A & L

Société en commandite simple


Dénomination : A & L
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.709.420

Publication

20/07/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2M

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~:Lxe,rt-, en, cale van de Redifbei

1, ,:>,t"p!Lï:If1L1 AI1>ft'ltî1pea cp

Griffie .1111.1 21f11

" 11111653

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : A&L

D837.7090420





Rechtsvorm : Comm. V

Zetel : Bikschotelaan 224 - 2140 Borgerhout

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 01/07/2011 dat er een gewone commanditaire vennootschap onder de naam " A&L " werd opgericht door:

1.De Heer HALITI Enver, Bikschotelaan 224, 2140 Borgerhout. 2.Mevrouw HALITI Florije, Bikschotelaan 224, 2140 Borgerhout

De hiernavermelde comparant, zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de: maatschappelijke handtekening beschikken:

-De Heer HALITI Enver, voornoemd ;

2. De vennootschap heeft tot doel:

1.Het reinigen, ontsmetten en onderhouden van alle gebouwen, woon- en verblijfgelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en alle roerende en onroerende goederen door bestemming, en dit in de ruimst mogelijke zin.

2.Het optreden als tussenpersoon in de activiteit sub 1 ten einde de uitvoering ervan door derde aannemers te coördineren.

3.Ruitenwasser.

4.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het. algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het" productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,' obligaties, staatsfondsen.

6.Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin. ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is, met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijke doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn, activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2140 Gorgerhout, Bikschotetaan 224. De gecommin-diteerde vennoten kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur ingaande op 01/07/2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 4.000,00 Euro (duizend) in te brengen ais volgt:

-door De Heer HALITE Enver : 990,00 Euro (negenhonderdnegentig)

-door Mevrouw HAUT! Florije: 10,00 Euro (tien)

6. Het bestuur wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerder(s), gecommanditeerde vennoten. De zaakvoerders kunnen de vennootschap afzonderlijk vertegenwoordigen.

7. De machten van de commanditaire vennoot bestaat in:

- de controle van de vennootschap;

- het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder;

- het akkoord geven ivm dividentenuitkering.

8. Het boekjaar gaat in op 1/01 van ieder jaar en wordt afgestoten op 31/12. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31112/2012.

9. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand april om 20.00 uur, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2013.

10. Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

De Heer HAUTI Enver.

Haliti Enver

zaakvoerder

Bijlagen hijhetBelgischStaatsblad 201Q7121111 - An.nexes_du_Mnniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
A & L

Adresse
BIKSCHOTELAAN 224 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande