HEMA-BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEMA-BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.370.809

Publication

20/06/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griftie Van de akte

" neergelegd/ontvangen op



111111111,11.1111111,11.!111111111 1 1 JUNI 20111

ter griffie van de Nederlandstalige

relif.H.til< van kiStePandel Brussel



Ondernemingsnr 0460.370.809

Benaming (voluit) : HENIA-België

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Alsembergsesteenweg 757 1180 Ukkel

Onderwerp akte WIJZIGING VAN DE STATUTEN  WIJZIGING OVERDRACHT AANDELEN  WIJZIGING BESTUURSORGANISATIE EN VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING EN BESTEMMING RESULTAAT - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op tien juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLiJKT dat:

- het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna is uiteengezet:

'De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s) (in de praktijk in Nederland ook 'directeurs' of `directeuren' genoemd), al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering en kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden herroepen."

"Iedere zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 7.1 in fine hiervoor.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid /en titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden"

- de statuten met betrekking tot de bestemming van de winst herwerkt werden in de zin zoals hierna bepaald:

Me algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. '

Winstuitkeringen kunnen slechts plaats hebben voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet of de statuten moeten worden aangehouden en met inachtneming van de toepasselijke wetgeving.

De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd."

- de bepalingen inzake de algemene vergadering van vennoten gewijzigd werden in de zin zoals hierna uiteengezet:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de ?i werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt aile vennoten en haar besluiten gelden ook voorvennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen,

Zij mogen zich ,.door een lasthebber laten vertegenwoordigen die _houder is van een schriftelijke volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

----

4.>  ,00r-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door de toepasselijke wetgeving.

Zil moet warden bijeengeroepen wanneer de aandeelhouders die een/honderdste van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitstuffend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de blote eigenaar.

Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag."

- als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: elke zaakvoerder en/of aan meester Maxime Colle, Meester Nathalie van Landuyt, meester Christophe Verstappen en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor Nautadutilh waarvan de kantoren gevestigd zijn te Terhulpseteenweg 120, 1000 Brussel, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijzigingtverbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIEERD NOTARIS. -

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/06/2014
ÿþMo d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

 neergelegd/ontvangen op

I 1 JUN1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

f@Sel%nk van koehandel Brussel

Ondernemingsnr 0460.370.809

Benaming

(voluit) : HEMA-BELGIE

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Alsembergsesteenweg 757 - 1180 Ukkel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het besluit van de aandeelhouder handelend in plaats van de algemene vergadering d.d. 6 juni , 2014:

In overeenstemming met Nederlands recht en artikel 279 van het Belgische Wetboek van vennootschappen neemt de Aandeelhouder de volgende beslissingen:

1. De heer Aart Andries Walter, geboren op 4 december 1965 te Gorinchem, wonende te Bellen van Zuylenhof 9, 1277CT Huizen, wordt benoemd tot zaakvoerder en directeur van de Vennootschap met: onmiddellijke ingang voor een duur van zes jaar, om van rechtswege te eindigen na de jaarlijkse algemene: vergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020. Het mandaat is onbezoldigd.

Voor de goede orde bevestigt de Aandeelhouder dat (i) het aantal niet-statutaire zaakvoerders van de: Vennootschap is vastgesteld op vier en (il) het college van zaakvoerders thans is samengesteld als volgt:

- Dhr. Ronald Adriaan Van Zetten;

- Mevr. Carine Muriel Fernande Kaisergruber;

Dhr. Jan Eric Simon Marie Cromheecke; en

- Dhr. Aart Andries Walter.

Overeenkomstig de statuten van de Vennootschap vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de Vennootschap en treedt namens de Vennootschap op in en buiten rechte.

2. De Aandeelhouder beslist om volmacht te geven aan Mr. Maxime Colle, Mr. Nathalie van Landuyt, Mr, Christophe Verstappen en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDalh, kantoorhoudende te3 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de ncdige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Nathalie Van Landuyt

Lasthebber

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

ira

11,EIIMJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : BL612426
06/06/2013 : BL612426
18/07/2012 : BL612426
26/07/2010 : BL612426
27/08/2009 : BL612426
27/08/2009 : BL612426
10/08/2009 : BL612426
13/07/2009 : BL612426
30/04/2015 : BL612426
25/08/2008 : BL612426
23/08/2007 : BL612426
11/06/2015 : BL612426
22/01/2007 : BL612426
03/11/2006 : BL612426
13/10/2005 : BL612426
15/03/2005 : BL612426
28/02/2005 : BL612426
25/01/2005 : BL612426
25/01/2005 : BL612426
25/01/2005 : BL612426
28/08/2015 : BL612426
07/07/1999 : BL612426
25/04/1997 : BL612426
25/04/1997 : BL612426
01/01/1997 : BL612426
03/11/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.01.2016, GGK 01.07.2016, NGL 19.10.2016 16664-0123-037

Coordonnées
HEMA-BELGIE

Adresse
ALSEMBERGSESTEENWEG 757 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale