ACTITUDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTITUDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.032.421

Publication

09/10/2013
ÿþBenaming (voluit): DDSA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kontichhof 15A

2550 Kontich

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: OMZETTING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  NAAMSWIJZiGING- KAPITAALVERHOGING -KAPITAALVERMINDERING - VASTSTELLiNG STATUTEN- ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Antwerpsesteenweg 93, op 18 september 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 24.09.2013,', boek 128, blad 90, vak 14. Ontvangen: 50,00 ¬ . Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt datj'. de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DDSA", met', éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: VERSLAGGEVING MET BETREKKING TOT DE OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur de dato 19 juli 2013 opgesteld in toepassing van artikel 778 van het wetboek van vennootschappen en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2013,

Zij hoort tevens het verslag van de heer Guy parmentier bedrijfsrevisor bij de Burgerlijke:; Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY te Schoten dat werd opgemaakt op 19 augustus 2013 over de staat van activa en passiva, opgesteld in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Naamloze Vennootschap "DDSA" tot een besloten'; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims,': verbintenissen en belastingen:

1.Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van hete netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2013 van genoemde i vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 145.440,01 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 juni 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 100.000,00 EUR en dit ten belope van 45.440,01 EUR. Schoten, 19 augustus 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigde doorhaar vaste vertegenwoordiger en zaakvaerder Guy Parmentier

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter gritae " c" ',+ :, Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

3 0 SEP 2B13

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.032.421

Bijlagen bij het BeCgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1B-1>e-1i-bij Iïét Ïélgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

moi 11,1

Bedrijfsrevisor"

Het verslag van het bedrijfsorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, evenals het verslag van de bedrijfsrevisor, zullen samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING: OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Na bespreking beslist de vergadering dat de naamloze vennootschap "DOSA" omgezet wordt in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikelen 775 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap dat afgesloten werd op 30 juni 2013, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het rechtspersonenregister onder nummer 0479.032.421.

DERDE BESLISSING: NAAMSWIJZIGING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam te wijzigen, zodat de naam van de vennootschap in de toekomst zal luiden ais volgt: "ACTitude" en dit met ingang vanaf heden.

VIERDE BESLISSING:KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) om het te brengen van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) op honderd en achttienduizend zeshonderd euro (118.600 ¬ ) door incorporatie van beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERMINDERING

A.Besluit tot kapitaalvermindering tot beloop van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) zonder " vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen; ter beschikkingstelling door de vennootschap van ; het zo vrijgekomen bedrag.

Aanpassing van de betreffende artikelen van de statuten aan de genomen beslissingen,

Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders, meer bepaald om alle nodige maatregelen te "

treffen voor betaling waartoe de vergadering zal besluiten.

Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

B. De kapitaalvermindering geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders en wordt aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het

" wetboek van vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zullen de zaakvoerders overgaan tot betaling, in zover de

schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend,

Dat het maatschappelijk kapitaal na de kapitaalsvermindering achttien duizend zeshonderd euro

(18.600,00 ¬ ) en vertegenwoordigd wordt door duizend vijfhonderd (1300) aandelen zonder

nominale waarde.

ZESDE BESLISSING:VASTSTELLING VAN STATUTEN

Ingevolge voorgaande beslissingen heeft de vergadering beslist de statuten van de vennootschap in

haar nieuwe vorm vast te stellen als volgt:

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "ACTitude".

Op de laatste bit. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s,t mod 11.1



ti

Doel: De vennootschap heeft tot doel: zowel in binnen- als buitenland:

De productie van, de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van: alle toiletartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, cosmetica, parfum en ander reukwerk, kortom alle producten voor lichaams-, huid- en haarverzorging,

- geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasieartikelen, imitatieartikel, gadgets en dergelijke meer;

- mode-artikelen en mode-accessoires;

- textiel, kleding, kledingaccessoires, bontartikelen, schoeisel en artikelen van leer;

- toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

Het inrichten, organiseren, geven van allerhande opleidingen en training bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties dit ailes in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap aan individuelen, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden;

Het geven van adviezen aan individuelen of organisaties in het kader van hun bedrijfsvoering; Voorgaande opsomming is exemplatief en geenszins limitatief bedoeld,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen, zij mag zich borgstellen, aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf, als voor alle derden op , voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

, Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, Kontichhof 15A. Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1500) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/duizend vijfhonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-behoullen aan het Belgisch Staatsblad

Ilipagenrüiibut-BeIgigell-Siâáfslilet- ~0911U

i

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde dinsdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke : feestdag is wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

Buitengewáne algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken. Boeklaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering aanvaardt, met ingang vanaf heden, het ontslag van de bestaande bestuurders, zijnde de heer CELIS Jan Hugo Leona, geboren te Wilrijk op 30 december 1958 wonend te 2550 Kontich, Kontichhof 15 A,

en mevrouw VAN DE CLOOT Christiane Emma Louisa, geboren te Brecht op 14 mei 1958 wonend te 2550 Kontich, Kontichhof 15 A,

beiden voornoemd; alsmede de gedelegeerde bestuurder de heer CELIS Jan voornoemd, en verleent hen décharge voor hun mandaat.

Zij verklaren dit ontslag te aanvaarden.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering benoemt met ingang vanaf heden tot gewone en niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur, de heer CELIS Jan Hugo Leona, geboren te Wilrijk op 30 december 1958 wonend te 2550 Kontich, Kontichhof 15 A, en mevrouw VAN DE CLOOT Christiane Emma Louisa, geboren te Brecht op 14 mei 1958 wonend te 2550 Kontich, Kontichhof 15 A.

' Zij verklaren om dit mandaat te aanvaarden na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag Raad van Bestuur

-verslag revisor met staat van activa en passiva

Annexes düMoniteurlïëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoogd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0417-012
18/01/2013
ÿþ MO 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u I III III II 11111 III A

*13011032*

t3ndernaimingsnr : 0479.032.421

Neergelegd ter griffie van Hech bak

van Koophandel te

Griffie 0 0 .in 2113

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DDSA

(vorkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kontichhof 15A

(volledig adres) 2550 Kontich

Ondervwerp(en) akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANPASSEN VAN DE STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering stelde vast en bevestigde dat alle bestaande aandelen steeds op naam zijn ingeschreven geweest in een register van aandelen en dat er nooit aandelen aan toonder zijn uitgegeven geweest door de vennootschap.

De vergadering besliste dat de effecten voortaan enkel nog op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn. De statuten werden dienovereenkomstig aangepast als volgt:

a) De laatste alinea in artikel 5 werd geschrapt.

b) Artikel 7 werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 7: aard van aandelen en van andere effecten

De aandelen en ook de eventuele andere door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze

van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten vorderen, of omgekeerd

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register van effecten op naam dat volgens artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden. Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling, Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het ' desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen."

c) De eerste twee alinea's ln artikel 18 werden gewijzigd en vervangen door volgende tekst:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vôôr de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan de raad van bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde efecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóór de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping."

2. De mogelijkheid van een directiecomité werd geschrapt en artikel 12 van de statuten werd gewijzigd

en luidt voortaan als volgt

"Artikel 12: daoelilks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan

niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming,

ontslag en bevoegdheid. _

Oc de I .atSt£ biz tk.: :..uil: E verrneld¬ n F.eci_C" f\9aYn er' tioedat,lghprC van dF irtstruir#entF.reriDe rf7t1n:, h6%Sij vi?.ii Jt" o2rsD(O;n(enF

DFC!(' C. recV^w-)srs04"° ter dercer .` n" diY'er

- - '

mof 11,1

Iedere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met álleen

vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig alle besluiten te

nemen in het kader van het dagelijks bestuur."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

e"'" r

Ync: behouderr

het

!" r4elmC4ï S taa'isi31G d







~ L















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de la^tste b!z 'an Luik ~' ,,errn8cer" Frec.L, Paam naeianiaheiJ yan de IliStsu3llenterer.de notant hec:ii l'ail Oe Uersofo een

:1_,'ceUo roCh?s[lcrso0ri ler tE_rt:0s'Ii" 'cYJ;'fj,gep

21/09/2012
ÿþlred}sB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

tieergétirgd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, op

Griffie n SEP, 241/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 12158166*

Ondernemingsnr : 0479.032.421

Benaming

(voluit) : DE)-5

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kontichstraat 104 - 2650 Edegem

(voiiedig adres)

Onderwerp aktes Zetelwijziging + herbenoeming bestuurders

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de zetel van de vennootschap d.d. 9 juif 2012 blijkt:

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van Kontichstraat 104 te 2650 Edegem te verplaatsen naar Kontichhof 15A te 2550 Kontich met ingang vanaf 12/07/2012.

Er wordt tevens beslist om volgende bestuurders vanaf heden te herbenoemen voor een periode van 6 jaar

tot aan de jaarvergadering van 2018:

- Celis Jan

- Van De Cloot Christiane

Celfis Jan wordt vanaf heden tevens herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder, voor een periode van 6 jaar tot aan de algemene vergadering van 2018.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de vennootschap "Van Brecht & Dieitiens Accountants en Belastingconsulenten" te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 202, vertegenwoordigd door de heer Johan Van Brecht in de hoedanigheid van zaakvoerder, teneinde alle formaliteiten met de krufspuntbanl voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot publicatie in het Belgisch Staatsblad naar aanleiding van deze beslissing.

Edegem, 9 juli 2012

Johan Van Brecht Gevolmachtigde

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 19.08.2011 11416-0373-011
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 13.08.2010 10411-0510-014
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 15.07.2009 09422-0116-014
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 23.06.2008 08278-0088-013
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 28.07.2006 06568-4554-015
18/11/2005 : TUA019092
03/10/2005 : TUA019092
20/09/2005 : TUA019092
14/10/2004 : TU074503
23/02/2004 : TU094449
24/12/2002 : TUA019092
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 15.07.2016 16326-0417-013

Coordonnées
ACTITUDE

Adresse
KONTICHHOF 15A 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande