ADENTRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ADENTRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 899.262.452

Publication

10/06/2014
ÿþModYVwd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 s MEI 2014

afdelin~fRtfitve ~-cti







*14113874*







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad =10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

0899.262.452

~~rf1d1`í''li?

Adentra IN VEREFFENING

tlus; . L, ., . Vennootschap onder firma

L~ta Hoogveld 8, bus 0201, 2600 Berchem

,..de;';E7 aflr'.5

r_ 1'.3 " " rrtr9 7.d.o_ri, Sluiting vereffening

Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening werden volgende wettelijke formaliteiten vervuld:

1/ Op 6 augustus 2013 werd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Hendrik LOOBUYCK, wonende te 2600 Berchem, Hoogveld 8 bus 0201, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming van de Hendrik LOOBUYCK tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij vonnis dd 17 oktober 2013 van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen werd de benoeming van de heer Hendrik LOOBUYCK tot vereffenaar bevestigd.

3/ De beslissing tot ontbinding van de vennootschap werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 december 2013 onder nummer 13180837.

4/ Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan voorgelegd aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

5/ Op 25 maart 2014 heeft de rechtbank van Koophandel te Antwerpen een akkoord - vonnis afgeleverd over het verdelingsplan.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 15 mei 2014, gehouden op de zetel van de Vennootschap, blijken de volgende beslissingen te zijn genomen:

1/ Sluiting van de vereffening per 15 mei 2014 en vaststelling dat de vennootschap ingevolge de sluiting van de vereffening definitief zal hebben opgehouden te bestaan.

2/ Beslissing dat de boeken en bescheiden gedurende een periode van vijf jaar zullen worden bewaard te 2600 Berchem, Hoogveld 8 bus 0201.

3/ Besluit dat geen gelden of effecten dienen gedeponeerd te worden bij de Deposito  en Consignatiekas.

4/ Besluit dat ingevolge de sluiting van de vereffening het mandaat van vereffenaar, de heer Hendrik LOOBUYCK voornoemd, een einde heeft genomen.

5/ Besluit dat volledige en algehele kwijting wordt verleend aan de vereffenaar, te weten de heer Hendrik LOOBUYCK voornoemd, voor de uitoefening van diens mandaat.

Hendrik LOOBUYCK

Vereffenaar

F>: r ,u h -.tta: . C:" - .... -,lic E,,.1 Cfl JI" +, 1" [.,." t :

i , r:_Vr

03/12/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

~~~~

eit"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tll!1311111J1111,1

i

i

bel a;

BE

Sta

RI

W

l

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 21 NOV 2013

Ondernemingsnr : 0899.262.452

Benaming

(voluit) : Adentra

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hoogveld 8, bus 0201, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningstelling

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 6 augustus 2013 blijkt het volrgende

11 Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, met name per 30 juni 2013 besluit de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang vanaf heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

2/ De algemene vergadering benoemt als vereffenaar, de heer Hendrik LOOBUYCK, voornoemd, die

aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle

handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3/ De algemene vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging of homologatie van de benoeming tot vereffenaar.

4/Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerders, te weten de heer Hendrik LOOBUYCK en mevrouw Rita VAN WESENBEECK.

De algemene vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te besluiten ter gelegenheid van' de eerst volgende jaarvergadering dewelke samengeroepen wordt door de vereffenaar of bij de sluiting van de, vereffening,

5/De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, dewelke elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bil de administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Alaska Antwerpen-Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Frank Vermeiren, mevrouw Eveline Smet en mevrouw Caroline Maurissen.

Hendrik Loobuyck

Vereffenaar









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADENTRA

Adresse
HOOGVELD 8, BUS 201 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande