2BUILD INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2BUILD INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.350.558

Publication

11/06/2014
ÿþVoor-behoudF

aan hei

Belgisc 5taatsbli

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

e6 ME 201k

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERP Iifféb. MECHELEN

III111q11. W~I~I~BI~19936

1

Ondememingsnr: 04 - 2O- , 350.55e

Benaming (voluit) : 2BUILD INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiststeenweg 24A bus 1

2580 Beerzel

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONWCK te Erpe op 12 mei 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van TO B-SEEN BVBA & 2BUILD INVEST:

OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TO B-SEEN BVBA" met; maatschappelijke zetel te 2220 Heist-Op-Den-Berg, Cuperuslei 2A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 478.101.320.

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2BUILD INVEST" met maatschappelijke; zetel te 2580 Beerzel, Heiststeenweg 24, Bus 1 ingeschreven in het rechtspersonenregister tel Mechelen onder nummer 822.350.558.

BESLUITEN:

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden. vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

§1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op TO B-SEEN, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap 2BUILD INVEST, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding; zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Deze overgang is gebaseerd op de balans afgesloten op 31 december 2013.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

A/ De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt: vijfenzeventig (75) volstorte nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, toekomende aan! de heer Christiaan De Smet voornoemd.

BI De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt; vastgesteld op 30 maart 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten; zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschappen; gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven; resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

CI De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap!,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4> mod 11.1



4- Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, ais bepaald in voorgaande paragraaf.

§3. Overgang van de vermogens.

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap 213UILD INVEST ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap TO B-SEEN.

§ 11. Bevestiging ontslag van Zaakvoerder

De vergadering van de overnomen vennootschap bevestigt haar beslissing genomen naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering van 14 februari 2014, waarbij, het ontslag aanvaard werd van mevrouw Jolein Van Steendam, wonende te 9000 Gent, Annonciadenstraat 28, als zaakvoerder, met ingang van 14 februari 2014.

§ 12. Machtiging

De vergaderingen verlenen alle bevoegdheden aan de zaakvoerder van de overnemende

vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN: afschrift van de akte -- Fusie door overneming.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Getekend Heleen DECONINCK, instrumenterend notaris,



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2014
ÿþ n Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 4-02- 2014

GRIFFIE REg3ANK vare KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr :0822.350.558

Benaming

(voluit) : 2BUILD INVEST

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heiststeenweg 24 bus 1, 2580 PUTTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging FUSIEVOORSTEL

Het jaar tweeduizend en veertien op 10 februari, hebben overeenkomstig artikel 693 W. Venn., de bestuursorganen van de navermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'TO B-SEEN" , waarvan de zetel gevestigd is te 2220 HELST-OP-DEN-BERG, Cuperuslei 2A, ingeschreven in R.P.R. te MECHELEN en met als ondernemingsnummer 0478.101.320.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TO B-SEEN", werd opgericht bij notariële akte verleden voor notaris MEERT DANIEL, met standplaats Erpe-Mere, op 17 juli 2002, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 augustus 2002 daarna onder nummer 2002-08-14 1 202, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris MEERT STEPHANE, met standplaats Erpe-Mere, op 23 december 2005, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2006 daarna onder nummer 2006-01-131920,

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap A".

Namens haar tekent

Christiaan De Smet, wonend te 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, Koningin Cuperuslei 2A, met als bevoegdheid

zaakvoerder

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2 BUIL) INVEST", waarvan de zetel gevestigd is te 2580 PUTTE, Heiststeenweg 24 bus 1, ingeschreven in R.P.R. te MECHELEN en met als ondernemingsnummer 0822.350.558.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2 BUILD INVEST" werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij notariële akte verleden voor notaris MEERT STEPHANE, met standplaats te Erpe-Mere op 14 januari 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari 2010 daarna onder nummer 2010-01-2810015438.

Zij wordt hierna genoemd "verdwijnende vennootschap B

Namens haar tekent :

Christiaan De Smet, wonend te 2220 HEIST-OP-DEN-BERG, Koningin Cuperuslei 2A, met ais bevoegdheid

zaakvoerder

Joleïn Van Steendam, wonend te 9300 AALST, Moorselbaan 133 bus 11, met als bevoegdheid zaakvoerder In aanmerking nemende dat :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

**de bestuursorganen het initiatief hebben genomen een fusie door overname tot stand te brengen van de BVBA TO B-SEEN en de BVBA 2 BUILD INVEST door overneming door de BVBA TO B-SEEN, die de overdracht tot gevolg heeft van het gehele vermogen, evenals aile rechten en verplichtingen van de verdwijnende vennootschap aan de vennootschap die zal overnemen;

verbinden de bestuursorganen zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering van de twee betrokken vennootschappen.

Aan het einde van de voorgestelde verrichting zal het volledige vermogen, evenals alle rechten en verplichtingen van de verdwijnende vennootschap B overgegaan zijn op de overnemende vennootschap A.

Aldus wordt voorgesteld dat :

1)De fusie zal worden doorgevoerd tussen (art. 693° W. Venn.)

1. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'TO B-SEEN°, gevestigd te 2220 HEIST-OP-

DEN-BERG, Cuperuslei 2A, die volgens de statuten nagemeld doel heeft

"- Het uitvoeren van technische studiën en ingenieursactiviteiten;

- een onderneming voor de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

- een onderneming voor de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en

elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz. ;

- het uitvoeren van veiligheidscoördinatie op bouwwerken ;

- het waarnemen van de functie van veiligheidsadviseur bij publiek toegankelijk aangelegenheden en in het

algemeen het uitwerken van veiligheidsstudies;

- de uitbating van een public relations-bureau en publiciteitsagentschap;

- het organiseren van seminaries, congressen, tentoonstellingen en beurzen;

- de uitbating van impresariaten en theateragentschappen;

- het leveren van artistieke prestaties en kunstwerken;

- het leveren van sportprestaties, sportbegeleiding en geven van sportinstructies;

- het opteren als tussenpersoon tussen enerzijds artiesten en anderzijds evenementenorganisaties en/ of

andere partijen;

- het begeleiden in de meest ruime zin van alle mogelijke artiesten en gezelschappen, tourmanagement,

boekingen en artiestmanagement;

- het inrichten van evenementen en vertoningen allerhande zoals culturele, informatieve, sportieve;

- het verzorgen van animatie en feestelijkheden in de meest ruime zin;

- de verkoop van entreekaarten, vippakketten;

- de groot- en kleinhandel, in binnen- en buitenland van alle mogelijke beeld- en geluidsdragers,

muziekinstrumenten, elektronische producten, huishoudelijke- en elektronische toestellen, inbegrepen

onderdelen en wisselstukken;

- in het algemeen het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met muziek, showbusiness, radio en televisie, spektakels, filmproducties, evenementen en organisaties te maken hebben; het verlenen van diensten, opleiding en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan ondernemingen, instellingen en gebruikers, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, communicatie, veiligheid en amusement;

- uitbating van een bedrijvencentrum, zijnde het terbeschikkingstellen van bedrijfsruimten, gemeenschappelijk dienstenpakket, advies en begeleiding door manager;

- de uitbating van schouwburgen, concertzalen en dergelijke;

- de exploitatie van horecabedrijven, catering, frituur, restaurants, hotels, logementshuis; tavernes;

- de exploitatie van verhuur van rollend materieel en andere roerende goederen;

- onderneming in onroerende goederen waaronder aankoop, verkoop, verhuring en projectontwikkeling;

- het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als

onroerende goederen, waaronder het aanhouden van aandelen;

- het verstrekken van leningen en geven van waarborgen voor derden;

- het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderen zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, af die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperking.°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2 BUILD INVEST, gevestigd te 2580

PUTTE, Heiststeenweg 24 bus 1, die volgens de statuten nagemeld doel heeft

"Voor eigen rekening of rekening van derden:

- Onderneming in onroerende goederen waaronder aankoop, verkoop, verhuring leasing, bemiddeling,

beheer en projectontwikkeling.

- Onderhoud en inrichting van onroerende goederen.

- Onderneming voor het bewaren, opslag, goederenbehandeling en transporteren van goederen.

- Het verhuren, ter beschikking stellen en in concessie geven van bedrijfsruimtes, onroerende en roerende goederen.

- Uitbating van een bedrijvencentrum, zijnde het ter beschikkingstellen van bedrijfsruimten, gemeenschappelijk dienstenpakket, met eventueel advies en begeleiding door manager,

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

- Studie-, organisatie-, raadgevend en management-bureau inzake financiële, handels-, technische, administratieve, organisatorische en sociale aangelegenheden, waaronder het verlenen van studies, advies, opleiding en bijstand op het gebied van bedrijfs-, sales-, marketing- en personeelsbeleid, alsook het uitwerken van organisatieprojecten en het uitvoeren van reorganisatieprojecten.

- De uitbating van een public relations-bureau en publiciteitsagentschap.

- Het uitvoeren van technische studiën en ingenieursactiviteiten.

- De exploitatie van een algemene bouwonderneming en projectontwikkeling in onroerende goederen omvattende de aanneming van allerhande bouwwerkzaamheden, voegwerken, chapewerken, dakwerken, schrijnwerk, elektriciteitswerk en plakwerk alsook de uitbesteding van de werkzaamheden aan onderaannemers.

- Het afwerken, herstellen, garneren en inrichten van bouwwerken.

- Een onderneming voor de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. - Het uitvoeren van studies en projecten als binnenhuisarchitect, alsook de realisatie ervan.

- Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en installaties, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters.

- Onderneming voor warmte- en geluidsisolering zijnde het aanbrengen in gebouwen en andere

bouwwerken van : -thermische isolatiemateriaal isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, alsook

isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen en de isolatie van koelkamers en  pakhuizen,

- Het vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende goederen, waaronder het aanhouden van aandelen.

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

- Het verstrekken van lening en geven van waarborgen voor derden.

De vennootschap mag alles doen wat i-echtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel aile noodzakelijke er~ nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Dit alles in de meest ruime zin."

De sub 1 genoemde vennootschap zal, als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de verdwijnende vennootschap is.

2) Economische en financiële motivering van de fusie

De stopzetting van de samenwerking tussen de twee vennoten en tevens ook de twee zaakvoerders heeft een nadelig effect op de verderzetting van de economische activiteit van de onderneming "2BUILD INVEST BVBA" zijnde enerzijds de dienstverlenende activiteiten en anderzijds het renoveren en verhuren van onroerende goed.

De economische crisis heeft "2BUILD INVEST BVBA" in een slecht financiële positie gebracht. Er worden moeilijk kopers noch huurders gevonden voor de aanwezige onroerende goederen. Er is momenteel geen economische activiteit meer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezien "TO B-SEEN BVBA" enerzijds de enige potentiële klant is en anderzijds de enige uitweg beidt om de onderneming terug rendabel te maken, is "TO B-SEEN BVBA" bereid om de activa en passiva van "2BUILD INVEST BVBA" over te nemen met het oog op het rendabeler maken van de onderneming "2BUILD INVEST BVBA".

"TO B-SEEN BVBA" wenst haar activiteiten onder te brengen in een deel van de gebouwen eigendom van "2BUILD INVEST BVBA". "TO B-SEEN BVBA" heeft financiële middelen die "2BUILD INVEST BVBA" kan helpen om haar financieel tekort te overbruggen. Deze financiële ademruimte is noodzakelijk voor het behoud van "2BUILD INVEST BVBA".

"TO B-SEEN BVBA" bespaart door de opslorping extra kosten voor de aankoop van bedrijfsruimten en kan haar financiële middelen op lange termijn laten renderen.

De geplande fusie door opslorping is vanuit economisch, financieel en strategisch standpunt nuttig voor beide vennootschappen.

2)De ruilverhouding (art. 693 2° W. Venn.) :

Aan de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2BUILD INVEST zullen in ruil voor 300 oude aandelen 75 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt of een ruilverhouding van 4 oud aandeel voor 1 nieuw aandeel.

De BVBA TO B-SEEN treedt bij de fusie op als overnemende vennootschap waarbij 2BUILD INVEST BVBA geen aandelen in bezit had van BVBA TO B-SEEN.

3)Wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschap worden uitgereikt (art. 693 3° W. Venn.) :

De nieuwe aandelen, gecreëerd in de overnemende vennootschap, zullen worden ingeschreven op naam van de aandeelhouders/vennoten van de fuserende vennootschappen tegen materiële afgifte van hun aandelen, die vervolgens zullen worden vernietigd door het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap.

De ruil zal op eerste verzoek van de aandeelhouders/vennoten geschieden, binnen een termijn van 3 weken nadat de voorgestelde fusie werkelijkheid zal geworden zijn, dit alles op de zetel van de overnemende vennootschap.

4)De nieuw uitgegeven aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf 30 maart 2014 (artikel 693 4° W. Venn.).

5)De rechtshandelingen van de verdwijnende vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 30 maart 2014 (artikel 693 5° W. Venn.).

6)Alle aandelen, die het kapitaal van de fuserende vennootschappen vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat het niet nodig is binnen de overnemende vennootschap aandelen te creëren die bijzondere rechten toekennen. Binnen de fuserende vennootschappen, zijn er geen andere effecten dan de genoemde aandelen (artikel 693 6° W. Venn.).

7)Aan de B.B.V.B.A. "DE NEEF & PARTNERS BEDRUFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer Willy DE NEEF, bedrijfsrevisor te SINT-NIKLAAS, wordt door de fuserende vennootschappen opdracht verleend om het verslag op te stellen, conform artikel 695 W. Venn.

De bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgelegd, zal worden afgerekend rekening houdend met de gepresteerde uren.(artikel 693 7° W, Venn.)

8)Geen enkel maatschappelijk voordeel wordt toegekend aan de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen (artikel 693 8° W. Venn.).

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten, verband houdende met de verrichting, gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde deskundigen. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Voorliggend fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 17 februari 2014.

Opgemaakt op 10 februari 2014 te Putte, in 3 exemplaren.

 s__-- De bestuursorganen erkennen elk twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

 , __,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TO B-SEEN", met maatschappelijke zetel te HEIST-OP-DEN-BERG, Cuperuslei 2A, R.P.R. te Mechelen, ondememingsnummer 0478.101.320, vertegenwoordigd door Christiaan De Smet.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "2BUILD INVEST' met maatschappelijke zetel te 2580 PUTTE, Heiststeenweg 24 bus 1, R.P.R. te MECHELEN en met als ondernemingsnummer 0822.350.558, vertegenwoordigd door Dhr. Christiaan De Smet en Mevr. Jolein Van Steendam.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge getekend DE SMET Christiaan

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.01.2014, NGL 07.02.2014 14032-0057-014
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 15.02.2013 13039-0382-013
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 09.01.2012 12008-0430-012

Coordonnées
2BUILD INVEST

Adresse
HEISTSTEENWEG 24, BUS 1 2580 BEERZEL

Code postal : 2580
Localité : Beerzel
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande