'A' CONCEPT INTERIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'A' CONCEPT INTERIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.083.571

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 31.07.2014 14368-0448-027
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 09.08.2013 13406-0280-026
10/11/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II I lIIIlIlIIg55IINf NI

behoudei *111693*

aan het

Belgisch

Staatsbla

q



eteeigeled ter effile von de Rach

t l Kcaphondel fie Antwerpe tot

Griffie 2 7 OKt. 2011

Ondernemingsnr : 0837.083.571

Benaming

(voluit) : "A" Concept Interim

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wezelsebaan 192, 2900 Schoten

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het veslag van de zaakvoerder de dato van 1 oktober 2011:

Oe zaakvoerder heeft de beslissing genomen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rijnkaai 37 te 2000 Antwerpen en dit met ingang vanaf 1 oktober 2011.

Marc Braeckmans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexés du Moniteur Tiëlgé

30/06/2011
ÿþ

LuikB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : "A" CONCEPT INTERIM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wezelsebaan 192 te 2900 Schoten

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 15 juni 2011, eerstdaags te registreren, dat de heer BRAECKMANS Marc Paul Julien Maria Hubert, wonende te 2900 Schoten, Wezelsebaan 192, een vennootschap heeft opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming : "A" Concept Interim (artikel 1)

2. Duur : onbepaald (artikel 4)

3. Zetel Wezelsebaan 192 2900 Schoten

4. identiteit oprichter: zie boven

5. kapitaal: negentigduizend euro (¬ 90.000,00) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting ten belope van 31/90e hetzij ¬ 34,44, hetzij in totaal 31.000,- euro, volstort door inbreng in geld,

6. Samenstelling: negenhonderd (900) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/negenhonderdste (1/900ste) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. (artikel 5).

7. begin en einde boekiaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 15 juni 2011 en eindigt op 31 december 2012. (overgangsbepaling)

8 Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één! tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering.

(artikel 19).

9 Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer BRAECKMANS Marc. voornoemd, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft als doel in Vlaanderen, en indien aan de voorwaarden is voldaan in het

buitenland, het beoefenen van elke tak van private arbeidsbemiddeling, de uitoefening van een uitzendbureau, alsmede andere (commerciële) activiteiten zoals opleiding, ondememingsactiviteiten, projectbureaus enzoverder. In Brussel en Wallonië behoudt de vennootschap uitzendarbeid als exclusief doel. De activiteiten zoals beschreven in de eerste zin van deze alinea, zullen ook in Brussel en Wallonië kunnen worden uitgeoefend vanaf het ogenblik dat de wetgeving in deze gewesten wordt aangepast aan de IAO-Conventie 181.

Op de laatste blz. van Luik B verrneiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bel a: Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11098005*

0837.083.571

liee~o>tk~v~ ó~~~it~l é~~ ~

~ ~~

4 De vennootschap zal geen uitzendkrachten bij een gebruiker te werk stellen of aan het werk houden ingeval van staking of lockout.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge - De vennootschap zal tevens, mits dienaangaande over de nodige erkenningen te beschikken, dienstencheques, gelijkwaardige producten en alles wat daarmee te maken kan hebben in de markt kunnen aanbieden, ook op het niveau van advies en begeleiding in dat verband.

Het geven of organiseren van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van zaakvoerder, bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, manager, en van alle andere functies die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het kopen en verkopen, het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen, verenigingen of natuurlijke personen van materialen, materieel en installaties. - Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op zoals, ten exemplatieve titel, het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Dit uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het K.B. van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelarij.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

- Het verwerven, ten gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in samenhang met het hare staat.

Zij mag haar roerende en onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in hypotheek of in pand geven. Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van aile anderen.

De vennootschap mag eveneens het mandaat van vereffenaar van vennootschappen waarnemen. Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

(artikel 2)

12. Jaarvergadering

de derde donderdag van de maand mei om vijftien uur (15 uur) van ieder jaar of de eerstvolgende werkdag, indien deze dag een officiële feestdag zou zijn. Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien. (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid

in de uitnodiging tot de vergadering. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan:

Mevrouw Goedele Van Hoof, handelend als zaakvoerder van Count42 BVBA, Gijzelaarsstraat 76 (bus 102) te 2000 Antwerpen,

teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen enlof wijzigen of schrappen van het ondememingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en Directe belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

4

1 Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor- Uitgifte van de akte

bnhouden

gaan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
'A' CONCEPT INTERIM

Adresse
RIJNKAAI 37 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande