WARSON - ADVOCATEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WARSON - ADVOCATEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.115.189

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 29.09.2014 14618-0027-011
23/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ri r

Griffie

*ial~aav* N

V

bel at Be Sta

Ondernemingsnr : 843.115.189

Benaming

(voluit) : Warson - Advocaten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Strombeek-Bever, Lakensestraat 41 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder, de heer Gert Warson, besliste op 2 oktober 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1000 Brussel, Handelsstraat 124 bus 3 met ingang vanaf 2 oktober 2012.

Gert Warson,

Zaakvoerder

Bijlagen hi hètBelgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

08/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aRt~~

Grzié JAN. 2011i

u lviii iIi 11H11 Mliii Il 1l

" i~ossaas"

V. beh.

aai

Bel Stan

l

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Warson - Advocaten (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Strombeek-Bever, Lakensestraat 41 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven, op 25 januari 2012 dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Warson - Advocaten, met maatschappelijke zetel te 1853 Strombeek  Bever, Lakensestraat 41 bus 6 werd opgericht.

De vennootschap is van burgerlijke aard en heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat en aile andere activiteiten, mandaten en functies die overeenkomstig de terzake geldende wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen toegelaten zijn. Onder meer kan zij, zonder dat deze opsomming beperkend is, mandaten uitoefenen als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, aanstellingen aanvaarden als curator of bewindvoerder, onderwijsopdrachten aanvaarden, publicaties en artikels verzorgen van en in tijdschriften of boeken, cursussen opstellen en geven, als scheidsman of gerechtelijk mandataris optreden, maar telkens met uitsluiting van enige handelsactiviteit.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen of verenigingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

De vennootschap mag met inachtname van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door Europees SamenwerkingsVerbond, Europees Economisch SamenwerkingsVerbond. of een ander samenwerkingsverband.

Zij mag met name, doch niet limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële of roerende verrichtingen stellen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eigen aan de uitoefening van het beroep van een advocaat eerbiedigen, zoals die opgelegd worden door de raad van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie van Brussel, en bij inschrijving aan een andere balie, de regels en richtlijnen aldaar, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde(s).

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend. ln algemene zin kan de vennootschap - zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken zoals bedoeld in artikelen 2 en 3 van het Wetboek van Koophandel en voor zover deze verrichtingen niet verboden zijn uit hoofde van het beroep!, van advocaat en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van de. advocaat - alle financiële, diverse, roerende of onroerende verrichtingen doen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De duur van de vennootschap is onbepaald. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 25.000,00 EUR. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijke fractie vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort, gedeponeerd.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaak-voerders die, als er meer dan één zaakvoerder werd aangesteld, afzon-der-lijk bevoegd zijn voor alle handelin-igen, nuttig of nodig voor het be-reiken van het vennootschapsdoel, behalve de door de wet aan de algemene vergadering toegewezen bevoegdheden.

Q3. A45- A'g 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De heer Gert W arson, wonende te 3080 Tervuren, Heeboklaan 52 is statutair zaakvoerder van deze vennootschap. Hij aanvaardt zijn aanstelling.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de 3e donderdag van de maand mei om 14 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Het eerste boekjaar loopt tot een met 31 december 2012. Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene ver-igade-iring op voorstel van de zaakvoerder. Zij kan beslissen de winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. De netto-winst zoals deze blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de vereiste wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Na ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerders van rechtswege veref-fenaars, onder opschortende voorwaarde van goedkeuring door de bevoegde Stafhouder en homologatie van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank; tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit.

De vereffenaars dienen steeds de hoedanigheid van advocaat te hebben.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegd-heden gezamenlijk uit. De vennootschap in vereffening kan slechts rechts-geldig ver-itegenwoordigd worden door haar vereffenaars gezamenlijk of door een volmachtdrager. De volmacht geldt slechts voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp. De vennootschap in vereffening kan de beroepsactiviteiten van advocaat niet voortzetten

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom W ilsens,

Tevens neergelegd vóór registratie uitsluitend voor de diensten van de rechtbank van koophandel : uitgifte van de oprichtingsakte.





















Annexes du Môni eur 7iélgé



















i,p





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 08.09.2015 15583-0594-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 31.08.2016 16549-0353-012

Coordonnées
WARSON - ADVOCATEN

Adresse
HANDELSSTRAAT 124, BUS 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale