3D-ICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3D-ICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.973.234

Publication

16/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 4 JUNI 2014 Griffie

f



I i 14 1690

Ondernemingsnr: 0898.973.234

Benaming (voluit) : 3D-ICT

II

Onderwerp akte :ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 2 juni 2014, blijkt; dat:

- het ontslag als zaakvoerder ingediend werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LaKe INVEST', met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 Q,! rechtspersonenregister Mechelen 0847.684.285, vast vertegenwoordigd door mevrouw LAUWRIJS, Kelly! Angèle Henri, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 Q, met ingang vanaf 2 juni 2014.

volmacht verleend werd aan mevrouw Marleen BLONDEEL, wonende te 2018 Antwerpen, Boudewijnstraat, 77, of mevrouw VAN HIMME Naomi, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Elisabethlaan 196, beiden] werkzaam bij notarisassociatie VAN BAEL, HOLVOET, VAN BAEL & VERHAERT te Antwerpen, teneinde alle! formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging op de griffie van de! rechtbank van koophandel alsook de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, kortom zorg te! dragen voor de naleving van aile openbaarmakingsformaliteiten vereist door het Wetboek van, vennootschappen, inzake alle akten en/of processen-verbaal van onderhavige vennootschap aangaande de! !i personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

MARLEEN BLONDEEL  LASTHEBBER

d.

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verschansingstraat 48

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 2/06/2014

28/10/2014
ÿþmod 11.1

[LiAl ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank upri..konphandAl Antwerpen

17 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

Ondernerningsnr : 0898.973.234

Benaming (voluit) : 3D-1CT 5

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verschansingstraat 48

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BIJZONDERE VOLMACHT

Uit de notulen opgesteld de dato 14 oktober 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap besloten:

- mevrouw LAURET, Charisse, wonende te 2660 Hoboken, Jozef De Costerstraat 30 aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie bij wijze van delegatie, die op elk ogenblik en zonder opgave van redenen, kan worden ingetrokken door de zaakvoerder(s), de volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt verleend om voor de hierna vermelde handelingen van dagelijks bestuur namens de vennootschap op te treden:

Aldus zal de gevolmachtigde alle handelingen en verrichtingen mogen stellen, mits akkoord van de zaakvoerder, die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een vlugge oplossing te treffen.

Inzonderheid is bepaald dat iedere gevolmachtigde, alleen handelend de bevoegdheid heeft om BINNEN DE PERKEN HIERVOOR UITEENGEZET IN ALGEMENE ZIN, en HIERNA IN HET BIJZONDER GESPECIFICEERD, namens de vennootschap:

1/ De gewone briefwisseling, alle gangbare akten, overeenkomsten (met inbegrip met die van leveranciers en klanten), volmachten, berichtgevingen, bevestigingen, memoranda, verklaringen en certificaten en soortgelijke documenten te ondertekenen.

2/Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar :! maatschappelijk doel, te verhandelen.

3/ Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, aile brieven, pakken, kisten, coins en zendingen van allerlei aard, aangetekend of niet, ai of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of

m. . et, bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, aile documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen.

4/ Inventaris op te maken van aile goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap.

5/ Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan; hun wedde, safaris, gratificaties, extra bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers te bepalen.

6/ Aile aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en aile schrappingen uit het de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen.

71 De vennootschap te vertegenwoordigen bij aile publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer Belgacom, het bestuur van posterijen, van maritiem of luchttransport, de diensten van stedenbouw, de ti gemeentelijke, provinciale, regionale en gewestelijke en federale overheden, de belastingdiensten en het Rijksinstituut voor sociale zekerheid, alsook het nodige te doen met betrekking tot aanbestedingen;

8/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van het bestuur te verzorgen;

9/ Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van hiervoor

opgesomde bevoegdheden en voor een duur die hij zal bepalen.

- tevens volmacht verleend werd aan mevrouw Marleen Blondeel en Nam] Van Himme, beiden medewerksters Van notarisassociatie Van Bael, Holvoet, & Verhaert te Antwerpen, woonplaats kiezend te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 65, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsook de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, kortom zorg te dragen voor de naleving van alle openpearmakingsformalitelten vereist door het Wetboek van vennootschappen, inzake alle akten en/of processen-verbaal van onderhavige vennootschap aangaande de personen die gemachtigd zijn de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

vennootschap te besturen ente verbinden, de omvang van hun bevoegdheden en de Wijze waarop il] deze

uitoefenen,

VOOR ONTLEDEND UiTTREKSEL

MARLEEN BLONDEEL  LASTHEBBER

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- notulen van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

161/001"-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013
ÿþmal 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan-de akte

Ondememingsnr: 0898.973,234

Benaming (voluit) : 3D-ICT

11,116.1HILI 1 1111

1

u

Neergelegd ter griffie van de Rethtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 9 APR, 2013

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verschansingstraat 48 2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  BEVESTIGING VERVANGING

STATUTAIRE ZAAKVOERDER  BEVESTIGING VERVANGING GEWONE ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zesentwintig maart tweeduizend dertien, "geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op twee april tweeduizend dertien, boek 235 blad 60 vak 5, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Eisen: ;

BLIJKT dat:

- de in de statuten vermelde statutaire zaakvoerder, de heer David van Waesberghe, benoemd als gewone zaakvoerder bij besluit van de algemene vergadering van vier januari tweeduizend en tien, en wiens mandaat werd omgezet in een mandaat van statutaire zaakvoerder bij besluit de buitengewone algemene vergadering van acht september tweeduizend en tien, de facto reeds op datum van zijn benoeming, vier januari tweeduizend en tien, vervangen werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN WAESBERGHE INVEST, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde 's Gravenwezel, De Kluis 29.

- de vennootschap Van Waesberghe Invest, voormeld, dan ook de facto reeds sedert acht september tweeduizend en tien statutaire zaakvoerder is, en wordt van bij haar aanstelling in de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer David van Waesberghe, voornoemd.

- mevrouw Kelly Lauwrijs, gewone zaakvoerder van de vennootschap, de facto reeds op één juli

tweeduizend en twaalf vervangen werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LaKe INVEST, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 Q.

- de vennootschap Lake Invest, voormeld, wordt van bij haar aanstelling in de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door mevrouw Kelly Lauwrijs, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD ;

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.03.2013, NGL 29.03.2013 13081-0519-014
21/01/2015
ÿþmod 11.1

[ y_ 1= J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOI N

Ondernemingsnr : 0898.973.234

Benaming (voluit) : 3D-ICT (verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 JAN. 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Verschansingstraat 48

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Bijzondere volmacht

Uit de notulen opgesteld de dato 5 juni 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap besloten:

- mevrouw LAUWRIJS Kelly Angèle Henri, wonende te 2800 Mechelen, Liersesteenweg 320 Q aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie bij wijze van delegatie, die op elk ogenblik en zonder opgave van redenen, kan worden ingetrokken door de zaakvoerder(s), de volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt verleend om voor de hierna vermelde handelingen van dagelijks bestuur namens de vennootschap op te treden:

Aldus zal de gevolmachtigde alle handelingen en verrichtingen mogen stellen, mits akkoord van de

: zaakvoerder, die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de vennootschap of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een vlugge oplossing te treffen.

il Inzonderheid is bepaald dat iedere gevolmachtigde, alleen handelend de bevoegdheid heeft om BINNEN DE PERKEN HIERVOOR UITEENGEZET IN ALGEMENE ZIN, en HIERNA IN HET BIJZONDER GESPECIFICEERD, namens de vennootschap:

1/ De gewone briefwisseling, alle gangbare akten, overeenkomsten (met inbegrip met die van leveranciers i en klanten), volmachten, berichtgevingen, bevestigingen, memoranda, verklaringen en certificaten en soortgelijke documenten te ondertekenen.

2/ Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten der vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, te verhandelen.

3/ Van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, tollis en zendingen van allerlei aard, aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst te nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten over te leggen of in ontvangst te nemen, alle documenten en"

ontvangstbewijzen desbetreffend te ondertekenen, "

4/ Inventaris op te maken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap.

5/ Bedienden, werklieden en aangestelden van de vennootschap aan te nemen of te ontslaan; hun wedde, salaris, gratificaties, extra bezoldiging, opzeggingsvergoedingen en alle andere voorwaarden van hun statuut, aanstelling of ontslag als werknemers te bepalen.

6/ Alle aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en alle schrappingen uit het de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bewerkstelligen.

7/ De vennootschap te vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer Belgacom, het bestuur van posterijen, van maritiem of luchttransport, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale, regionale en gewestelijke en federale overheden, de belastingdiensten en het Rijksinstituut voor sociale zekerheid, alsook het nodige te doen met betrekking tot aanbestedingen;

8/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van het bestuur te verzorgen;

9/ Derden in zijn plaats te stellen, voor een gedeelte van hiervoor opgesomde bevoegdheden en voor een duur die hij zal bepalen.

- tevens volmacht verleend werd aan mevrouw Marleen Blondeel en Naomi Van Himme, beiden medewerksters van notarisassociatie Van Bael, Holvoet, & Verhaert te Antwerpen, woonplaats kiezend te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 65, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsook de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, kortom zorg te dragen voor de naleving van alle openbaarmakingsformaliteiten vereist door het Wetboek van vennootschappen, inzake alle akten en/of processen-verbaal van onderhavige vennootschap aangaande de personen die gemachtigd zijn de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze

uitoefenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

MARLEEN BLONDEEL  LASTHEBBER

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- notulen van het bestuursorgaan





a





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

i ~.; 1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

"12140199*

dl

thergelegrj ter gr,rf& val de RechPi1d ren Kaopharade! ie Antwerpen,, op

01 mum

Griffie

Ondernemingsnr : 0.898 973 234

Benaming

(voluit) : 3D-ICT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sint-Jacobsmarkt 40 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging maatschappelijke zetel

Volgens het verslag van de zaakvoerder van 29 juli 2012 werd beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar :

Verschansingstraat 48

2000 Antwerpen

Voor BVBA "3D-ICT"

David van Waesberghe

zaakvoerder

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.02.2012, NGL 28.02.2012 12049-0319-015
08/11/2011
ÿþBenaming : 3D CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jacobsmarkt 40

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING  AANPASSING EN COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor Rembert Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op veertien oktober, tweeduizend en elf, "geregistreerd één blad één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op achttien oktober tweeduizend en elf, boek 225 blad 58 vak. 11, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de. eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.":

BLIJKT dat:

- de maatschappelijke benaming van de vennootschap gewijzigd werd in "3D-ICT'.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIE=ERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griNe yen de Iteiktóenk van Koephandef te Aietw~ert

M ..7 rj 4xT 7,.11 Griffiepe Orlfflor.

Lu.-,PE .D

*11167830

Ondernemingsnr : 0898.973.234

"

;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

' - - -- -- -- --- - -- - - - -- -- - _  -_-- ----  - -- - ^.._ _ -- --- ~-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :.Naam en handtekening

23/02/2015
ÿþ mod 11.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verschansingstraat 48

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

k. k.

Voor-

behoudei aan het Belgiscl"

Staatsbla

B;i4;titbaykoophandel Antwerpen

1 F EB. 2015

111111! 11111~~~~u~mn ~nn

15 29111+

Ondernemingsnr x 0898,973.234 Benaming (voluit) : 3D-1CT

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES  TOEVOEGEN VRAAGRECHT, ELEKTRONISCHE DEELNAME ALGEMENE VERGADERING EN STEMMEN

OP AFSTAND - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negen februari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met tweehonderd vijfennegentigduizend euro (¬ 295 000,00) om het te brengen van dertigduizend euro (¬ 30 000,00) op driehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 325 000,00) door incorporatie van reserves voor een bedrag van tweehonderd vijfennegentigduizend euro (¬ 295 000,00), af te nemen van de beschikbare reserve ten bedrage van dezelfde som, zoals deze ingeschreven staat in de goedgekeurde jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

- bepalingen ingevoegd werden in de statuten aangaande het vraagrecht van de vennoten, de elektronische deelname aan de vergadering en stemmen op afstand, in de zin zoals hierna bepaald:

"Elke vennoot kan op afstand deelnemen aan de algemene vergadering via een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Vennoten die op deze manier deelnemen aan de algemene vergadering worden voor de vervulling van de voorwaarden inzake meerderheid en aanwezigheid geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de vergadering gehouden wordt.

Het elektronisch communicatiemiddel waarvan hiervoor sprake moet de vennootschap toelaten de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot te controleren.

;; De vennoot die er gebruik van wenst te maken, moet (i) minimaal rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken j: kennis kunnen nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en (ii) zijn stemrecht kunnen uitoefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich moet uitspreken. Vennoten kunnen vóór de algemene vergadering, dit wil zeggen alleszins voor het tijdstip waarop de vergadering een aanvang neemt, langs elektronische weg op afstand stemmen. Zij moeten daarvoor gebruik .; maken van het formulier dat de vennootschap daartoe ter beschikking stelten dat inhoudelijk zal moeten beantwoorden aan de voorwaarden terzake door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor naamloze

vennootschappen. r.

De zaakvoerder(s) za(u)1(len), overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en de eventuele uitvoeringsbesluiten, nadere regels uitwerken in verband met de te gebruiken elektronische communicatiemiddelen, de wijze waarop de hoedanigheid en de identiteit van een vennoot die op afstand aan de algemene vergadering wenst deel te nemen of wenst te stemmen, zal worden gecontroleerd, hoe zijn aanwezigheid kan worden vastgesteld, en de manier waarop de veiligheid van het te gebruiken

:; communicatiemiddel kan worden gewaarborgd.

De zaakvoerders en de (eventuele) commissarissen geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 274 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde kalenderdag váôr de algemene vergadering ontvangen."

- de hierna genoemde personen aangesteld werden tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle

formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te,, dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte.? die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

Op de laatste biz. van Luik B vernmelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

w,-1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad "

- De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

- Mejuffrouw Julie Scheerlaken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT-" GEASSOCIËERD NOTARIS,-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.02.2015, NGL 17.02.2015 15043-0440-017
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.03.2011, NGL 22.03.2011 11063-0439-015
15/02/2011
ÿþ ~ mod 2.1





N.fi

beha aai Bel

Staa

" ~~~`~ .~~-.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie ban de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 3 FEB. 2011

Ondernemingsnr : 0898.973.234

*11024833*

Benaming : 3D CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jacobsmarkt 40

2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering op datum van 26 januari 2011, blijkt dat:

- de vergadering het ontslag aanvaard heeft als zaakvoerder ingediend door mevrouw VANKEIRSBILCK, Caroline Maria Anne Marie, wonende te 2970 Schilde, Narcissenlaan 16.

- volmacht verleend werd aan mevrouw Marie ROGGEN, wonende te 2600 Berchem, De Lescluzestraat 11, identiteitskaartnummer 590-9536162-21 of de heer Steven BEERNAERT, wonende te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 167, identiteitskaartnummer 590-3141489-73, beiden juristen werkzaam bij notarisassociatie VAN BAEL, HOLVOET, VAN BAEL & VERHAERT te Antwerpen, teneinde alle formaliteiten te vervullen en: documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel: alsook de bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, kortom zorg te dragen voor de naleving van alle openbaarmakingsformaliteiten vereist door het Wetboek van vennootschappen, inzake alle akten en/of.; processen-verbaal van onderhavige vennootschap aangaande de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze:

uitoefenen.

STEVEN BEERNAERT BIJZONDERDE LASTHEBBER

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/01/2011







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.02.2010, NGL 21.04.2010 10098-0178-015
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.02.2016, NGL 19.02.2016 16048-0142-016

Coordonnées
3D-ICT

Adresse
VERSCHANSINGSTRAAT 48 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande