INTERNATIONAL BUSINESS DEVELOPMENT ORGANISATION, AFGEKORT : IBDO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERNATIONAL BUSINESS DEVELOPMENT ORGANISATION, AFGEKORT : IBDO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.646.603

Publication

17/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op









05 JUS' 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vannnophandef Brussel

*19ll7550*









Ondememingsnr : 0456.646.603 - RPR Brussel

Benaming (voluit) : Super Smoker

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Place du Champs de Mars 5

1050 Elsene

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING-NAAMSWIJZIGING

Uit een akte verleden voorMeester Barbara VAN HEK, geassocieerd notaris te Lommel op 2,; ,juni 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze;: vennootschap "SUPER SMOKER , met zetel te 1050 Elsene, Place du Champs de Mars 5; (Marsveldplein 5), de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing - bevestiging zetelverplaatsinq

De vergadering neemt bevestigt hierbij de beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 4 juni 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli nadien, <; onder nummer 07112173, waarbij werd besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen=; van 3930 Hamont Achef, Papekamp 11, naar het huidige adres, te weten te 1050 Elsene, Place, du Champs de Mars 5 (Marsveldplein 5).

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het genomen besluit, zoals hierna nader: bepaald onder de 'Vijfde beslissing':

Tweede beslissing - naamswijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "International Businessï; Development Organisation", afgekort "iBDO"

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het genomen besluit, zoals hierna nader;; bepaald onder de 'Vijfde beslissing':

Derde beslissing - omzetting toonderaandelen

De vergadering bevestigt dat de hierna genoemde aandeelhouders zich op onderhavige vergadering hebben aangeboden met de volgende toonderaandelen

1. De heer MAAS Bernard Karel, geboren te Hilversum (Nederland) op 17 januari 1946, Nederlandse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw WiESNIEWSKi Marlis, wonend te 3930 Hamont Achel, Papekamp 11, met vijfentwintig (25) aandelen.

2. Mevrouw WiESNiEWSKI Marlis, geboren te Berlin-Hohenschtnhausen (Duitsland) op 25 november 1960, Duitse nationaliteit, echtgenote van de heer MAAS Bernard, voornoemd, wonend te 3930 Hamont Achel, Papekamp 11, met vijf (5) aandelen.

De vergadering besluit tevens dat, overeenkomstig de Wet van 14 december 2005, deze: toonderaandelen zijn omgezet in effecten op naam, zodat de aandelen voortaan op naamï; zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder welke op 2 juni 2014 zijn gedrukt, zullen, tegen inlevering,; door de aandeelhouders van alle in hun bezit zijnde titels aan toonder, worden vernietigd; door het aanbrengen van een stempel 'vernietigd' en worden vervangen door een inschrijving=; op naam in het aandelenregister. Van deze inschrijving zullen certificaten worden afgeleverd. De vergadering bevestigt te zullen overgaan tot de opmaak van een aandelenregister met; vermelding van alle aandelen.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de: oorspronkelijke aandelen.

De vergadering besluit tevens de statuten aan te passen aan het genomen besluit, zoals;: :,hierna nader bepaald onder de `Vijfde beslissing':

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vierde beslissing - (Her)formulering van de modaliteiten be-treffende de aard van de aandelen en de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering

De vergadering besluit de modaliteiten van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering te (her) formuleren en dit zoals hierna nader bepaald onder de "Vijfde beslissing': Vijfde b " siissin . - statuten

De vergadering beslist vervolgens, gezien de ouderdom van de huidige statuten en de opeenvolgende wetswijzigingen inhoudend het Wetboek van Vennootschappen, de oude statuten volledig te vervangen door nieuwe en aan de wetgeving aangepaste statuten en de genomen beslissingen onder punt 1 fat en met 4, van de agenda, hierin fe verwerken.

Na artikelsgewijze bespreking worden met eenparigheid van de aanwezige stemmen de statuten van "SUPER SMOKER" NV vastgelegd.

Zesde beslissing - ontslag en (her)benoeming bestuurders

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurders, ingaand vanaf 2 juni 2014:

1) De heer MAAS Bernard Karel, geboren te Hilversum (Nederland) op 17 januari 1946, wonend te 3930 Hamont-Achel, Papekamp 11,

2) De heer VAN BUITEN Gerardus Hindrik, geboren te Utrecht (Nederland) op 14 februari 1954,

wonende te 3645 BA Vinkeveen (Nederland), Groenlandsekade 15,

en geeft hen décharge voor het tot op 2 juni 2094 gevoerd beleid.

De vergadering (her)benoemt als nieuwe bestuurders voor een periode van zes jaar, ingaand

vanaf 2juni 2014:

1) De heer MAAS Bernard Karel, geboren te Hilversum (Nederland) op 17 januari 1946, wonend te 3930 Hamont-Achel, Papekamp 11,

2) De heer VAN BUITEN Gerardus Hindrik, geboren te Utrecht (Nederland) op 14 februari 1954, wonende te 3645 BA Vinkeveen (Nederland), Groenlandsekade 15;

De aldus benoemde bestuurders, verklaren beiden hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Zevende beslissing - volmachten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Volmacht werd verleend aan de BVBA B&A Accountants, te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Achtste beslissing - machtiging

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De aldus (her)benoemde bestuurders zijn in raad verenigd met de bedoeling de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder(s) te (her)benoemen en zij (her)benoemen met eenparigheid van stemmen: de heer MAAS Bernard, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

STATUTEN

Benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "International Business Development Organisation", afgekort "iBDO':

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Elsene, Place du Champs de Mars 5 (Marsveldplein 5).

Doel : De vennootschap heeft als doel :

Groothandel, import en export van bouwmaterialen en natuursteen, alsmede van alle non-

food artikelen.

Dit doel dient zoruim mogelijk geinterpreteerd te worden.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven'de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

mod 11.1

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend driehonderd

achtenzestig Euro en zes cent (¬ 74.368,06).

Het wordt vertegenwoordigd door dertig (30) aandelen, zonder nominale waarde.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Gewone algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om 18.00 uur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur :

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door een gedelegeerd bestuurder en een bestuurder. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Gedelegeerd-bestuurder : De heer MAAS Bernard Karel, voormeld, die aanvaardt.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Werden neergelegd : 7) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor»

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

à







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.08.2014 14452-0101-010
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.08.2013 13488-0515-012
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.08.2012 12482-0008-012
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.08.2011 11459-0465-012
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 31.08.2010 10478-0099-012
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 10.09.2009 09753-0320-012
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.08.2008 08648-0016-012
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 24.08.2007 07592-0160-011
26/07/2007 : HA091347
13/06/2007 : HA091347
29/08/2006 : HA091347
25/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/09/2005 : HA091347
31/12/2004 : HA091347
15/10/2004 : HA091347
15/10/2004 : HA091347
14/10/2002 : HA091347
16/12/2000 : HA091347
28/12/1995 : HAA12879
20/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
INTERNATIONAL BUSINESS DEVELOPMENT ORGANISAT…

Adresse
PLACE DU CHAMPS DE MARS 5 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale