3B PROJECTBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3B PROJECTBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.720.423

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 02.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0285-011
11/06/2013
ÿþ Wod Word 11.1

I1 tlegiVirl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 bili Vii,

i

di

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPFiANDEI.

3 1 MEI 2013

THOUT

De Griffier,

Ondernemingsnr : 0846.720.423

Benaming

(voluit) : 3b Projectbouw

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Britselaan 31 - 2260 Westerlo

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 mei 2013, blijkt het volgende:

-De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met Ingang vanaf? 21 mei 2013 te verplaatsen van Britselaan 31, 2260 Westerlo naar Zone Reme 1 te 2260 Westerlo.

-De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779., met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 3311, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van. indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle; belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te; doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze, opdracht.

Chris Imants

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2012
ÿþmol 11.1

GELEGD 1,1

GBtiFFtt~ BE

2 U ili% 2012

i{009F<AND~1- á&~gtl fpUT

riffie

~ .

i i ii iii ii uiiiii u IIi u

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend t maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Ondememingsnr

Benaming (voluit) : 3b Projectbotaw

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

19 juniti

Zetel : Britselaan 31

2260 Westerlo

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris An Verwerft te Grobbendonk op 2012.

1.

Oprichters.

a. De heer 1MANTS Chris Willem Hilda Jozef, geboren te Herentals op 13 december 1958, rijksregisternummer 58.12.13-02910, wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Bakenstraat 17.

b. De heer WENS Paul Louis, geboren te Turnhout op 1 maart 1966, rijksregistemummer;i 66.03.01-227.83, wonende te 2460 Kasterlee (Tielen), Molenberg 79.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "31:3i

PROJECTBOUW".

3. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden,

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2260 Westerco, Britselaan 31.

5, Doel. De vennootschap heeft tot doel:

- Alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van ongebouwde en. gebouwde onroerende goederen;

- Het voor eigen rekening en voor rekening van derden vervaardigen van geprefabriceerde bouwelementen;

- Het optrekken van geprefabriceerde gebouwen en het uitvoeren van de daarmee verband houdende voltooiingswerken en/of coördinatie ervan wanneer ze door onderaannemers;; worden uitgevoerd;

- Onderneming in houtskeletbouw;

Het vervaardigen van, de aan- en verkoop van grondstoffen en materialen en uitrustingsgoederen in verband met voorgaande;

- De aan- en verkoop van hout;

- De aan- en verkoop van goederen en uitrustingen verband houdend met:; binnenhuisinrichting, de inrichting van tuinen en openbare plaatsen (speeltuinen in het',: bijzonder) en met de ruitersport;

- De organisatie van allerhande evenementen voor eigen rekening en voor rekening van derden;

- Het voeren van de directie en het bestuur van andere ondernemingen en vennootschappen. - Bijzondere grondwerken: omvat onder meer boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan; van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerkenÉi van de bodem volgens allerlei methodes.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Draineringswerken: omvat eveneens het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen.

- Andere grondwerken: omvat de niet elders vermelde grondwerken.

- Wegenwerken en bouw van metalen kunstwerken: omvat onder meer het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, van fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en stroomwerken) zoals: bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enz.; omvat eveneens de rioleringswerken.

- Aanleg en onderhoud van diverse terreinen: omvat onder meer het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen en sportvelden, evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen; omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

- Ruwbouw: omvat het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk.

- Algemene bouwwerkzaamheden: omvat behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, die welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of op de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; omvat eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. -Slopingswerken: omvat het slopen van gebouwen en kunstwerken evenals het effenen en het wegruimen.

- Voegwerken.

- Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid: omvat onder meer: het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen en platen in asbestcement, met uitsluiting van non-ferrometalen, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen, het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

- Thermische en geluidsisolatie.

- Vloerbedekking en muurbekleding: omvat het leggen van tegelvloeren, mozaîek en aile andere bedekking van muren en vloeren, met uitzondering van hout.

- Stukadoorswerken: omvat plafonneer- en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes en gips en stafwerken.

- Restauratiewerken, arduin- en marmerwerken: omvat onder meer het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten, het plaatsen van arduin en marmer voor gebouwen, het plaatsen van sierschoorsteenmantels of andere versieringswerken, van marmer en steen.

- Timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk: omvat onder meer het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van plastiekdeuren en plinten, het plaatsen van houten vensterluiken en van luiken in plastiek, het leggen van parketvloeren en aile andere houten bedekkingen van muren en vloeren, het plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout, het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen.

- Glaswerken: omvat onder meer het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en van alle doorschijnend en doorzichtig materieel, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton.

- Schilder- en behangwerk: omvat alle schilderwerken, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek.

- Metaalconstructies en metalen kunstwerken: omvat ook montage- en demontagewerk, buis-en andere soortgelijke constructies,

- industriële pijpleidingen en kanalisatie: omvat onder meer het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de calorifugage van leidingen en kanalisatie.

- Centrale verwarming; sanitair en lood- en zinkwerk: omvat onder meer het plaatsen van centrale verwarming, met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen, het plaatsen van

sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellingen onderhoudswerken, het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders. - Elektrotechnische installaties omvat eveneens de elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders,

Voor-

behouden'

aan het -

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



- Speciale installaties: omvat het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enzovoort.

Diverse werkzaamheden: omvat alle niet elders bedoelde werkzaamheden, die niet bijkomstig zijn aan het voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid.

De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken in alle plaatsen en op alle manieren en volgens de wijze welke haar het meest geschikt zouden voorkomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

6. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met

een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat alle

aandelen werden volgestort door:

- de heer !mants, voornoemd, voor vijftig aandelen; 50

- de heer Wens, voornoemd, voor vijftig aandelen; 50

TOTAAL: honderd aandelen 100

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar warden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand september om 9 uur.

10. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop

volgende jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boekjaar eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 maart 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2014.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-. behouder ean het 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch '

Staatsblad

Tot zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd: de heer amants en de heer Wens,

i beide voornoemd, ieder afzonderlijk kunnende handelen.

Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Paul Wens, voornoemd.

14. Volmacht.

De vennootschap stelt bij deze als haar bijzondere lasthebbers aan: 1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Heivers, Schellens en Partners, BTW BE0890.591.246, met zetel te 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 45a en 2) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMO Consult, BTW BE0436.957.779, met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33, met recht van indeplaatsstelling en volgende machten :

Alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot het ondernemingsloket en diensten directe belastingen en B.T.W.uit te voeren en/of alle wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij alle mogelijke beroepsorganisaties vast te leggen.

Omtrent al wat voorafgaat volmachtdragers in de plaats te stellen voor een deel van zijn machten en voor de duur die hij zal goedvinden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

An Verwerft.

Geassocieerde notaris.

1n bijlage; eensluidend afschrift.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 28.09.2015 15619-0344-011

Coordonnées
3B PROJECTBOUW

Adresse
ZONE REME 1 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande