A.G.E.H.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.G.E.H.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.026.176

Publication

19/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*13129044*

t?nderrieming.enr : 0426.026.176

therqolegd ter priffia van de Rerhtbank hrn Xoophaº%rdaJ ie Antwerpen, op

07 MG. 2013

Griffie

Frenaming (voluit) : A.G.E.H.

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 31 juli 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van de naamloze vennootschap "BERMASO", rechtspersonenregister Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "A.G.E.I.1.", rechtspersonenregister Antwerpen 0426.026.176, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 11 juni 2013 en neergelegd op 12 juni 2013, als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak worden haar effecten gesorteerd per 1 januari 2013 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 januari 2013 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 januari 2013 (00h00) overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de vennootschap er een einde is gekomen aan het mandaat van de twee (2) bestuurders in functie in de Overgenomen Vennootschap bij de totstandkoming van de Fusie, te weten:

- de heer PAINBLANC Xavier François Lucien Robert, geboren te Wilrijk op 6 november 1962, wonende te 2900 Schoten, Vijverlei 5;

- de naamloze vennootschap "BIBI FASHION", rechtspersonenregister Antwerpen 0444.703.428, met zetel te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, met als vaste vertegenwoordiger de heer PAINBLANC Xavier, voornoemd.

De beëindiging. van het bestuurdersmandaat van de naamloze vennootschap "BIBI FASHION", voornoemd, houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van haar mandaat als afgevaardigde bestuurder

4. Er werd aan de heer MATTHEESSENS Pieter, medewerker van "FIDUCIAIRE TEN HOVE Il", burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rechtspersonenregister Antwerpen 0459.925.894, met zetel te 2150 Borsbeek, Herentalsebaan 271, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, ' verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B,T.W.",

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Op de Iafltste Pb, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

e mod 11.1

VoCrr- k,chouaen zen het Belpísch Siugáblad

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam an hoedanigherd van de instrumenterende notaris huif van de perso{o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemmordigen

Vers*: haam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13207-0494-011
21/06/2013
ÿþmod 1 S.4



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koap landa1(e Antwerpen, op

Griffie fI 2 JU'1 2013

N i i II







*13094489*

a

Ondernemingsnr : 0426.026.176

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Korte Gasthuisstraat 18

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel (het "Fusievoorstel") opgesteld de dato 11 juni 2013 overeenkomstig artikel; ;' 719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze: vennootschap "BERMASO", RPR Antwerpen 0466.251.878, met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat: 18 (de "Overnemende vennootschap"), van de naamloze vennootschap "A.G.E.H.", RPR Antwerpeni 0426.026.176, met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18 (de "Over te nemen vennootschap").

Bekendmaking bij uittreksel van het Fusievoorstel:

De bestuursorganen van de voornoemde vennootschappen zijn overeengekomen wat hierna volgt

1

2.

'' Met het oog daarop verbinden de bestuursorganen van beide Fuserende Vennootschappen zich;

:; wederzijds ertoe om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de;

hierna gemelde voorwaarden. ,

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de'

il respectievelijke algemene vergaderingen van de Fuserende Vennootschappen en waarvan hierna de'

tekst volgt: :

' 2.1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Ovememende vennootschap is meerderheidsaandeelhoudster en bezit reeds quasi alle aandelen; van de Over te nemen vennootschap. De Overnemende vennootschap heeft thans het voornemen om ook alle overige aandelen van de Over te nemen vennootschap te verwerven en heeft hierover reeds; een akkoord met de andere vennoten van de Over te nemen vennootschap zodat zij eigenares zal zijn; van alle bestaande 2.250 aandelen van de Over te nemen vennootschap voorafgaandelijk aan heti besluit tot fusie. De effectieve overdracht vormt een voorwaarde voor het tot stand komen van de met; een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting voorwerp van het bijgaande voorstel en zal; plaatsvinden onmiddellijk voorafgaand aan het besluit tot fusie.

De bestuursorganen van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") hebben samen het initiatief genomen ertoe', strekkende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van' het Wetboek van Vennootschappen door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over tel nemen vennootschap zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit met toepassing van de' bepalingen en volgens de procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

mod 11.1

4

S Voor- ...

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bilagen bij hetBérgiscli StaatsbiTad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







,

2.1,1. De naamloze vennootschap "BERMASO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met als ondernemingsnummer 0466.251.878, genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

De vennootschap heeft als hoofddoel:

- de onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding,

het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling en promotie, de huur en de verhuur, het doen

bouwen en verbouwen van onroerende goederen, inclusief de onroerende leasing.

De vennootschap heeft als bijkomend doel,

- het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van

alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica;

- het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet dcor middel

van de uitoefening van een bestuursmandaat;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande;

- het optreden als bemiddelaar en commissionair in de handel en bij het vervoer;

- de kleinhandel textiel, kleding, schoeisel en allerhande aan kleding verwante zaken en kledingaccessoires, zoals hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's, schoeisel, lederwaren en reisartikelen van leer of van !eervervangers;

- de uitbating van een drankgelegenheid, verbruikssalon, restaurant en horecabedrijf, alsook het voeren van alle activiteiten welke daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden zoals: traiteur, de aan- en verkoop en het bereiden van koude en warme maaltijden en snacks, de aan- en verkoop van dranken, bieren, wijnen, likeuren en rookartikelen, dit alles in de meest uitgebreide zin;

- het in huur geven en nemen van lokalen teneinde daar horeca-activiteiten uit te oefenen, dit alles in de ruimste zin;

- het inrichten en organiseren van feestelijkheden, recepties, bedrijfsfeesten, in de ruimste zin;

- de kleinhandel van alle horecabenodigdheden en meubilair, inrichting en installaties voor horecazaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

2,1.2. De naamloze vennootschap "A.G.E.H. , gevestigd te 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Antwerpen) met als ondernemingsnummer

0426.026.176, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De organisatie van manifestaties, kunstmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten en overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst.

Inhuren en verhuren van presentatoren/presentatrices zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

2. Alle activiteiten van een bosbouw- en tuinbouwbedrijf in de ruimste zin van het woord, daaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen:

- bijzondere grondwerken omvattende onder meer boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, vellen van bomen, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; draineringwerken omvattende onder meer het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen; evenals andere grondwerken;

- aanleg en onderhoud van diverse terreinen omvattende onder meer het aanleggen en onderhouden van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen en verlichting, evenals van speelpleinen, sportvelden, particuliere zwembaden en terrassen; alsook het plaatsen van afsluitingen en omheiningen in zowel hout, kunststof als metaal;

- exploitatie van bossen: houthakken en productie van onbewerkt hout als mijnhout, gekloofde staken, palen en brandhout;

- tuinbouwbedrijf omvattende onder meer boom- en rozenkwekerij, evenals kwekerij van bloemen en planten, sierteelt, ontwerpen en uitvoeren van interieurbeplantingen en vegetale creaties;

- tuinarchitectuur;

-landschapsverzorging;

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de in- en uitvoer van aile artikelen, materialen en toebehoren die verband houden met hoger vernielde activiteiten, met inbegrip van aile stekmateriaal, zaai- en plantgoed, evenals tuinmeubelen, rotan, tuinverlichtingsartikelen, tuindecoratie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

fonteinen, tuinhuisjes, serres, paviljoenen, tuinafsluitingen, barbecue-installaties, zwembaden en' zwembadbenodigdheden, whirlpools, alle aanhorigheden, toebehoren en aanverwante artikelen van het voorgaande, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruiten, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere venncotschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.2. Boekhouding

Te rekenen vanaf 1 januari 2013 zullen alle verrichtingen gesteld door de Over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende vennootschap.

2.3. Bijzondere rechten

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch andere effecten dan aandelen.

2.4. Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Fuserende Vennootschappen,

2.5. Statutenwijziging

De doelomschrijving van de Ovememende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten van de Over te nemen vennootschap te omvatten zodat een uitbreiding van het doel niet noodzakelijk wordt geacht.

Lauter ten informatieven titel wordt gemeld dat, voorafgaandelijk aan de fusieverrichting en geheel los daarvan, de statuten van de Overnemende Vennootschap zullen worden gewijzigd in het kader van een obligatielening door haar uitgegeven op 30 juli 2012 en in overeenstemming met de verbintenissen die zij daarin is aangegaan. Deze statutenwijziging zal naar verwachting gebeuren op het einde van de maand juni en dus na de neerlegging van het fusievoorstel maar v66r de goedkeuring ervan. Deze statutenwijziging betreft louter de rechten van de obligatiehouders van de Overnemende Vennootschap en heeft geen implicaties op ze fusieverrichting,

2.6. Onroerende goederen



Naar verklaring van het bestuursorgaan van de Over te nemen vennootschap is laatstgenoemde vennootschap titularis van onroerende goederen of onroerende rechten die in het kader van en als gevolg van deze fusieoperatie zullen overgaan naar het vermogen van de Overnemende vennootschap. Met name is de Over te nemen vennootschap eigenares van de volgende

eigendommen:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Reco : Naam en hoedan'gheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a) Stad Brussel

Een handelshuis te 1000 Brussel, Rue Du Beffroi 12114.

b) Stad Waver

Een handelshuis te 1300 Waver, Rue du Pont du Christ 41

c) Stad Namen

Een handelshuis te 5000 Namen, Rue St-Jacques 22.

d) Stad Gent

Een handelshuis te 9000 Gent, Kalandestraat 21.

Naar aanleiding van de fusie zullen alle vereiste formaliteiten inzake de overdracht van onroerend goed dienen te worden nageleefd. Betreffende het hierboven beschreven goed sub d) werd op 12 september 2012 door OVAM een bodemattest afgeleverd. De inhoud van het door OVAM afgeleverde attest luidt letterlijk als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

7 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek

aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachf.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Betreffende het hierboven beschreven goed sub a) werd op 3 mei 2013 door het Brussels Instituut voor Milieubeheer (BIM) een bodemattest afgeleverd. De inhoud van het door BIM afgeleverde attest luidt letterlijk als volgt:

'BODEMATTEST

1. Identificatie van het perceel

Gemeentenr, : 21806

Sectie : F

Perceelsnr. : 29806 F 0058 K 006 0

Adressen

Belfortstraat 12, 1000 Brussel

Belfortstraat 14, 1000 Brussel

Oppervlakte : 254,22 m2

Kwetsbaarheidszone : Woonzone

2. Statuut van het perceel

Het perceel is opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand in de categorie 2.

De gedetailleerde informatie met betrekking tot dit perceel maakte reeds deel uit van een

validatieprocedure.

3. Gedetailleerde Informatie beschikbaar in de inventaris van de bodemtoestand

Identificatie van de houders van zakelijke rechten (Volgens de gegevens van de

Kadasteradministratie .

Naam Adres

SOCIETE NAP RUE DU BEFFROI 12/14, 1000 BRUXELLES

AGEH Avenue Louise 335, 1050 Bruxelles

Risicoactiviteiten en andere gebeurtenissen

Het BIM beschikt over de volgende historiek voor dit perceel

Exploitant Risicoactiviteit Begindatum Datum Einddatum Milieuvergunning

van nin

exploitatie bekend bijMilieuvergunning

LIEGEOIS Opslagplaatsen voor 1926 1941 Vergunning bij

MAURICE ontvlambare vloeistoffen Productie en hef BIM

gieten van :PROV19635/000 036546

metaal

Werkplaatsen

voor hef

onderhoud en

het herstellen

van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

B jïagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

motorvoertuigen .

LA FIRME Chemische of 1931 1959 Vergunning bij

ETABLISSEME NTS PRiMA elektrochemisch e bewerking van B1M

metalen of 9635/000

metalen voorwerpen Opslagplaatsen voor ontvlambare vloeistoffen Productie en het 019634

gieten van

metaal

De milieuvergunningen die op het B1M beschikbaar zijn, kunnen geconsulteerd worden. U kan eenvoudigweg het formulier op onze website invullen (www.leefmilieubrusseLbe/toeganginfo) en doorsturen per mail naar Emprunts.Automatisations@leefmilieu.irisnet.be. Voor de milieuvergunningen die door de gemeente worden afgeleverd, raden wij aan om contact op te nemen met de gemeente zelf.

Andere gebeurtenis(sen) dan de voormalige uitbating van een risicoactiviteit die bodemverontreiniging kan(kunnen) veroorzaken ; nee

Uitgevoerde studies en hun conclusies

Het B1M beschikt over de volgende studies) voor dit perceel

Type studie Datum van Datum van de Conclusie

de Studie Conformiteitsverklaring_

Verkennend 05/09/2010 14/02/2011 Geen

bodemonderzoek(SOU0001 fi/2011) verontreiniging vastgesteld

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop) of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden als het bovenvermelde perceel het voorwerp uitmaakt van :

- de inplanting van een nieuwe risicoactiviteit2, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning (art. 13§3)

- de ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de persoon die de uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht.3 (art. 13 §6)

- een gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis heeft veroorzaakt4 (art. 13 §7).

Weet dat er vrijstellingen voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek voorzien zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009. Deze vrijstellingen moeten via het betrokken formulier per aangetekend schrijven bij Leefmilieu Brussel - 81M aangevraagd of gemeld worden (www.leefmilieubrusset be > professionelen > thema's > bodem > identificatie en behandeling > verkennend bodemonderzoek).

2 Zoals bepaald in het besluit van 17/12/2009 tot vaststelling van de lijst van de risicoactiviteiten (B.S. van 08/01/2010 en 17/02/2010)

3 Of, bij ontstentenis, ten laste van de houder van zakelijke rechten op het terrein

4 Of, bij ontstentenis, de exploitant van het terrein, of bij ontstentenis, de houder van zakelijke rechten

op het terrein

4. Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is voor onbeperkte tijd geldig.

In het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er

zich één van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

- Voormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest

vermeld werden;

- Ontdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

- Elke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging

rechtvaardigt of een bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

- Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz,

- Betekening van geljkvormigheidsverklaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

- Het niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conformiteitsverklaringen of slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 16, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5/3/2009 met betrekking tot het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S. 10/3/2009)

Dit bodemattest heft alle eerder afgeleverde bodemattesten op."

2.7. Kosten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bij goedkeuring van deze fusieverrichting zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door de Overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt goedgekeurd, zullen de daaraan 'verbonden kosten gedragen worden door de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap, ieder voor de helft

2.8. Pro fisco verklaringen

Naar verklaring van de bestuursorganen van de beide Fuserende Vennootschappen beantwoord deze fusieverrichting hun inziens aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek en derhalve gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime bedoeld in voormelde wetsbepalingen en ingevolge artikel 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschapen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

VOOR A.G.E.H. NV (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

BIBI FASHION NV, PAINBLANC Xavier,

Bestuurder, Bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger PAINBLANC Xavier

(samen hiermee neergelegd: het Fusievoorstel de dato 11 juni 2013)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E7RUbE1..

0 3 JAN. 2013

Griffie

*13009015*

V, i

beh

aa Bel staa





iu i IIII i





Ondernemingsnr : Benaming (valuta)

(verkort):

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres) 0426.026.176

A.G.E.H.

naamloze vennootschap

Louisalaan 335

1050 Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onclervwerp(en) akte : ZETELVERPLAATSING NAAR VLAANDEREN - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN IN HET NEDERLANDS

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Erik Celfis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 21 december 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 21 december 2012 overgebracht naar 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18,

2. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 31 oktober 2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd en luidt voortaan als hierna vermeld.

3. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen werd geschrapt.

4. De vervallen machtiging inzake inkoop eigen aandelen werd geschrapt.

5. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en luidt voortaan zoals hierna vermeld en de regeling inzake directiecomité en adviescomité werd geschrapt.

6. Het boekjaar werd gewijzigd zodat het voortaan loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lopende boekjaar wordt verkort tot en met 31 december 2012.

7. De datum van de jaarvergadering werd gewijzigd zodat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden

op de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Dit voor de eerste maal in 2013 na afsluiten van het lopende en verkorte boekjaar.

8. Er werd een nieuwe tekst der statuten in het Nederlands vastgesteld met volgende bijzonderheden:

1) Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze

vennootschap met ais naam "A.G.E.H.".

"

2) Zetel: 2000 Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 18.

3) Kapitaal: 62.000,00 euro.

4) Gestorte bedrag: 62.000,00 euro.

5) Boekjaar: Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

6) Verdeli c van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

7) Verdeling vereffenincisaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

8) Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

ledere bestuurder die wordt aangesteld tot afgevaardigde bestuurder met alleen vertegenwoordigingsbevoegdheid, zal krachtens deze statuten ook bevoegd zijn om zelfstandig aile besluiten te nemen in het-kader van het dagelijks bestuur.

Op de laatste blz van Luik B vermeir)en " Facto itiz-arn en hnedwnlghetd van de instrumenterende notent, hetzij van de peisczp)nfent ÓevaF:GCI dc rsuhtzuarsaof. ter. ZlclilZler. van derden te YÇrte.Oten':~'C00rrF1Cier,

~

mod 11.1

9) Externe vertegenwoordígina: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of ais verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever ln geval van overdreven volmacht.

10) Commissarissen: geen.

11) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. De organisatie van manifestaties, kunstmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, , modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten en overwegend ten behoeve van de scheppende en de uitvoerende kunst.

Inhuren en verhuren van presentatoren/presentatrices zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

2, Alle activiteiten van een bosbouw- en tuinbouwbedrijf in de ruimste zin van het woord, daaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen:

- bijzondere grondwerken omvattende onder meer boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, vellen van bomen, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes; draineringwerken omvattende onder meer het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen; evenals andere grondwerken;

- aanleg en onderhoud van diverse terreinen omvattende onder meer het aanleggen en onderhouden van parken en tuinen met inbegrip van aanplantingen en verlichting, evenals van speelpleinen, sportvelden, particuliere zwembaden en terrassen; alsook het plaatsen van afsluitingen en omheiningen in zowel hout, kunststof als metaal;

- exploitatie van bossen: houthakken en productie van onbewerkt hout als mijnhout, gekloofde staken, palen en brandhout;

- tuinbouwbedrijf omvattende onder meer boom- en rozenkwekerij, evenals kwekerij van bloemen en planten, sierteelt, ontwerpen en uitvoeren van interieurbeplantingen en vegetale creaties;

- tuinarchitectuur;

- landschapsverzorging;

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de in- en uitvoer van alle artikelen, materialen en toebehoren die verband houden met hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van alle stekmateriaal, zaaien plantgoed, evenals tuinmeubelen, rotan, tuinverlichtingsartikelen, tuindecoratie, fonteinen, tuinhuisjes, serres, paviljoenen, tuinafsluitingen, barbecue-installaties, zwembaden en zwembadbenodigdheden, whirlpools, alle aanhorigheden, toebehoren en aanverwante artikelen van het voorgaande, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en ' verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

grcor-

beltoucicr.t.-* aan hcz Fáelgisch

Staatsblad

~

Op de. 139;ste blz. ,tan Li,irr i? t=er¬ rre!der. Ftectc- Naarr+ er. hoedanrghed van de rlstrurnenterendv ntan5 hPt`ii v3n (JE. persola )n(en=

OevOepo dE reenlSpGrSoorr ier. ë.drSzleri derden te veri~qcrfycr3rd.cer

l.,b<<Y; sr. oE:ldfie~(?n'n" _

( " < GG "

' br:léf3Li CIE; r41í

` aan hei Eieialy~iseh

k

~L4aalsblC~6 I

JL

mod 11.1

12) Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde vrijdag van de maand juni om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

9, Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE TEN HOVE II", rechtspersonenregister Antwerpen 0459.925.894, met zetel te Borsbeek, Herentalsebaan 271, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Filip Pelgrims, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur.

1

On de 133t3ke Luik E ,rrarrr,Elder^i F;r-'ckr Naam er l50er)prviphe,Id l'nll de S!1s2CUrt161lfiereP3oe rlOtÁí15 rietzij v3ri pprsolG)r1{eSij

iïgvaBrCi Ce re~tILSoerSùori ter aa;lzi£r, van cl:'rden ie v^rteDvn'.EcJrdiget1

r prr er

28/12/2012
ÿþ Mod PDF 11,1

(sft°- f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staatt

BRUSSEC

d_ 7 DEC 1012.

Griffie

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0426.026.176

A.G.E.H,

Naamloze vennootschap

Zetel : Avenue Louise 335, 1050 Elsene, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Cessation et nomination administrateurs

Tekst :

Dans l'Assemblée générale extraordinaire du 7 novembre 2012 a été décidée:

- d'accepter la cessation des administrateurs monsieur Dimitri Hodjeff et de la SA Immodeff,

représentée par monsieur Dimitri Hodjeff;

- de nommer comme administrateurs:

* monsieur Xavier Painblanc, Vijverlel 5 te 2900 Schoten;

* la SA Bibi Fashion, Korte Gasthuisstraat 18 te 2000 Antwerpen, 0444.703.428, représentée

par monsieur Xavier Painblanc

Le Conseil d'administration accepte la cessation le mandat du Dimitri Hodjeff en tant que administrateur délégué.

Le Conseil d'administration a décidé de nommer SA Bibi Fashion, représenté par Xavier Painblanc en tant que administrateur délégué.

Bibi Fashion NV

Administrateur délégué

Représentée par monsieur Xavier Painblanc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Liik B vermelden : Rscf : Nàam en hoedanighe d`v:n de instrument ans, hetzij van dè perso(á)h(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

24/10/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.04.2012, APP 03.09.2012, DPT 18.10.2012 12612-0491-010
09/02/2012
ÿþMOtl 11.1

III I I III II I III II I 11111 Greffe Z 4N. 2012

" 12039351*





N° d'entreprise : 8E0426.026.176

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Dénomination (en entier) : A.G.E.H.

(en abrégé):

Forme juridique :société anonyme

Siège :avenueLouise 335

1050 Ixelles

Objet de l'acte : Modification aux statuts

àt

D'un acte reçu par Maitre Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles, le 29 décembre 2011, il résulte que s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme "A.G.E.H. " inscrite au; Registre de Commerce de Bruxelles sous le numéro 0426.026.176 et immatriculée à la Taxe sur la Valeur; ir Ajoutée sous le numéro BE426.026.176. Laquelle valablement constituée et apte à délibérer sur les objets figurants à l'ordre du jour, a pris les; résolutions suivantes :

Cinquième résolution : modification des statuts

Sixième résolution: Nomination des administrateurs

L'assemblée décide de renommer pour une durée de 6 ans les personnes suivantes en tant]

qu'administrateurs de la société :

Monsieur HODJEFF Dimitri, né à Uccle le vingt-neuf novembre mil neuf cent soixante-

cinq , domicilié à 1180 Uccle, Avenue Hamoir 56 B ;

La société anonyme "IMODEFF" dont le siège social est établi à 1050 Bruxelles,

avenue Louise 335: Société inscrite au Registre des Personnes Morales sous le numéro 0402.982.936 RPM:

Bruxelles, qui sera représentée pour cette fonction par son représentant permanent étant Monsieur HODJEFF

Dimitri.

Tous les deux valablement représentés et acceptant leur mandat.

Septième résolution : exécution des décisions prises

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Maître Jean Vincke, Notaire associé à Bruxelles,

Déposés en même temps :

- 1 expédition de l'acte

- 1 extrait analytique

- 2 procurations

- 1 coordination des statuts

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter ia personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

"

Réservé

au

Moniteur

belge

-,

22/11/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.04.2011, APP 01.09.2011, DPT 16.11.2011 11610-0597-010
15/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.04.2010, APP 09.06.2010, DPT 10.06.2010 10166-0526-012
10/12/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2009, APP 26.11.2009, DPT 04.12.2009 09878-0308-013
03/02/2009 : BL461295
23/12/2008 : BL461295
12/12/2007 : BL461295
06/03/2007 : BL461295
13/12/2006 : BL461295
07/12/2005 : BL461295
06/01/2005 : BL461295
26/04/2004 : BL461295
21/10/2003 : BL461295
22/10/2002 : BL461295
07/11/2001 : BL461295
12/12/2000 : BL461295
06/03/1997 : BL461295
01/01/1997 : BL461295
01/01/1997 : BL461295
01/01/1993 : BL461295
01/01/1988 : BL461295
01/01/1988 : BL461295
01/01/1986 : BL461295

Coordonnées
A.G.E.H.

Adresse
KORTE GASTHUISSTRAAT 18 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande