ART STRUCTO


Dénomination : ART STRUCTO
Forme juridique :
N° entreprise : 464.912.486

Publication

24/10/2014
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r. ..ww.i KIL ymb %mi lijiGUMJUIVK

JR steendel Antwerpen, afd. Tongeren

0-

2014 06 -10- 2014

STAKSBLADgefier,

Griffie



111111illtliIIIR11.11111 MON ITE l 7 -

BELGISCH

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr BE 0464.912.486

Benaming ART STRUCTO

(voluit) : Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm: 3730 Hoeselt, TomMenstraat 16

Zetel STATUTENWIJZIGING

Onderwerp akte:



Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Georges Hougaerts te Tongeren op 30 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap ART STRUCTO werd gehouden op het kantoor van notaris Georges Hougaerts te Tongeren.

De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  AANDELEN OP NAAM

De vergadering van de Raad van Bestuur besliste op 19 december 2011 de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de vergadering beslist heden overeenkomstig de statuten aan te passen als volgt:

"Aile aandelen zijn en blijven op naam,

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving warden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het

vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.".

TWEEDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN AAN HET VENNOOTSCHAPPENWETBOEK

Ingevolge de heden genomen besluiten worden de voormelde artikels van de statuten aangepast.

Verder besluit de vergadering eenparig om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het

vennootschappenwetboek door aanneming van de volgende statuten ter vervanging van de huidige:

HOOFDSTUK 1 - NAAM-ZETEL -DOEL DUUR

Artikel 1, NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam 'ART STRUCTO",

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3730 Hoeselt, Tommenstraat 16.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, hij beslissing van de raad van bestuur, mits

inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels,

dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichfen.

Attikel 3. DOEL

De vennootschap heeft als doel:

1) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest mime zin genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen,

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of nachten door middel van participatie, inbreng, onderschnjving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing,

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpanclgeving van onroerende goederen.

6) De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

7) Tussedpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en

Luik B - vervolg

commissionair

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen, zelfs veivreemdingen, leningen en kredieten, mogen aangaan die nodig of nuttig kunnen zijn voor het verwezenlijken van haar doel als ieder goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK!! KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5, KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd drieëndertig (3.733) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. OPROEPING TOT BLISTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar, In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 7. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en bleven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zef slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

Artikel 8. KAPITAALVERHOGING-VOORKEURRECHT

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels die gelden voor de wijziging van de statuten. Het besluit moet worden vastgesteld bij een authentieke akte.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, de converteerbare obligaties en de warrants, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de aandeelhouders die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt.

De algemene vergadering die moet beraadslagen en besluiten over de kapitaalverhoging kan, met inachtneming van de regels die gelden voor een wijziging van de statuten, in het belang van de vennootschap het voorkeurrecht beperken of opheffen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais de oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 9. INKOOP EIGEN AANDELEN

Behoudens regelmatige kapitaalvermindering kan de vennootschap haar eigen aandelen

slechts verkrijgen met goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met

HOOFDSTUK 111. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor aile handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 11. BIJEENKOMSTEN BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

Voor-

behouden

aan het

--Erétà1T6ff

Staatsblad

.45

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze vootwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de volige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de

andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend,

tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de opmepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen

aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te

stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks

vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de

bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door

de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig

ondertekend door een bestuurder.

Artikel 12. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering

voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar

activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of

volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen

eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meerpersonen van hun keus toekennen.

Artikel 13. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van

een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

" hetzij door één afgevaardigd bestuurder of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend;

" hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Indien deze

persoon tevens bestuurder is van de vennootschap, zal hij de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 14. CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft. HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 15. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 19u. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 16. OPROEPING

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens vooraf na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGING





Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het e gisc Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een

Staatsblad volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie

gegeven warden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden neergelegd vijf volte dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 18. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheicest, te ondertekenen.

Artikel 19. BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of,

in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid

van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien

het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de

voorzitten De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en

de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen mille:7 in een speciaal register bijgehouden. De

volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

Artikel 20. BERAADSLAGING

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum

vereist.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer aile

personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met éénparigheid

van stemmen besloten wordt.

Artikel 21. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 22. MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de vergadering

bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt

deelgenomen. Een onthouding wordt ais een negatieve stem beschouwd.

Artikel 23. PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd,

worden ondertekend door een bestuurder.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-VVINSTVERDELING

Artikel 24. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van iederjaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel 25. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van

het kapitaal bedraagt

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

netto-winst.

Artikel 26. INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 27. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. 1s daaromtrent niets

beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over aile

machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten aile tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 28. Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke

bepalingen terzake.

DERDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering verleent eenparig de machtiging aan de raad van bestuur om het nodige te doen voor de uitvoering van de beslissingen die heden werden genomen en geeft opdracht aan notaris Georges Hougaerts te Tongeren om de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en over te gaan tot de coördinatie ervan,



-----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



1 e.

I "

k, Voorbehouden

aan het

e gisc Staatsblad

Luik B - vervolg

Meester Georges Hougaerts

Notaris met standplaats te Tongeren

Tegelijkertijd neergelegd:

-- een afschrift van de akte;

 een kopie van de volmacht;

-- de gecoördineerde statuten;

 de formulieren '1 (A+B) en 2 voor publicatie in het Belgisch Staatsblad / het analytisch uittreksel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : TG090017
12/09/2011 : TG090017
16/11/2010 : TG090017
07/07/2010 : TG090017
13/08/2009 : TG090017
01/08/2008 : TG090017
10/09/2007 : TG090017
01/07/2005 : TG090017
22/11/2004 : TG090017
05/07/2004 : TG090017
10/07/2003 : TG090017
09/10/2002 : TG090017
06/07/2001 : TGA011061
25/07/2000 : HA101193

Coordonnées
ART STRUCTO

Adresse
TOMMENSTRAAT 16 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande