoordiger de heer Egberug Adolf Maria van Mierlo wonende te 2585JP Den Haag (Nederland), Van Stolkweg 6.

Comparanten waarvan de identiteit werd vastgesteld op basis van hun identiteitskaart en die aan de notaris toestemming verlenen om hun rijksregisternummer te vermelden in deze akte.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming  ADTechnics , met zetel te 2440 Geel, Winkelomseheide 209.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn op naam.

De honderdzesentahctig (186) aandelen worden onderschreven als volgt:

- door de heer LAVRYSEN, Seth Carl, voormeld sub 1: drieënnegentig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro

- Door Van Mierlo International B.V., voormeld sub 2: drieënnegentig aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en elk van de aldus geplaatste aandelen geheel afbetaald werden door storting in geld van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) hetzij door de op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de Bank J. Van Breda & C°, zodat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), totaal bedrag van deze stortingen ter vrije beschikking van de vennootschap is.

De verschijners in deze, zijnde de oprichters van de vennootschap, verklaren er door ondergetekende notaris op te zijn gewezen dat zij hoofdelijk, en niettegenstaande andersluidende beding, gehouden zijn voor het verschil tussen het minimumkapitaal en het geplaatst kapitaal en dat zij van rechtswege als inschrijvers ervan worden beschouwd. Onder het geplaatst kapitaal dient te worden begrepen het gedeelte van het kapitaal waarvoor met geldige inbrengen is ingeschreven.

Het wetboek van vennootschappen vereist de volledige plaatsing van het maatschappelijk kapitaal: alle vennoten verbinden zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk tot storting, op het ogenblik dat de vennootschap daarom verzoekt, van de door hen toegezegde inbrengen.

Is het kapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet volledig geplaatst, dan zijn de oprichters hoofdelijk aansprakelijk voor het niet-geplaatste gedeelte van het kapitaal: zij worden van rechtswege als inschrijvers ervan beschouwd.

Op de oprichters wordt een garantieverplichting gelegd. Indien de inbrengverbintenis van één van de vennoten ongeldig blijkt te zijn, moeten de overige oprichters inschrijven op het kapitaal waarvoor geen geldige inschrijving bestaat.

Maatschappelijke zetel :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2440 Geel, Winkelomseheide 209.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Maatschappelijk doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

-Schoorsteentechniek, schoorsteenvegen, plaatsen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

-Groot- en kleinhandel in materialen voor de installatie van kachels, ovens, ketels, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen: buizen, pijpen, fittings, kranen, verbindingsstukken, rubberslagen, enz.,...

-Groot- en kleinhandel in materialen voor de installatie van isolatiewerkzaamheden;

-Aan- en verkoop van kachels, ovens, ketels ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

-Het beheer, binnen de perken van het maatschappelijk doel, van roerende en onroerende goederen; -Handelsbemiddeling in machines voor de bouwnijverheid

-Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector

-Groothandel in gereedschapswerktuigen via alle kanalen, zowel rechtstreeks als online.

-Groothandel in machines voor de mijnbouw, de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw via alle kanalen, zowel rechtstreeks als online

-Detailhandel in ijzerwaren en gereedschappen in gespecialiseerde winkels

-Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Detailhandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

-Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen.

-De vennootschap mag via deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout.

Bestuur en controle:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering :

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni, om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Luik B - Vervolg

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt , overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging

ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering :

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien .

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één niet - statutaire zaakvoerder. Wordt tot bestuurder benoemd, voor de duur van de vennootschap : de heer LAVRYSEN, Seth Carl, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

Aan de bvba Cuypers, Pas 257 te 2440 Geel, vertegenwoordigd door de heer Koen Janssens, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Marc Verlinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.07.2016, NGL 25.08.2016 16484-0315-010

Coordonnées
ADTECHNICS, AFGEKORT : ADT

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 209 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande