ARTGINEERING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTGINEERING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.933.282

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312874*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506933282

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ARTGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op zestien december tweeduizend veertien, dat :

1. de heer BENDIKS Stefan, architect - ingenieur, ongehuwd, geboren te Kulmbach (Duitsland) op vierentwintig augustus negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 3024 EP Rotterdam (Nederland), Mullerkade 173.

2. mevrouw DEGROS Aglaée Josiane Jeanne Gabrielle, architect, ongehuwd, geboren te Leuven op tweeëntwintig augustus negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 6666 Wibrin, Rue du Tilleul, Wibrin, 3. (...)

Welke verschijners ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document hebben overgemaakt, en hem verzocht hebben de statuten van een burgerlijke vennootschap met de vorm van een handelsvennootschap die zij als volgt oprichten authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

Artikel 1 : Benaming en vorm

1.1 De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam  ARTGINEERING .

1.2 Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten.

1.3 De architect-rechtspersoon en zijn vennoten zullen er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

1.4 De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden  burgerlijke vennootschap met handelsvorm .

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel 3 : Zetel

3.1 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Arduinkaai 37 bus 23.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

3.2 De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres binnen hetzelfde taalgebied. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3.3 De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde

Onderwerp akte :

Arduinkaai 37 Bus 23 1000 Brussel

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 4 : Doel

4.1 De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect en stedenbouwkundige uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

- Het beoefenen van alle aanverwante disciplines, zoals onder meer maar niet beperkend stedenbouwkundige, studiebureau, adviesbureau, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de orde van Architecten.

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- Het uitvoeren van studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken zoals elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken enzovoort.

- Het uitvoeren van expertisen.

Teneinde de hoger vermelde activiteiten uit te oefenen is het de vennootschap toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiksrechten te verkrijgen.

De vennootschap is eveneens bevoegd om op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, mits inachtneming van het begrip van  de goede huisvader .

De vennootschap mag samenwerken met ander architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, doch zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen, van welke aard ook.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 100, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel 11 : Bestuursorgaan

11.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars... .

11.2 Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te voorzien.

Artikel 12 : Bevoegdheden

12.1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. 12.2 Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

12.3 Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Artikel 13 : Vertegenwoordiging

13.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

13.3 Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

13.4 Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Artikel 14 : Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten opzichte van de wet en onderhavige statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, overeenkomstig de beschikkingen van Titel VII van Boek IV van het Wetboek van Vennootschappen.

Nochtans zal deze benoeming niet verplicht zijn voor zover de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien door artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen. In dit geval zal iedere vennoot individueel beschikken over de onderzoeks- en de controlebevoegdheden der commissarissen en zal hij zich met het oog hierop mogen laten vertegenwoordigen door een Accountant.

Artikel 15 : Algemene vergadering

15.1 De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

15.2 De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om elf uur of, indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, op de eerstvolgende werkdag, om hetzelfde uur.

De vergadering neemt kennis van het jaarverslag van de zaakvoering en desgevallend van het verslag van de commissaris en bespreekt de jaarrekening. Na aanneming van de jaarrekening, spreekt de vergadering zich, met een bijzondere stemming uit, over de kwijting te verlenen aan de zaakvoering en desgevallend aan de commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden door een zaakvoerder, op aanvraag van iedere architect-vennoot die de agenda samenstelt. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrieven aangeduide plaats.

15.3 De bijeenroepingen tot de algemene vergaderingen bevatten de agenda, en geschieden bij aangetekende brief gericht aan elke aandeelhouder minstens vijftien dagen vóór de vergadering. De vervulling van deze formaliteit is echter niet vereist voor het geval alle aandeelhouders geldig tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

15.4 Elke aandeelhouder heeft recht op de vergaderingen te stemmen en elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, op voorwaarde dat deze zelf stemgerechtigde vennoot is.

15.5 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of, ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, door de oudste onder de zaakvoerders, of nog, bij gebreke, door de oudste van de aanwezige vennoten.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of de statuten, worden de beslissingen genomen met meerderheid van stemmen, waarvoor aan de stemming deelgenomen wordt, welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen zij.

De notulen van de vergadering worden vastgesteld in een bijzonder register en ondertekend door de zaakvoerder en door alle aanwezige aandeelhouders die er de wens toe uitgedrukt hebben. De uitgiften of uittreksels van deze notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

15.6 Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, handelend in naam van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel der vennootschap zal worden bijgehouden.

15.7 Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen omtrent de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders van de architect-rechtspersoon, hun bezoldiging en de duur van hun mandaat.

15.8 Bij ontstentenis van een wettelijke bepaling terzake is alleen de algemene vergadering bevoegd voor de uitsluiting van een architect-vennoot.

15.9 Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

F. BOEKJAAR, JAARREKENING, JAARVERSLAG, WINSTVERDELING EN RESERVES

F.1 Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. (...) ... F.2 Op de jaarlijkse nettowinst, wordt ten minste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn van zodra de reserve één/tiende van het geplaatst kapitaal zal bereikt hebben. Deze voorafneming is opnieuw verplicht indien, om het even welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoering, elk jaar over de bestemming ervan beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. (...)

II. INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de honderd (100) aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) door de verschijners, als volgt :

1. de heer Stefan BENDIKS, verschijner sub 1, vijftig (50) aandelen, genummerd van 1 tot 50;

2. mevrouw Aglaée DEGROS, verschijnster sub 2, vijftig (50) aandelen, genummerd van 51 tot 100; Totaal : honderd (100) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van één/derde (1/3de), door een storting in geld die zij verricht hebben op rekeningnummer BE72 3631 4214 1416 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank  ING België , zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Een attest van het bewaarnemend organisme op datum van twaalf december tweeduizend veertien blijft hier aangehecht.

I. ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten bijeen te komen in algemene vergadering ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen, het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen.

Zij beslist eenparig :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de eerste vrijdag van de maand

mei tweeduizend zestien om elf uur.

2. Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op heden begonnen, zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend vijftien.

3. Zaakvoering

De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee (2) en tot deze

functie te benoemen:

- de heer Stefan BENDIKS, wonende te 3024 EP Rotterdam (Nederland), Mullerkade 173;

- mevrouw Aglaée DEGROS, wonende te 6666 Wibrin, Rue du Tilleul, Wibrin 3.

Het mandaat van de aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders heeft een onbepaalde duur,

aanvangende op heden, en is onbezoldigd.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria

vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

~~II. ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoering alle door voornoemde oprichters sedert een september tweeduizend veertien gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

De zaakvoering ontslaat voornoemde oprichters van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting.

2. De zaakvoering verleent alle machten aan:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DBM-Tax & Accounting met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Paul Lautersstraat 1 bus 1 (RPR Brussel  KBO 0463.834.994  BTW BE 463.834.994  IAB nr. 221630 3 F 98),

met macht van indeplaatsstelling, voor het stellen van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van Brussel, en eventueel de B.T.W.-administratie en alle andere administraties. In dit verband heeft de lasthebber alle machten alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Stijn JOYE - Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 volmacht, bankattest.

26/03/2015
ÿþ.C.1 mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vàetleigtediontVangen op

III i iiii~i11ijliiuu II

Ondememingsnr : 0506933282

1 ,3 H1" 1Au 20+5

ter griffie de Nederlandstalige brà:eGuaeri . . M~z~ l~~sa~ara~~~l Rrtº%ssel

Griffie

Benaming (voluit) : ARTGINEERING

(verkort) r

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Arduinkaai, 37 bus 23

1000 Brussel

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te', Brussel, op zes maart tweedduizend vijftien

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm,, van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTGINEERING' genoemd, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Arduinkaai, 37 bus 23 de volgende beslissing hebben genomen :: L NAAMWIJZIGING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap met onmiddellijke ingang te wijzigen in "ARTGINEERING office for urbanism and architecture".

Bijgevolg beslist de vergadering artikel 1.1. van de statuten om het te vervangen door;

"De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte x' aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "ARTGINEERING office for urbanism and architecture"."

II. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten:

- aan de zaakvoerders voor uitvoering van de over voorgaand onderwerp genomen beslissing;

- aan de hierna aangestelde bijzondere lasthebber(s), (samen of afzonderlijk optredend en) met macht? van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle vereiste formaliteiten met het oog op de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij alle bevoegde administraties.

Wordt aangesteld :

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;' aansprakelijkheid "DBM-Tax & Accounting" met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Paul Lautersstraat bus 1 (RPR Brussel -- KBO 0463.834.994 -- BTW BE 463.834.994  IAB nr. 221630 3 F 98). (...)

VOOR EENSLUITDENDE UITGIFTE

Meester Stijn JOYE, Notaris,

Tegelijk neergelegd: 1 expeditie, gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARTGINEERING

Adresse
ARDUINKAAI 37, BUS 23 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale