TEVEO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TEVEO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 406.933.410

Publication

27/06/2014
ÿþRechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 -1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge De gewone algemene vergadering heeft ter zitting van 2 juni 2014 de heer Maxime Paulus de Châtelet, wonende Nieuwelaan 107 te 1040 Etterbeek, voorlopig tot bestuurder benoemd door de Raad van bestuur van 20 november 2013, definitief benoemd om de opdracht van de heer Denis Cambier, ontslagnemend, te voltooien. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2019.

De Raad van Bestuur heeft volmacht verleend aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats te 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (o.a. ondertekening van publicatieformulieren, alsook neerlegging van het uittreksel bestemd ter publicatie).

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

!L" `.r,

~.. ne

P dWord11.1

Lie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0406933410 Benaming

(voluit) : TEVEO

(verkort) :

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

ergelegd/Qntvartgert op 1 8 jIJNi 2014 Griffie

20/12/2013
ÿþMot' Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

X10 ouff703

*'131 1368"

V beh aa Bel Staff 1111





III

Ondernemingsnr : 0406933410

Benaming

(voluit) : TEVEO

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simon Bolivarlaan 34 - 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR : ONTSLAG / VOORLOPIGE BENOEMING OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN

De Raad van Bestuur heeft ter zitting van 20 november 2013

- akte genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Denis Cambier met ingang van 20 november; 2013;

- de heer Maxime Paulus de Châtelet, wonende Nieuwelaan 107 te 1040 Etterbeek, voorlopig tot bestuurder, benoemd om de opdracht van de heer Denis Cambier te voltooien.

De eerstvolgende algemene vergadering van de vennoten zal zich moeten uitspreken over de definitieve benoeming van de heer Maxime Paulus de Châtelet, als bestuurder.

De Raad van Bestuur heeft de handtekeningbevoegdheden bijgewerkt als volgt

Dagelijks bestuur

in overeenstemming met artikel 18 van de statuten delegeert de Raad van bestuur het dagelijks bestuur van, de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit bestuur, aan de: heren Thierry van den HOVE, Voorzitter, Tim JEUNES en Maxime PAULUS de CHATELET, bestuurders, twee, aan twee handelend, of aan de heren Arnaud HANON de LOUVET of Dimitri STROOBANTS, gezamenlijk' handelend met één van de voornoemde bestuurders,

De onderhavige delegatie annuleert en vervangt alle eerdere andersluidende bepalingen.

De Raad van Bestuur heeft volmacht verleend aan de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats; te 1000 Brussel, Troonplein 1, individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (o.a. ondertekening van publicatieformulieren, alsook neerlegging van het uittreksel bestemd ter publicatie).

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/12/2014
ÿþMod Wafd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neer gele gdbntvang3n ap '

Ondernemingsnr : 0406.933.410

Benaming

(voluit) : TEVEO

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan, 34

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geas-socieerde notaris te Brussel, op 28 november 2014, blijkt het dat:

VI, Verslagen.

A.Raad van bestuur

De raad van bestuur heeft een verslag opgesteld over het voorstel van ontbinding van de vennootschap, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva per 7 november 2014 gevoegd.

B. Commissaris

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevi-soren", vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans, bedrijfsrevisor, heeft een verslag over het deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag, de dato 13 november 2014, bevat het hierna letterlijk opgenomen besluit :

" In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap Teveo CVBA onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 7 november 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 147.480.853 EUR en een netto-actief van 147.480.853 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Overeenkomstig artikel 184, 5° van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigen wij dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Daarnaast willen we benadrukken dat de roerende voorheffing op de opbrengst van de vereffening, geschat op 71.489.279 EUR, die ten tijde van de Algemene Vergadering die zal beslissen over de liquidatie verschuldigd zal zijn, niet werd opgenomen.

Er is dus voldaan aan de voorwaarden voor vereffening en ontbinding in één akte. Wij vestigen de aandacht op het feit dat eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, btw, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan. "

Een exemplaar van deze verslagen zal hier aangehecht blijven.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te

rekenen vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat:

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald ;

-dat alle aandeelhouders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn op de algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen, beslist dè vergadering:

1° om geen vereffenaar aan te duiden;

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 1 DEC. za%

torgriff^ ry.~, -'~~ V.cderialZdsfialige

mehtiet I í45N+Gitlift#4-1Ftc1 Rhme~k;l

uhI

*19 5606

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Veior-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° de vereffening van de vennootschap verder te verwerken door de ge-heelheid van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de aandeelhouders over te dragen en te verdelen tussen deze aandeelhouders in verhouding met hun aandeel in het kapitaal, Dit vermogen bevat geen zakelijke onroerende rechten of goederen,

DERDE BESLUIT,

Ingevolge deze overname van het geheel vermogen, is de vereffening van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TEVEO zonder voorwerp geworden en dientengevolge afgesloten. Voor zover ais nodig beslist de vergadering de vereffening af te sluiten.

De aandelen, de archieven, de boekhouding en de documenten van de vennootschap zullen bewaard worden bij de naamloze vennootschap ELEC-TRABEL, te 1000 Brussel, Simon Bolivarlaan 34 gedurende vijf jaar te rekenen vanaf vandaag,

VIERDE BESLUIT,

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de Heer Erwin BOOGAERTS, ten einde de formaliteiten bij het on-dememingsloket en bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en verslagen

(getekend) Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþ Maa wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiIllI li UlIli 1111111

*13119165*

Hill

1 2 Mi. 2013

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 4446933410

(voluit) (verkort) : TEVEO

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Regentlaan 8 - 1000 Brussel

(volledig adres) VERPLAATSING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP STATUTAIRE BENOEMINGEN

Onderwerp akte :



De Raad van Bestuur heeft ter zitting van 3 juni 2013 overeenkomstig artikel twee van de statuen om met ingang van 1 september 2013 de zetel van de vennootschap over te brengen naar Simon Bolivarlaan 34 te 1000 Brussel.

De Raad van Bestuur heeft volmacht verleend aan mevrouw Suzanne Fondu en de heer Erwin Boogaerts, met professionele verblijfplaats te 1000 Brussel, Troonplein 1, allen individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen met het oog op de publicatie van de genomen besluiten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (o.a. ondertekening van publicatieformulieren, alsook neerlegging van het uittreksel bestemd ter publicatie) en de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen.

De gewone algemene vergadering heeft ter zitting van 20 juni 2013 :

- de opdrachten van bestuurder van de heren Tim .leunen en Thierry van den Move hernieuwd voor een termijn van zes jaar. Deze opdrachten zullen een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2019 en zijn onbezoldigd;

- de BV o.v.v.e. CVBA Deloitte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Dirk Cleymans, tot commissaris herbenoemd voor een nieuwe termijn van 3 jaar. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2013. De emolumenten worden vastgelegd op 2.500 E per jaar, niet geïndexeerd.

Erwin Boogaerts

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 28.06.2013 13251-0310-024
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 28.06.2012 12240-0350-027
20/01/2012
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~~

~

7.411

II1 1I II I 11 I 1 1 1IIIN

*iaoisioa~

bet

Be Sta

iM

Ondernemingsnr : 0406933410

Benaming

(voluit] : TEVEO

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Regentlaan 8 - 1000 Brussel

Ondeerp akte : OVERDRACHT VAN BEVOEGDHEDEN

Uittreksel van de notulen van de Raad van bestuur ter zitting van 21 november 2011

Dagelijks bestuur

In overeenstemming met artikel 18 van de statuten delegeert de Raad van bestuur het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tol dit bestuur, aan de heren Thierry van den HOVE, Voorzitter, Tim JEUNEN en Denis CAMBIER bestuurders, twee aan twee handelend, of aan de heren Alain PASTELEURS of Christian VANDEN BREMT, gezamenlijk handelend met. één van de voornoemde bestuurders.

T. Jeunen Th. van den Hove

Bestuurder Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bïjtagen bij liàBéIgi`scli St áfiblad - 20101%1012 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8Riergaii

I J JUIL, 2011

Grefiie

10 lflh1ul1 VIII III VIII V

*11114286*

~

Mn

Ondernemingsnr " 0406933410

Beraming

tvoluit, TEVEO

Rechtsvorm : Codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Regentlaan 8 - 1000 Brussel

Ottderrt+verp akte : STATUTAIRE BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van 6 juni 2011 heeft :

- akte genomen van het ontslag als bestuurder van de heer Jean Schellekens op datum van 6 juni 2011;

- de heer Tim Jeunen, wonende Tiensestraat 136 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, tot bestuurder benoemd om de opdracht van de heer Jean Schellekens te voltooien. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2013;

- de heer Denis Gambier voor een nieuwe termijn van vier jaar tot bestuurder herbenoemd. Deze opdracht zal een einde nemen na afloop van de gewone algemene vergadering van 2015.

D. Cambier Th. van den Hove

Bestuurder Voorzitter

Op de laatste blz van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso blaam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 27.06.2011 11214-0553-026
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 08.07.2009 09399-0021-026
18/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.06.2008, NGL 11.09.2008 08716-0348-027
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.03.2007, NGL 23.03.2007 07084-0070-031
18/10/2006 : OO029200
19/07/2006 : OO029200
04/07/2006 : OO029200
13/07/2005 : OO029200
27/06/2000 : OO029200
08/04/2000 : OO029200
23/06/1998 : OO29200
20/06/1997 : OO29200
07/06/1996 : OO29200
20/07/1993 : OO29200
23/07/1992 : OO29200
21/06/1991 : OO29200
11/10/1989 : OO29200
25/06/1988 : OO29200
12/07/1986 : OO29200
01/01/1986 : OO29200
05/07/1985 : OO29200

Coordonnées
TEVEO

Adresse
SIMON BOLIVARLAAN 34 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale