A.T.C. ACCOUNTANTS, TAX CONSULTANTS

Divers


Dénomination : A.T.C. ACCOUNTANTS, TAX CONSULTANTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 432.922.381

Publication

09/07/2014
ÿþmod 11.1

1111111,111,11111 II

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ruclitbatik Vdl

Antwerpen

30 JUNI 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0432.922.381

Benaming (voluit) : A.T.C.- Accountants, Tax Consultants

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Guido Gezellestraat 30

2630 Aartselaar

:1

i; Onderweri, akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Benoit Meert op 24 juni 2014, neergelegd voor registratie, dat:

Een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.T.C.- ACCOUNTANTS, TAX CONSULTANTS", opgericht blijkens akte verleden voor notaris JANSSENS Jacques te Berchem op zes januari negentienhonderdachtentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig januari negentienhonderdachtentachtig onder nummer 880128-555, vennootschap met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 30, RPR Antwerpen, ondememingsnummer BE032.922.381., waarop met éénparigheid van de stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20 juni 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van VIERHONDERD EN ACHTDUIZEND HONDERDDERTIG EURO (408.130,00 ¬ ), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij VEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD DERTIEN EURO (40.813,00 q, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividenden werden volledig toegekend aan de Heer BRUGGE1VIAN Patrick voornoemd voor een brutobedrag ten belope van VIERHONDERD EN ACHTDUIZEND HONDERDDERTIG EURO (408.130,00 q. TINEEDE,BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder op 23 juni 2014, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba 'W. Van den Keybus  E. Van der Jeughtm, vertegenwoordigd door Werner Van den Keybus, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 22 juni 2014, die handelen over de hierna beschreven inbreng in nature; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt "8. Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in de BVBA A.T.C., BE 0432.922.381 met zetel te 2630 Aartselaar, Guido Gezellestraat 30, voor een totale inbrengwaarde van 367.317,00 EUR, bestaat uit een schuldrekening.

!! De vergoeding van de Inbreng in natura bestaat uit 5.504 aandelen van de BVBA A.T.C. zonder vermelding

van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Het verslag is echter opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de volgende algemene vergadering besluit om de volledige bruto dividendwaarde, verminderd met een roerende voorheffing van tien procent beschreven in artikel 537 WIB 92, in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Gebeurt dit echter maar gedeeltelijk of geheel niet, dan vervallen de waarden beschreven in het verslag. Er werd echter in de opdrachtbrief vermeld dat de aandeelhouders wensen de volledige netto dividendwaarde (pro rata) in te brengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

): . dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van

!, de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen

ter vergoeding van de inbreng in natura;

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is:

Tevens wil ik er aan herinneren dat het bestuursorgaan verantwoordelijkheid draagt over de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van tien procent.

lk wil tenslotte vermelden dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 22 juni 2014."

De aanwezige aandeelhouders erkennen immers een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal

DERDE BESLUIT

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIS

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met DRIEHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENTIEN EURO (367.317,00 q om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) op DRIEHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERD EN ZEVENTIEN EURO (385.917,00 ¬ ), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van VIERHONDERD EN ACHTDUIZEND HONDERDDERTIG EURO (408.130,00 ¬ ), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing ten bedrage van VEERTIGDUIZEND ACHTHONDERD DERTIEN EURO (40.813,00 ¬ ), hetzij aldus netto DRIEHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENTIEN EURO (367.317,00 E).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 5.504 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van zesenzestig euro vierenzeventig cent (66,74 ¬ ) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

II. Inbreng.

Is alhier tussengekomen:

- de Heer BRUGGEIViAN Patrick, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat,

verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten DRIEHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZEVENTIEN EURO (367.317,00 E), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

Hij verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand Is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 20 juni 2014.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

V. Vergoeding voor de inbreng.

Ars vergoeding voor deze inbreng in natura worden Vijfduizend vijfhonderd en vier (5.504) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze 5.504 nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan de heer BRUGGEMAN Patrick voornoemd met de nummers 751 tot 6254 als vergoeding voor de gedane inbreng.

VI. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot DRIEHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERD EN ZEVENTIEN EURO (385.917,00 E).

b) Wiiziginq van artikel 4 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 4 van de statuten als volgt te wijzigen:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERD EN ZEVENTIEN EURO (385.917,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd vierenvijftig (6.254) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/zesduizend tweehonderd vierenvijftigste (1/6.254) van het maatschappelijk kapitaal.'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto t Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden "aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent de nodige machten aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

STEMMING

A! de Voorgaande stemmingen worden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd

afschrift akte

gecoördineerde statuten

verslag bederevisor

verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen birliét iféresel Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ''aan het Belgisch Staatsblad

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 19.12.2013 13693-0561-011
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0427-011
22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 13.12.2011 11640-0302-011
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 09.12.2010 10627-0388-011
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 11.12.2009 09885-0104-010
05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 03.12.2008 08838-0125-010
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 14.12.2007 07833-0248-010
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 10.01.2007 07012-2721-012
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 01.12.2005, NGL 13.12.2005 05896-4837-013
10/07/2015
ÿþ" fa

mod 11.1

I't 9 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

M NITEUR BELGE

0 3 -07- 2C15 BELGISCH STAR-SBLAD

Rechtbant- -' " troprtandel A- a.verpan

2 9 SUN4 2015

Ggé~rng Anivverpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ii Ondernemingsnr : 0432.922.381

:;

:: Benaming (voluit) : A.T.C. Accountants, Tax Consultants

;

2630 Aartselaar

; Onderwerp akte :BVBA: wijziging '

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris " Nathalie " Meert te Antwerpen op 15 juni 2015, eerstdaags te;

:' registreren, blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLISSING : '

; a) Wijziging boekjaar.

De algemene vergadering besluit het boekjaar te wijzigen en te laten lopen van één januari tot en met 31;

ii december van ieder jaar. ,

11 b) Overgangsbepaling, '

;: De algemene vergadering besluit om het lopende boekjaar dat normaal afgesloten wordt op 30 juniJ.

tweeduizend 2015, te verlengen en pas af te sluiten op 31 december 2015. ,

I TWEEDE BESLISSING

' De algemene vergadering besluit de datum van de algemene vergadering te wijzigen en deze wordt

;: vervangen van de eerste werkdag van de maand december om 10 uur van ieder jaar naar de eerste werkdagi

; van de maand juni om 10 uur :

DERDE BESLiSSiNG : De vergadering beslist om de tekst van de statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit.

1 VIERDE BESLISSING:

,' De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit tel

i' voeren.

VIJFDE BESLISSING : I

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de machtiging om de tekst van de statuten aan te passen of te!

'i laten aanpassen. '

', ZESDE BESLISSING:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan MERITUS BVBA (BE0892.304.285 -- RPR Antwerpen), Santvoortbeeklaan 2, 2100 Antwerpen (Deurree), met recht tot in de plaatstelling, voor het vervullen van alle; ; administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank voor de Ondernemingen (wet van 16 januari 2003 tot oprichting van de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot' modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse; I; bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met de aanvraag, wijziging i; vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

ONDERHAVIG UITTREKSEL WORDT UITGEREIKT MET HET DOEL TE WORDEN NEERGELEGD OP!

DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

;

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Nathalie Meert

Antwerpen, 18 juni 2015

Mee neergelegd ter publicatie

- afschrift van de akte

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guido Gezellestraat 30

07/07/2005 : ANT000207
12/01/2005 : ANT000207
06/01/2004 : ANT000207
18/09/2003 : ANT000207
04/06/2003 : ANT000207
31/07/2002 : ANT000207
13/10/2000 : ANT000207
01/07/2000 : ANT000207
27/02/1999 : ANT000207
18/02/1993 : ANT207
10/04/1991 : ANT207

Coordonnées
A.T.C. ACCOUNTANTS, TAX CONSULTANTS

Adresse
2630 Aartselaar

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande