YES 4 CEMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YES 4 CEMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.920.637

Publication

22/04/2013
ÿþ Mod Ward 11.1

FiTTOLFW1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

BRuS ~L

Afre2013

*130 2293

Vc behe

aar

Beir Staat

011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : YES 4 CEMI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Van Orleystraat 12, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 28 maart 2013 , met volgend registratierelaas "Geregistreerd tien bladen drie verzendingen te Zaventemop 3 april 2013, boek 51110 blad 69 vak 10. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). de ontvanger (getekend) Anja Luckx, wat volgt :

v 5,25 2t20 63,1

DAT

1) De Heer JESPERS Patrick Daniel Marie Noël, geboren te Etterbeek op vijfentwintig december negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van Mevrouw MEERT Anne, wonende te 1703 Dilbeek (Schepdeal), Kothemstraat 41.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

2) NAAM : YES 4 CEMI

3) ZETEL te 1000 Brussel, Van Orleystraat 12

4) DOEL : Aile prestaties en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de organisatie van een kantoor van gerechtsdeurwaarder of aanverwante diensten.

Diensten niet betrekking tot bijstand of vertegenwoordiging van ondernemingen, beheer en inning van vorderingen, en andere intellectuele dienstprestaties.

Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen, in de meest ruime zin.

Het bevorderen van het oprichten van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

De vennootschap kan het beheer van ondernemingen waarnemen door het uitvoeren van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar.

De vennootschap heeft ook als voorwerp het beheer en valorisatie van een onroerend vermogen, met of zonder verband met de dienstenactiviteiten, middels aankoop, verkoop, verhuring, oprichting of andere rechten.

Alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de realisatie van het maatschappelijk doel.

Dit alles binnen de grenzen van het burgerlijk karakter van de vennootschap. Het maatschappelijk doel zal steeds uitgevoerd worden met respect voor de deontologie van het ambt van gerechtsdeurwaarder. Voornoemde opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN : Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op EEN MILJOEN DRIEHONDERDDUIZEND EURO (1.300.000,00 EUR), verdeeld in DUIZEND DRIEHONDERD (1.300) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Op deze kapitaalaandelen werd als volgt ingeschreven:

De Heer JESPERS Patrick verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van honderd zesentachtig (186) aandelen van de bvba JESPERS PATRICK  HUISSIER DE JUSTICE - GERECHTSDEURWAARDER, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Van Orleystraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0477.740.341, met een waarde van één miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00 EUR).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VRC Bedrijfsrevisor, gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, West Point Park, 'T Hofveld 6 C3, alhier vertegenwoordigd door de Heer André GEEROMS, bedrijfsrevisor.

7} BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

Vo`'or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur : de Heer Patrick JESPERS, voornoemd. Zijn mandaat kan bezoldigd worden.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur (18.00u) in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Volmacht voor formaliteiten - Een bijzondere volmacht wordt onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan de Heer Alain BOOMANS, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Victor Nonnemanstraat 56 bus 1, om met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zou worden ingebracht in de Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie alsook bij de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Zaventem



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : - expeditie van de oprichtingsakte;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de oprichter.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YES 4 CEMI

Adresse
VAN ORLEYSTRAAT 12 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale