AXEASY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AXEASY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.057.231

Publication

07/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dchtlegelecliontvangen opg



1111111!1,1111111.11.111,1,1111111111

V beh aa Bel Staa

2 6 SEP. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank va8rephandel Brussel

Ondernemingsnr : 0806.057.231.

Benaming

(voluit) "AxEasy"

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), Meiersplein 2 bus 3 (volledig adres)

Onderwerp akte Doelwijziging  Zetelverplaatsing  Wijziging van de afsluuitdatum van het boekjaar  Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering  Statutenwijzigingen Benoeming van een commissaris  Benoeming van een zaakvoerder

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op, drieëntwintig september tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AxEasy", gevestigd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), Meiersplein 2, bus 3, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0806,057,231 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om, overeenkomstig het voorstel van de zaakvoerders, de tekst van Artikel 3 : Doel van de statuten te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doei, dit ailes in de meest ruime zin van het woord:

-het ondersteunen van Europese en non-Europese consultants bij hun toetreding tot de Belgische arbeidsmarkt alsook het bieden van administratieve hulp voor consultants, met name aanvragen arbeidskaarten, verblijfsvergunningen, enzovoort;

-het verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste

Binnen deze sectoren, of gerelateerd daaraan, stelt de vennootschap zich bovendien tot doel:

a)-let rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer ln dat zij kan oirergaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en de ontwikkeling ervan plannen en coördineren.

b)Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of: leiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele rechten.

c)Het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of; immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en; wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van

.Y.aegoe_dhandelear.. ---------------------------------,--...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

-* Wat., "

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

d)Flet bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van zaken,: cliënten, financiers of anderen in de breedste zin, Hieronder kunnen worden begrepen alle transacties of. handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap als tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

e)Flet verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van alle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijnu voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband " Staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van, derden borg steilen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

2. Om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1180 Ukkel, Winston Churchilllaan 246 en om tegelijk de eerste zin van Artikel 2 Zetel van de statuten aan te passen, als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1180 Ukkel, Winston Churchilllaan 248, in het gerechtelijk arrondissement Brussel.".,

3. Om de afsluitdatum van het boekjaar te verplaatsen van thans eenendertig maart van Ieder jaar naar éenendertig december van ieder jaar, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien, zodat het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 april 2014, een periode van eenentwintig (21) maanden zal omvatten en zal eindigen op 31 december 2015, en om dienvolgens de eerste zin van Artikel 29 : Boekjaar  Jaarrekening van de statuten aan te passen, als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één janua-'ri en eindigt op eenendertig december.".

4. Om de datum van de gewone algemene vergadering, thans voorzien op de eerste maandag van de maand september, om veertien uur, te verplaatsen naar voortaan de derde dinsdag van de maand juni, om dertien uur dertig minuten, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend zestien, derwijze dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal worden gehouden op dinsdag 21 juni 2016, om 13:30 uur, en ' om dienvolgens de eerste zin van Artikel 22 z Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering van de statuten aan te passen, als volgt:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroe-'pen op de derde dinsdag van de, maand juni, om dertien uur dertig minuten.".

5. Om als enige commissaris van de vennootschap te benoemen: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", kantoor houdend te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe Englishstraat 52, vertegen-woordigd door de heer TURNA Omer, bedrijfsre-Nisor.

Zijn opdracht eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien (2018). De bezoldiging van de commissaris wordt bepaald en genotuleerd buiten de aanwezigheid van de geassocieerd Notaris om.

6. Om het aantal zaakvoerders te verhogen van twee (2) naar drie (3) en om dienvolgens voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: mevrouw HOEKSTRA Maria Emilia Isabella, ongehuwd, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Bergen-op-Zoom (Nederland) op 23 november 1974, wonend te 1420 Braine-l'Alleud, Chaussee des 7 Fontaines 18, met rijksregisternummer 74.11.23-318.41.

De opdracht van de nieuw benoemde zaakvoerder is onbezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende zaakvoerders.

7. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw IDOCKX Lieve Kathleen, geboren te Mortsel op 25 januari 1972, wonend te 2547 Lint, Torfsstraat 27, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 23 september 2014, met in bijlage ; twee volmachten, gecoördineerde statuten, en uittrekse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 03.10.2014 14642-0495-013
23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 17.10.2013 13633-0086-014
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 28.09.2012 12591-0496-015
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.08.2011, NGL 16.11.2011 11610-0600-014
12/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 02.08.2010, NGL 08.10.2010 10573-0187-014

Coordonnées
AXEASY

Adresse
MEIERSPLEIN, 2 BUS 3 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale