3 OFUS INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3 OFUS INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.923.557

Publication

29/09/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 0886.923.557

iï Benaming (voluit) :3 °Ris International







(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Plaslaar 38E

2500 Lier

Onderwerp akte :Fusievoorstel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



FUSIEVOORSTEL

Fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen

in het kader van de procedure

van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Op 16 september 2014 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door' respectievelijk de raad van bestuur en de zaakvoerder van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming (gelijkgestelde verrichting conform artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen) opgesteld waarvan hierna de tekst vole

Artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen is van toepassing ingevolge het feit dat de! naamloze vennootschap FIBER-X GROUP alle aandelen in eigendom heeft van de beslotenii vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 3 Oft.JS INTERNATIONAL.

Het boekjaar van beide, aan de fusie deelnemende vennootschappen, loopt van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. De laatst goedgekeurde jaarrekeningen zijn deze van het;i boekjaar eindigend op 31 maart 2014. Deze jaarrekeningen zijn neergelegd bij de Balanscentral van de NBB.

Pe aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn

1, de naamloze vennootschap "FIBER-X GROUP", met zetel te 2500 Lier, Plaslaar 38E. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te VVijnegem op 22 april 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 mei nadien, onder nummer 20080506/0067165.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te VVijnegem op april 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei nadien,; onder nummer 20130508/0071002.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0897.510.514.

Zij wordt hierna de "overnemende vennootschap"

genoemd.

Namens haar tekenen 2 bestuurders:

- de heer Van Staeyen Walter Louise Georges, wonende te 2520 Ranst-Broechem, Sintelweg 3,

de naamloze vennootschap Data Computing, met zetel te 2980 Zoersel, Zaerselhoek 47,

RPR Antwerpen 0427.722.983, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de

heer Van StaeyenWalter, voornoemd

"













Op de laatste bil. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 7 SEP. 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWEN% afd. MECHELEN

4.

111111gl\1181111

mod 11,1

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3 OfUs INTERNATIONAL", met zetel te 2500 Lier, Plaslaar 38E.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris André Michielsens te Wijnegem op 1 februari 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari nadien, onder nummer 20070212/0025096.

De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 15 november 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 november nadien, onder nummer 20101129/0173313.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0886.923.567.

Zij wordt hierna de "over te nemen vennootschap" genoemd.

Namens haar tekent haar zaakvoerder:

de heer Van Staeyen Walter, voornoemd

In aanmerking nemende dat de raad van bestuur en zaakvoerder van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele ' vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de raad van bestuur en zaakvoerder van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL, opgesteld conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders en vennoten van deze vennootschappen.

a) De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1, De naamloze vennootschap "FIBER-X GROUP", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Plaslaar 38E, waarvan het doel wordt omschreven in de statuten: "De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het optreden als dactylografisch en vertaalbureau, informatiekantoor en het verrichten van datacommunicatieactiviteiten en meer in het bijzonder de exploitatie van een advies- en servicebureau voor informatica, datatransmissie en telecommunicatie alsook de training, opleiding en onderwijs in verband met het voorgaande.

Tevens de verwerking van boekhoudkundige, administratieve en wetenschappelijke gegevens.

De vennootschap beoogt de aankoop en verkoop in groot- en kleinhandel, en makelarij van soft- en hard wareinstallaties, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, de verhuring, het herstellen, de installatie, het onderhoud en beheer van computers, tekstverwerkers en kantoormachines en van aile mogelijke electrische en elektronische apparatuur alsook het bijbehorende meubilair, inrichting en verbruiksgoederen.

De vennootschap kan divers materieel verhuren en onderverhuren, arbeidskrachten aan handels- en nijverheitlsondememingen verschaffen, arbeidskrachten trainen en opleiden en lezingen organiseren.

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, belangen en participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten ondernemingen, vennootschappen en verenigingen. Zij kan deze belangen en participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, : voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aap het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

mod 111

De vennootschap kan alle functies uitoefenen die het beheer, de administratie en het doeltreffend functioneren van de individuele handelsactiviteiten en/of maatschappijen toelaat en het verstrekken van adviezen en intellectuele hulp hieromtrent.

De vennootschap kan in het bijzonder aile soorten diensten verlenen aan maatschappijen, organisaties, publieke instanties, verenigingen en activiteiten van hun leden.

De aankoop, de verkoop, de verhuring, het beheer en de administratie van aile onroerende ' goederen, alsook alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dat doel, daarin begrepen de aankoop en verkoop van roerende waarden en goederen, alle roerende, onroerende, burgerlijke, handels-, financiële, bank-, industriële en hypothecaire" verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld aile verrichtingen en alle studies die verband houden met goederen en/of rechten die onroerend zijn van nature, door inlijving of bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, het uitbaten, het valoriseren, het verkavelen, het huren en

" verhuren, eveneens onder de vorm van leasing, het bouwen, het doen bouwen of verbouwen van aile onroerende goederen, elle verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeien uit het doel."

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "3 OfUS INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Plaslaar 38E, waarvan het doel wordt omschreven in

de statuten "

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigenrekening ais voor rekening van derden, op te treden ais:

Management, Management Consultancy, Project Management, Hunan Resources dienstverlening, waarin begrepen head hunting, werving en selectie, assessments, competences development, training, coaching en mentoring, career management.

Sales en marketing consultancy, waarin begrepen business plan voor opstart van activiteit, market analyses, sales development planning, sales training, pricing set-up, marketing strategy, communication planning, database management.

De aankoop, de verkoop, de verhuring, het beheer en de administratie van aile onroerende goederen, alsook aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dat doel, daarin begrepen de aankoop en verkoop van roerende waarden en goederen, aile roerende, onroerende, burgerlijke, handels-, financiële-, bank-, industriële en hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en die van aard zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld elle verrichtingen en alle studies die verband houden met goederen en/of rechten die onroerend zijn van nature, door inlijving of bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, het uitbaten, het valoriseren, het verkavelen, het huren en verhuren, eveneens onder de vorm van leasing, het bouwen, het doen bouwen of verbouwen van aile onroerende goederen, aile verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeien uit het doel.

Optreden als vertaalbureau, informaticakantoor en het verrichten van datacommunicatieactiviteiten en meer ln het bijzonder de exploitatie van een advies- en servicebureau voor informatica, datatransmissie en telecommunicatie. Alsook training, opleiding en onderwijs in verband met het voorgaande.

Aan en verkoop van alle elektrische en elektronische apparatuur, alsook alle toebehoren en verbruiksgoederen

De vennootschap mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen."

Eb) De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 april 2014.

c) De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Naam , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11 1

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

d) leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de raad van bestuur en de zaakvoerder van de overnemende en over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap is eigenaar van het onroerend goed gelegen te Sintelweg 3, 2520 Broechem, kadastraal gekend onder Wijk C nummer 170/F, met een oppervlakte van 1.999 m2. Het bodemattest betreffende voornoemd onroerend goed werd op 15 september 2014 afgeleverd, waarvan de inhoud luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

De ondergetekende bestuurders en zaakvoerder melden dat de fusie door overneming zoals beschreven in dit fusievoorstel zal beantwoorden aan de vrijstellingsvereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek, de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting (1992) en de artikelen 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuurders en zaakvoerder van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders en vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn ; vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid , van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 18 september 2014.

Opgemaakt in vier exemplaren op 16 september 2014

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen,

Voor FIBER-X GROUP: Voor 3 OfUS INTERNATIONAL

nv Data Computing Walter Van Staeyen

bestuurder zaakvoerder

vertegenwoordigd door

Walter Van Staeyen

Walter Van Staeyen

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoudep

ean..het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 15.07.2013, NGL 30.10.2013 13654-0232-014
03/12/2014
ÿþNI 1I1 11fl 1)1111 fl11 11)11 a

>14216740*

BELGISCH

~ .,--

STAATS$LAE3 G~f:~n 4t'v~3f't-ii~:iL,i_:;`t_

_ i-~rr~ R, utd. Mi~"Gi,'LtrEi\L

MONITEUR BELG

26 H- 2014

E E RrA~,.~~

~

~

1 T -11- 2014

Ondernemingsnr : 0886.923.557 Benaming (voluit) : 30fUs International

mod ï 9.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Plaslaar 38E

2500 Lier

Onderwerp akte : Fusie - Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Ontslag-Kwijting-Benoeming - Verplaatsing zetel

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op éénendertig oktober tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "30fUS International" met zetel te 2500 Lier, Plaslaar 38E, opgericht bij akte verleden voor Alvin Wittens te Wijnegem op één februari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van twaalf februari nadien, onder nummer 20070212/0025096, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

Het enige besluit

1. De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van de fusievoorstellen, waarin voorgesteld werd de fusie van overgenomen vennootschap 30fUs International met overnemende vennootschap FIBER-X GROUP door overgang van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap 30fUs International op de overnemende vennootschap FIBER-X GROUP, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap 30fUs International.

2. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, 30fUs International heeft besloten tot ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap FIBER-X GROUP.

3. De algemene vergadering van de overnemende en overgenomen vennootschappen hebben besloten tot de fusie door overgang ',van gans het vermogen van de overgenomen vennootschap 30fUs International op de overnemende vennootschap FIBER-X GROUP, die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap 30fUs International, over te gaan.

Ingevolge de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap 3 OfUs International, werden volgende onroerende goederen toebehorend aan de overgenomen vennootschap eigendom van de overnemende vennootschap:

GEMEENTE RANST- Broechem:

Een huis, te Ranst-Broechem, Sintelweg 3, volgens titel kadastraal bekend sectie C nummer 170/F, met een oppervlakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

+~i001`~º% behouden t aan het Belgisch Staatsblad

van negenhonderd negenennegentig (1.999 m2) vierkante meter, thans ten kadaster gekend (volgens kadastrale legger afgeleverd op datum van vijftien september tweeduizend veertien) voor zelfde gegevens en oppervlakte en met een niet-geïndexeerd kadastraal inkomen van tweeduizend achthonderdvijfentwintig euro (¬ 2.825,00).

4. Bijgevolg is gans het vermogen van de overgenomen

vennootschap 30fUs International, met alle rechten en

plichten, over op de overnemende vennootschap FIBER--X GROUP gegaan.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend veertien worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap FIBER-X GROUP.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0886.923.557

Benaming

(voluit) : 3 OfUs International (verkort) :



NEERGELEGD

14 -12- 2012

GRIFFIE ~ MECHELEN

Kt701~WAN ---

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plaslaar 38 E, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d.12 november 2012.

De bijzondere algemene vergadering neemt akte van het vrijwillig ontslag uit de functie van statutair zaakvoerder dat werd ingediend door Victoria Hingre, Sintelweg 3 te 2520 Broechem.

Dit ontslag gaat in op heden 12 november 2012 en wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Van Staeyen Walter

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 16.07.2012, NGL 25.09.2012 12576-0373-012
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 18.07.2011, NGL 23.11.2011 11615-0326-012
14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 19.07.2010, NGL 08.10.2010 10574-0180-012
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 20.07.2009, NGL 15.10.2009 09814-0214-013
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 22.07.2008, NGL 20.10.2008 08787-0242-013

Coordonnées
3 OFUS INTERNATIONAL

Adresse
PLASLAAR 38E 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande