THE TOULEMONDE COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE TOULEMONDE COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.339.803

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 29.04.2014 14101-0499-011
28/11/2012
ÿþVoor behoudei aan het Belgisch Steatsblai

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R

`1. 9 uOV. 2012

- gRUSSal

Griffie

Itt§§\511111

: Ondernemingsnr : 0840.339.803

Benaming

(voluit) : THE TOULEMONDE COMPANY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paul Deschanellaan, 241-1030 Schaarbeek

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL //j4)0-

, buitegewone algemene vergadering van 01/10/2012 heeft de volgende beslissingen genomen;

1. De zetel van de vennootschap word verplaatst van Paul Deschanellaan, 241 te 1030 Schaarbeek naar Alexandre Markelbachstraat, 29 te 1030 Brussel

2, De benoeming van de volgende zaakvoerder ; Mevrouw Emilie Anthonis (NN. 81.03.18-390.16) geboren

te Moorstel en gedomiciliëerd Alexandre Markelbachstraat 030 Brussel .

Z5

Deze beslissingen gaan met ingang vanaf vandaag.

Christophe Toulemonde

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþà

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~)áE__LE,9

fue ~~~ 20~~

111M11 1] 111f

V beh aa Be Sta.

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 840339803

Benaming

(voluit) : THE TOULEMONDE COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paul Deschaneliaan 241, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : ERRATUM

Rechtzetting van materiele vergissing onder de benaming en artikel ll van de publicatie in de Bijlage van het, Belgisch Staatsblad op 27/10/2011 onder nummer 11162879.

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Jean Van de Putte, te Schaarbeek, op 4 oktober 2011,' blijkt dat een BVBA opgericht werd onder de benaming "THE TOULEMONDE COMPANY" en niet zoals. verkeerdelijk in het oorspronkelijke uittreksel gemeld "THE TOULEMONDE COMPAGNY".

Jean Van de Putte, notaris te Schaarbeek

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _

Staatsblad

C~¬ ~'lrë:=~



Ondernemingsnr: $1)0. 339, 803

Benaming

(voluit) : THE TOULEMONDE COMPAGNY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Paul Deschanellaan 241, 1030 Schaerbeek

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Het blijkt uit een akte ontvangen door Meester Jean Van de Putte, notaris te Schaarbeek, op 4 oktober dat

1.1. De Heer TOULEMONDE Christophe André Thierry, geboren te Pointe-à-Pitre (Frankrijk), op elf juli: negentienhonderd achtenzeventig, nationaal nummer 780711 559 22, van Franse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw ANTHONIS Emilie, hierna genoemd, wonende te 1030 Schaarbeek, Paul Deschanellaan, 241;

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met facultatieve deelname in de aanwinsten blijkens de akte verleden voor notaris Jean Van de Putte, ondergetekende, op 23 juli 2008, ongewijzigd sindsdien.

2. Mevrouw ANTHONIS Emilie Kathleen Luc Eric, geboren te Mortsel, op achttien maart negentienhonderd: éénentachtig, nationaal nummer 81.03.18. 390-16, echtgenote van de Heer TOULEMONDE Christophe, voornoemd, wonende te 1030 Schaarbeek, Paul Deschanellaan, 241;

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen met facultatieve deelname in de aanwinsten blijkens', de akte verleden voor notaris Jean Van de Putte, ondergetekende, op 23 juli 2008, ongewijzigd sindsdien.

Il. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "The TOULEMONDE COMPAGNY", met maatschappelijke zetel te Paul Deschanellaan, 241, 1030 Brussel, van', zodra de uittreksels van de oprichtingsakte worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

lli. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor: rekening van derden, of als tussenpersoon:

Alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 alle mogelijke advies- en/of diensten op juridisch en financieel vlak ;

lobbying en algemeen management

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

 het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van: bedrijven die in die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel/ tussenpersoon.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het: stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin: de vennootschap een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en' ' verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en kunstwerken,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die: rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende

goederen of onroerende zakelijke rechten. "

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit of ten: gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of: aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende. verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap: mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan belangen nemen op elke wijze in alle zaken, ondernemingen, bestaande of op te richten vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of aansluitend doel hebben, of die door hun aard kunnen streven naar de uitbreiding van de onderneming, of die nuttig kunnen zijn tot de verwezenlijking van een deel of van gans het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Dit alles in de breedste zin van het woord en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen of machtigingen bezit.

IV. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te beginnen bij de neerlegging van huidige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Zij mag ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake wijziging der statuten.

V. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld bij haar oprichting op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,-Eur). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Al deze aandelen zijn volledig geplaatst en volgestort ten belope van één derde van het maatschappelijk kapitaal. De comparanten verklaaren en erkennen dat elk aandeel volgestort is ten belope van één derde (113) door storting in speciën, zodat de vennootschap vanaf nu over een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ) beschikt. Ter bekrachtiging hebben de comparanten aan de instrumenterende Notaris het hierbij gevoegd attest overhandigd, afgeleverd door de bank KBC waaruit de storting van zesduizend tweehonderd Euro blijkt op een bijzondere rekening nummer 734-0326957-76, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

VI. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt alsmede hun machten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn tot het volbrengen van het maatschappelijk doel, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij strijdigheid van belangen, zijn de zaakvoerders gehouden te handelen overeenkomstig artikel 259 en volgend van het wetboek van vennootschappen.

Behoudens bijzondere toekenning van machten door de algemene vergadering, zijn alle akten die de vennootschap binden uitgezonderd deze van dagelijks bestuur inbegrepen de akten met openbare ambtenaren, geldig getekend door één zaakvoerder indien er slechts één is, en door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend indien er meerdere zijn.

Deze hoeven tegenover derden geen bijzondere toelating van de vergadering voor te leggen.

Elke zaakvoerder mag aan één of meerdere vennoten of niet vennoten een deel van zijn machten toekennen voor de duur die hij bepaalt.

VI I. Een gewone algemene vergadering zal van rechtswege gehouden worden ieder jaar op vijftien april.

VIII. Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

IX. De winst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Jaarlijks wordt op de nettowinst een bedrag van minstens een twintigste voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend indien de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de resultatenrekening van het boekjaar en het overgedragen resultaat wordt ter beschikking van de algemene vergadering gehouden die op voorstel van de zaakvoerders, zal beslissen over de aanwending conform de wettelijke bepalingen.

Zij zal onder meer mogen beslissen een reserve te boeken om het over te dragen, de winsten te verdelen of een supplementaire bezoldiging aan de werkende vennoten toe te kennen.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten mogen gedragen worden.

Geen enkele verdeling mag plaatshebben wanneer de netto activa minder bedraagt of wordt, dan het volgestorte kapitaal vermeerderd met alle reserves die de wet of de statuten verbieden te verdelen.

In geval van ontbinding wordt de vereffening van de vennootschap voltrokken door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduidt waarvan zij de machten en bezoldigingen bepaalt indien nodig.

De algemene vergadering bepaalt bij gewone meerderheid van stemmen de wijze van vereffening.

Het positief saldo van de vereffening na uitbetaling van de schulden van de vennootschap dient voor de terugbetaling van de maatschappelijke aandelen ten beloop van het volgestort bedrag.

Het overblijvend saldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens hun respectievelijk aantal gelijkelijk aandelen.

X. De statuten bepaald zijnde, en de vennootschap opgericht, verklaart de comparant volgende beslissingen

met eenparigheid der stemmen aan te nemen, welke van kracht zullen worden vanaf de dag van neerlegging ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel, wanneer de vennoctschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen.

1. Benoeming van de Zaakvoerders:

De comparanten beslissen één zaakvoerder te benoemen en roepen tot deze functie de heer

TOULEMONDE Christophe, voornoemd. "

De duur van zijn mandaat is onbepaald met mogelijkheid van jaarlijkse opzegging.

Il r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zijn mandaat is bezoldigd. -

2. Commissarissen:

Daar, uit ter goede trouw gedane schattingen blijkt dat voor het eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de criteria bepaald in artikel twaalf, paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig inzake de boekhouding en jaarrekeningen van ondernemingen zoals gewijzigd door de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig heeftlhebben de comparante/comparanten beslist geen commissaris te benoemen.

3. Eerste Boekjaar:

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint vanaf de dag van de neerlegging van deze akte ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

4. Eerste Algemene Vergadering.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op vijftien april tweeduizend dertien

5. Overdracht der verbintenissen

De comparant verklaart op voet van artikel 60 van het wetboek der vennootschappen, dat de vennootschap de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting overneemt en dit vanaf vier oktober tweeduizend en tien.

Deze beslissing heeft slechts uitwerking krijgen wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt. VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, neergelegd samen met een uitgifte van de oprichtingsakte.

Jean Van de Putte, notaris te Schaarbeek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
THE TOULEMONDE COMPANY

Adresse
ALEXANDRE MARKELBACHSTRAAT 29 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale