4FIRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 4FIRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 876.433.602

Publication

02/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

11,15) = I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u I1,111MIM i

'Xeergelegd

ter griffie cran de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 JUNI 2013

NHOUT

'elYeGriffier,

Ondernemingsnr : 0876.433.602

Benaming

(voluit) : 4Fire

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 2260 Westerlo (Tongerlo), Langstraat 35G

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - omzetting in een besloten vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid - naaamswijziging - zetelverplaatsing -doeiswijziging- vaststelling statuten - benoeming zaakvoerder

Blijkens akte verleden voor meester Danny Geerinckx, geassocieerd notaris te Aarschot op 29 mei 2013 geregistreerd, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "4Fire", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo (Tongerlo), Langstraat 35G, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout onder het onderneming snummer0876.433.602.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 29 september 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna, onder nummer 05151139. Welke statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

Waarop alle aandelen aanwezig waren, en volgende besluiten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen met voorafgaandelijke uiteenzetting:

Eerste besluit  Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het kapitaal te verhogen ten belope van zeventienduizend honderd euro (17.100,00 EUR) door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, door inbreng in geld.

De kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van deze som in zijn geheel,

Het maatschappelijk kapitaal wordt aldus gebracht van duizend vijfhonderd euro (1.500,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), met uitgifte van duizend zevenhonderd en tien nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van het geheel.

Het volstort kapitaal bedraagt na deze transactie achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Afstand van het recht van voorkeur ten voordele van een derde indien nodig.

Tweede besluit  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging wordt volstort ten belope van zeventienduizend honderd euro (17.100,00 EUR) door inbreng in geld en het volstort kapitaal aldus achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt. De deponering der gelden gebeurde op de rekening BE30 0016 9617 2211 bij BNP PARIBAS FORTIS Bank Turnhout.

Waarvan een bankattest door ondergetekende notaris in zijn dossier bewaard blijft.

Het maatschappelijk kapitaal wordt aldus gebracht van duizend vijfhonderd euro (1.500,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Derde besluit  Verslagen en staat van activa en passiva

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van de bedrijfsrevisor, hierboven voornoemd, over de samenvattende staat van actief en passief der vennootschap afgesloten op 31 maart 2013.

Alle leden der vergadering erkennen vooraf een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen.

Het besluit van het verslag van de Heer Vincent KOOPMAN, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8300 Knokke  Heist,'t Walletje 18, luidt als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva 31 maart 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad,

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden haan het Belgisch Staatsblad

Het netto-actief van 4 FIRE VOF per 31 maart 2013 bedraagt EUR 7.346,60 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal. Het netto-actief is hoger dan het minimum te volstorten kapitaal (EUR 6.200) voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en ter gelegenheid van de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden tot het minimum van geplaatst kapitaal in een BVBA (EUR 18.600,00), verhoging die volledig geplaatst en volstort zal worden met geldmiddelen door de huidige vennoten a rato van hun aandelenbezit in 4 FIRE VOF.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten, van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in andere context.

19 april 2013

Vincent Koopman

Bedrijfsrevisor"

Vierde besluit  Omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist eenparig de vennootschap onder firma om te zetten in een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op basis van de balans van 31 maart 2013.

De bestanddelen van het actief en passief van de vennootschap onder firma zullen, na de kapitaalverhoging, ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De zetel, de naam en de duur van de vennootschap worden gewijzigd zoals hierna vermeld.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de vennootschap onder firma is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0876.433.602.

De aandelen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot hun rechten in het netto-vermogen van de oorspronkelijke vennootschap onder firma.

Vijfde besluit  Ontslag en benoeming zaakvoerder

Mevrouw GOOSSENS Sandra, hierboven voornoemd, heeft bij schrijven van 24 april 2013 haar ontslag ingediend ais zaakvoerder en aandeelhouder van de vennootschap onder firma.

De vergadering verbindt er zich toe bij de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering, bij de goedkeuring van de jaarrekening, Mevrouw GOOSSENS Sandra algehele décharge te geven.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te benoemen: De Heer VAN dEN EYNDEN Luc, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging dat hij niet getroffen wordt door een maatregel die zich daartegen verzet

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zesde besluit  Wijziging van de naam

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "2 BUILD" met ingang vanaf heden. Zevende besluit - Verplaatsing van de zetel

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Zeedijk 94 bus 62 met ingang vanaf heden,

Achtste besluit  doelsuitbreiding

De vergadering beslist het huidig doel uitte breiden door schrapping van de huidige tekst en aanneming van een geheel nieuwe tekst zoals hierboven beschreven in punt 8 van de agenda.

Negende besluit - Aannemen van een geheel nieuwe tekst van de statuten

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

"STATUTEN

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid. Haar naam is "2 BUILD".

De benaming moet in alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, bestelnota's en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of de beginletters BVBA duidelijk weergegeven en voluit geschreven. Naast de benaming moet de nauwkeurige aanduiding voorkomen van de maatschappelijke zetel van de vennootschap en de woorden "Rechtspersonenregister" of "RPR" gevolgd door het nummer

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8301 Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), Zeedijk 94 bus 62.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van het bestuur. Zij wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Het bestuur mag in België of in het buitenland, overal waar het nuttig geoordeeld wordt, administratieve- of uitbatingszetels oprichten, evenals bijhuizen, burelen of agentschappen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huui' en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- de vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

- zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel;

- zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in aile vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

- zij mag al haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan zowel tot waarborg van de eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen ondermeer door haar eigen goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd en tien aandelen (3.210) zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal kan worden verhoogd of verminderd, in één of meerdere malen, door beslissing van de algemene vergadering mits inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd,

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden eraan het Belgisch Staatsblad

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van' de maand juni om negentien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Elk jaar, worden door de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt, overeenkomstig de wettelijke bepalingen; deze documenten worden aan de beraadslagingen van de vennoten onderworpen, bij de gewone jaarlijkse vergadering.

De vergadering spreekt zich uit, door een bijzondere stemming, over de goedkeuring van de jaarrekeningen en de kwijting te geven aan de zaakvoerder en aan de eventuele commissaris.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Tiende besluit - Volmacht formaliteiten.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de Heer Vincent Koopman, of een door hem aangestelde, met recht van indeplaatsstelling, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij het bevoegde ondememingsloket.

Elfde Besluit -- Machtiging Zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva

(get.) Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot

Op de laatste blz. van buik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2013
ÿþVoor-behoude aan hei Belgiscl Staatsbh

Mod Word 11.1

FiLa-ibiFj" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

I I

lala II







*13071820'

ERGELEGD

BANK VAN

2 9 APR, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Ondernemingsnr: 0876.43.602 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LANGSTRAAT 35 BUS G, 2260 TONGERLOO

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ENIGE ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 1 MAART 2013

De vennoten wensen de heer Goossens te danken voor zijn inzet tijdens de uitoefening van zijn mandaat en nemen kennis van zijn wens om ontslag te nemen..

Met unanimiteit wordt het ontslag van de heer Goossens aanvaard en wordt hem kwijting verleend.

Met unanimiteit wordt mevrouw Goossens benoemd tot enige zaakvoerder, zij aanvaardt de aanstelling. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de jaarlijkse algemene vergadering anders beslist, Zij zal instaan voor de nodige publicatie.

GOOSSENS Sandra

Enige zaakvoerder - vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 FIRE

Coordonnées
4FIRE

Adresse
LANGSTRAAT 35, BUS G 2260 TONGERLO(ANTW)

Code postal : 2260
Localité : Tongerlo
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande