ADRILATION

Société en commandite simple


Dénomination : ADRILATION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.698.516

Publication

05/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

Von behou aan I Belgi; Staats

Neergelegd ter griffie van de Rerhi ank van Koophandel te Antwerpen, op

2 7 AUG. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming aS%`«;._ . keS& S.)&

(voluit) : (verkort) ADRILATION

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Kapellensteenweg 70/5 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Heden 20 augustus 2013 werd een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht door:

Mathijssen Adrianus, Kapellensteenweg 70/5 te 2920 Kalmthout, geboren te Baarle-Hertog op 3010111944, verder vernoemd als "beherend vennoot",

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, Haar naam luidt "Adrilation"

De zetel van de vennootschap is gevestigd Kapellensteenweg 70/5 te 2920 Kalmthout. Hij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij besluit van de algemene vergadering der vennoten,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Haar activiteit neemt een aanvang vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelenstelling of onbekwaamverklaring van een vennoot, Zij kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per gewone meerderheid van de vennoten,

Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland

Het verlenen van gespecialiseerde diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van productie van energie- administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie, automatisering, engeneering en informatica.

Technisch advies, opleiding en begeleiding, bij de voorbereiding en het in bedrijf nemen van petrochemische installaties onder meer alkylationen plants- butadien verzadigingsinstallaties.

Projectmanagement, projectbegeleiding, interim-management en managementbegeleiding; de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoorts;

Het uitvoeren van studies en engineering, het geven van opleidingen en trainingen; werkzaamheden op het gebied van logistiek en aanverwante disciplines.

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans.

Tussenpersoon in de handel, optreden als tussenpersoon en commissionair van binnen- en buitenlandse bedrijven en ondernemingen.

Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e~

1Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De deelneming onder gelijk welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband Kunnen gebracht worden met wat hierboven niet gelimiteerd werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot ais in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als ' tussenpersoon, en zowel in België als in het buitenland.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of zijdelings  deelne-'men aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom; zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Inbreng

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 490,00 EUR en de stille vennoot van 10,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening, De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 500,00 EIJR.

Het kapitaal werd volledig volstort. Het is verdeeld in 500 aandelen zonder nominale waarde die ieder 1/50e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maken de beherende vennoten de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. Deze jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening. Ze vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de Boekhoudwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2013.

Ze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de eerste maandag van de maand juni volgende op het afgesloten boekjaar, om 18.00 u.

Mathijssen Adrianus wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

TBW Accountants BVBA  Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout teneinde alle formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W., belastingen en ondernemingsloket, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere wijzigingen.

Mathijssen Adrianus

zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuiK. vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ADRILATION

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 70, BUS 5 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande