SR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.608.118

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 13.12.2013 13685-0067-014
09/04/2013
ÿþ Mod Word 1 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



T

be

a

stS *13055035*

Neergelegd fer griffie van de RedithateL

van Koophandel te Aniwerpenr og

2 B MARI 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0842.608.118

Benaming

(voluit) : SR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf Van Hoornestraat 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de algemene vergadering van 31 december 2012 zijn de volgende beslissingen genomen.

De heer Kamarcharya Rakesh wonende te Carnotstraat 591b14 2060 Antwerpen wordt ontslagen als zaakvoerder vanaf 31 december 2012. Hem wordt kwijting verleend voor de duur van zijn mandaat.

Voor waar en echt verklaard

Santosh Joshi

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

itiorestigri ter 7iiene ma de Reldled van Koophandel ea Antwerpen, op

1 1 1AN. 2012

Griffie

; Ondememingsnr : O S 4 9._ , (,) o $

Benaming (voluit) :SR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf Van Hoomestraat 6

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Nathalie Meert te Antwerpen op vijf januari tweeduizend en twaalf,

eerstdaags te registreren op het vijfde registratiekantoor te Antwerpen

Hebben opgericht:

1. de Heer SANTOSH Joshi, geboren te Chuwa Parbat (Nepal) op twintig juli' negentienhonderdzesenzeventig, van Belgische nationaliteit (identiteitskaart nummer 590-7416053-' 41 - rijksregister nummer 76.07.20-487.73), echtgenoot van mevrouw SHRESTHA Rakshya, wonend te 2060 Antwerpen, Somméstraat 20.

i Hij verklaart gehuwd te zijn te Parbat (Nepal) op twintig februari tweeduizend en zes, zonder huwelijkscontract onder het aldaar geldende stelsel van de scheiding van goederen. Hij verklaart' geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben. .

2. de Heer KAMARCHARYA Rakesh geboren te Parbat (Nepal) op twaalf juli;.

negentienhonderdzevenenzeventig, van Belgische nationaliteit, (identiteitskaart nummer 591

1860828-82 - rijksregister nummer 77.07.12-497.33), echtgenoot van mevrouw SHRESTHA Prity,' wonend te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 59 bus 14.

Hij verklaart gehuwd te zijn te Parbat (Nepal) op negen juni tweeduizend en zes zonder huwelijkscontract onder het aldaar geldend stelsel van de scheiding van goederen. Hij verklaart geen+ enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

3. Mevrouw SHRESTHA Prity, geboren te PARBAT (Nepal) op dertig november negentienhonderdtachtig, van Belgische nationaliteit (identiteitskaart nummer 591-3864613-41 rijksregister nummer 80.11.30-360.12), echtgenote van de heer KAMARCHARYA Rakesh, i voornoemd, wonend te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 59 bus 14.

Zij verklaart gehuwd te zijn te Parbat (Nepal) op negen juni tweeduizend en zes zonder

huwelijkscontract onder het aldaar geldend stelsel van de scheiding van goederen. Zij verklaart geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

Benaming. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte.

" aansprakelijkheid en heeft als naam "SR".

Maatschappelijke zetel.

De werkelijke zetel is gevestigd in België, te 2000 Antwerpen, Graaf Van Hoornestraat 6.

De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van

de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of,

agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel : alle verrichten en activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks

in verband staan met de met horeca, onder andere:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III

^12019569*

bE

á

st,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

maf 11.1

1. aile activiteiten en rechtstreeks en onrechtstreeks verband met ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten in de meest brede zin van het woord;

2. alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met de horeca in de brede zin ` van het woord en onder andere:

- de restauratie, het traiteurdienst, de verkoop in groot- en kleinhandel, de huur, het ter beschikking : maken, de in- en uitvoer, en de handel in het algemeen van alle producten van kleine restauratie en eetverbruik, en van alle artikelen, materieel en uitrustingen in verband met de restauratie, het eetverbruik en recepties, of in verband met het inrichting en de decoratie van etablissementen in verband met de Horeca;

- de organisatie van evenementen;

- de uitbating van en het beheer van alle etablissementen en van alle handels met betrekking restaurants, pita- en fast-food-zaken, snackbars, frituren, drankgelegenheden, spijshuizen, verbruikerssalons, cafetaria's, pannenkoekenrestaurants, ijsverkoop, theesalons en in het algemeen alle etablissementen met betrekking tot de "kleine restauratie" voor dewelke geen specifieke toelating vereist is;

- de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, markthandel, in- en export, conditionering, fabricatie, assemblage van alle consumptiegoederen, haiffabricaten en de tussenpersoon in de handel; het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen;

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

het aankopen, verkopen, restaureren, valoriseren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, huren, verhuren, leasing, beheer, inrichten en uitbaten van onroerende goederen, dit alles in de breedst mogelijke zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of als tussenpersoon in binnen  en buitenland. De vennootschap mag tevens als algemene bouwonderneming de bedrijvigheid coördineren die betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw  en voltooiingwerken door onderaannemers. Zij mag optreden als verkooppromotor in onroerende goederen.

Algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen van geldleningen, spaarformules persoonlijke leningen en verkopen of afbetaling, kredietverleningen en de toekenning van voorschotten doen en hiertoe aile waarborgen nemen, inclusief de in pandneming van handelsfondsen,

De vennootschap mag optreden ais makelaar of commissionair of bemiddelaar en tussenpersoon in het afsluiten van verzekeringen, leningen en hypotheken bij één of meer maatschappijen.

Zij mag eveneens belangen hebben. wij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een

gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor haar eigen rekening of samen met derden of voor rekening van derden. De vennootschap mag haar doel waar ook verwezenlijken en dit op alle wijzen en volgens alle methodes die haar geschikt lijken.

De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen.

De vennootschap mag alle diensten die verband houden met het verfenen van bijstand inzake management en marketing aan ondernemingen; het waarnemen van bestuur  en beheeropdrachten en optreden als vereffenaar uitvoeren.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen.

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

Samenstelling Raad van Zaakvoerders. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere i zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering der vennoten benoemd. Bevoegdheid van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

, Vooir-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ledere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn ; tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij wijze van interne regeling, die niet kan worden tegengeworpen aan derden, is uitdrukkelijk bedongen dat in het geval dat er meer dan één zaakvoerder is benoemd, twee zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van verbintenissen waarbij een bedrag is gemoeid van meer dan tienduizend (10.000¬ ) euro per verrichting.

De zaakvoerder of de zaakvoerders gezamenlijk optredend, zijn er toe bevoegd hetzij het dagelijks bestuur over te dragen, hetzij het bestuur

der maatschappelijke zaken aan een bestuurder medevennoot of niet, over te dragen, hetzij enkel bepaalde bijzondere machten aan een mandataris over te dragen.

Toezicht.

Behoudens hetgeen hierna bepaald wordt in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de hierna volgende regels.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschap, zal er geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris, en kan zich, op zijn kosten, daarvoor laten bijstaan door een accountant.

Zelfs als de vennootschap voldoet aan de bepalingen van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, behoudt de algemene vergadering het recht om bij gewone meerderheid van stemmen toch een commissaris te benoemen, onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren. Algemene vergadering. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden, op de werkelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, op tweede (2de) dinsdag van de maand december om negentien (19) uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizenddertien.

Maatschappelijk boekjaar. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizenddertien. Aantal zaakvoerders, benoeming en duur van hun mandaat.

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op drie en wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

1. De heer SANTOSH Joshi, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet;

2. Mevrouw SHRESTHA Prity, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet;

3. de heer Rakesh KAMARCHARYA, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en

niet getroffen te zin door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding ervan verzet.

De benoeming van de zaakvoerders heeft uitwerking vanaf de verkrijging van

rechtspersoonlijkheid.

Commissaris.

De verschijners-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan Accountantskantoor MVS bvba, Planetariumlaan 59; 2610 Antwerpen (Wilrijk) wordt met recht van in de in plaatsstelling aangeduid om ondergetekenden te ' vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de ondernemingen, en eventuele andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie die de ondergetekenden, als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van ondergetekenden.

ONDERHAVIG UITTREKSEL WORDT UITGEREIKT MET HET DOEL TE WORDEN NEERGELEGD OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en" hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i

Notaris Nathalie Meert

Te Antwerpen op 9 januari 2012

Mee ter publicatie neergelegd: afschrift akte dd. 05/01/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vor

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

1. APR, 2°15

afdeling Antwerpen Griffie

11,311M II

echtbank van koophandel

Ondernerningsnr : 0842.608.118

Benaming

(voluit) : SR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Graaf Van Hoornestraat 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de algemene vergadering van 01 december 2014 zijn de volgende beslissingen genomen.

De heer Kamarcharya Rakesh wonende te Camotstraat 50/b14 2060 Antwerpen wordt benoemd als zaakvoerder vanaf 1 december 2014.

Voor waar en echt verklaard

Santosh Joshi

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SR

Adresse
CLEMENCEAU LAAN 16 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale