13TH FLOOR

Société en commandite simple


Dénomination : 13TH FLOOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.750.902

Publication

17/06/2011
ÿþsdir

Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 0 6 JUNI 2011

111111M1111j11N11!1111

be a 13( Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : g `~ 6 ~~O 90z

Benaming UUv

(voluit) : 13TH FLOOR

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Lange Lozanastraat 102 te 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte opgemaakt op 23 mei 2011 blijkt dat de heer Tom Besters, zaakvoerder, en mevrouw Judy De Roy, bediende/zelfstandige in bijberoep, samenwonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 102, zo verklaard , een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: gewone commanditaire vennootschap

Benaming: 13TH FLOOR

2. Duur: onbepaald

3. Zetel: Lange Lozanastraat 102 te 2018 Antwerpen

4. Identiteit oprichters/comparanten: zie hierboven

5. Kapitaal: duizend euro (1.000,00euro) ter gelegenheid van de oprichting volledig gestort door inbreng in speciën

6. Samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen

7. Aard van de aandelen: De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam.

8. Beherende en stille vennoten: de heer Tom Besters, voornoemd, is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende of gecommanditeerde vennoot genoemd. De overige vennoten zijn stille of commanditaire vennoot. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hun inbreng.

9. Begin en einde boekjaar: telkens van één juli tot dertig juni van het volgend kalenderjaar. Het lopende boekjaar start vanaf heden en wordt afgesloten op 30 juni 2012.

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: op voorstel van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

11. Jaarvergadering: op de eerste maandag van de maand december om 14 uur van ieder jaar.

12. Bestuur: De heer Tom Besters, voornoemd, wordt voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd.

13. De vennootschap heeft als doel:

- Activiteiten van grafische designers

- Scheppende kunsten, m.u.v. ondersteunende diensten

- Ontwerp en bouw van podia

- Activiteiten van decorateur-etalagisten

- Mediarepresentatie

- Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters)

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

- Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m.public relations en communicatie

- Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

- Overige grafische activiteiten n.e.g.

- Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing

- De handel in eigen onroerend goed: de vennootschap mag ook in eigen naam en voor eigen rekening alle onroerend operaties of ermede verband houdende verrichtingen uitvoeren, met name de aankoop, verkoop, ruiling, huur, verhuring, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verdeling, splitsing, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw en verbouwing, alsmede deze onroerende goederen beheren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Volmacht:

De comparanten verlenen bijzondere volmacht aan Fiduciaire S. Raes bvba, gevestigd te 2930 Brasschaat, Charlottalei 21, en haar zaakvoerder, mevrouw Sandra Raes, individueel bevoegd, teneinde de vervulling van de publicatie- en andere formaliteiten bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel (publicatie in de bijlage bij het belgisch Staatsblad), de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegegens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

zaakvoerder,

de heer Tom Besters

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
13TH FLOOR

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 102 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande