3C GROUP

Société en commandite simple


Dénomination : 3C GROUP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.556.846

Publication

08/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
11/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/01/2012
ÿþ i Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :

Be¢tambng

(voluit) : 3C Group

1 i i 11 III





*12018620*

CC,, , r efegd ter griffie von de Rechtbank

k. handel fie Antwerpen, op

1 0 JAN. 7012

Geóf;$im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : GCV

Zetel : Uitbreidingstraat 80, 2600 Berchem

©nderweeo acte : Oprichting

Op twee januari tweeduizend en twaalf heeft een vennootschap opgericht de heer NIEUWENHUIJS Pieter, wonende te 2320 Hoogstraten, Begijnhof 21.

1. Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

2. Naam: 3C Group

3. Zetel: Uitbreidingstraat 80, 2600 Berchem

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het aantal aandelen worden volgestort toegekend als volgt:

aan de heer NIEUWENHUIJS Pieter, voornoemd, die aanvaardt: tien (10) aandelen,

aan de heer YOUCHAEV Soultan, voornoemd, die aanvaardt: negentig (90) aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap, dat tweeduizendvijfhonderd euro (E 2.500) bedraagt en vertegen-

woordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, is volledig onderschreven.

6. Beherende en stille vennoten:

NIEUWENHUIJS Pieter is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

YOUCHAEV Soultan is stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De macht van de stille vennoot bestaat in controle van de vennootschap, het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s), de goedkeuring omirent de vervreemding van financiële vaste activa en het stemrecht in de algemene vergadering,

7. Bestuur van de vennootschap:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één zaakvoerder welke of een derde, of een beherende vennoot kan zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de stille vennoot, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van aile vennoten vereist.

De heer NIEUWENHUIJS Pieter werd aangesteld tot gewoon niet-statutair zaakvoerder. De duur van dit mandaat is niet in de tijd beperkt. Dit mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8. Boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt van twee januari tweeduizend en twaalf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

9. Jaarvergadering: de eerste maandag van de maand mei om tien uur op de zetel van de vennootschap.

10. Winstverdeling  Verliezen  Ontbinding  Vereffening:

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de

winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van

de stille vennoten wordt vereist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- ,j De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit.' De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

behouder,,

aan het Belgisch Staatsblad



Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Ontbinding-Vereffening

ln geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, ook wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

11. Doel

Het verkopen en/of organiseren van vormingen, trainingen, opleidingen, seminaries, workshops, bijeenkomsten en dergelijke, al dan niet in de eigen voorzieningen. Het verkopen, uitgeven of beheren van cursussen, handleidingen, boeken, eindwerken en dergelijke. Het beheer van een school of opleidingsinstituut. Het aankopen en verkopen van licenties en franchise producten en diensten.

Het voeren van een studie, organisatie en adviesbureau, inzake financiële, fiscale, sociale of diverse handelsaangelegenheden. Het uitdenken, uitwerken, opzetten, coördineren en beheren van handelingen, gericht op het ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord. Het optreden als tussenpersoon in alle financiële producten. Het voeren van onderzoeken, het maken van studies en functionele analyses, het geven van algemene en specifieke adviezen, het voorbereiden en op gang brengen van diverse organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking, het schrijven van software en alle technieken, methoden, instrumenten in verband met hel commercieel, administratief, technisch, financieel, economisch, organisatorisch, personeelstechnisch en algemeen beheer van bedrijven en organisaties, zonder beperking in toepassingen ervan. Opleiding, audit, analyse, adviezen en implementaties, op het gebied van communicatie, aan- en verkoop, marketing, grafische vormgeving, webdesign, reclame, management, organisatie, personeel, administratie, beheer, financiën, logistiek, distributie, ICT, informatica, software, werving & selectie, training, coaching, change management, competentiemanagement, HRM, kwaliteit, veiligheid, media, sponsorwerving, horeca, fiscaliteit, engineering, transport, productie en dergelijke.

Het voeren van een plaatsingsbureau en publiciteitsonderneming, het inrichten van evenementen, beurzen, happenings, feesten, shows, incentivereizen. Het uitvoeren van radio -, televisie - en videofaciliteiten, productie, regie, camerawerk, opname en afwerking van beeld en geluid, montage en diverse multimediale toepassingen. Het optreden als tussenpersoon in de verkoop van diensten zoals o.a. groepsaankopen, telecom, webconcepten, energielevering, advertenties, drukwerken, lidmaatschap, charters, relatiegeschenken, enz. Het optreden als tussenpersoon in de handel, importeren en exporteren van goederen.

Daarnaast heeft deze vennootschap tevens als doel: het aankopen, verkopen, verkavelen, ruiten, afbreken, (ver)bouwen, omvormen, beheren, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren, het verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en/of ongebouwde, alleen of voor rekening van derden, daarin begrepen uitvoeren van uitrustingen, werken, inrichtingen en afwerkingen, alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven. Deze opsomming is richtinggevend en niet beperkend. Tevens heeft deze vennootschap tot doel alle nijverheid -, industriële, commerciële en administratieve verrichtingen, handelszaken en alle handelingen van roerende, onroerende of financiële aard te stellen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks, hetzij geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op een maatschappelijk doel van de vennootschap of van die aard zouden zijn de realisatie ervan te vergemakkelijken, uit te breiden of eenvoudig te bevorderen en die tevens niet verboden zijn door de wet. Deze vennootschap mag haar doelen realiseren, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt achten. Voorgaande opsomming is verklarend en geenszins beperkend. Tenslotte kan de vennootschap zich interesseren, o.a. door middel van inbrengen, inschrijvingen, financiële tussenkomsten, fusie of opslorping of op elke andere wijze ook in elke maatschappij, vennootschap of onderneming, hetzij gedeeltelijk een aan haar gelijkaardig of gelijklopend voorwerp heeft of van aard is om een andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of verder uit te breiden, en dit zowel in België als het buitenland, al dan niet binnen de Europese grenzen. Daartoe mag deze vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Pieter Nieuwenhuijs

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
3C GROUP

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 80 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande