A. MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A. MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.547.894

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 24.04.2014 14095-0552-012
16/10/2014
ÿþr7\n\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111111 IIMIE111 11

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 Ei OKT. 2014

afdelingdemen

-

Ondernemingsnr : 0879.547.894.

Benaming

(voluit) "A. Management"

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERBETERENDE AKTE

Uit de "Verbeterende akte" verleden voor Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negenentwintig september tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT HET VOLGENDE WERD VASTGESTELD:

Op vijfentwintig september tweeduizend veertien (en niet: tweeduizend dertien, zoals foutief vermeld) voor het ambt van Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, een akte werd verleden, houdend de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A. Management", gevestigd te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 1, In het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0879.547.894 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige.

De notulen van de voormelde vergadering zijn nog niet bij uittreksel verschenen in de bijlagen bij he Belgisch Staatsblad.

De voormelde algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda:

AGENDA

VERSLAGEN

Neeriegging van:

-het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt in uitvoering van de voorschriften van artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de zaakvoerder het voorstel tot ontbinding verantwoordt en waaraan

een staat van activa en passiva is gehecht die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

-het verslag van de bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, opgemaakt in uitvoering van de voorschriften van artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen, waarin deze verslag uitbrengt over de voormelde staat van activa en passiva en inzonderheid vermeldt of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

2.0NTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING

3,BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR

4.BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

5. TOEKENNING VAN EEN VOORSCHOT OP DE VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

6.MACHTIGING

In voormelde akte werd ingevolge een materiële vergissing genotuleerd dat de buitengewone algemene

vergadering werd gehouden op vijfentwintig september tweeduizend dertien, daar waar dit vijfentwintig

september tweeduizend veertien diende te zijn.

In de voormelde notulen dient dus de datum van "vijfentwintig september tweeduizend dertien" te worden

gelezen als "vijfentwintig september tweeduizend veertien".

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de "Verbeterende akte" dd. 29 september 2014, met in bijlage: uittreksel,

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/10/2014
ÿþ Mod Woal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel «

Antwerpen

17 OKT, 201/1

afejinQLAntwerpen urirrie



III HI I1II II *14 118 1» 1 11111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

J

Ondernemingsnr : 0879.547.894.

Benaming

(voluit) : "A. Management

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan I

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en invereffeningstelling  Benoeming van een vereffenaar  Bevoegdheden  Toekenning van een voorschot op de verdeling van het netto-actief  Machtiging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijfentwintig september tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A. Management", gevestigd te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 1, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0879.547.894 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. De vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht verder te bestaan voor haar vereffening.

2. Het aantal vereffenaars vast te stellen op één (1).

Tot vereffenaar werd benoemd: mevrouw VAN KERKHOVEN Ann Maria Jozef, geboren te Schoten op 9 juli

1960, wonend te 2950 Kapellen, Jozef Mulslaan 1, met rijksregisternummer 60.07.09-420.37.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter

bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

De vereffenaar zef onverwijld een afschrift van deze beslissing tot bevestiging of homologatie aan de

instrumenterende geassocieerd Notaris ter beschikking stellen.

Vergoeding

De vereffenaar wordt niet vergoed.

3. De vereffenaar is bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen) en de handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft.

Deze toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, wordt hier, uitdrukkelijk verleend.

Enkel de algemene vergadering is bevoegd om aan de venno(o)t(en) één of meerdere voorschotten toe te kennen op de verdeling van het netto-actief.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 189b1s van het Wetboek van vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar maakt de inventaris en de jaarrekening op over het volledig thans lopend boekjaar.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal tevens een door de vereffenaar op heden opgemaakte inventaris, exploitatierekening en staat van activa en passiva worden voorgelegd, zodat de algemene vergadering kan besluiten over de aan de zaakvoerder te verlenen kwijting voor zijn opdracht tijdens het lopend boekjaar tot op heden.

Onverminderd de verplichting van artikel 190, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen om he plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand véfibr de sluiting van de vereffening, op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

----- --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. _

Vertegenwoordiging

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar,

4. Na vaststelling dat het actief van de vennootschap in vereffening ruimschoots zal volstaan om alle schulden van de vennootschap te betalen, beslist de vergadering om een voorschot op de verdeling van het netto-actief toe te kennen aan de enige vennoot, dit voor een totaal bedrag van : vierhonderdnegenentwintigduizend negenhonderdeenenzeventig euro vierentwintig cent (¬ .429.971,24).

Voor zover als nodig, heeft de vereffenaar en voormalige zaakvoerder, mevrouw VAN KERKHOVEN Ann ; Maria Jozef, voornoemd, zich uitdrukkelijk en zonder enig voorbehoud akkoord verklaard met de toekenning van dit voorschot op de verdeling van het netto-actief. Bovendien heeft de vereffenaar bevestigd dat de uitkering van voormeld voorschot niet in strijd is met de rechten van derden.

Op fiscaal vlak wordt dit voorschot in toepassing van artikel 209 WIB92 geacht achtereenvolgens voort te ; komen:

-1°eerst uit het gestorte kapitaal ten bedrage van zevenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 37.600,00); 2°vervolgens uit de gereserveerde winst die reeds werd belast ten bedrage van driehonderdtweeënnegentigduizend vierhonderdeenenzeventig euro vierentwintig cent (¬ 392.471,24),

8. In verband met de voormelde toekenning van een voorschot op de verdeling van het netto-actief, beslist de vergadering machtiging te verlenen aan mevrouw VAN KERKHOVEN Ann Maria Jozef, voornoemd, ten eerste, om de aangifte te doen inzake de verschuldigde roerende voorheffing, en ten tweede, om te zorgen voor de tijdige betaling van een bedrag van negenendertigduizend tweehonderdzevenenveertig euro twaalf cent (¬ .39.247,12) uit hoofde van dezelfde verschuldigde roerende voorheffing.

6. Blizondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan Meester DULLAERT Sam, advocaat te 9260 Waasmunster, Nijverheidslaan 43, teneinde het eenzijdig verzoekschrift in te dienen bedoeld in artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, dit met het oog op de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) bedoeld onder het Tweede besluit van deze buitengewone algemene vergadering.

Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan Meester DULLAERT Sam, advocaat te 9250 Waasmunster, Nijverheidslaan 43, teneinde alle formaliteiten te vervullen ; om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van .: Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd Afschrift van de notulen dd, 25 september 2014, met in bijlage bevestiging benoeming vereffenaar, en uittreksel.

Voer-behoutien

aan het

Belgisch staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 30.04.2013 13102-0029-012
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 26.04.2012 12093-0081-011
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 05.04.2011 11075-0601-011
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 12.03.2015 15060-0061-013
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.03.2010, NGL 07.04.2010 10086-0386-012
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 19.06.2008 08243-0321-012
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 28.06.2007 07293-0226-012

Coordonnées
A. MANAGEMENT

Adresse
JOZEF MULSLAAN 1 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande