A.V.L.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.V.L.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.251.623

Publication

05/05/2014 : Benoeming gedelegeerd bestuurder
UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 25 MAART 2014:

De raad van bestuur besluit om voor een période ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: de heer Johan Poelmans, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Pater Beckersstraat 65 bus 1, die zijn mandaat verklaart te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van zijn mandaat.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten

rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal, alleen optredend, in deze hoedanigheid eveneens beschikken over aile, machten van en over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe dïe een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, aile rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor ontledend uittreksel

VoorGROEPDOMUSNV

haar vaste vertegenwoordiger/gedelegeerd bestuurder

de heer André Poelmans

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso.o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
01/04/2014 : HA075625
07/10/2014
ÿþmod rut

In de bijlagen bij het, Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0440.251.623

RKKTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdel Ing HASSELT

26 SEP. 2014

Griffie

Benaming (vole) :A.V.L.

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Lochtetnanweg 6

3580 Beringen

Onderwerp akte :Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden NOM' Notaris Bert Valkeniers te Tienen op 9 juli 2014, geregistreerd te Leuven I op 22 juli 2014, 3 bladen, geen verzending, boek 745, blad 43 vak 09, Ontvangen vijftig euro. Getekend de ontvanger, L. Schollaert, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AN.L.", met zetel te 3580 Beringen, Lochtemanweg 6 met ondernemingsnummer 0440.251.623, opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor Notaris Vital Valkeniers te Tienen op 9 maart 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 april 1990 onder nummer 900414-455, omgezet in een Naamloze Vennootschap ingevolge akte verleden voor Notaris Vital Valkeniers te Tienen op 15 juni 1994, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 juli 1994 onder nummer 940714-505, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers te Tienen op 22 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 september 2007 onder nummer 07137289, éénparig besloten heeft:.

EERSTE BESLUIT WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder Par.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op één september tweeduizend dertien te verlengen tot éénendertig december tweeduizend veertien.

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand mei van het jaar tweeduizend vijftien,

DERDE BESLUIT  (HERIFORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vierde besluit hierna. VIERDE BESLUIT  AANP SSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten alsmede tot actualisering van de tekst door schrapping en/of vervanging van , de onjuist of overbodig geworden bepalingen besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

In artikel tien, tweede paragraaf, worden tussen de woorden "bestuurders" en "ofwerknemers" de woorden ", leden van de directieraad" ingevoegd.

In artikel vijftien, subtitel Directiecomité, tweede paragraaf worden tussen de woorden "bestuurders" en "of werknemers" de woorden ", /eden van de directieraad" ingevoegd.

Artikel zeventien, in fine, wordt aangevuld als volgt:

"Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook van de vennootschap ontvangen."

Artikel achttien wordt vervangen als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ookjaarvergadering genoemd, heeft elkjaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermetden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-gr

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7\5

1.

mod 11.1

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die dezeformaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanafvijfiien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden,"

Artikel drieëntwintig wordt vervangen als volgt:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elkjaar."

Artikel vijfentwintig wordt vervangen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd Zo de voorzitter van de rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder aide aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft

In de gevallen en onder de voorwaarden door de wet voorzien kan, in afwijking van hetgeen voorafgaat, tot ontbinding en sluiting van de vereffening besloten worden in eenzelfde akte."

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten..

Voor analvtisch uittrekset Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten. Bert Valkeniers, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2013 : HA075625
02/08/2013 : HA075625
12/06/2013 : HA075625
05/02/2013 : HA075625
14/03/2012 : HA075625
20/07/2011 : HA075625
14/03/2011 : HA075625
19/10/2010 : HA075625
02/03/2010 : HA075625
06/04/2009 : HA075625
03/04/2008 : HA075625
20/09/2007 : HA075625
24/04/2007 : HA075625
30/01/2007 : HA075625
13/10/2006 : HA075625
10/04/2006 : HA075625
04/04/2005 : HA075625
20/07/2015 : HA075625
02/04/2004 : HA075625
07/10/2003 : HA075625
09/04/2003 : HA075625
12/04/2002 : HA075625
01/01/2000 : HA075625
01/01/1997 : HA75625
01/08/2016 : HA075625
12/12/2016 : HA075625

Coordonnées
A.V.L.

Adresse
LOCHTEMANWEG 6 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande