TRANSIP BELGIUM

Divers


Dénomination : TRANSIP BELGIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 822.733.511

Publication

03/11/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v Q1@gd/ontvangen op

1111111.!Ilj!!(11111111111

2 3 OKT. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

aremen ' 1W5r51-i ïriël Brussel

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822.733.511

Benaming (voluit) : Transip Belgium in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalean 149 bus 24

1050 Brussel

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: SLUITING VAN DE VEREFFENING

' Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 29 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transip Belgium in vereffening", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 wetboek van vennootschappen Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de aandeelhouders elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

2. Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoordvonnis"

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de vereffenaar. De rekeningen en bewijsstukken van de vereffening worden neergelegd op het bureau.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

3. Goedkeuring van het vereffeningsverslagen de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de

vereffeningsrekeningen goed te keuren.

4. Ontheffing van de vereffenaar en kwijting;

De vergadering verleent ontheffing aan de vereffenaar, zijnde de heer Sylvester Adrianus van Agtmael wonende te 1503 JR Zaandam (Nederland), Schokkerlaan 60, geboren te Nederland (Den haag) op 13 augustus 1948. Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar voor de wijze waarop hij zijn mandaat hebben uitgeoefend.

5. Sluiting van de vereffening - Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap; De vergadering verklaart de vereffening definitief gesloten en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transip Belgium" in vereffening definitief heeft opgehouden te bestaan. De vergadering beslist

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

cI , mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende tenminste vijf jaar te 2316 XB Leiden (Nederland), Schipholweg 11 e.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd;

-afschrift van de akte

-akkoord-vonnis over het plan van verdeling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2014
ÿþ mod 11.1

i :, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 ~ ~iC= L ~_."

11111111

1902 346'

i" ~r

~~ ~ ~~~~~~~~

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0$22.733,511

Benaming (voluit) :Transip Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 149 bus 24

1050 Brussel

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg: 93, op 1 augustus 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 06,08.2013,; boek 128, blad 70, vak 2. Ontvangen: 50,00 ¬ , Getekend: E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat dei buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transip Belgium", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1) Voorafgaande verslagen

A. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 22 mei 2013 en van het verslag van de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor bij; de BV onder BVBA Parmentier Guy, bij welk verslag een staat van activa en passiva van dei vennootschap is gevoegd, afgesloten per 22 mei 2013; de aanwezige of geldig vertegenwoordigde. aandeelhouders en zaakvoerder erkennen voorafgaandelijk deze akte een afschrift van deze; ii verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

B. Het besluit van het verslag van de heer Guy Parmentier, voornoemd, luidt letterlijk als volgt: "Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "TRANSIP BELGIUM" kan ik verklaren dat:

- Op grand van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden,' RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het. bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een: volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 22 mei 2013. -- De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 22 mei 2013 van genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van -7.085,06 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

e; De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en'' voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt; een belangrijke marge van onzekerheid toe.

;'Schoten, 19 juni 2013

Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

i; Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

9r-

" 'beî ouden

vaan het Belgisch Staatsblad

v

x

Guy Parmentier

bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt bovenvermelde verslagen goed.

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de

rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §4 van

het Wetboek vennootschappen, gehouden is.

2) Voorstel tot ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling

Na kennisname van het voorgaande besluit de vergadering eenparig tot ontbinding van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Transip Belgium" met zetel te 1050

Brussel, Louizalaan 149 bus 24, ondernemingsnummer 0822.733.511 en spreekt vanaf heden haar

in vereffeningstelling uit.

3) Aanstelling van een vereffenaar en bepaling van zijn bevoegdheden en bezoldiging.

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar de heer Sylvester Adrianus van Agtmael wonende te 1503 JR Zaandam (Nederland), Schokkerlaan 60, geboren te Nederland (Den haag) op 13 augustus 1948, voornoemd die bevestigt niet te zijn getroffen door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden en de handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft. Deze toestemming vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt hier uitdrukkelijk verleend.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Dit besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

4) Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht TranslP Group, 2316 XB Leiden (Nederland), Schipholweg 9 b, vertegenwoordigd door de heer Ali Niknam, geboren te Windsor op 12 december 1981, wonende te 1013 AD Amsterdam (Nederland), Westerdoksdijk 271D, als zaakvoerder en er wordt aan hem décharge gegeven voor zijn uitgeoefend mandaat.

Dit besluit wordt niet éénparigheid van stemmen genomen.

VOLMACHT

Bij deze wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Machielsen en partners BV ow BVBA", te 2390 Malle, Azalealaan 45, vertegenwoordigd door de heer Machielsen Jean-Paul, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T,W., alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket en/of de griffie van de rechtbank van koophandel teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift vande akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de revisor

-homologatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persb(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 04.07.2013 13278-0450-011
28/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mnd Wced 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0822.733.511 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 149 1 24 - 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwem akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2011 wordt met ingang van 31 maart 2011 overgegaan tot ontslag van de zaakvoerder Zelfs b.v. vertegenwoordigd door Bas Hekking, gevestigd te NL-2517 GD Den Haag (Nederland), 1° Sweelinckstraat 28 en tot benoeming van TransiP Group b.v, vertegenwoordigd door Ali Niknam, gevestigd te NL-2316XB Leiden (Nederland) Schipholweg 9 b tot nieuwe zaakvoerder.

Zelfs b.v. vertegenwoordigd door Bas Hekking

Zaakvoerder

Op de laatste biz van l.aik Bvermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

DCL.C7

111§§1§111

.NITEfJR B

1 -05- 2

SCH STAATSBLAD Griffie

be a 131 Sti

LGE er~uss~

13 MEI 2013

Transip Belgium

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 31.08.2012 12549-0214-013
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11526-0426-013

Coordonnées
TRANSIP BELGIUM

Adresse
1050 Brussel

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale