WOLUWE VIADUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOLUWE VIADUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 460.355.862

Publication

11/07/2014
ÿþMO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ellt> dlOrbInnrin (")

Voor-

behoude aan het BelgiscY

Staatsbla

2 .1111 2014

riTfi lizn del'!rlEndstalige

Brussel

_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

lllllH 1111 III QiillUhlil hl

*14134144*

Ondernemingsnr : 0460.355.862

Benaming

(voluit) : WOLUWE VIADUCT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 1000 Brussel, Havenlaan, 86C, 'bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING DOOR INSCHRIJVING IN GELD-WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN-HERWERKING STATUTEN-UITVOERINGSMACHTEN

Uit een akte verleden op 18 juni 2014 door Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris met standplaats Brussel, geregistreerd op het registratiekantoor BRUSSEL II-AA op zevenentwintig juni tweeduizend veertien' (27-06-2014), Register 5 Boek 090 Bled 024 Vak 0004, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00)blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WOLUWE: VIADUCT", met zetel van de vennootschap te 1000 Brussel, Havenlaan, 86C, bus 103, beslist heeft:

I. het kapitaal te verhogen tot beloop van negenhonderd vijfenveertig duizend euro (¬ 945.000,00) om het kapitaal te brengen van vier miljoen zeshonderd vijfenzeventig duizend euro (E 4.675.000,00) op vijf mirjoen, zeshonderd twintig duizend euro (¬ 5.620.000,00), zonder uitgifte van nieuwe maatschappelijke aandelen, door: inschrijving in geld, volledig volstort en artikel 5 der statuten gewijzigd om het aan te passen aan de bepalingen,

die vooraf gaan, zoals hieronder gezegd.

IL de datum van de jaarlijkse algemene vergadering gewijzigd om ze voortaan te laten plaatsvinden op de; ' eerste woensdag van de maand juni van elk jaar, om 16 uur.

IlLeen nieuwe gecotirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap aangenomen, aangepast aan de genomen beslissingen en aan de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen, hemummering en herschikking , dluidende als volgt

. .

Artikel 1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "WOLUWE VIADUCT".

Artikel 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Havenlaan 86C, bus 1034 )

Artikel 3, De vennootschap heeft tot doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het, zo voor eigen rekening als voor rekening van derrden, stelten van allerhande verrichtingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, verivreem-den, ruilen, huren, verhuren,

bouwen, verbouwen, verka-'velen, beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen.

Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of ven-koop van vastgoed.

Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypo-itheek gewaarborgd; het financieren van

vastgoedprojecten; het ver-strekken van middelen en diensten aan ondernemingen en ven-nootschappen.

De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en be-ge-ileiden van vastgoedprojeclen allerhande.

Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten.

Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met in-'be-grip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkooP,

in-.breng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwvenichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke

rijkdommen, schepen enzovoort, dit alles zowel in België als in het buhtenland alsmede aile handel in verband;

met deze acthviteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of:

zijdelings, be-langen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle ver-bintenissen aangaan, kredieten en

leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief:

de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bo-venge-moemd doel of wat van aard is de,

verwezenlijking ervan te bevorderen.Artikel 4. onbepaalde duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJF MILJOEN ZESHONDERD TWINTIG DUIZEND EURO

5.620.000,00).

I Iii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Nam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door achttien duizend achthonderd vijftig (18.850) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een achttien duizend achthonderd vijftigste (1/18.850ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.(...)

Artikel 9. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot op de datum van de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Artikel 12. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doet van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

(...) De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die elk afzonderlijk mogen optreden. Wanneer de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wanneer dit niet het geval is, voert hij de titel van algemeen directeur.

Artikel 13. Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van raad van bestuur als college, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die individueel optreedt, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door iedere persoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die kunnen worden overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité dat alleen optreedt.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur.(...)

Artikel 15. Controle

In de mate waarin dit vereist is door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Bij de benoeming van de commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat Deze bezoldiging kan niet worden gewijzigd dan met de instemming van de algemene vergadering en de commissaris. Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Artikel 16.1ecter jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om 16 uur. (...)

Artikel 24. Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar

Artikel 25. Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

Artikel 26. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren overeenkomstig de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 27. Ontbinding  Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, zowel ten overstaan van derden, ais ten overstaan van de aandeelhouders. In dat geval vormen zij een college.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benoeming ingevolge het besluit van de algemene vergadering is bevestigd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-

VdiDiR EENSLUIDEND -ANALYTISCH UlttRËKSEL.

(getekend) Carole Guillemyn

Geassocieerd Notaris

Samen neergelegd : Samen neergelegd : uitgifte van de akte, bankattest:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit( B vermettien : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþ Moa Wob I1 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van eeePk.gd/ontvangen op

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden MINFORIO

aan het

Belgisch Staatsblad

2 DES. 2014

tsr vrin Nederlandstalige

rechtbank van Ieigmbiandel Brussel

Ondernemingsnr : 0460.355.862

Benaming

(voluit) : Woluwe Viaduct

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 86C bus 103, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming

Akte uit het proces-verbaal van de Algemene Vergadering d.d. 27 mei 2014:

Het mandaat van Josti NV loopt tot na de Algemene Vergadering van 2015. Het mandaat van bestuurder Intergerim NV komt ten einde na de Algemene Vergadering. De Raad van Bestuur stelt voor om haar mandaat te hernieuwen voor een periode van 1 jaar. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om Intergerim NV te herbenoemen tot na de Algemene Vergadering van 2015.

Intergerim NV

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Eric De Vocht

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 22.05.2012, NGL 31.07.2012 12364-0206-012
16/07/2012
ÿþ Mod word 11.

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

D 5 JUIL. 2012

~lSSE~,

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.355.862

Benaming

(voluit) : WOLUWE VIADUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Havenlaan, 86C, bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAGEN EENMAKING VAN AANDELEN KAPITAALVERHOGING

WIJZIGING AFSLUITINGSDATUM MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR STATUTENWIJZIGINGEN MACHTEN.

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'WOLUWE VIADUCT', met zetel van de vennootschap te 1000 Brussel, Havenlaan, 86C, bus 103, ingeschreven in het Rijksregister voor Rechtspersonen (Brussel), onder nummer 0460.355.862 (vennootschap opgericht krachtens akte verleden op 26 maart 1997, door notaris Jan Boeykens, met standplaats Antwerpen, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 april volgend, onder nummer 970416-39) opgemaakt door Meester Carole Guiliemyn geassocieerd notaris, te Brussel, op 20 juni 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

BERAADSLAGINGEN.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen :

HOOFDSTUK A -- WIJZIGING ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEEN.

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten te wijzigen om het aan te passen aan de actuele zetel van de vennootschap, zoals die gewijzigd werd bij beslissing van de algemene vergadering van 24 mei 2011, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 september 2011, onder nummer 11133110, meer bepaald de aanpassing van het bus-nummer. Bijgevolg worden de cijfers "119" in de eerste zin van artikel 2 van de statuten vervangen door "103".

HOOFDSTUK B - EENMAKING VAN AANDELEN

De vergadering beslist de eenmaking van beide categorieën aandelen. Bijgevolg zijn de driehonderd (300) bestaande aandelen vanaf heden volstrekt gelijk en verlenen ze volstrekt gelijke rechten en voordelen aan hun aandeelhouders. Het kapitaal is vanaf heden bijgevolg vertegenwoordigd door driehonderd (300) gewone aandelen, genummerd van 1 tot 300.

Statutenwijzigingen.

Naar aanleiding van de eenmaking van de aandelen beslist de vergadering de statuten te wijzigen om de verwijzing naar beide categorieën aandelen af te schaffen. Bijgevolg :

- in artikel 5 worden de woorden ", waarvan honderd vijftig (150) aandelen van het type "A" en honderd vijftig (150) aandelen van het type `B"," zuiver en eenvoudig geschrapt;

- artikel 7 wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

"Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan, Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering,

"De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

"Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

"Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

"De raad kiest onder zijn leden een voorzitter."

Artikel 13, tweede alinea wordt vervangen door de volgende tekst : "Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van

" iaiassas*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbloc

ir

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de afgevaardigd bestuurder, alleen handelend."

HOOFDSTUK C - KAPITAALVERHOGING.

a. Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen tot beloop van vier miljoen zeshonderdduizend zeshonderd éénendertig euro vierennegentig cent (¬ 4.600.631,94) om het van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (¬ 74.368,06) naar vier miljoen zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 4.675.000,00) te brengen door de uitgifte van achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder vermelding van nominale waarde van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, ingeschreven in geld, a pari en die in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte,

b.Statutenwijziging.

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap te wijzigen om ze aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 5 te vervangen door de volgende tekst

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen zeshonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 4.675.000,00), vertegenwoordigd door achttienduizend achthonderd vijftig (18.850) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/achttienduizend achthonderd vijftigste (1/18.850ste) van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.."

HOOFDSTUK D - WIJZIGING AFSLUITINGSDATUM MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR,

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om dat te verplaatsen naar 31 december van elk jaar en artikel 28, iste zin van de statuten te vervangen door :

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar." Overgangsbepaling.

Ten uitzonderlijke titel, en voor de eerste keer, zal het maatschappelijk boekjaar, dat begonnen is op 31 december 2011 eindigen op 31 december 2012.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris

Samen neergelegd

- Uitgifte : (1 verslag raad van bestuur, 1 bewijs van storting op bijzondere rekening);

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2011
ÿþ MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liée BélgiseT Stáutsblud - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- IIIl II UI Iii 1111 I II iA

behouden *11133110*

aan het

Belgisch

Staatsblad





2 2 AUG 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0460355862

Benaming

(voluit) : Woluwe Viaduct

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : Havenlaan 86C - 1000 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming wijziging busnr.

Akte uit het proces verbaal van de algemene vergadering der aandeelhouders dd 24 mei 2011.

De vergadering neemt kennis van de benoeming binnen de Raad van Bestuur van Intergerim NV met Eric De Vocht als vast vertegenwoordiger, tot gedelegeerd bestuurder.

De vergadering stemt in met de wijziging van de maatschappelijke zetel waardoor deze luidt : Havenlaan 86C bus 103 te 1000 Brussel.

Intergerim NV

vast vertegenwoordiger Eric De Vocht

Gedelegeerd bestuurder

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 24.05.2011, NGL 29.07.2011 11347-0049-012
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.08.2010 10409-0136-013
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 18.08.2009 09581-0310-011
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 22.08.2008 08589-0108-011
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 22.05.2007, NGL 27.06.2007 07283-0158-012
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 23.05.2006, NGL 28.06.2006 06330-2473-012
10/07/2015
ÿþ Mod Mugi/.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte +,

Ssÿl1



Iiu11iMau~iwimiui~hillium

*1509891

£, 1 1.', . a>fj

ter}~~~.,.~

1._ ~T fr ~~ ,

Ltd.' ~ ~~.,3~Ii~ePi s._r

1 r

GPIfÍ;Ip_)"_l"

Ondernemingsnr : 0460.355.862

Benaming

(voluit) : Wo[uwe Viaduct

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 86c bus 103, 1000 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuuders

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering, gehouden op 24 juni 2015: "1. Herbenoeming van bestuurders:

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang volgende bestuurders te herbenoemen als bestuurder voor een termijn van zes jaar,

- INTERGERIM NV, vertegenwoordigd door dhr. Eric De Vocht;

- JOSTI NV, vertegenwoordigd door mevr. Maryse Odeurs.

Hun mandaat wordt niet vergoed.

2. Varia

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Katrien VAN DE SIJPE en mevrouw Eilis VANDORPE, advocaten, kantoorhoudende te Nieuwebosstraat 5, 9000 Gent, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermelde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (d.m.v. formulier I en il), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het relevante Ondememingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe aile andere administratieve formaliteiten te vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen al het nodige te doen voor de uitvoering van bovenvermelde beslissingen."

Mevrouw Katrien VAN DE SIJPE

Advocaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 21.06.2005, NGL 27.07.2005 05554-3603-012
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 08.07.2015 15289-0520-024
04/04/2005 : BL634513
12/07/2004 : BL634513
22/09/2003 : BL634513
09/07/2003 : BL634513
15/01/2003 : BL634513
24/08/2002 : BL634513
06/07/2001 : BL634513
15/06/1999 : AN322556
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 31.08.2016 16534-0226-025

Coordonnées
WOLUWE VIADUCT

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 103 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale