A-PLAYERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A-PLAYERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.082.885

Publication

10/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 Mod Word 11.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

111111I11111,111111!11111

Ondernemingsnr : 0847.082.885

Benaming

(voluit) : A-PLAYERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weverstraat 13, 2800 Mechelen-Walem

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 2 januari 2014 :

Ingevolge het besluit van de zaakvoerder dei. 2 januari 2014 wordt de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 2 januari 2014 verplaatst naar het volgende adres :

Adolphe Stocletlaan 181

B-2570 Duffel

De zaakvoerder,

Mark Volders

,11'11.,,,,.. '.

Iuean[e

NEERGELEGD



2 8 -01- 2014

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303644*

Neergelegd

03-07-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847082885

Benaming (voluit): A-PLAYERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Weverstraat(WAL) 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Ilse JANSSENS te Kontich op twee julitweeduizend twaalf blijkt dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming A-PLAYERS, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Weverstraat(WAL) 13 door:

De Heer VOLDERS Mark, geboren te Diest op zestien mei negentienhonderd eenentachtig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 810516-213-73, en zijn echtgenote Mevrouw GEVAERS Suzy Reginald Lucia, geboren te Edegem op vier juni negentienhonderd drieëntachtig, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 830604-134-76, samen wonende te 2800 Mechelen Weverstraat(WAL) 13.

Welke comparanten verklaren gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Ilse Janssens op vijfentwintig mei tweeduizend en zeven, ongewijzigd tot op heden, naar zij verklaren.

PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste ieder.

INBRENG IN GELD

1. de Heer VOLDERS Mark, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414 EUR), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw GEVAERS Suzy, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderd

zesentachtig euro (186 EUR), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

De comparanten verklaren dat ieder aandeel voor één/derde volstort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd

euro (6.200 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer

BE55 7310 2561 4944 bij de KBC Bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid A-PLAYERS in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door

voornoemde instelling op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om aan deze akte

gehecht te worden.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

NAAM

De vennootschap wordt als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam

A-PLAYERS.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Weverstraat(WAL) 13.

DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of rekening van derden:

- Het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen. - Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van managementopdrachten en  functies.

- Bijstand en diensten verlenen van administratieve aard, in de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, marketing, management (inclusief projectmanagement) en algemeen bestuur.

- Het leveren van diensten als productiemanager, marketingmanager, alsmede het aanmaken van alle drukwerk en voeren van publiciteit, en het deelnemen en medewerken hieraan.

- Het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan ondernemingen, vennootschappen en natuurlijke-en rechtspersonen op het vlak van marketing, public-relations, reclame, evenementen, communicatie en aanverwante.

- Het organiseren en opstellen van of meewerken aan trainingen, seminaries, cursussen en incentive trainingen; het aankopen, verkopen, verhuren, bewerken, ter beschikking stellen, van alle mogelijke trainings- en cursuspaketten evenals de aanverwante toestellen en uitrustingen. Het publiceren van boeken.

- Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met informatica, systeemintegratie en met organisatie en methoden, zoals onder meer systeemontwerp, systeemanalyse, programmering, installatie, training, projectbegeleiding en advies, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met telecommunicatie, internet toepassingen, e commerce, hosting, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Zij kan licenties, patenten en octrooien nemen, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ter beschikking stellen.

- Het ontwerpen, organiseren en voeren van reclame- en promotiecampagnes, marketingprestaties en marktonderzoeken.

- Creatie, productie en organisatie van evenementen, shows en tentoonstellingen.

- Opleiding, training en advies (consultancy) in het vakgebied van marketing, journalistiek, publiciteit, evenementen en literatuur.

- Het uitvoeren van om het even welke activiteiten, verband houdende met de fotografie in de meest ruime zin van het woord, zoals onder meer concepten, design, bewerken en retoucheren.

- Het inrichten, organiseren en uitvoeren van (kunst)galerijen, vertoningen en aanverwante exposities.

- Het ontwerpen van websites.

- Het uitvoeren van om het even welke activiteit, verband houdende met webdesign en internetontwikkeling in de meest ruime zin van het woord.

- Het testen van software en games.

- Het schrijven van beoordelingen en recensies met betrekking tot software en games.

- Het beheren van een webwinkel, een online etalage waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft via het internet.

- Het aan- en verkopen van allerlei tweedehandsartikelen.

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigenbeheer. - Huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, voormelde activiteiten zijn andere dan deze bedoeld in artikel 3 het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, houdende  bescherming van de beroepstitel en de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar .

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De

vennootschap is gebonden door rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze

handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er,

gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende

bewijs.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde

van één/honderdste ieder.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

bezoldigd, al dan niet vennoten.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats

in de oproeping meegedeeld.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen

zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste zaakvoerder

Voor onbepaalde duur wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd :

De Heer VOLDERS Mark, geboren te Diest op zestien mei negentienhonderd eenentachtig, wonende te 2800 Mechelen Weverstraat(WAL) 13, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het wetboek van vennootschappen zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het wetboek van vennootschappen.

2. Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig

december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden de vierde vrijdag van de maand

juni tweeduizend veertien om achttien uur.

3. Aanstelling volmachtdrager

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling:

De burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit , met zetel te 2800 Mechelen, Trianonlaan 9, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Guy Vereecken, en/of Xerius Ondernemingsloket, gevestigd te 2800 Mechelen, Stationsstraat 61.

Met het recht afzonderlijk te handelen en iemand in zijn plaats te stellen.

Voor uittreksel

Luik B - Vervolg

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
A-PLAYERS

Adresse
WEVERSTRAAT 13 2800 WALEM

Code postal : 2800
Localité : Walem
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande