@WIN-A

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @WIN-A
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.459.586

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 04.04.2014 14082-0553-014
14/10/2014
ÿþmod 11.1

à

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Ste:

IIIMR111111J1111

elle6

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 3 OKT. 20111

laiirvaapm-ti

ewsfi1 lisr

Ondernemingsnr 0881.459.586

Benaming (voluit) :@W1N-A

(verkort):

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Rijn 132

2440 Geel

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging-wijziging statuten

,t

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin wittens

Wijnegem op 25 september 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemené, -vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eenbesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IlOWIN-A", met zetel te 2440 Geel, Rijn 132, opgericht met ale benaming "AB TAX CONSULTANTS" bij akte verleden voor notaris ilAndré Michielsens te Wijnegem op negentien mei tweeduizend hes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één juni nadien, onder nummer 20060601/0090939, waaronder de volgende besluiten werden goedgekeurd:

J.)De vergadering heef kennis genomen van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen op 21 september 2014 ore over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 âpestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met jhet oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. jHet bedrag van de uitkeringwerd bepaald op!i 'honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00), gelijk te verdelen over alle aandelen.

Ingevolge voormeld besluit werd een netto-dividend toegekend Y;van in totaal honderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00). +Dra te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 heeft de rvergadering besloten het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van

vennootschap onder de vorm van een inbreng in geld.

2)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope van bonderdvijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00), om het. ;.kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) naar honderdvijfenvijftigduizend euro (¬ 155.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

IDID deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door inbreng van het netto-dividend dat ingevolge het' hierboven vermelde besluit werd uitgekeerd aan de vennoot.

Op de laatste blz. van Lq k B vermelden. Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot heeft verklaard perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting.

3)De vennoot heeft verklaard expliciet en ten persoonlijke titel te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging door inschrijving in geld.

4)De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de kapitaalsverhoging op het kapitaal werd ingeschreven in geld op de gehele kapitaalverhoging van honderdvijfendertigduizend euro (C 135.000,00) om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92.

De inschrijving in geld volledig werd volgestort.

5)De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de zojuist genomen beslissingen.

Aldus worden de volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

De tekst van artikel vijf der statuten wordt vervangen en luidt voortaan als volgt:

kapitaal van de vennootschap bedraagt

honderdvijfenvijftigduizend euro (tg: 155.000,00) en 1s volledig geplaatst. Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van de waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

ª% Voor-behowlen ean hee Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/05/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



bel

as Be Sta,

1111111111,11111111,1.111]11111111 eE

MONITEUR

24 -04-

LGISCH S

BELGE:  ........,,,,,i ,,...-1~1,~,,,,,C Vcüi uFi'

21113 RECHTBANK VAN iCOOPI-{ANDEl.

AAic73,..1!,r

t 2 APR. 201,i3

TURNROUT

De Gàkfiliger,

Ondememingsnr :0881.459.686

Benaming (voluit) : AB Tax Consultants

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Rijn 132

2440 Geel

Onderwerp akte :Wijziging doel-wijziging naam-wijziging statuten

=i Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens Wijnegem op 2 april 2013, ter registratie neergelegd, ;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene; vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van' .een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB ;;TAX CONSULTANTS", met zetel te 2440 Geel, Rijn 132, opgericht akte verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem op negentien mei tweeduizend en zes, bekendgemaakt in des !!bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één juni nadien, =;onder nummer 20060601/0090939, waarbij onder meer volgende; ;besluiten werden goedgekeurd:

4)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorle-

zen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige vennoot= ;erkent het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en' =,er kennis van genomen te hebben.

2)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap i; integraal te wijzigen door vervanging :,artikel 4 der statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de ;;burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of iboekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de. Wet

van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig ;;betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals ?a1 e werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die 'inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van ;Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het

Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en

onder meer doch niet uitsluitend:

de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving = daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen; het bepalen van de resultaten en het opmaken van de ;;jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van :;belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

van de tekst van,

mod 11.1

- juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

- studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake

financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier

deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake."

3)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "@WIN-A", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; aanneemt met als naam "@WIN-A".

4)De vergadering heeft beslist tot integrale aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met:

a) de genomen beslissingen;

b) de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd ne-

genennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale

beroepen.

Aldus worden de nieuwe statuten vastgesteld zodat het

uittreksel luidt als volgt:

a)naam:@WIN-A

b)rechtsvorm: burgerlijke vennootschap die de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt

c)duur: onbepaald

d)zetel: 2440 Geel, Rijn 132

e)doel: zoals opgenomen in het tweede besluit

d))kapitaal:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van de waarde.

e)bestuurt

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten.

Indien er slechts twee zaakvoerders zijn, volstaat het dat één van beide lid is van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten en mag het tweede lid benoemd worden onder de personen die in België wettelijk gerechtigd zijn om de aan de boekhouder of boekhouder-fiscalist, voorbehouden werkzaamheden uit te oefenen, zoals bedoeld in artikel 48 van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen of personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die op grond van internationale verdragen of mits wederkerigheid als gelijkwaardig wordt erkend met die van boekhouder of boekhouder-fiscalist in België.

De zaakvoerder welke in de situatie van de vorige alinea lid is van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten, heeft een doorslaggevende stem.

De niet-beroepsbeoefenaar die als zaakvoerder werd aangesteld, mag geen zodanige inmenging hebben in de uitvoering van de beroepswerkzaamheden, voorzien bij artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, waardoor de onafhankelijkheid van de erkende boekhouder of erkende boekhouder-fiscalist, die namens onderhavige vennootschap de opdracht uitvoert, in het gedrang kan worden gebracht.

De niet-beroepsbeoefenaar mag evenmin onderhavige vennootschap verbinden of optreden namens onderhavige vennootschap voor de beroepswerkzaamheden zoals voorzien bij artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april

negentienhonderd negenennegentig betreffende de,

boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Artikel 14.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

L

` Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid oma alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met; uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet dei algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, met inachtname van hetgeen bepaald in artikel 13 van onderhavige statuten.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

f)toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen. g)jaarvergadering:

Jaarlijks op de laatste maandag van de maand maart om twintig uur beslist de enige vennoot over :

-Benoemingen en ontslag van commissarissen, en de vaststelling van hun bezoldiging;

-De eventuele vaststelling van de bezoldiging van de

zaakvoerder;

-Het instellen van de vennootschapsvordering tegen de commissarissen;

-Het verlenen van kwijting;

-Het vaststellen van de jaarrekening;

-De bestemming van de beschikbare winst.

Zo er meerdere vennoten zijn, wordt jaarlijks op de laatste maandag van de maand maart om twintig uur de gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, bijeengeroepen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. h)boekjaar:gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar

i)winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt

ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke

reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de aandeelhouders verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de

daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de enige vennoot

of de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bijzonderé volmacht :

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Antwerps Boekhoudkantoor, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 11, RPR Antwerpen 0430.935.366, haar aangestelden en bedienden, ieder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n

`AVoor- behouden ,.aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

" . ~ .

mod 11,1

afzonderlijk bevoegd, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de

administratie van de belasting over de toegevoegde waarde,

en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en

alle documenten te ondertekenen.

Dit mandaat is kosteloos.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

--afschrift akte

-coordinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t `

~

l "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.11.2012, NGL 10.03.2013 13063-0048-011
29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.03.2012, NGL 27.03.2012 12067-0243-011
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 04.04.2011 11075-0482-011
09/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.03.2010, NGL 31.03.2010 10087-0207-011
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.03.2009, NGL 31.03.2009 09092-0021-012
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 01.04.2008 08090-0296-012

Coordonnées
@WIN-A

Adresse
RIJN 132 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande