AXIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AXIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.320.893

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.08.2014, NGL 26.09.2014 14602-0415-014
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.08.2013, NGL 27.08.2013 13464-0084-014
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.11.2012, NGL 09.11.2012 12634-0258-011
07/02/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«mea

25 MO

'iffie1~

I lIIl 11111 IIII 11111 MI ffII 1111111111 11fl III

" izosasas*

Vo beha aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0420.320.893

Benaming

(voluit) : AXIMO

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1070 Brussel (Anderlecht), Plantinstraat, 17

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - OMZETTING VAN HET MAATSCHAPPEKIJK KAPITAAL IN EURO - KAPITAALSVERHOGING OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER NAAR AANDELEN OP NAAM EN AANPASSING VAN HET ARTIKEL VAN DE STATUTEN - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE BESTUURDERS EN DE AFGEVAARDIGDE BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Poot, te Anderlecht op 4 januari 2012, neergelegd bij de Handelsrechtbank ver& registratie, heeft de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap AXIMO, onder het voorzitterschap van Mevrouw Béatrice BLANCKE, de volgende beslissingen met eenparigheid der stemmen genomen :

EERSTE BESLISSING

Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het maatschappelijk; kapitaal dat momenteel drie miljoen vijfhonderdduizend Belgische frank (3.500.000,00 Bef) bedraagt om te. zetten in Euro.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt derhalve zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro; drieënzeventig cent (86.762,73 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen zonden nominale waarde.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalsverhoging

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal van zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro drieënzeventig cent (86.762,73 ¬ ) te verhogen ten; belope van tweehonderd zevenendertig euro zevenentwintig cent -----(237,27 ¬ ), om het te brengen op zevenentachtigduizend euro (87.000,00 ¬ ) zonder nieuwe inbrengen en zonder uitgifte van nieuwe deelbewijzen' door incorporatie van de beschikbare reserves.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

Omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam en aanpassing van artikel 10 van de: statuten

De buitengewone algemene vergadering bevestigt met éénparigheid van stemmen dat alle aandeelhouders,; overeenkomstig artikel 462 van de Wetboek van Vennootschappen, de omzetting van hun aandelen aan; toonder in aandelen op naam hebben gevraagd en dat bovengenoemde omzetting door de inschrijving van de; aandelen in het register van de aandeelhouders werd vastgesteld op drieëntwintig december tweeduizend en elf.

Een kopij van het aandelenregister zal hieraan gehecht blijven om samen met een uitgifte van het huidig; proces-verbaal neergelegd te worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het artikel de statuten tel wijzigen, zoals volgt :

"Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. '

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt; bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,

"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.»

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen dat op zes februari tweeduizend en één in werking is getreden:

ARTIKEL 1: VORM EN NAAM

De vennootschap bekleedt de vorm van een Naamloze Vennootschap . Haar naam luidt : "AXIMO".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "N.V.", gevolgd door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "handelsregister" of de afkorting "H.R." gevolgd door de vermel-ding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgege-bied de vennootschap haar zetel heeft en het inschrijvingsnummer alsmede het registratienummer op de belasting over de toegevoegde waarde.

ARTIKEL 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1070 Brussel (Anderlecht), Plantinstraat, 17.

Hij mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur die alle machten heeft om de wijzhging die er uit voort-wloeit te doen vaststellen in dit artikel van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur administratieve zetels, agentschappen, en bijkantoren hoegenaamd, zowel in België als in het buitenland vestigen.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel het aankopen van onroerende goederen, het bewerken, verbeteren, verbouwen, oprichten, verkavelen, huren en verhuren, evenals het verkopen van dezelfde goederen, alsook alle bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormeld doel verband houden in de meeste ruime zin.

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

ARTIKEL 4: DUUR

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenen-tachtigduizend euro (87.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde die elk een fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6: INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal is volledig onderschreven en volstort.

ARTIKEL 7: KAPITAALSVERHOGING OF -VERLAGING

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten.

ARTIKEL 8: VOORKEURRECHT

Bij elke kapitaalsverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van hun aandelen, en dit overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De houders Van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalsverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht. Deze regeling is van toepassing bij de uitgifte van converteerbare obligaties of van warrants.

Het recht van voorkeur kan beperkt of opgeheven worden op voorstel van de raad van bestuur, die zulks verantwoordt in een omstandig verslag, naast een verslag opgemaakt door een bedrijfsrevisor, een commissarisrevisor of een extern accountant. Het voorstel moet speciaal in de oproeping worden vermeld.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen, die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of een van haar dochterondernemingen, moeten de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen worden nageleefd. Hierover wordt beslist door de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Aandelen zonder stemrecht zijn er stemgerechtigd.

ARTIKEL 9: OPVRAGINGEN VAN DE STORTING

Tot inschrijving van storting wordt souverein door de raad van bestuur besloten. Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend die de aandeelhouder heeft ingeschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder die na een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting

te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan een jaarlijkse wettelijke intrestvoet

verhoogd met één procent vanaf de eisbaarheid van de storting.

De raad van bestuur mag daarenboven nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder gevolg

gebleven is, de aandeelhouder vervallen verklaren van zijn rechten, en op de beurs zijn aandelen doen

verkopen door een wisselagent; onverminderd het recht van deze raad van bestuur het verschuldigd restant

alsook eventuele schadevergoeding te vorderen.

De opbrengst van de verkoop wordt aangerekend op hetgeen door de aandeelhouder verschuldigd is.

Deze laatste blijft evenwel gehouden voor het nadelig verschil. Het batig saldo komt hem toe.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, is geschorst, zolang

de stortingen, behoorlijk uitge-schreven en opeisbaar, niet werden gedaan.

ARTIKEL 10: AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt

bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden

de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met

vermelding van hun respectievelijke rechten.

ARTIKEL 11: INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap mag haar eigen aandelen niet verkrijgen noch in pand nemen dan na vervulling van de

formaliteiten en onder de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen zonder stemrecht kunnen worden wederingekochte, na besluit van de algemene vergadering,

die beraadslaagt onder de voorwaarden bepaald bij een kapitaalsvermindering.

ARTIKEL 12: ONDEELBAARHEID DER AANDELEN

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden

rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is

aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

ARTIKEL 13: GERECHTIGDEN

De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een aandeel, in welke handen het ook overgaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel, de

verdeling of veiling van de goederen en waarden van de vennootschap vragen, of zich enigerwijze inlaten met

haar beheer.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de balansen en de besluiten van

de algemene vergadering,

ARTIKEL 14: OBLIGATIES - CONVERTEERBARE OBLIGATIES

De vennootschap mag ten allen tijde hypothecaire of andere bons of obligaties creëren en uitgeven bij

besluit van de raad van bestuur.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht

slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften

omtrent de statutenwijziging.

III. RAAD VAN BESTUUR - TOEZICHT

ARTIKEL 15: SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd voor ten

hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen tijde door haar kunnen

ontslagen worden. Zij zijn opnieuw benoembaar.

Mocht het aantal aandeelhouders beperkt zijn tot twee, wordt dienaangaande voor wat betreft de benoeming

van de bestuurders en hun aantal verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 16

Ingeval van het openvallen van één of meerdere plaatsen van bestuurder, ingevolge overlijden, ontslag of

andere redenen, kan de raad van Bestuur voorzien in hun voorlopige vervanging. In dat geval zal de algemene

vergadering bij haar eerste bijeenkomst overgaan tot de definitieve verkiezing.

Deze bestuurder is benoemd voor de lopende termijn van diegene die hij vervangt.

Niettegenstaande hetgeen voorafgaat, zal, wanneer vastgesteld wordt dat de vennootschap slechts twee

oprichters kent of wanneer blijkt tijdens een algemene vergadering van de vennootschap dat er slechts twee aandeelhouders zijn, mag de raad van bestuur samengesteld worden uit slechts twee bestuurders. Voormelde beperking tot twee bestuurders mag behouden blijven tot aan de gewone daaropvolgende algemene vergadering die met alle rechtsmiddelen het bestaan van meer dan twee aandeelhouders zou vaststellen.

ARTIKEL 17: VOORZITTER

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter.

ARTIKEL 18: VERGADERING

De raad van bestuur vergadert telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of wanneer

minimum twee bestuurders het aanvragen. De raad wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door een

bestuurder indien de voorzitter belet is.

De vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

ARTIKEL 19: BERAADSLAGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden

aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder, die belet of afwezig is, kan bij brief, telegram, telefax of telex, één van zijn collega's

afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

in dit geval wordt de volmachtgever geacht aanwezig te zijn.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde

leden.

Ingeval van gelijkheid van stemmen is deze van de voorzitter doorslaggevend.

ARTIKEL 20: PROCES-VERBAAL

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notu-len, ondertekend door de aanwezige

leden.

Die notulen worden in een bijzonder register ingeschreven.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in rechte of anderszins worden ondertekend door een afgevaardigd

be-'stuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL 21: BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen, daden van beheer en beschikking, te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens

het Wetboek van Vennootschappen of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan, voor welbepaalde zaken, een deel of het geheel van zijn bevoegdheden

delegeren aan personen, al dan niet aandeelhouder of lid van de raad van bestuur.

ARTIKEL 22: DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van

wat het bestuur aangaat, aan één of meer afgevaardigdenbestuurders, directeurs en andere personen, die

alleen of gezamenlijk optreden, opdragen.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de

opgedragen functies.

ARTIKEL 23: TOEZICHT

Voor zover de vennootschap voldoet aan de criteria voorzien in Wetboek van Vennootschappen, heeft

iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd

benoemd of Indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. In deze

gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ARTIKEL 24: COMMISSARIS

Op aanvraag van een of meer aandeelhouders, dient de raad van bestuur de algemene vergadering bijeen

te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris belast met de bevoegdheden voorzien

in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze benoeming is verplicht in de gevallen bepaald door de het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 25: VERANTWOORDELIJKHEID

De bestuurders en de commissaris indien er een is, zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen

van de vennootschap.

Zij zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgegeven taak,

en aansprakelijk voor de tekortkomingen in het bestuur.

Ten aanzien van overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid

slechts ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op

de eerste algemene vergadering nadat zij er kennis van hebben gekregen.

ARTIKEL 26: VERGOEDINGEN

Bij elke benoeming beslist de algemene vergadering of aan de bestuurders een vaste of niet vaste

bezoldiging wordt toegekend, aan te rekenen op de algemene kosten.

De raad van bestuur mag aan de bestuurders en directeurs, dle met bijzondere taken en opdrachten zijn

belast, bezoldigingen toekennen, aan te rekenen op de algemene kosten.

De algemene vergadering beslist of de opdracht van de commissarissen zal worden vergoed. Zo

bezoldiging aan de commissarissen wordt toegekend, bestaat deze in een vast bedrag, dat bij de aanvang en

voor de duur van de opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. De bezoldiging kan slechts

gewijzigd worden door een onderling akkoord tussen de partijen.

ARTIKEL 27: VERTEGENWOORDIGING IN RECHTE

De vennootschap wordt in rechte, zowel als eiser dan als verweerder, vertegenwoordigd door de

afgevaardigde bestuurder.ART1KEL 28: MAATSCHAPPELIJKE HANDTEKENING

Behalve in geval van een bijzondere machtiging door de raad van bestuur, worden alle overeenkomsten en

documenten, andere dan deze die gesteld worden in het kader van het dagelijks bestuur, getekend door de

afgevaardigde bestuurder.

ln geen geval dienen zij aan derden een voorafgaande machtiging van de raad van bestuur voor te leggen.

De akten waaraan een openbare of ministeriele ambtenaar zijn medewerking verleent, worden geldig

getekend door de afgevaardigde bestuurder zonder dat zij een bewijs van voorafgaande machtiging van de

raad van bestuur moeten voorleggen.

IV. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 29: ALGEMENE VERGADERING

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering bestaat uit de geheelheid van de aandeelhouders.

Het heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten

of te bekrachtigen.

De beslissingen genomen door de algemene vergadering zijn bindend ook voor de aandeelhouders die

afwezig waren.

ARTIKEL 30: VERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste maandag van de maand mei om negen

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer de aandeelhouders die een vijfde van het

maat-'schappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de

oproeping, en bij gebrek aan aanwijzing, in de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 31: BIJEENROEPING

Zowel de jaarlijkse als de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden na te zijn bijeengeroepen

door de raad van bestuur of door de commissaris indien er een is. De eigenaars van aandelen zonder

stemrecht worden ook opgeroepen.

De bijeenroepingen bevatten de dagorde en worden gedaan volgens de regels en termijnen voorzien in het

Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 32: TOELATING TOT DE VERGADERING

De eigenaars van aandelen op naam, moeten binnen een termijn vijf volle dagen voor de datum van de

algemene vergadering, de raad van bestuur inlichten dat zij het voornemen hebben de vergadering bij te

wonen.

De eigenaars van aandelen zonder stemrecht en de obligatiehouders, mogen de vergadering bijwonen,

doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld die voorgeschreven worden in

voorgaande alinea's.

ARTIKEL 33: VERTEGENWOORDIGING

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering door een lasthebber, al dan niet

aandeelhou der worden vertegenwoordigd.

De medeeigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en

pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Elke aandeelhouder kan stemmen per brief door gebruik te maken door een formulier die minstens de

volgende punten bevat: het agenda, de voorstellen, de wijze waarop gestemd dient te worden of de onthouding.

ARTIKEL 34: BUREAU

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens

afwezigheid door de afgevaardigde bestuurder of de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering kiest onder de aandeelhouders, indien dit mogelijk is,

twee stemopnemers. De overige bestuurders vullen het bureau aan.

ARTIKEL 35: SCHORSING

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande zitting, drie weken worden verdaagd

door het bureau samengesteld zoals hiervoor bepaald, ook wanneer niet beraadslaagd wordt over de

jaarrekening.

Deze schorsing vernietigt alle genomen beslissingen.

ARTIKEL 36: AANTAL STEMMEN

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zonder stemrecht worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald in

het Wetboek van Vennootschappen, waarbij zij uitzonderlijk stemrecht hebben.

ARTIKEL 37: BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over de punten die niet voorkomen op de dagorde.

Behoudens in de gevallen voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, worden de besluiten genomen

met meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde effecten op de vergadering. Indien bij

benoemingen geen enkele kandidaat de meerderheid van stemmen behaalt, zal een herstemming plaats

hebben tussen de kandidaten die het hoogste getal stemmen hebben behaald. Indien de stemmen staken, is de

oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering anders

over beslist bij meerderheid van stemmen.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun effecten voorkomen,

wordt voor ieder van hen of hun lasthebber ondertekend voor zij ter zitting binnenkomen.

ARTIKEL 38: NOTULEN

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de

aandeelhouders die erom vragen.

De afschriften of uittreksels die moeten worden voorgelegd in rechte of anderszins worden ondertekend

door de meerderheid van bestuurders en commissarissen.

TITEL V. BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 39: BOEKJAAR - JAARREKENINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op deze laatste datum worden de boeken en geschriften afgesloten en de raad van bestuur maakt een volledige inventaris en jaarrekening op in overeenstemming met het boekhoudkundig plan.

De jaarrekening bestaat uit een balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. ARTIKEL 40: STEMMING VAN DE JAARREKENINGEN

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

De bestuurders beantwoorden de vragen die door de aandeelhouders worden gesteld betreffende hun jaarverslag of de punten op de agenda, tenzij het belang van de vennootschap hun stilzwijgen vereist.

Na goedkeuring van de balans beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming omtrent de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans, en, wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, wanneer deze precies werden aangegeven in de oproeping.

Het jaarverslag, het verslag van de commissarissen, de jaarreke-ning, alsmede de stukken bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen moeten binnen de dertig dagen door toedoen van de raad van bestuur bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

De documenten worden opgesteld, neergelegd en medegedeeld overeenkomstig de bepalingen vervat in het Wetboek van Vennootschappen, de wetten op de boekhouding en de jaarrekeningen en haar uitvoeringsbesluiten, in de mate dat de vennootschap er aan onderworpen is.

ARTIKEL 41: UITKERING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde balans, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

De algemene vergadering beslist met meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming die het saldo na gezegde afhouding moet krijgen.

ARTIKEL 42: INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur kan op zijn verantwoordelijkheid besluiten op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdi-+villend uit te keren en de datum van zijn betaling bepalen.

ARTIKEL 43: VOORSCHOT OP DIVIDENDEN

De raad van bestuur is gemachtigd tot de uitkering van een voorschot op het dividend binnen de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 44: ONTBINDING

I. Wanneer tengevolge van geleden verlies het niet-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigdè maatregelen.

Il. Wanneer het niet-actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitge-'sproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitge-'brachte stemmen. ARTIKEL 45: VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden benoemd; bij gebreke van zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur in functie.

De vereffenaars of de raad van bestuur beschikken over de meest uitgebreide machten verleend door het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars.

ARTIKEL 46: VERDELING

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volstort bedrag van de kapitaalaandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle kapitaalaandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdelingrekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt eveneens onder de houders van alle aandelen verdeeld.

VII. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 47: KEUZE VAN WOONST

De aandeelhouders, de bestuurders, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland

wonen, doen voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen

alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 48: GEMEENRECHTELIJKE BEPALINGEN

Goor-

behóuden aan het Belgisch

Staatsblad

A

Voor tatuten niet voorzien is wordt er r .... naar

......_........__ Wetboek

van

verve zen n het Wetboek

Vennootschappen.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

Onstlag en benoeming van de bestuurders en de afgevaardigde bestuurder

De buitegewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de hierna vermelde

personen in hoedanigheid van bestuurder te bevestigen en/of te benoemen voor een duur van zes jaar.

-de heer Luc BLANCKE, voornoemd sub 3.

-Mevrouw Anne-Marie BLANCKE, voornoemd sub 5.

-Mevrouw Béatrice BLANCKE, voornoemd sub 8,

Voormelde personen, hier aanwezig en/of vertegenwoordigd verklaren voormelde functie te aanvaarden,

Hun mandaat is kosteloos.

Wordt benoemd als afgevaardigd bestuurder, Mevrouw Béatrice BLANCKE, voornoemd sub 8.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd: uitgifte

Getekend op de keerzijde: notaris Paul POOT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.11.2011, NGL 14.12.2011 11635-0009-011
24/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.10.2010, NGL 23.11.2010 10609-0104-011
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 30.09.2009 09793-0068-011
23/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.11.2008, NGL 22.12.2008 08859-0122-012
28/01/2008 : BL426720
10/08/2007 : BL426720
13/07/2005 : BL426720
22/11/2004 : BL426720
12/09/2003 : BL426720
10/12/2002 : BL426720
20/09/2002 : BL426720
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.08.2015, NGL 29.09.2015 15601-0184-014
15/08/2001 : BL426720
08/02/2000 : BL426720
01/01/1997 : BL426720
01/01/1988 : BL426720
16/04/1987 : BL426720
01/01/1986 : BL426720

Coordonnées
AXIMO

Adresse
PLANTINSTRAAT 17 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale