ACCRESCO

Divers


Dénomination : ACCRESCO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 562.751.537

Publication

19/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-09-2014

Griffie

*14308270*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562751537

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Accresco

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN COOPERATIEVE

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Accresco Holding

Te 2600 Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris André Michielsens te Wijnegem op 16 september

2014 ter registratie neergelegd, blijkt dat:

1) de heer DE WEERDT Paul François Maria, geboren te Mortsel op zesenwintig oktober negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 2540 Hove, Berkenlaan 32,

2) de heer LEFEBVRE Geert Kamiel Jean Marie, geboren te Kortrijk op veertien juli negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 2550 Kontich-Waarloos, Beekboshoek 102,

3) mevrouw VERHEYEN Ria Petronella Cornelius, geboren te Brasschaat op dertig oktober negentienhonderd éénenzestig, wonende te 2960 Brecht, Hoge Mereyt 3,

4) de heer LOITS Gunther Jozef Marie, geboren te Ukkel op twaalf juli negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 3090 Overijse, Hagaard 101

5) De heer PAZEN Steven Marc, geboren te Neerpelt op elf juni negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2970 Schilde, Kroondreef 7,

een vennootschap hebben opgericht en meer bepaald een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6 en met maatschappelijke naam  Accresco Holding .

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft het volgende burgerlijke doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, onder meer de verhuring, verpachting en onderhoud ervan.

Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, al dan niet hypothecaire leningen aangaan of toestaan, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten te behouden, te beheren, en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader daarvan kan de vennootschap zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in deelneming met derden bijdragen tot het verwerven of vervreemden van roerende en onroerende goederen, zakelijke rechten toestaan of verkrijgen en inzonderheid;

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

Onderwerp akte :

Potvlietlaan 6 2600 Antwerpen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, management of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, en algemeen bestuur;

d. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen;

f. het beheer van een onroerend en roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

g. alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen.

Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vennoten kunnen de op het aandeel of aandelenpakket gestorte gelden geheel of ten dele terugnemen of ontslagen worden van de door hun aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen vol te storten, bij besluit van de algemene vergadering, genomen bij bijzondere meerderheid van vier/vijfde van alle vennoten op voorwaarde dat het bedrag van de terugneming of de vrijstelling van volstortingsverplichting kan worden aangerekend op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal, hetwelk daardoor niet mag ophouden te bestaan.

De oprichters hebben verklaard ieder voor vijfduizend euro (¬ 5 000,00) in geld te hebben ingetekend op de inbreng in geld, en volgestort.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 8. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. 8.1. Bevoegdheid.

De raad van bestuur vormt een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van vertegenwoordigende raden, in zoverre de wet en de statuten geen bijzondere regels opdragen.

De raad komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders, telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist, en in ieder geval wanneer twee bestuurders erom verzoeken.

Hij kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van de oudste bestuurder doorslaggevend.

Afwezige bestuurders mogen insgelijks aan hun medebestuurders volmacht verlenen, doch slechts voor één vergadering. Nochtans kan één bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De notulen van de vergaderingen van de raad van bestuur worden bijgehouden in een chronologisch register dat te dien einde bewaard wordt in de zetel van de vennootschap.

8.2. Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Toezicht:

De oprichters hebben verklaard dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Algemene vergadering:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in de vennootschappenwet voorzien voor een naamloze vennootschap voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Voor een statutenwijziging en voor een besluit over de aanvaarding, uittreding en/of uitsluiting van een vennoot gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste vier/vijfde van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste vier/vijfde van de stemmen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De oproeping moet per aangetekend schrijven gebeuren, ondertekend door het bestuur, of op elke andere manier waaruit de ontvangst van de uitnodiging schriftelijk blijkt .

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van december van elk jaar om 18 uur; indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de uitnodiging.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Niemand mag meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen op de algemene vergadering. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 11 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het bestuur de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Het bestuur stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Het boekjaar gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de akte tot dertig juni tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

In de eerste bijzondere algemene vergadering die onmiddellijk gehouden wordt na de oprichting

worden benoemd tot bestuurders, voor de duur van drie jaar, zodat hun mandaat eindigt bij de

gewone algemene vergadering van tweeduizend en achttien :

1. Mevrouw Ria Verheyen;

2. De heer Geert Lefebvre;

3. De heer Steven Pazen;

4. De heer Paul De Weerdt; en

5. De heer Gunther Loits

allen voornoemd.

De functie van bestuurder is onbezoldigd.

Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de raad van bestuur wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan: Mevrouw Ria Verheyen, voornoemd, en mevrouw Hilde Julia Ghislaine D haemer, wonende te 2930 Brasschaat, du Boislei 73, ieder afzonderlijk bevoegd, teneinde namens de vennootschap: - inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie. Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op datum van de oprichting werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van 1 januari 2014. Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

-volmachten

31/10/2014
ÿþmod11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kecritoank +tai, kavphandcl

Antwerpen

22 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Gaffe

1111111lijilljj11111

........ ..... .....

Ondernemingsnr 0562.751.537

Benaming (voluit) :Accresco Holding

(verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Potvlietlaan 6

2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte :Kapitaalverhogingen

'Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve

'vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

l'Accresco Holding"

Te 2600 Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6

Rechtspersonenregis ter Antwerpen (Afdeling Antwerpen

0562.751.537

kapitaalverhogingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin wittenel te Wijnegem op 13 oktober 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemenel vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "eACcresco Holding", waarvan de zetel gevestigd is te 2600ii Antwerpen-Berchem, Potvlietlaan 6, opgericht bij akte verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem op 16 september 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BelgischP Staatsblad van 19 september nadien, onder nummer 20140919/0308270, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1)Verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm vanj een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van den Keybus -Van der Jeught", vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, kantoor houdende teij 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng van rekening courant mits uitgifte van aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,i1 overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergaderingt de voorzitter van het voorlezen van het verslag, waarvan ieder een afschrift erkent ontvangen te hebben, en de voorzitter geeft vervolgens voorlezing van de besluiten van dit verslag.

Dit verslag wordt goedgekeurd.

Op de laatste blz. van UJjf.B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ere 1100n.

4

behouden ,pan het belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 'I 1.1

2)Bijzonder verslag van de raad van bestuur omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng van rekening courant, mits uitgifte van aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, overeenkomstig artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen.

Net eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag, waarvan ieder erkent een afschrift te hebben ontvangen.

Het verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

3)De vergadering heeft beslist het variabel gedeelte van het kapitaal te verhogen door:

a) inbreng van een gedeelte van de rekening courant van alle vennoten tegen de vennootschap

De inschrijving in geld volledig werd volgestort, zodat het bedrag van vierentwintigduizend honderdzesenzestig euro (¬ 24 166,00) ter beschikking is van de vennootschap

Toekenning aandelen

Ls vergoeding voor deze inbreng worden de vijfduizend zevenhonderd vijftig (5.750) nieuwe aandelen toegekend aan de inbrengers

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de raad van bestuur wordt aan mevrouw Ria Verheyen, voornoemd, en mevrouw Hilde Julia Ghislaine D'haemer, wonende te 2930 Brasschaat, du Boislei 73, ieder afzonderlijk bevoegd, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregis ter en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-volmachten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþ'nad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.11,11.1111111if11111

Ondememingsnr : 0562.751.537

Benaming (voluit) :Accresco (verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Potvlietiaan 6

2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Rechtzetting

:1Naar aanleiding van een akte verleden voor het ambt van' Hgeassocieerd notaris André Michielsens te Wijnegem op 16

september 2014, geregistreerd op het 10 registratiekantoor ivan Antwerpen 3 op 18 september 2014. Bladen '13.Verzendingen:O.Register 5. Boek 252, blad 38 vak 18.

Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger (getekend) C. Van Elsen, adviseur, houdende oprichting van de vennootschap, iliccresco Holding, te Antwerpen, Potvlietlaan 6 werd het uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 september 2014 onder nummer 14308270.

Ingevolge materiele vergissing werd de naam van de '..vennootschap foutief vermeld op luik B van formulier I.

HDe juiste naam luidt als volgt "Accresco Holding"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden -. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ACCRESCO

Adresse
2600 Antwerpen-Berchem

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande