ABIMO

NV


Dénomination : ABIMO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 881.667.543

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.02.2014, NGL 10.04.2014 14091-0558-010
24/01/2014
ÿþ

Mod Word 11.1

ÿl = I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*190294 9*

bel

r3f sta

neergelegd ter griffio fleclleee von koophandel te Arearpo, op

t 5 Mi. pu

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Z

Ondernemingsnr: 0881.667.543 Benaming

(voluit) : ABIM4 (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

naamloze vennootschap

2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308

GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN VENNOOTSCHAP B DOOR VENNOOTSCHAP A -- COORDINATIE - VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 30/12/2013, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "ABIMO" met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen :

* L "ABIMO" naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308 (ondernemingsnummer 0881.667.543).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Muller te blaasmunster op twee juni tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni tweeduizend en zes onder nummer 2006061410096431.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor no-taris Jan Muller te Waasmunster op negentien december tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari tweeduizend en zeven onder nummer 2007011110008054.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor no-taris Jan Muller te Waasmunster op negenentwintig april tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni erna, onder nummer 20100609/0082908.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Hierna genoemd "Vennootschap A", of ook de "overnemende vennootschap".

Il. "ABIMO" besloten vennootschap met beperkte aansprake-!ijkheld met maatschappelijke zetel te 9100 Sint Niklaas, Europark Zuid 9 (ondernemingsnummer 0464.673.352),

Opgericht bij akte verleden voor notaris Sylvère Butin te Zwijnaarde op dertien november negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op negen december erna, onder nummer 199812091305.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op zesentwintig september tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op dertien oktober erna, onder nummer 20051013/0143060.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Hierna genoemd "Vennootschap B" of ook de "overgenomen vennootschap".

* VASTSTELLINGEN

I. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld. stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

a. De zaakvoering van de beide vennootschappen hebben op datum van negentien september tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd (conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen):

voor vennootschap B, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde op vijf november tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien november erna, onder nummer 20131811/172369, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering

voor vennootschap A, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op eenendertig oktober tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien november erna, onder nummer 20131113/170967, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van vennootschap A, werd, krachtens de vereenvoudigde procedure als bepaald in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1/

van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen, zoals bepaald in artikels 695 en 708 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de respectievelijke zetels van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten/aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d, De zaakvoering van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap B, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap A.

e. De zaakvoering van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap B, die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

Il. De Voorzitter stelt vast

a.- dat alle kapitaalaandelen van vennootschap A aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

dat de enige vennoot van de overgenomen vennootschap B op deze vergadering aanwezig is met alle aandelen;

b. Om geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda moet ten minste de helft van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

De vergadering stelt aldus vast dat de buitengewone al-gemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen geldig zijn samengesteld en bevoegd zijn om over de punten van de agenda te beraadslagen,

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De besluiten kunnen slechts genomen worden, wanneer zij drie/vierde van de stemmen hebben verkregen.

* EERSTE BESLUIT

Fusievoorstellen

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap B door fusie overgenomen wordt door vennootschap A.

De zaakvoering van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich h de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

Ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming

De algemene vergadering van vennootschap B besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van vennootschap A besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap B over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap A en zonder omwisseling van aandelen (artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen), op basis van een boekhoudkundige staat per eenendertig december tweeduizend twaalf; alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap B, sedert één oktober tweeduizend dertien tot op vandaag worden boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van vennootschap A.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd,

DERDE BESLUIT

Gevolgen van de fusie

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap B, met alle rechten en plichten, over op vennootschap A, De aandelen van vennootschap B in het bezit van vennootschap A zullen door de zaakvoering van vennootschap A worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ont-staan vanaf voormelde datum van één oktober tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A. De schulden van vennootschap B gaan over op de overnemende vennootschap A,

Aile rechten, kosten en erelonen voortvioeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap A,

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap B door vennootschap A, werd verwezenlijkt.

- anderzijds vennootschap B, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

Volmachten

Ai_

Bij deze wordt aan de heer JACOBS Willy, extern accountant, kantoorhoudend te 2950 Kapellen, Eksterlaan 16, en/of zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2014
ÿþ.1

Mod Word 11.1

E 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel ai Be Sta

eccr+~e1cgt' icr gs¢¢ív~i~%%i~~erf((~rrerr~~r:~~ge'Q'Q'o~ARcclibo;~~t 1x478~ Laoo~fFa~laídSi~ 1~ l~~i~J4~~1W~4

15 stti. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.667.543

Benaming

(voluit) : ABIMO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN VENNOOTSCHAP B DOOR VENNOOTSCHAP A  COORDINATIE - VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 30/12/2013 DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de naamloze vennootschap "ABIMO" met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen

L "UITGEVERIJ PELCKMANS" naamloze vennootschap met maat-schappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308 (ondernemingsnummer 0444.548.723).

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op acht-'entwintig juni negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de bij-lagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli erna, onder nummer 910719/205.

De statuten werden gewijzigd bij akten verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen respectievelijk op drie én twintig december negentienhonderd zesennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari negentienhonderd zevenennegentig, onder nummer 970115/128.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op twee april negentien-honderd zevenennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april erna, onder nummer 970425/475.

De statuten werden gewijzigd bij akten verleden voor geassocieerd notaris Philip Hofvoet te Antwerpen op dertien februari én achttien maart tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven april erna, onder nummer 20030407/0039931.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Stefan Van Tricht op zevenentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 20120124/0021697.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Hierna genoemd "Vennootschap A", of ook de "overnemende vennootschap",

Il. "ABIMO" naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308 (ondernemingsnummer 0881.667.543).

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op twee juni tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staats-blad van veertien juni tweeduizend en zes onder nummer 20060614/0096431.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor no-taris Jan Muller te Waasmunster op negentien december tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari tweeduizend en zeven onder nummer 20070111/0008054.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor no-taris Jan Muller te Waasmunster op negenentwintig april tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni erna, onder nummer 20100609/0082908.

Laatst gewijzigd ingevolge fusie door overneming van en met de besloten vennootschap ABIMO met ondememingsnummers 0464.673.352, zoals blijkt uit een akte heden en vdôr deze verleden voor ondergetekende notaris, waarvan, het uittreksel nog ter publicatie dient neergelegd te worden op de bevoegde griffie(s) van de Rechtbank van Koophandel.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Hierna genoemd "Vennootschap B" of ook de "overgenomen vennootschap".

VASTSTELLINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3... 2 1

vç.+ e ~ I. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld. stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge a. De raad van bestuur van de beide vennootschappen hebben op datum van negentien september tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Deze fusievoorstellen werden neergelegd (conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen):

voor vennootschap B, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op eenendertig oktober tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien november erna, onder nummer 20131113/0170968, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering

voor vennootschap A, ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op eenendertig oktober tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien november erna, onder nummer 201311131170969, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van vennootschap A, werd, krachtens de vereenvoudigde pro-cedure als bepaald in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, de raad van bestuur van de beide ven-nootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen, zoals bepaald in artikels 695 en 708 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken konden kennis nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de respectievelijke zetels van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d. De raden van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap B, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap A.

e. De raden van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen

vennootschap B, die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit ncch

zakelijke rechten,

Il, De Voorzitter stelt vast:

a.- dat alle kapitaalaandelen van vennootschap A aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

dat de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap B op deze vergadering aanwezig is met

alle aandelen;

b, Om geldig te kunnen beraadslagen over de onderwerpen van de agenda moet ten minste de helft van de

aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

De vergadering stelt aldus vast dat de buitengewone al-gemene vergaderingen van de betrokken

vennootschappen geldig zijn samengesteld en bevoegd zijn om over de punten van de agenda te

beraadslagen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, De besluiten kunnen slechts genomen worden, wanneer zij

drielvierde van de stemmen hebben verkregen.

EERSTE BESLUIT

Fusievoorstellen

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat

vennootschap B door fusie overgenomen wordt door vennootschap A.

De raad van bestuur van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de

datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en

passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

TWEEDE BESLUIT

Ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming

De algemene vergadering van vennootschap B besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder

vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van vennootschap A besluit tot fusie door overneming van het vermogen van

vennootschap B over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap A en zonder omwisseling

van aandelen (artikel 703 van het Wetboek van Vennootschappen), op basis van een boekhoudkundige staat

per eenendertig december tweeduizend twaalf; alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap B,

sedert één oktober tweeduizend dertien tot op vandaag worden boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor

rekening van vennootschap A.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen,

goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

Gevolgen van de fusie

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap B, met alle rechten en

plichten, over op vennootschap A. De aandelen van vennootschap B in het bezit van vennootschap A zullen

door de raad van bestuur van vennootschap A worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een

balanstoestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

1`

Îloor-

-, bt;ho;3den

aan het

Belgisch

Staatsbiad

u Y

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ont-staan vanaf voormelde datum van één oktober tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A. De schulden van vennootschap B gaan over op de overnemende vennootschap A.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten faste van de overnemende vennootschap A.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap B door vennootschap A, werd verwezenlijkt. - anderzijds vennootschap B, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VIERDE BESLUIT

* Bij deze wordt aan de heer JACOBS Willy, extern accoun-tant, kantoorhoudend te 2950 Kapellen, Eksterlaan 16, en/of zijn aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B,T,W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbonk van Koophendel 1e Antwerpen, op

Griffie 43 1 ÜfT` Z013

Ineqlimpel

Ondernemingenr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 19/09/2013 overeenkomstig artikel;; 693 W.Venn., betreffende

1) de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;, "ABIMO", RPR Dendermonde 0464.673.352 , met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Europark Zuid 9 (de "Over te Nemen Vennootschap 2"), nagenoemd, door de naamloze vennootschap "ABIMO" , RPR

2) de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ABIMO", RPR Antwerpen;'

Antwerpen 0881.667.543, met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308, (de "Overnemende;: Vennootschap"), nagenoemd.

0881.667.543, met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308 (de "Over te Nemen;, Vennootschap 1"), nagenoemd, door de naamloze vennootschap "Uitgeverij Pelckmans" , RPR;i Antwerpen 0444.548.723, met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308, (de "Overnemende, Vennootschap"), nagenoemd.

si

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel:

FUSIEVOORSTEL

INZAKE FUSIES DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND i 1. FUSIEVOORSTEL - BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. Naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS", waarvan de maatschappelijke zetel;; gevestigd is te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan VAN BAEL Antwerpen op acht-i entwintig juni negentienhonderd eenennegentig (2810611991), bekendgemaakt in de bijlagen tot het;; Belgisch Staatsblad van negentien juli negentienhonderd eenennegentig (09/07/1991) onder;; ;k nummer 910719-205.

De statuten werden gewijzigd bij akten verleden voor notaris Jan VAN BAEL te Antwerpen respec-;; tievelijk op drie december negentienhonderd zesennegentig (03/12/1996) en op twintig decembeil negentienhonderd zesennegentig (20/12/1996) erna, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch;: Staatsblad van vijftien januari negentienhonderd zevenennegentig (15/01/1997) onder nummer;; 970115/128. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan VAN BAEL te Antwerpen op twee april negentienhonderd zevenennegentig (02/04/1997), bekendgemaakt in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april negentienhonderd zevenennegentig (25/04/1997) onder; nummer 970425/475.

;i De statuten werden gewijzigd bij twee akten verleden voor geassocieerd notaris Philip HOLVOET tel Antwerpen op dertien februari tweeduizend en drie (13/0212003) en op achttien maart tweeduizend/; en drie (18/03/2003), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven april;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

0881.667.543

ABIMO

naamloze vennootschap

Brasschaatsteenweg 308

2920 Kalmthout

NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

tweeduizend en drie (07/04/2003) onder nummer 20030407/0039931,

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Stefan VAN TRICHT op zevenentwintig december tweeduizend en elf (27/12/2011), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari tweeduizend en twaalf (24/01/2012) onder nummer 20120124/0021697,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen en heeft als ondernemingsnummer 0444.548.723. De vennootschap is geregistreerd als BTW-belastingplichtige met BTW-nummer BE 0444.548.723.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR). Het is verdeeld in achthonderd zestien (816) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achthonderd zestiende (1/816de) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Thom PELCKMANS, wonende te 2900 Schoten, Heidebloemlei 41. De heer Thom PELCKMANS werd benoemd door de gewone algemene vergadering van twaalf juni tweeduizend en acht (12/06/2008). Deze benoeming werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en acht (26/06/2008)onder nummer 2008-06-26/0094564.

hierna genoemd "DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP"

3. Naamloze vennootschap "ABIMO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster op twee juni tweeduizend en zes (02/06/2006), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni tweeduizend en zes (14/06/2006) onder nummer 2006-06-14/-0096431.

De statuten werden voor de eerste maal gewijzigd op negentien december tweeduizend en zes (1911212006) bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te blaasmunster, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari tweeduizend en zeven (11/01/2007) onder nummer 2007-01-11/0008054.

De statuten werden voor de tweede en laatste maal gewijzigd op negenentwintig april tweeduizend en tien (29/04/2010) bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni tweeduizend en tien (09/06/2010) onder nummer 2010-06-09/0082908.

0e vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen en heeft als ondernemingsnummer 0881,667.543. De vennootschap is niet geregistreerd als BTW-belastingplichtige.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in negenduizend negenhonderd twintig (9.920) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/negenduizend negenhonderd twintigste (1/9.920ste) van het kapitaal. De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Thom PELCKMAN.S, wonende te 2900 Schoten, Heidebloemlei 41. De heer Thom PELCKMANS werd benoemd door de bijzondere algemene vergadering van één februari tweeduizend dertien (01/02/2013). Deze benoeming werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één maart tweeduizend dertien (01/03/2013) onder nummer 2013-03-01/0035541.

hierna genoemd "DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP 1"

13. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB1MO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Europark Zuid 9,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Sylvère BUTIN te Zwijnaarde op dertien november negentienhonderd achtennegentig (13111/1998), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen december negentienhonderd achtennegentig (09/12/1998) onder nummer 981209-305.

De statuten werden voor de eerste en laatste maal gewijzigd op zesentwintig september tweeduizend en vijf (26/09/2005) bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien oktober tweeduizend en vijf (13/10/2005) onder nummer 2005-10-13/0143060.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Dendermonde en heeft als ondernemingsnummer 0464.673.352. De vennootschap is geregistreerd als BTW-belastingplichtige met BTW-nummer BE 0464.673.352.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Thom PELCKMANS, wonende te 2900 Schoten, Heidebloemlei 41. De heer Thom PELCKMANS werd benoemd door de bijzondere algemene vergadering van één februari tweeduizend dertien (01/02/2013). Deze benoeming werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van één maart tweeduizend dertien (01/03/2013) onder nummer 2013-03-01/0035540.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

hierna genoemd "DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP 2"

2. BEPALINGEN VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

in casu betreft het een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, in het Wetboek van

Vennootschappen omschreven als een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Alle partijen verklaren dat zij kennis hebben genomen van de bepalingen van de artikelen van het

Wetboek van Vennootschappen ter zake, waarvan we hierna de meest relevante hernemen.

Artikel 676 - Gelijkgestelde verrichtingen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2' de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Artikel 682 - Rechtsgevolgen van fusie en splitsing

De fusie of splitsing heeft van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen :

1° in afwijking van artikel 183, § 1, houden de ontbonden vennootschappen op te bestaan; evenwel worden voor de toepassing van de artikelen 178, 688 en 689 de ontbonden vennootschappen geacht te bestaan gedurende de in artikel 198, § 2, bepaalde termijn van zes maanden en, zo een vordering tot nietigverklaring wordt ingesteld, voor de duur van het geding tot op het ogenblik waarop over die vordering tot nietigverklaring uitspraak is gedaan bij een in kracht van gewijsde gegane beslissing;

2° de vennoten van de ontbonden vennootschappen worden vennoten van de verkrijgende vennootschappen, in voorkomend geval, overeenkomstig de in het splitsingsvoorstel vermelde verdeling; 3° het gehele vermogen van iedere ontbonden vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, gaat over op de verkrijgende vennootschappen, in voorkomend geval, overeenkomstig de verdeling volgens het splitsingsvoorstel en met inachtneming van de artikelen 729 en 744.

Het 2° van het eerste !id is echter niet van toepassing bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen.

Artikel 719 - Procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

!n het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt b1 uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Artikel 720 - Procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

§ 1, ln elke vennootschap wordt het fusievoorstel, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om dit stuk kosteloos te verkrijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken.

Aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Wanneer het evenwel gaat om een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, moet het voorstel bedoeld in het eerste lid, niet aan de vennoten worden toegezonden overeenkomstig het tweede en het derde lid.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

ln dat geval heeft iedere vennoot overeenkomstig § 2 het recht om uiterlijk een maand váór de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap van voornoemd stuk kennis te nemen en kan hij overeenkomstig § 3 binnen dezelfde termijn een afschrift ervan verkrijgen.

§ 2. Iedere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

1° het fusievoorstel;

2° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

3° wat de naamloze vennootschappen betreft, de commanditaire vennootschappen op aandelen, de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de Europese vennootschappen, de Europese coöperatieve vennootschappen en de coöperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de verslagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

4° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening,

Een nieuwe inventaris moet echter niet worden opgemaakt.

De wijzigingen van de in de laatste balans voorkomende waarderingen kunnen beperkt zijn tot de wijzigingen die voortvloeien uit de verrichte boekingen. Rekening moet echter worden gehouden met tussentijdse afschrijvingen en voorzieningen, alsmede met belangrijke wijzigingen van de waarden die niet uit de boeken blijken.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zin geen tussentijdse cijfers vereist

3. VOORAFGAANDE UITEENZETTINGEN

Aandelen van overgenomen vennootschap 1 in bezit van de overnemende vennootschap

Aile aandelen van naamloze vennootschap "AB1MO" (de overgenomen vennootschap 1) zijn nu reeds in bezit van naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" (de overnemende vennootschap),

Volgens de overeenkomst tot overdracht van aandelen van eenendertig januari tweeduizend dertien (31/01/2013) en de inschrijvingen in het aandelenregister van naamloze vennootschap "ABiMO" op dezelfde datum verwierf naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" negenduizend negenhonderd achttien (9.918) aandelen van naamloze vennootschap "ABIMO".

Daarenboven verwierf naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" op dertien september tweeduizend dertien (13/09/2013) nog twee (2) aandelen van naamloze vennootschap "ABIMO", waarna de totaliteit van de door deze vennootschap uitgegeven aandelen volledig wordt aangehouden door naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS",

Aandelen van overgenomen vennootschap 2 in bezit van overgenomen vennootschap 1

Alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABIMO" (de overgenomen vennootschap 2) zijn nu reeds in bezit van de naamloze vennootschap "ABiMO" (de overgenomen vennootschap 1).

Naamloze vennootschap "ABIMO" had reeds zevenhonderd achtenveertig (748) van de zevenhonderd vijftig (750) door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABIMO" uitgegeven aandelen in portefeuille, en verwierf op dertien september tweeduizend dertien (13/09/2013) nog twee (2) aandelen, zodat de zevenhonderd vijftig (750) uitgegeven aandelen volledig door naamloze vennootschap "AB1MO" worden aangehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Schematisch

Uitgeverij Pelckmans

naamloze vennootschap

overnemende vennootschap

deelneming 100%

9.920 aandelen

Abimo

naamloze vennootschap

overgenomen vennootschap 1

deelneming 100%

750 aandelen

Abimo

besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

overgenomen vennootschap 2

4. PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel I - Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

Alle partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij in een eerste stap het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABIMO" overgaat naar naamloze vennootschap "ABIMO", en waarna vervolgens onmiddellijk en in een tweede stap het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van naamloze vennootschap "ABIMO" overgaat naar naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Artikel 2 - Doel van de overnemende en van de overgenomen vennootschappen

Doel van de overnemende vennootschap

Luidens artikel drie van de statuten is doel van de overnemende vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het produceren, aanmaken, uitgeven en verspreiden, de aankoop en verkoop, de vertegenwoordiging van alle soorten geschriften, didactisch materiaal en soort-gelijken, prenten, geschenkartikelen, gelegenheidsdrukwerk, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten."

Doel van overgenomen vennootschap I

Het doek van de overgenomen vennootschap 1 "AB1MO" naamloze vennootschap is als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening:

1, Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van

effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

2. Het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

3. Alle immobilaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen,

in voorkomend geval door middel van lofisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

mfld 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



4. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

5. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

6. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stelten van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de meest ruime zin,

7. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het opstellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, en dit alles in de ruimste zin.

8, De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

9. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

10, Het verhuren van rollend materieel en installaties.

11. Het uitgeven van boeken, tijdschriften, software, landkaarten en alle didactische materialen in de meest uitgebreide betekenis - publiciteit en andere aanverwante aangelegenheden: verkopen, ontwerpen, uitwerken, coördineren en andere, zonder dat deze opsomming beperkend is.

12, De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin,

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële; financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren."

Doel van overgenomen vennootschap 2

Het doel van de overgenomen vennootschap 2 "ABIMO" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is als volgt:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

uitgever van boeken, tijdschriften, software, landkaarten en alle didactische materialen in de

meest uitgebreide betekenis,

alle daden die het onderwijs ten goede komen.

" publiciteit en andere aanverwante aangelegenheden: verkopen, ontwerpen, uitwerken, coördineren, en andere, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- handel in verhandelbare voorwerpen.

" het verwerven en vervreemden van roerende en onroerende goederen; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen.

" de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aari het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere middelen van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten of functies die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

In de statuten van de overgenomen vennootschappen 1 en 2 werden de maatschappelijke doelen zeer ruim geformuleerd.

De feitelijke activiteiten van overgenomen vennootschap 1 beperkten zich tot het aanhouden van deelnemingen in andere vennootschappen. Deze deelnemingen blijven thans beperkt tot het aanhouden van de totaliteit van de aandelen van overgenomen vennootschap 2. Na de voorgestelde fusie zullen er geen deelnemingen meer voorkomen.

De activiteiten van overgenomen vennootschap 2 sluiten zeer nauw aan bij deze van de overnemende vennootschap, namelijk het produceren, aanmaken, uitgeven en verspreiden van alle soorten geschriften - voornamelijk boeken en tijdschriften - en didactische materialen. Zodat de overnemende vennootschap haar maatschappelijk doel niet zal moeten aanvullen of wijzigen.

Artikel 3 - Ruilverhoudingen

Vermits de overnemende vennootschap reeds aile aandelen in de overgenomen vennootschap 1 bezit, en de overgenomen vennootschap 1 op haar beurt reeds alle aandelen in de overgenomen vennootschap 2 bezit, moeten geen ruilverhoudingen worden bepaald.

Het komt er in deze op aan om in de boekhouding van de overnemende vennootschap de waarde van de deelneming te vervangen door de actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, waarbij het positieve verschil tussen enerzijds de waarde van de deelneming en anderzijds de actief- en passiefbestanddelen als goodwill wordt geboekt. Er moeten geen aandelen worden uitgegeven, noch uitgereikt aan aandeelhouders.

Artikel 4 - Vermogen van de overnemende en overgenomen vennootschappen

De samenstelling van het vermogen van de bij de fusie betrokken vennootschappen werd in bijlage vermeld (blz. 15/16 en 16116). Op basis van de gegevens van de jaarrekeningen per eenendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012) vindt u in deze bijlage een overzicht van de balansen van de drie vennootschappen voor de fusie, alsook een balans van de overnemende vennootschap na de fusie.

Artikel 5 - Boekhouding en datum voor deelname in de winst

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschapen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op één oktober tweeduizend dertien (01/10/2013).

Omwille van de in de voorafgaande uiteenzettingen toegelichte redenen (vereniging van alle aandelen in één hand) dient geen datum voor deelname in de winst te worden bepaald (cf. artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 6 - Bijzondere bezoldigingen

In de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen (artikelen 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt niet voorzien in de opstelling van een schriftelijk controleverslag door de commissaris, of indien er geen commissaris werd benoemd, door een bedrijfsrevisor of externe accountant. Bijgevolg dienen er geen bijkomende bezoldigingen of vergoedingen te worden toegekend aan de commissaris, of aan een bedrijfsrevisor of externe accountant.

Artikel 7 - Verbintenissen

De raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschappen hebben zich onderling en wederzijds ertoe verbonden om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de voorgestelde fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, en dit uiteraard onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aaíh het .Belgisch Staatsblad

n c . "

mod 11.1

Voor-

behouden aai het Belgisch

Staatsblad

de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het' Wetboek van Vennootschappen.

Zij zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

Artikel B - Neerlegging van het fusievoorstel en buitengewone algemene vergadering Onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende en van de overgenomen vennootschappen, en dit tenminste zes weken na de neerlegging ervan ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL

De partijen verzoeken de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Stefan VAN TRICHT" te 2900 Schoten, Paalstraat 110, om voor elk van de betrokken vennootschappen het fusievoorstel neer te leggen op de griffies van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en te Dendermonde.

Opgemaakt te Kalmthout op datum van negentien september tweeduizend dertien (19/09/2013) in zes (6) exemplaren, waarbij elke partij verklaart één ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de drie andere exemplaren zullen neergelegd worden op de griffies van de rechtbank van koophandel.

VOOR

ABIMO Naamloze vennootschap

(overnemende vennootschap)

Thom PELCKMANS

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I

1111111![!(1)968 11111111

I

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Ontwerpen, op

13 1 OKT. 2013'

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr: 0881,667.543

;i Benaming (voluit) : ABIMO

l. (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Brasschaatsteenweg 308

(volledig adres) 2920 Kalmthout

'; Onderwerp(en) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

; Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 19/09/2013 overeenkomstig artikel; ;, 693 W.Venn., betreffende :

1) de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "ABIMO", RPR Dendermonde 0464.673.352 , met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Europark Zuid 9 (de; "Over te Nemen Vennootschap 2"), nagenoemd, door de naamloze vennootschap "ABIMO" , RPR; Antwerpen 0881.667.543, met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308, (de "Overnemende;

Vennootschap"), nagenoemd. .

i

2) de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ABIMO", RPR Antwerpen; 0881.667.543, met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308 (de "Over te Nemen; Vennootschap 1"), nagenoemd, door de naamloze vennootschap "Uitgeverij Pelckmans" , RPR; Antwerpen 0444.548.723, met zetel te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308, (de "Overnemende; Vennootschap"), nagenoemd.

i

?;

;; Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel:

FUSIEVOORSTEL

INZAKE FUSIES DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

1. FUSIEVOORSTEL - BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. Naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS", waarvan de maatschappelijke zetel)

f gevestigd is te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308. 1

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan VAN BAEL Antwerpen op acht-i ;? entwintig juni negentienhonderd eenennegentig (28/06/1991), bekendgemaakt in de bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van negentien juli negentienhonderd eenennegentig (09/07/1991) onder nummer 910719-205, De statuten werden gewijzigd bij akten verleden voor notaris Jan VAN BAEL te Antwerpen respectievelijk op drie december negentienhonderd zesennegentig (03/12/1996) en op twintig december; negentienhonderd zesennegentig (2011211996) erna, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad van vijftien januari negentienhonderd zevenennegentig (15/01/1997) onder nummer; 9701151128,

;

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan VAN BAEL te Antwerpen op twee; april negentienhonderd zevenennegentig (02/04/1997), bekendgemaakt in de bijlagen tot het= Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april negentienhonderd zevenennegentig (25/04/1997) onder i nummer 9704251475.

De statuten werden gewijzigd bij twee akten verleden voor geassocieerd notaris Philip HOLVOET te ;Antwerpen op dertien februari tweeduizend en drie (13/02/2003) en op achttien maart tweeduizend en drie (18/03/2003), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven aprilt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Balgisch

Staatsblad

7_,

V

tweeduizend en drie (07/04/2003) onder nummer 20030407/0039931.

De statuten werden een laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Stefan VAN TRICHT op zevenentwintig december tweeduizend en elf (27/12/2011), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig januari tweeduizend en twaalf (24/01/2012) onder nummer 20120124/0021697.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen en heeft als ondernemingsnummer 0444,548.723. De vennootschap is geregistreerd als BTW-belastingplichtige met BTW-nummer BE 0444.548.723.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR). Het is verdeeld in achthonderd zestien (816) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achthonderd zestiende (1/816de) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Thom PELCKMANS, wonende te 2900 Schoten, Heidebloemlei 41, De heer Thom PELCKMANS werd benoemd door de gewone algemene vergadering van twaalf juni tweeduizend en acht (12/06/2008). Deze benoeming werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en acht (26/06/2008)onder nummer 2008-06-26/0094564.

hierna genoemd "DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP"

B. Naamloze vennootschap "ABIMO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster op twee juni tweeduizend en zes (02/06/2006), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni tweeduizend en zes (14/06/2006) onder nummer 2006-06-14/-0096431, De statuten werden voor de eerste maal gewijzigd op negentien december tweeduizend en zes (19/12/2006) bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster, bekendgemaakt in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad van elf januari tweeduizend en zeven (11/01/2007) onder nummer 2007-01-11/0008054.

De statuten werden voor de tweede en laatste maal gewijzigd op negenentwintig april tweeduizend en tien (29/04/2010) bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen juni tweeduizend en tien (09/06/2010) onder nummer 2010-06-09/0082908.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Antwerpen en heeft als ondernemingsnummer 0881,667.543. De vennootschap is niet geregistreerd als BTW-belastingplichtige.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR). Het is verdeeld in negenduizend negenhonderd twintig (9.920) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van ééninegenduizend negenhonderd twintigste (119.920ste) van het kapitaal. De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Thom PELCKMANS, wonende te 2900 Schoten, Heidebloemlei 41. De heer Thom PELCKMANS werd benoemd door de bijzondere algemene vergadering van één februari tweeduizend dertien (01/02/2013). Deze benoeming werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één maart tweeduizend dertien (01/03/2013) onder nummer 2013-03-01/0035541,

hierna genoemd "DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP 1"

B. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijKheid "ABIMO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Europark Zuid 9.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Sylvère BUTIN te Zwijnaarde op dertien november negentienhonderd achtennegentig (13/11/1998), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen december negentienhonderd achtennegentig (09/12/1998) onder nummer 981209-305.

De statuten werden voor de eerste en laatste maal gewijzigd op zesentwintig september tweeduizend en vijf (26/09/2005) bij akte verleden voor notaris Jan MULLER te Waasmunster, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien oktober tweeduizend en vijf (13/10/2005) onder nummer 2005-10-13/0143060.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Dendermonde en heeft als ondernemingsnummer 0464.673.352. De vennootschap is geregistreerd als BTW-belastingplichtige met BTW-nummer BE 0464.673.352.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Thom PELCKMANS, wonende te 2900 Schoten, Heidebloemlei 41. De heer Thom PELCKMANS werd benoemd door de bijzondere algemene vergadering van één februari tweeduizend dertien (01/02/2013). Deze benoeming werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van één maart tweeduizend dertien (01/03/2013) onder nummer 2013-03-01/0035540.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouderi aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1





hierna genoemd "DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP 2"

2. BEPALINGEN VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

In casu betreft het een fusie door vereniging van alle aandelen in één hand, in het Wetboek van

Vennootschappen omschreven als een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Alle partijen verklaren dat zij kennis hebben genomen van de bepalingen van de artikelen van het

Wetboek van Vennootschappen ter zake, waarvan we hierna de meest relevante hernemen.

Artikel 676 - Gelijkgestelde verrichtingen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld

1° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

2° de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap, wanneer al hun aandelen en de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, in handen zijn ofwel van die andere vennootschap, ofwel van tussenpersonen van die vennootschap, ofwel van die tussenpersonen en van die vennootschap.

Artikel 682 - Rechtsgevolgen van fusie en splitsing

De fusie of splitsing heeft van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen :

1° in afwijking van artikel 183, § 1, houden de ontbonden vennootschappen op te bestaan; evenwel worden voor de toepassing van de artikelen 178, 688 en 689 de ontbonden vennootschappen geacht te bestaan gedurende de in artikel 198, § 2, bepaalde termijn van zes maanden en, zo een vordering tot nietigverklaring wordt ingesteld, voor de duur van het geding tot op het ogenblik waarop over die vordering tot nietigverklaring uitspraak is gedaan bij een in kracht van gewijsde gegane beslissing;

2° de vennoten van de ontbonden vennootschappen worden vennoten van de verkrijgende vennootschappen, in voorkomend geval, overeenkomstig de in het splitsingsvoorstel vermelde verdeling; 3° het gehele vermogen van iedere ontbonden vennootschap, zowel rechten als verplichtingen, gaat over op de verkrijgende vennootschappen, in voorkomend geval, overeenkomstig de verdeling volgens het splitsingsvoorstel en met inachtneming van de artikelen 729 en 744.

Het 2° van het eerste lid is echter niet van toepassing bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen.

Artikel 719 - Procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Artikel 720 - Procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

§ 1. in elke vennootschap wordt het fusievoorstel, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om dit stuk kosteloos te verkrijgen, vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken.

Aan de houders van aandelen op naam wordt uiterlijk een maand voor de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten.

Wanneer het evenwel gaat om een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, moet het voorstel bedoeld in het eerste lid, niet aan de vennoten worden toegezonden overeenkomstig het tweede en het derde lid.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In dat geval heeft iedere vennoot overeenkomstig § 2 het recht om uiterlijk een maand váôr de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap van voornoemd stuk kennis te nemen en kan hij overeenkomstig § 3 binnen dezelfde termijn een afschrift ervan verkrijgen.

§ 2. iedere vennoot heeft tevens het recht uiterlijk een maand voor de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

1° het fusievoorstel;

2° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

3° wat de naamloze vennootschappen betreft, de commanditaire vennootschappen op aandelen, de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de Europese vennootschappen, de Europese coöperatieve vennootschappen en de coöperatieve vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, de verslagen van de bestuurders, van de leden van de directieraad, van de leden van de raad van toezicht of van de zaakvoerders en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren;

4° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten : tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot het vierde lid zijn opgesteld.

Deze tussentijdse cijfers worden opgemaakt volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling ais de laatste jaarrekening.

Een nieuwe inventaris moet echter niet worden opgemaakt.

De wijzigingen van de in de laatste balans voorkomende waarderingen kunnen beperkt zijn tot de wijzigingen die voortvloeien uit de verrichte boekingen. Rekening moet echter worden gehouden met tussentijdse afschrijvingen en voorzieningen, alsmede met belangrijke wijzigingen van de waarden die niet uit de boeken blijken.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn geen tussentijdse cijfers vereist

3. VOORAFGAANDE UITEENZETTINGEN

Aandelen van overgenomen vennootschap 1 in bezit van de overnemende vennootschap

Alle aandelen van naamloze vennootschap "ABIMO" (de overgenomen vennootschap 1) zijn nu reeds in bezit van naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" (de overnemende vennootschap).

Volgens de overeenkomst tot overdracht van aandelen van eenendertig januari tweeduizend dertien (31/01/2013) en de inschrijvingen in het aandelenregister van naamloze vennootschap "ABIMO" op dezelfde datum verwierf naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" negenduizend negenhonderd achttien (9.918) aandelen van naamloze vennootschap "ABIMO",

Daarenboven verwierf naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" op dertien september tweeduizend dertien (13/09/2013) nog twee (2) aandelen van naamloze vennootschap "ABIMO", waarna de totaliteit van de door deze vennootschap uitgegeven aandelen volledig wordt aangehouden door naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS".

Aandelen van overgenomen vennootschap 2 in bezit van overgenomen vennootschap 1

Alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABIMO" (de overgenomen vennootschap 2) zijn nu reeds in bezit van de naamloze vennootschap "ABIMO" (de overgenomen vennootschap 1),

Naamloze vennootschap "ABIMO" had reeds zevenhonderd achtenveertig (748) van de zevenhonderd vijftig (750) door besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABIMO" uitgegeven aandelen in portefeuille, en verwierf op dertien september tweeduizend dertien (1310912013) nog twee (2) aandelen, zodat de zevenhonderd vijftig (750) uitgegeven aandelen volledig door naamloze vennootschap "ABIMO" worden aangehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Schematisch

Uitgeverij Pelckmans

naamloze vennootschap

overnemende vennootschap

deelneming 100%

9.920 aandelen

f Abimo

naamloze vennootschap

overgenomen vennootschap I

deelneming 100%

750 aandelen

Abimo

besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

overgenomen vennootschap 2

4. PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1 - Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

Alle partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij in een eerste stap het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABIMO" overgaat naar naamloze vennootschap "ABIMO", en waarna vervolgens onmiddellijk en in een tweede stap het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van naamloze vennootschap "ABIMO" overgaat naar naamloze vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS",

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Artikel 2 - Doel van de overnemende en van de overgenomen vennootschappen

Doel van de overnemende vennootschap

Luidens artikel drie van de statuten is doel van de overnemende vennootschap "UITGEVERIJ PELCKMANS" als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het produceren, aanmaken, uitgeven en verspreiden, de aankoop en verkoop, de vertegenwoordiging van alle soorten geschriften, didactisch materiaal en soort-gelijken, prenten, geschenkartikelen, gelegenheidsdrukwerk, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten."

Doel van overgenomen vennootschap 4

Het doel van de overgenomen vennootschap 1 "ABIMO" naamloze vennootschap is als volgt.

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening,

1. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van

effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

2. Het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

3. Alle immobilafre operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen,

in voorkomend geval door middel van lotisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

4. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur vani diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

5. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen,

6. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting, laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de meest ruime zin.

7. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het opstellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan, en dit alles in de ruimste zin.

g, De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

g, Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

10. Het verhuren van rollend materieel en installaties.

11, Het uitgeven van boeken, tijdschriften, software, landkaarten en alle didactische materialen in de meest uitgebreide betekenis - publiciteit en andere aanverwante aangelegenheden; verkopen, ontwerpen, uitwerken, coördineren en andere, zonder dat deze opsomming beperkend is.

12. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen,

Zij maag ondermeer en zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële; financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op tiet even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren."

Doel van overgenomen vennootschap 2

Het doel van de overgenomen vennootschap 2 "ABIMO" besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid is als volgt:

"De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

uitgever van boeken, tijdschriften, software, landkaarten en alle didactische materialen in de

meest uitgebreide betekenis.

alle daden die het onderwijs ten goede komen.

publiciteit en andere aanverwante aangelegenheden: verkopen, ontwerpen, uitwerken, coördineren, en andere, zonder dat deze opsomming beperkend is.

handel in verhandelbare voorwerpen.

het verwerven en vervreemden van roerende en onroerende goederen; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen.

de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aai het Belgisch $taatsblad

door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere middelen van alle' deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten of functies die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij het meest geschikt acht, zowel in binnen als buitenland.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen, de vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in Belgio als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake."

In de statuten van de overgenomen vennootschappen 1 en 2 werden de maatschappelijke doelen zeer ruim geformuleerd.

De feitelijke activiteiten van overgenomen vennootschap 1 beperkten zich tot het aanhouden van deelnemingen in andere vennootschappen, Deze deelnemingen blijven thans beperkt tot het aanhouden van de totaliteit van de aandelen van overgenomen vennootschap 2. Na de voorgestelde fusie zullen er geen deelnemingen meer voorkomen.

De activiteiten van overgenomen vennootschap 2 sluiten zeer nauw aan bij deze van de overnemende vennootschap, namelijk het produceren, aanmaken, uitgeven en verspreiden van aile soorten geschriften - voornamelijk boeken en tijdschriften - en didactische materialen. Zodat de overnemende vennootschap haar maatschappelijk doel niet zal moeten aanvullen of wijzigen.

Artikel 3 - Ruilverhoudingen

Vermits de overnemende vennootschap reeds alle aandelen in de overgenomen vennootschap 1 bezit, en de overgenomen vennootschap 1 op haar beurt reeds alle aandelen in de overgenomen vennootschap 2 bezit, moeten geen ruilverhoudingen worden bepaald.

Het komt er in deze op aan om in de boekhouding van de overnemende vennootschap de waarde van de deelneming te vervangen door de actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, waarbij het positieve verschil tussen enerzijds de waarde van de deelneming en anderzijds de actief- en. passiefbestanddelen als goodwill wordt geboekt. Er moeten geen aandelen worden uitgegeven, noch uitgereikt aan aandeelhouders,

Artikel 4 - Vermogen van de overnemende en overgenomen vennootschappen

De samenstelling van het vermogen van de bij de fusie betrokken vennootschappen werd in bijlage vermeld (blz. 15/16 en 16/16). Op basis van de gegevens van de jaarrekeningen per eenendertig december tweeduizend en twaalf (3111212012) vindt u in deze bijlage een overzicht van de balansen van de drie vennootschappen voor de fusie, alsook een balans van de overnemende vennootschap na de fusie.

Artikel 5 - Boekhouding en datum voor deelname in de winst

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschapen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op één oktober tweeduizend dertien (0111012013),

Omwille van de in de voorafgaande uiteenzettingen toegelichte redenen (vereniging van alle aandelen in één hand) dient geen datum voor deelname in de winst te worden bepaald (cf artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 6 - Bijzondere bezoldigingen

ln de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen (artikelen 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt niet voorzien in de opstelling van een schriftelijk controleverslag door de commissaris, of indien er geen commissaris werd benoemd, door een bedrijfsrevisor of externe accountant, Bijgevolg dienen er geen bijkomende bezoldigingen of vergoedingen te worden toegekend aan de commissaris, of aan een bedrijfsrevisor of externe accountant.

Artikel 7 - Verbintenissen

De raad van bestuur van de overgenomen vennootschap en de raad van bestuur en de zaakvoerder van de overgenomen vennootschappen hebben zich onderling en wederzijds ertoe verbonden om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de voorgestelde fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, en dit uiteraard onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het-Wetboek van Vennootschappen.

Zij zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

Artikel 8 - Neerlegging van het fusievoorstel en buitengewone algemene vergadering Onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende en van de overgenomen vennootschappen, en dit tenminste zes weken na de neerlegging ervan ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL

De partijen verzoeken de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Stefan VAN TRICHT" te 2900 Schoten, Paalstraat 110, om voor elk van de betrokken vennootschappen het fusievoorstel neer te leggen op de griffies van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en te Dendermonde.

Opgemaakt te Kalmthout op datum van negentien september tweeduizend dertien (19/09/2013) in zes (6) exemplaren, waarbij elke partij verklaart één ondertekend exemplaar ontvangen te hebben en de drie andere exemplaren zullen neergelegd worden op de griffies van de rechtbank van koophandel.

VOOR

ABIMO Naamloze vennootschap

(overgenomen vennootschap 1)

Thom PELCKMANS

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan'het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.07.2013 13295-0256-012
01/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lii

5

*1303

ufriTFTT3ANK

VAN KOOPHANDEL

19 FEB, 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881667543

Benaming

(voluit) ; ABIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EUROPARK ZUID 9, 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER - VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 februari 2013, gehouden te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308.

De vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag als bestuurders dat werd aangeboden door de heer DAVID KOEN en door mevrouw BAUDEWIJN KATRIEN. De vergadering dankt beide bestuurders voor de wijze waarop ze hun mandaten hebben uitgeoefend. Kwijting voor de uitoefening van deze mandaten zal worden gegeven door de jaarvergadering van 7 juni 2013.

De vergadering benoemt met onmiddellijke ingang en voor een periode van zes jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering van de 7juni 2019 de volgende bestuurders:

- de heer PELCKMANS THOM, Heidebloemlei 41 te 2900 Schoten;

- mevrouw VAN HOVE VALERIE, Heidebloemlei 41 te 2900 Schoten;

- UITGEVERIJ PELCKMANS NV, Brasschaatsteenweg 308 te 2920 Kalmthout, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger, de heer PELCKMANS THOM.

Uittree el uit de notulen van de raad van bestuur van 1 februari 2013, gehouden te 2920 Kalmthout, Brasschaatsteenweg 308.

De raad van bestuur benoemt met onmiddellijke ingang de heer PELCKMANS THOM tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden over te brengen naar BRASSCHAATSTEENWEG 308 te 2920 KALMTHOUT.

PELCKMANS THOM

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.06.2012 12190-0491-010
14/06/2012
ÿþRechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Europark Zuid 9 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurders

Uittreksel uit de algemene vergadering van 1 juni 2012 om 14u00.

6. Herbenoeming Bestuurders.l

De vergadering stelt voor om met onmiddellijke ingang te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

van 6jaar:

Dhr. DAVID Koen, Beukenlaan 8 9250 Waasmunster

en

Mevr. BAUDEWIJN Katrien, Beukenlaan 8 9250 Waasmunster

De Vergadering keurt de herbenoeming unaniem goed.

Dhr. David Koen en Mevr. Baudewijn Katrien aanvaarden het mandaat. Het mandaat kan bezoldigd zijn.

Uittreksel uit de verslaggeving van de Raad van Bestuur van 1 juni 2012 om 15u00.

De Raad van Bestuur heeft uRal iem volgende beslissing genomen :

Dhr. David Koen, Seukefeases 8;9250 blaasmunster wordt benoemd tot afgevaardigd bestuurder

met onmiddellijke ingang vóor den periode van 6 jaar. Dhr. David Koen aanvaardt het mandaat.

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

Ondememingsnr : 0881.667.543

Benaming , ! ~~~~;

(voluit) ABIM4 , ' : r`

(verkort) :

bel ai Be Sta

GRIFFIE.

VAN KOOF~'.`

-5 KW 2012

}~ _ G~iffie

ri ---___

''-~~~~~~~;r~~ilfq~~~~.~i~~~

BAUDEWIJN Katrien, secretaris

DAVID Koen, voorzitter

Op de laatste blz, van Luik,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vas,so : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 20.06.2011 11183-0142-010
15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 09.06.2010 10167-0551-010
31/08/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 25.08.2009 09640-0390-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 24.06.2009 09293-0112-014
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08486-0228-013

Coordonnées
ABIMO

Adresse
BRASSCHAATSTEENWEG 308 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande