226-236 AVENUE DE TERVUREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : 226-236 AVENUE DE TERVUREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 810.646.618

Publication

03/09/2013
ÿþ rood word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSS~t~

23 AIigiIakki

Ondernemingsnr : 0810.646.618

Benaming

(voluit) : 226-236 Avenue de Tervuren "in vereffening"

(verkort) :

Voor-

behouder

aan het

Belgisct

Staatsbic

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden bij eenparig schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 20 augustus 2013.

(" " " )

8. De algemene vergadering beslist, mei eenparigheid van stemmen, met ingang van vandaag, de vereffening af te sluiten.

9. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan de vereffenaar met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten,

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan de heer Peter Schutte, met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van de belastingadministraties met het oog op alle handelingen die vereist zijn in het kader van de afsluiting van de vereffening.

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan Meester Dirk Cáestecker, Meester Kristof Slootmans, Meester Diewertje Castelein of ieder andere advocaat van de advocatenassociatie DIA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, teneinde alle formaliteiten te vervullen in het kader van de afsluiting van de vereffening, zoals, maar niet beperkt tot, de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap In de kruispuntbank van Ondernemingen middels de tussenkomst van een erkend ondernemingsloket, en alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

10. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard op Montoyerstraat 10, 1000 Brussel, gedurende vijf jaar vanaf vandaag.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.03.2013, NGL 29.04.2013 13106-0600-026
25/04/2013
ÿþ Mod Word 11 .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d







CrirlISSEL

1 6 pa R. ~413

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.646.618

Benaming

(voluit) : « 226-236 Avenue de Tervuren »

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Montoyerstraat 10, B-1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR  MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR.

Uit een akte verleden op 21 maart 2013 door Meester Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris met standplaats Brussel, geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor van Vorst, op 26 maart 2013, boek 92, blad 82 vak 14. ontvangen; 25 euro. De ontvanger (get) Muller, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "226-236 Avenue de Tervuren", met zetel van de vennootschap te Brussel, Montoyerstraat 10, volgende beslissingen heeft genomen :

(" " " )

2.Vervroegde ontbinding.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden, met uitwerking vanaf heden, overeenkomstig de artikelen 181 en 184, van het Wetboek van vennootschappen.

3.Kennisname van het ontslag van de bestuurders en beslissing omtrent de kwijting aan de bestuurders en aan de commissaris,

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot vervroegde ontbinding die voorafgaat de bestuurders van rechtswege ontslagnemend zijn en verleent kwijting aan de leden van de raad van bestuur en aan de commissaris voor de uitvoering van hun mandaat

4.Benoeming van vereffenaar.

De vergadering verklaart dat er slechts één vereffenaar zal worden benoemd, te weten, de heer Bernhard VEITHEN, met woonplaats te B-3071 Erps-Kwerps, Mechelsesteenweg 42.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de vereffenaar, alsook aan Meester Dirk CAESTECKER, Meester Jim BAUWENS, Meester Kristof SLOOTMANS of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, B-1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

De aldus benoemde vereffenaar zal zijn mandaat voor een onbepaalde duur uitoefenen.

5.Machten toe te kennen aan de vereffenaar.

De vergadering verklaart aan de vereffenaar, om zijn mandaat te volbrengen, de meest uitgebreide machten toe te kennen, en met name, die voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging van de algemene vergadering te moeten bekomen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van gezegd Wetboek, met vrijstelling een inventaris te moeten opstellen en met bevoegdheid om te verwijzen naar de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, bepaalde machten afvaardigen en de eraan verbonden vergoeding bepalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mag de gecodrdineerd----- -----t der statuten opstellen en alle handelingen stellen die opgelegd worden voor de afsluiting van de vereffening, daarin begrepen het kapitaal verhogen, maar met uitzondering van de wijziging van de benaming van de vennootschap en de zetelverplaatsing.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar..

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

6.Vaststelling van de emolumenten van de vereffenaar.

De vergadering beslist het mandaat van de aldus benoemde vereffenaar niet te vergoeden.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend) Carole Guillemyn

Geassocieerd Notaris

Samen neergelegd : uitgifte, volmachten, bijzonder verslag raad van bestuur, verslag van de commissaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþ Mod wam n.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iiu

*12171079"

Griffie 08 0 CT. 20121

Ondernemingsnr : 0810.646.618

Benaming

(voluit) : 226-236 AVENUE DE TERVUREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijk zetel

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 3 SEPTEMBER 2012

1. De vergadering beslist met éénparigheid van de stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de Lloyd Georgelaan 7, te 1000 Brussel naar de Montoyerstraat 10, te 1000 Brussel, en dit met ingang vanaf 1 oktober 2012.

2, De raad van bestuur besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bi)ragen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/09/2012
ÿþ Mod Word 11,7

i i - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" Vo belle aan Belç Staat 8 IIIIIYIIIIIIIIIIIII

" iaisooes*







.7 2012

Griffie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 081b.646.618

Benaming

(voluit) : 226-236 AVENUE DE TERVUREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 28 AUGUSTUS 2012

1. De vergadering beslist éénparigheid van de stemmen tot het ontslag van de heer Jorg Gels, in zijn hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 1 september 2012.

Met ingang vanaf 1 september 2012, is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

BMV Management Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer

Bernhard Veithen;

MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrik Mermans;

- de heer Bernhard Berg;

- de heer Steffen Ricken; en

- mevrouw Irmgard Linker.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden,

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om aile noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en H.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 12.06.2012 12172-0420-030
31/05/2012
ÿþ f& Mod 2.1

" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W a.

~~ '~

IRRUmi

21 MA 2012

Griffie

r

I

*12096087*

b~

É SI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.646.618

Benaming

(voluit) : 226-236 Avenue de Tervuren

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming van commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 3 MEI 2012

1. De vergadering beslist unaniem om PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap, met zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vertegenwoordigd door de heer Didier Matriche, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap voor de drie volgende boekjaren, te weten de boekjaren eindigend per 31 december 2012, 2013 en 2014. Aldus zal het mandaat van commissaris komen te vervallen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2015.

2. De vergadering beslist unaniem om bijzondere bevoegdheden toe te kennen aan M. Dirk Caestecker, M. Jim Bauwens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de de nodige formaliteiten te vervullen, alsook om aile handelingen te stellen vereist voor de publicatie van onderhavige besluiten, met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de aanvraagformulieren I en II ter griffie van de rechtbank van koophandel en om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingskoket om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen aan het voorgaande besluit.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/01/2012
ÿþ,At' nood 2.1

, ~Q~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II IIII II'II II NIII

*12006]]4"

Graffee 2 $UEL.A 201'

Ondernemingsnr : 0810.646.618

EBenarnirog

(voluit) : 226-236 Avenue de Tervuren

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 20 DECEMBER 2011

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag van de heer Ferdinand von Sydow, de heer Alwin Beifuf3, en Investbras NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan-Wouter Buitink, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap.

Het ontslag van de heer Ferdinand von Sydow, de heer Alwin Beifuf3, en Investbras NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan-Wouter Buitink, zal gelden met ingang vanaf 1 december 2011.

2.De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de volgende personen te: benoemen als bestuurders van de vennootschap :

-(a) MRECS BVBA, met maatschappelijke zetel te Koninklijkelaan 39, 2600 Berchem, België en met ondernemingsnummer 0886.728.666, en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrik Mermans; en

-(b) Mevrouw Irmgard Linker, wonende te Im Hasensprung 10, 61348 Bad Homburg v.d. Hbhe, Duitsland;.

en

-(c) De heer Jorg Geis, wonende te Langhecker Strasse 26, 65611 Niederbrechen, Duitsland.

MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrik Mermans, Mevrouw Irmgard Linker en de heer Jorg Geis, worden benoemd als bestuurder met ingang vanaf 1 december 2011, voor een termijn die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2016. MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrik Mermans, Mevrouw Irmgard Linker en de heer Jorg Geis zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Met ingang vanaf 1 december 2011, is het college van bestuurders dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-BMV Management Services BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Bernhard

Veithen;

-MRECS BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrik Mermans;

-de heer Bernhard Berg;

-de heer Steffen Ricken;

-Mevrouw Irmgard Linker; en

-de heer Jorg Geis.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bjlagen bifliéri ëlgiseb Stâ itsblid - 2OT27DT11» - Annexes dü MV iiiteür'bélgë

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, and elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

"

i1 Voor-belrauden aan hat Belgisch Staatsblad



Jim Bauwens Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 30.05.2011 11137-0099-029
26/05/2011
ÿþMod 2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte "



111

" 11079350*

eveide

tI 6 M E% 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.646.618

Benaming

(voluit) : 226-236 Avenue de Tervuren

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE JAARVERGADERING DER AANDEELHOUDERS DD. 5 MEI 2011

1. De algemene vergadering aanvaardt de ontslagen van de heer Peter Le Loux en de heer Georg Klusak Georg Klusak met ingang van 1 januari 2011, in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap en benoemt; eveneens met ingang van 1 januari 2011, de heer Bernhard Berg en Steffen Ricken als nieuwe bestuurders ter vervanging van de voormelde ontslagnemende bestuurders. De heer Bernhard Berg en de heer Steffen Ricken zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen tot en met de algemene vergadering die gehouden zal worden in het jaar 2015 ter gelegenheid waarvan hun mandaat komt te vervallen.

2. De vergadering beslist unaniem om bijzondere bevoegdheden toe te kennen aan M. Dirk Caestecker, M. Jim Bauwens of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, met kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 2, om elk afzonderlijk en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de de nodige formaliteiten te vervullen, alsook om alle handelingen te stellen vereist voor de publicatie van onderhavige besluiten, met inbegrip van de ondertekening en de neerlegging van de aanvraagformulieren I en Il ter griffie van de rechtbank van koophandel en om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket om de registratie van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen aan het voorgaande besluit.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Jim Bauwens

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.05.2010, NGL 25.05.2010 10132-0487-030

Coordonnées
226-236 AVENUE DE TERVUREN

Adresse
MONTOYERSTRAAT 10 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale