WOLKE

Association sans but lucratif


Dénomination : WOLKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 541.504.082

Publication

08/11/2013
ÿþM0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

LLeidn< Li3

2 9 OKT 2013

Neisse

Griffie

Voor- *13169814*

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias

.50-4 .c_y. 2.

Ondernemingsnr.

Benaming WOLKE

(voluit)

(afgekort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : groot eiland 74, 1000 brussel

Onde erp akte :

OPRICHTINGSVERGADERING "Wolke" VZW- 1 oktober 2013

OPRICHTING

De ondergetekenden:

1° Claes, Gard, wonende Papenvest 141,1000 Brussel

2' Devillé, Korneel, wonende Kartuizerstraat 66, 1000 Brussel

3° Esch Van Beek, Watt, wonende Luchtvaartsquare 7, 1070 Brussel

4° Moerenhout, Koen, wonende Kerkstraat 10, 1640 St-Genesius-Rode

5° Verbruggen, Jan, wonende Groot Eiland 74, 1000 Brussel

6° VZW City3 met maatschappelijke zetel te Taminesstraat 14, 1060 Brussel, vertegenwoordigd door Joris Vermeir, bestuurder, wonende Diksmuidelaan 30b bus 20, 1000 Brussel

zijn overeengekomen op 1 oktober 2013, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk "Wolke" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

Titel I. Naam, zetel, doel, duur

Art. 1 De benaming van de vereniging luidt "Wolke", vereniging zonder winstoogmerk.

Art, 2 De zetel van de vereniging is gevestigd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te 1000 Brussel, Groot Eiland 74, in het gerechtelijk arrondissement Brussel. Deze zetel kan ten alle tijden overgebracht worden op een ander adres door een meerderheidsbeslissing van de Raad van Bestuur,

Art. 3 Wolke heeft tot doel als een transdisciplinair platform en een collaboratieve testruimte te fungeren waar zowel

, individuele als collectieve geëngageerde praktijken ondersteund en ontwikkeld worden. De vereniging beoogt zodoende samenwerkingen met kunstenaars, wetenschappers, onderzoekers, organisaties, scholen en bedrijven, Op die manier wil het een maatschappelijk kader creeëren, gericht op onderzoek, reflectie, kennisuitwisseling, productie en presentatie ter ondersteuning van vernieuwende processen op artistiek, sociaal, economisch en ecologisch gebied. Wolke beoogt zich daarbij ais een netwerk uit te breiden, waarbij het leegstaande gebouwen beheert, met als doel ze in te richten voor projecten die inspelen op de noden die leven binnen de artistieke, culturele en sociale sector. Daarvoor organiseert Wolke artistieke projecten, publieke interventies, installaties, tentoonstellingen, workshops, ontwerpateliers, lezingen, studiedagen, debatten, filmvoorstellingen, campagnes en festiviteiten (deze opsomming is niet exhaustief of limitatief).

Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen, beheren, en/of uitbaten en/of laten uitbaten, en/of ter beschikking stellen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Op de laatste biz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnenais in buitenland.

Zij mag alle verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel en meer bepaald haar medewerking verlenen of deelnemen aan iedere activiteit die in de lijn ligt van haar doelstellingen.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art, 4 Het maatschappelijk vermogen wordt gevormd door bijdragen van de leden, schenkingen onder levenden of bij testament, toelagen, opbrengsten van activiteiten en de verkoop van publicaties en andere voorwerpen, voor zover de wet dat toelaat.

Art. 5 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Titel II. Lidmaatschap

Art. 6 De vereniging zal minstens drie werkende leden tellen. De vereniging lelt werkende en niet-werkende leden. De oprichters zijn de eerste werkende leden van de vereniging,

De niet-werkende leden bezitten de rechten en plichten die hen door de statuten of het huishoudelijk reglement worden toegekend. Zij hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, die door de Algemene Vergadering als zodanig wordt toegelaten.

Als niet-werkend lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt toegelaten,

Wie lid wil worden, dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur, per brief of per e-malt.

, De Algemene Vergadering beslist vrij over elk verzoek tol toetreding van een kandidaat werkend lid.

De Raad van Bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden niet-werkende leden tot de vereniging toelaten.

Art. 7 Het lidmaatschap eindigt door overlijden, ontslag, niet betalen van de bijdrage binnen de drie maanden na het einde van hel vorig maatschappelijk jaar, door uitsluiting, of door verlies van lidmaatschap.

Art. t3 Het eerste maatschappelijk jaar begint op 1 oktober 2013 en eindigt op 31 december 2013.

Art. 9 De bijdragen van de werkende leden en de niet werkende leden worden bepaald door de Algemene

Vergadering. De rechten van de leden worden geschorst zolang de bijdragen niet vereffend zijn. De maximale bijdage is 2.500E.

Art.10 Elk lid kan te allen tijde, mits hij er twee maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet alvorens hij de opeisbaar geworden bijdragen heeft betaald. Het ontslag dient schriftelijk aan de Raad van Bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Het lid dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door de Algemene Vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ Vooro

-

behouden aan het Belgisch s

Art.11 Een uittredend lid heeft geen rechten op het maatschappelijk vermogen noch de betaalde bijdragen, Evenmin kunnen zij een opgave of overlegging van rekeningen, noch plaatsing van zegels of inventaris eisen.

Titel III. Algemene vergadering

Art.12 De Algemene Vergadering is samengesteld uit de werkende leden en de niet werkende leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald is in de wet van 27 juni 1921,

Ieder werkend lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art.13 De Algemene Vergadering wordt minstens eenmaal per jaar samengeroepen door de Raad van Bestuur in de loop van hel eerste trimester van het maatschappelijk jaar,

Een buitengewone Algemene Vergadering kan ook samengeroepen worden als 1/4 van de werkende leden en niet werkende leden daartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur. In dat verzoek vermelden zij de te behandelen punten en hun voorstel hieromtrent, waarbij de Raad van Bestuur agendapunten kan toevoegen.

Bij deze aanvraag kan worden geëist dat deze Buitengewone Algemene Vergadering binnen de vijf weken plaatsvindt. Ook de Raad van Bestuur kan een Buitengewone Algemene Vergadering samenroepen.

Art.14 De uitnodigingen van de Algemene Vergaderingen gebeuren per brief of per e-mail aan al de werkende leden en aangesloten niet werkende leden en dit ten laatste 15 dagen voor de Algemene Vergadering. De uitnodiging maakt melding van de agenda, plaats, dag en uur. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en vermeld in de uitnodigingen.

Elk voorstel ondertekend door minstens 1/5 van de leden wordt eveneens op de agenda geplaatst.

Art.15 De beslissingen van de Algemene Vergadering worden binnen de maand bekendgemaakt aan de leden en de niet Leden.

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Art.16 Voor de navolgende zaken wordt een beraadslaging van de Algemene Vergadering vereist

- het wijzigen van de statuten

- het benoemen en het afzetten van de bestuurders

- het beslissen over een verzoek tot toetreding van een kandidaat werkend-lid

- het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen

- het ontbinden van de vereniging

- het uitsluiten van leden

- de benoeming en afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging indien er een bezoldiging wordt toegekend

- het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissarissen

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

Ar117 Behoudens voor de uitzonderingen bepaald in de wet op de VZW's van 27 juni 1921 voorziene gevallen is de Algemene Vergadering in algemene regel geldig samengesteld welk ook het aantal aanwezige leden of vertegenwoordigers van leden weze. Nochtans, wanneer een beslissing getroffen wordt waarbij minder dan de helft van de stemgerechtigden aanwezig is, kan de Raad van Bestuur de beslissing opschorten en een nieuwe Algemene Vergadering samenroepen. De tweede vergadering beslist definitief over de verdaagde agenda, welke ook het aantal

aanwezigen iS.

Nochtans kan over een wijziging van de statuten slechts worden beslist wanneer:

- de aard van de wijzigingen uitdrukkelijk vermeld is in de oproeping

- de beslissing wordt genomen met meerderheid van twee derden der aanwezige of vertegenwoordigde leden

Over een wijziging van het doel of de doeleinden waarvoor de verenging is opgericht of over de ontbinding van de vereniging kan slechts beslist worden wanneer:

- de aard van de wijzigingen uitdrukkelijk vermeld is in de oproeping

- ten minste twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn

- de beslissing wordt genomen met meerderheid der aanwezige of stemgerechtigde leden.

Indien de vereiste twee derden der leden niet bij een eerste vergadering aanwezig is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beslissen, met hoger vermelde meerderheden, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De nieuwe vergadering mag niet worden gehouden binnen de 15 dagen na de eerste en niet in de maanden juli en augustus.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemgerechtigde of vertegenwoordigde leden.

Art.18 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of, bij diens afwezigheid, door de penningmeester, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst een secretaris aan ingeval de secretaris van de Raad Van Bestuur afwezig is.

Art,19 De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend.

De besluiten van de Algemene Vergadering of Buitengewone Algemene Vergadering worden de leden en belanghebbende niet-leden mondeling of per e-mail ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Titel IV. Raad van Bestuur

Art. 20 De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 3 bestuurders, Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering,

Het ambt van bestuurder Is onbezoldigd. Onkosten kunnen vergoed worden na voorlegging van bewijsstukken.

De bestuurders worden benoemd vocr 2 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Hun mandaat is hernieuwbaar,

ledere bestuurder kan ook te allen tijde door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Iedere bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is.

Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen, Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Hun taken en bevoegdheden worden omschreven in het huishoudelijk reglement, dat wordt opgesteld door de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

Luik B - vervolg

De voorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter en secretaris van de Algemene Vergaderingen.

Art. 21 De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor aile aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, elle handels- en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders,

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art. 22 De raad benoemt een gedelegeerd bestuurder, die zijn mandaat kan overdragen aan een andere bestuurder, en die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de ; gedelegeerd bestuurder,

, Voor rechtshandelingen die bulten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van drie bestuurders samen, waaronder de gedelegeerd bestuurder,

" De opdracht van de gedelegeerd bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De gedelegeerd bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur en kan eveneens te allen tijde door de Raad van Bestuur ontslagen worden.

Art. 23 De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, ' met vermelding van de agenda. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de secretaris, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de penningmeester, of bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De Raad van Bestuur kan personen toelaten om de vergadering of een deel ervan bij te wonen, evenwel zonder stemrecht.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd,

Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag ultoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan 1 volmacht.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de desbetreffende vergadering. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de Raad van Bestuur.

Titel V. Begrotingen, rekeningen, toezicht

Art. 24 Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december, Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden elk jaar op de verplichte Algemene Vergadering ter goedkeuring voorgelegd, Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden warden uitgekeerd.

Art. 25 Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Elk jaar op de verplichte Algemene Vergadering, worden het verslag van de penningmeester en de staat van de ontvangsten en uitgaven, gestaafd door bewijsstukken voorgelegd en de rekeningen van het afgelopen jaar vastgesteld. Terzelfder tijd wordt de begroting voor het volgende jaar vastgelegd.

Kwijting over het beheer van de maatschappelijke gelden wordt slechts verleend aan de Raad van Bestuur na verslag van de commissaris(sen). Deze worden door de voorgaande Algemene Vergadering aangeduid. Hun mandaat is voor één jaar geldig en hernieuwbaar. Hun mandaat is onverenigbaar met dat van lid van de Raad van Bestuur.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Titel VI. Ontbinding, vereffening

Art. 26 in geval van vrijjvoillige ontbinding van de vereniging, zal een Statutaire Algemene Vergadering twee of meer vereffenaars aanstellen en hun opdracht bepalen.

In elk geval van ontbinding zal het vermogen van de vereniging overgemaakt worden aan een vereniging met een doel dat zo nauw mogelijk aansluit bij haar doelstellingen.

Art.27 Een huishoudelijk reglement, goedgekeurd door de Raad van Bestuur met een gewone meerderheid, zal deze statuten aanvullen,

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te 1000 Brussel, Vaartstraat 45, op 1 oktober 2013, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Op de laatste blz. van Luilek B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

r Voorbehouden aan het

' Belgisch Cats

Voorbehouden aan het Belgisch ats

MOD 22

Luik B - vervolg

PROCES-VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN WOLKE OP 1 OKTOBER 2013

1° Tijdens haar oprichtingsvergadering heeft de algemene vergadering overeenkomstig de statuten de volgende personen aangesteld als bestuurder:

1. Claes, Gerd, wonende Papenvest 141, 1000 Brussel, geboren te Ninove op 19 december 1977

2. Devillé, Komeet, wonende Kartulzerstraat 66, 1000 Brussel, geboren te Ukkel op 10 augustus 1981

3. Esch Van Beek, Walt, wonende Luchtvaartsquare 7, 1070 Brussel, geboren te Antwerpen op 06 augustus 1981

4. Moerenhout, Koen, wonende Kerkstraat 10, 1640 St-Genesius-Rode, geboren te Ukkel op 25 mei 1981

5. Verbruggen, Jan, wonende Groot Eiland 74, 1000 Brussel, geboren te Jette op 23 december 1980

6. Vermeir, Joris, wonende Diksmuidelaan 30b bus 20, 1000 Brussel, geboren te Temse op 9 augustus 1972

2° De bestuurders worden overeenkomstig de statuten benoemd voor 2 jaar.

3° De bestuurders zullen de bevoegdheden uitoefenen die hen in de statuten is toegekend op de wijze in de statuten bepaald.

PROCES-VERBAAL VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN WOLKE OP 1 OKTOBER 2013

1° De raad van bestuur heeft op haar vergadering van 1 oktober 2013 overeenkomstig de statuten beslist dat de taakverdeling binnen de raad van bestuur als volgt zal worden uitgeoefend:

" voorzitter: Verbruggen, Jan, wonende Groot Eiland 74, 1000 Brussel, geboren te Jette op 23 december 1980

" secretaris: Devillé, Komeet, wonende Kartuizerstraat 66, 1000 Brussel, geboren te Ukkel op 10 augustus 1981

" penningmeester Esch Van Beek, Walt, wonende Luchtvaartsquare 7, 1070 Brussel, geboren te Antwerpen op 06 augustus 1981

2" De raad van bestuur benoemt als gedelegeerd bestuurder van de vereniging: Verbruggen, Jan, wonende Groot Eiland 74, 1000 Brussel, geboren te Jette op 23 december 1980

3° De bestuurders evenals de dagelijks bestuurder zullen de bevoegdheden uitoefenen die hen in de statuten is toegekend op de wijze in de statuten bepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOLKE

Adresse
GROOT EILAND 74 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale