@'ELIER 1.16

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @'ELIER 1.16
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.708.871

Publication

08/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306682*

Neergelegd

06-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541708871

Benaming (voluit): @'elier 1.16

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2180 Antwerpen, Leopoldlei 116

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting bvba

OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Meester Peter Geeraerts, notaris te Brasschaat

op 6 november 2013, BLIJKT DAT

Door

1. De heer BAL Roeland, geboren te Antwerpen op 11 oktober 1969, rijksregisternummer 691011-323-90, ongehuwd, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldlei 116.

2. Mevrouw BOUTELIGIER Ellen, geboren te Brasschaat op 27 november 1979, rijksregisternummer 791127-326-18, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Leopoldlei 116.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming  @ elier 1.16 met zetel te 2180 Antwerpen (Ekeren), Leopoldlei 116 met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van 1/3de door de oprichters als volgt:

De heer Roeland BAL, voornoemd, heeft ingetekend op vijfennegentig (95) aandelen en betaalde hierop vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00), en heeft aldus zijn inbreng volstort ten belope van 1/3de. Mevrouw Ellen BOUTELIGIER, voornoemd, heeft ingetekend op vijf (5) aandelen en betaalde hierop hierop driehonderdentien euro (¬ 310,00) en heeft aldus haar inbreng volstort ten belope van 1/3de.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING Bank onder nummer BE24 3631 2707 9538. Het bewijs van deponering de dato 30 oktober 2013, onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan notaris Peter Geeraerts werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van restaurants, feestzalen, hotels, eet- en drankgelegenheden, met inbegrip van het inrichten en verzorgen van eet- en feestmalen binnen en buitenshuis

- Uitbaten eetgelegenheid met volledige bediening

- Catering

- Klaarmaken , thuisbezorgen en serveren van bereide maaltijden

- Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten , cocktails ,

lunches, allerlei feesten en recepties al of niet met uitzendkoks

- Groot- en kleinhandel in voedingswaren, wijnen, likeuren, en sterke dranken

- Opleidingen en overige vormen van onderwijs inzake de activiteiten van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is de vennootschap gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan optreden als tussenpersoon en hiervoor commissieloon ontvangen, zulks in de ruimste zin en al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap mag deelnemen in andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, het beheer erover voeren, zelfs financieel steunen.

De vennootschap mag de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitvoeren.

Zij mag deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, evenals het mandaat van vereffenaar op zich nemen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woon van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, verlenen van of afsluiten van zakelijke rechten, in huur nemen van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemer gratis woonst verlenen dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Als statutair zaakvoerder wordt benoemd: de heer Roeland BAL, voornoemd, die, deze aanstelling heeft aanvaard. De opdracht geldt voor onbepaalde duur. Krachtens de statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Er werd geen commissaris benoemd.

Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand juni om 20.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. De vennoten, certificaathouders en houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. De oprichters hebben verklaard dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2015.

Luik B - Vervolg

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 1 juli 2013 worden overgenomen en bekrachtigd. De vennootschap begint te werken vanaf heden.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. In het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerders rekenschap over het gevoerde beleid.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet. Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het kapitaal. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en andere belastingsdiensten, en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, alsook voor aansluiting bij een sociaal secretariaat en de kas zelfstandigen, als voor aanvraag van vergunningen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan accountantskantoor JEMO, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met kantoor te 2390 Westmalle, Antwerpsesteenweg 530 evenals aan haar bediende, aangestelden en lasthebbers.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd de uitgifte van de oprichtingsakte.

De notaris, Peter GEERAERTS, Brasschaat (Sint-Mariaburg) 6 november 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
@'ELIER 1.16

Adresse
LEOPOLDLEI 116 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande