BC ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BC ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.036.986

Publication

21/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van derettriweetecultv,..

b.inaept op

1 0 01(r. 2014

ter griffie van cie Alecieriandstalige rechtbank van idagehand

behe

aar Bek Staal

11

II

Onclernemingsnr Benaming

(volait) : (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Bloemenhofplein 3/4 Bus 5D, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerders

In het jaar 2014

Op 5 oktober om 14:00 zijn de aandeelhouders van de BVBA BC Architecten voor de Buitengewone Algemene Vergadering samengekomen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De meerderheid van de aandeelhouders zijn aanwezig, waardoor de buitengewone algemene vergadering rechtmatig is samengesteld.

I. Dagorde

Benoemingen zaakvoerders

Il. Beraadslagingen  Beslissingen

Er wordt als volgt beraadslaagd en beslist over de agendapunten:

Met eenpgrigheid van de stemmen worden:

- De Heer Bekemans Laurens, met NN 86.06.11-149.11 en woonachtig te Baliestraat 18, 8000 Brugge;

- De Heer Coeckelberghs Nicolas, met NN 86.10.07-353.52 en woonachtig te Rue Trieu d'Alvaux(VVB) 53,

6224 Fleurus;

aangesteld als bezoldigd niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap

Deze beslissingen nemen een aanvang op 01 november 2014.

Daar alle punten op de dagorde zijn behandeld, wordt de vergadering geheven om 14:30 uur.

Waarvan proces-verbaal,

De voorzitter

Degreef Wesley

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

111M1111

0844.036.986

BC Architecten

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 04.09.2013, NGL 22.10.2013 13635-0041-011
13/03/2012
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Bloemenhof plein 3/4 bus 5 D

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor notaris Jozef VAN ELSLANDE, te Alsemberg (Beersel) op 27 februari 2012. Blijkt dat

1. De heer DEGREEF Wesley, architect, geboren te Ukkel op 10 februari 1986, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Bloemenhofplein 3/4 5D, en

2. De heer DE COOMAN Ken Rogier Elle, bediende, geboren te Dendermonde op 27 december 1983, ongehuwd, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, rue Houzeau de Lehaie 12.

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder hen hebben opgericht, onder de naam "BC ARCHITECTEN", met maatschap'pe'lijke zetel te 1000 Brussel, Bloemenhofplein 3/4 bus 5D.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Elflet verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, ondermeer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, studieopdrachten te verwerken en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, met uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

ODe vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruike- en genotsrechten te verkrijgen.

Wanneer de vennootschap financiële, roerende en onroerende handelingen verricht, dienen volgende voorwaarden steeds te worden nageleefd:

-het gebeurt op een niet commerciële wijze;

-volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

CiEike tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep.

ciBij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

t]Het beheer van roerende en onroerende goederen voor eigen rekening.

t]Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

t]Het verrichten van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r.adword».a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11311. ua~~~u~~umzosaazs* 8

BR(18Eil_

2 9 FOL Uriffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

917 ®3~ 9e~

BC ARCHITECTEN

DDe vennootschap mag het beheer van onroerende goederen aannemen voor zover deze bedrijvigheid niet wordt uitgeoefend onder de vorm van een agentschap of van een zakenkantoor.

01-let doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn, Deze wijziging van de statuten mag slechts gebeuren nadat ze door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten is goedgekeurd.

DDe statuten zullen conform de deontologie geïnterpreteerd worden.

Q'De vennootschap zal een verzekeringsovereenkomst afsluiten tot dekking van de beroepsaansprakelijkheid van de vennoten met betrekking tot de opdrachten die in het kader van de vennootschap worden uitgevoerd.

Het maatschappelijk kapitaal Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EIPRO (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) elk, als volgt : de Heer Wesley Degreef, voornoemd, voor negenennegentig aandelen en de heer De Cooman Ken, voornoemd, voor één aandeel.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan en begint te werken bij de oprichting.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De heer Degreef Wesley, voornoemd, te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

I ngevai er twee zaakvoerders zijn zullen zij geza-imen-ilijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

De jaarvergadering wordt gehouden in de maatschappe-'ljke zetel op elke tweede woensdag van de maand september op twintig uur of op eerstvolgende werkdag indien wettelijke feestdag en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart.

Het eerste boekjaar zal beginnen bij de oprichting en eindigen op 31 maart 2013

-VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL-

Afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, ter publicatie.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Notaris VAN ELSLANDE Jozef.

Bijgevoegde stukken

- eensluidend afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 09.09.2015, NGL 29.09.2015 15622-0104-014

Coordonnées
BC ARCHITECTEN

Adresse
BLOEMENHOFPLEIN 3/4, BUS 5D 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale