2BREC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2BREC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.585.217

Publication

25/06/2012
ÿþ mod 11.1

Li2j1.01i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII~IIIve s*IIIDVIIII

i

Vol I

behor

aan

Belg

Staat:





Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 JUNI 2012

TUtl i11MOUT

ne Griffier

Ondernemingsar : O 8116. 5 85'. 24 '7

Benaming (voluit) : 2Brec

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holven 34

2490 Balen

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris;; te Lommel op 12 juni 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor,;; blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd;. opgericht door:

De heer Geukens, Wim Victor, geboren te Mol op 26 april 1973, echtgenote;` van mevrouw Van Lommel, Anja Jozef Maria, wonend te 2490 Balen, Holven,';

34

STATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de benaming 2Brec.

Zetel: De zetel is gevestigd te 2490 Balen, Holven 34.

Doel : De vennootschap buitenland:

- Klein-- en groothandel in verkoop, import en export en -- Het verlenen van adviezen administratieve

ferro en non ferro materialen: aankoop tussenkomen in de handel ervan.

van financiële, technische, commerciële

aard en dit in de ruimste zin;

heeft

tot doel

en

dit

zowel

in

België

als

in

het;

erz;

of

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van

bedrijven op grond van het bezit of de controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten die vergelijkbaar zijn met de

activiteiten die uitgeoefend worden door de maatschappelijke ot administratieve zetel van sommige ondernemingen;

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend. Zij mag op het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op

enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kleital Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend:, zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in zevenhonderd vijftig aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beoude aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

" . 1 .

Bestuur en vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door één of, meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, a3 dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste, vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in, naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan: dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de: hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De enige zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze, statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur waarnemen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het bestuur collegiaal door de zaakvoerderraad worden waargenomen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de` vennootschap.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en; in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde derde.

Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutair zaakvoerder, de heer Geukens, Wim, voormeld, die aanvaardt. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Winstuitkering; Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige, wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de. afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de' jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden, het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde: kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten; niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op 01 april en eindigt op 31; maart van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 01 mei 2012 en eindigt° op 31 maart 2014;

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde woensdag van de maand september om tien uur op de zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene. vergadering zal plaatshebben op de derde woensdag van de maand september 2014 op de zetel van de vennootschap.

Statutair Zaakvoerder: Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutair: zaakvoerder, de heer Geukens, Wim, voormeld, die aanvaardt. Het mandaat: van zaakvoerder is onbezoldigd.

mod 111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r " mod 11.1

-1 Voor-bb-heude-n aan het Belgisch Staatsblad



Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 16.09.2015, NGL 21.09.2015 15593-0087-013

Coordonnées
2BREC

Adresse
HOLVEN 34 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande