ADVIESBUREAU MERLEVEDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVIESBUREAU MERLEVEDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.425.764

Publication

05/05/2014 : partiële splitsing door oprichting van de besloten vennootschap met
beperkte aansprakelijkheïd "TC-KOR" - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op;

achtentwintîg maart tweeduizend en veertien, blijkt ondermeer het volgende:

Dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE", met zetel te 8520 Kuurne, Heirweg 96/A (B.T.W. BE- 0436.425.764; RPR Kortrijk) met eenparigheid van stemmen ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

1. Voorstel tôt partiële splitsing - verslaggeving - verklaringen • De vergadering beslist te verzaken:

- aan het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan omtrent de partiële splitsing voorzien in: artikel 745 van het wetboek van vennootschappen, en dit overeenkomstig artikel 749 van het wetboek van vennootschappen;

- aan het schriftelijk revîsoraal verslag voorzien în artikel 746 van het wetboek van vennootschappen, en dît;

overeenkomstig zelfde artikel 746 van het wetboek van vennootschappen.

* De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het voorstel tôt partiële splitsing en van de in de. agenda vermelde verslagen, te weten: - het verslag opgesteld op datum van 25 maart 2014 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel tej 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", op haar beurt vertegenwoordigd door de: heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura in het kader van de geplande partiële splitsing in de verkrijgende nieuw op te:

richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TC-KOR"; ; - het bijzonder verslag van de oprichter opgesteld op 1 maart 2014 in toepassing van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen en waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de verkrijgende nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TC-KOR".

De besluiten van gezegd revisoraal verslag luiden letterlljk als volgt:

« Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA TC-KOR middels partiële afsplitsing van de actief- en passîefbestanddelen van de BVBA ADVIESBUREAU MERLEVEDE naar de nieuw op te richten vennootschap BVBA TC-KOR, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uiïgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passïva vanuit de BVBA ADVIESBUREAU MERLEVEDE volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap. 2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. 3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ADVIESBUREAU MERLEVEDE zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechfelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht afwijkt van de reële vénale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso.o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ECH�E


Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele

* fiscale contrôles bij de betrokken vennootschap.

4. De inbreng van de actief- en passîefbestanddelen van de BVBA ADVIESBUREAU MERLEVEDE leidt volgens het boekhoudkundîg continuïteitsprincipe tôt de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 34.248,49 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 11.316,28 EUR verhoogd met 22.932,21 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 11.316,28 EUR, verhoogd met 22.932,21 EUR overige eigen vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen BVBA ADVIESBUREAU MERLEVEDE.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet în bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 25 maart 2014 (getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.».

0 De enige vennoot erkent een afschrift van de voornoemde op de agenda aangekondigde verslagen te

hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering stelt vast dat er op deze verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de enige

vennoot. Hij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

w ° De voorzitter verklaart, namens de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte _Sf aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE", dat zich geen enkele belangrijke wijziging heeft _q voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap "ADVIESBUREAU MERLEVEDE"

sinds de datum van het opstellen van het voorstel tôt partiële splitsing.

S 2. Met splitsing gelijkgestelde verrichting of partiële splitsing door oprichting (artikel 677 en 742 van het •"g wetboek van vennootschappen) - overgang ten algemene titel van een deel van het vermogen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE"

§ De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tôt partiële splitsing în al zijn geledingen goed.

S bedrijfstak "het participeren in vennootschappen" vormt, op basis van de toestand per 31 oktober 2013 înbrengt

g în de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TC-KOR, waarvan de zetel § zal gevestigd zijn te 8500 Kortrijk, Zonneborg 10, en dit overeenkomstig de opdeling en de modaliteiten


1 3. Kapitaalvermindering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU

3 MERLEVEDE" voortspruitende uit de partiële splitsing

°, Als gevolg van de partiële splitsing zal het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte

îrî aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" worden verminderd met elf duizend driehonderd zestien

euro achtentwintig cent (€ 11.316,28), en aldus worden gebracht van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (€ 18.592,01) op zeven duizend tweehonderd vijfenzeventig euro drïeënzeventlg cent (€ 7.275,73), zonder vemietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen.

3 4. Ruilverhouding - opleg in geld

■h -De overgang van de bedrijfstak "het participeren in vennootschappen" van de besloten vennootschap met « beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" wordt vergoed door de uitreiking aan de enige cd vennoot van de partieel gesplitste vennootschap "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" van aile zevenhonderd vijftig xi (750) volgestorte aandelen op naam van de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte

J aansprakelijkheid "TC-KOR".

Sf In ruil voor de inbreng in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TC-

KOR" als gevolg van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" wordt aldus per aandeel van de besloten vennootschap met beperkte

jjjj aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" één aandeel van de nieuw op te richten besloten :-5 vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TC-KOR" uitgegeven. -° - Er is geen opleg in geld te betalen.

§ 5. De vergadering beslist dat onderhavige partiële splitsing daarenboven geschiedt onder ondermeer gf volgende voorwaarden conform het voorstel tôt partiële splitsing:

[=. -Aile handelingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" sedert

PQ 1 november 2013 met betrekking tôt de overgedragen bedrijfstak "het participeren in vennootschappen" worden

boekhoudkundîg geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "TC-KOR". -De zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap "TC-KOR" geven recht op deelname în de winst vanaf de datum van hun uitgifte; het resultaat van het ingebrachte vermogen wordt overgenomen vanaf 1 november 2013.

Betreffende dit recht wordt niet voorzien in enige bijzondere regeling.

6. Oprichting en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"TC-KOR"

S De vergadering beslist aldus tôt de partiële splitsing van de vennootschap "ADVIESBUREAU

MERLEVEDE", waarbij deze - zonder ophouden te bestaan - de algemeenheid van goederen die samen de


Als gevolg van de partiële splitsing beslist de algemene vergadering van de besloten vennootschap met , _ beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" tôt oprichting van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "TC-KOR" en tôt ondermeer vaststelling en goedkeuring van de statuten van gezegde vennootschap "TC-KOR"

7. De vergadering stelt vast, gelet op het voorgaande, dat de partiële splitsing is verwezenlijkt en dat de nieuwe vennootschap ontstaan uit partiële splitsing is opgericht overeenkomstig artikel 754 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt aldus vast dat, ingevolge de partiële splitsing door oprichting:

- het kapitaal van de partieel gesplitste vennootschap "ADVIESBUREAU MERLEVEDE" effectief is verminderd met elf duizend driehonderd zestien euro achtentwintîg cent (€ 11.316,28), en aldus is gebracht van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (€ 18.592,01) op zeven duizend tweehonderd vijfenzeventig euro drieënzeventig cent (€ 7.275,73), zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermïndering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen; en

- dat het kapitaal van de verkrijgende nieuw opgerichte vennootschap "TC-KOR" is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (€ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

8. De vergadering beslist tôt navolgende statutenwijzigingen en overige besluiten in hoofde van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVIESBUREAU MERLEVEDE":

- De vergadering besluit tôt aanpassing van artikel 3 van de statuten aan het besluit de dato 10 oktobér 1994 houdende verplaatsing van de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang naar "8520 Kuurne, Heirweg 96/A", besluit bekendgemaakt in de Bijlagen tôt het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 1994, onder het nummer 941025-179, en dit door wijziging van de eerste alinéa van gezegd artikel 3 als volgt:

gp "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Heirweg 96/A.".

3 - De vergadering besluit tôt verhoging van het kapitaal van de vennootschap met elf duizend tweehonderd

vijfenzeventig euro drieënzeventig cent (€ 7.275,73) op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (€ 18,550,00), � door incorporatie in het kapitaal van de beschikbare reserves ten belope van acht duizend negenhonderd s zesennegentig euro drieënveertig cent (€ 8.996,43) en van de belastingvrije reserves ten belope van twee

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits dienovereenkomstige

-3 verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

$ -De vergadering besluit tôt aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen besluiten tôt

g kapitaalvermindering en kapitaalverhoging door vervanging van de volledige tekst van gezegd artikel 5 door de

c volgende tekst:

� "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (€ 18.550,00)

, en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

■* die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

-De vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Tom Merlevede als statufair zaakvoerder en besluit

£? tôt dienovereenkomstige aanpassing van de statuten.

-De vergadering besluit tôt (her)formulering van de modaliteiten betreffende: zetelverplaatsing, uitoefening

g van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; ondeelbaarheid van aandelen; overdracht van aandelen bij

, leven en overlijden; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werkîng van het bestuursorgaan; externe -73 vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootsohap; bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en

.2 bezoldiging van zaakvoerders en commissaris(sen); bijeenroeping, bijeenkomst, werkîng van en ■£_ toelatingsvoorwaarden tôt de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening, en dit zoals

g bepaald hierna.

■*->

CD xi

Sq De nieuwe tekst van statuten luidt als volgt (waarvan een uittreksel volgt):

3 Artikel 1.

_g Zij draagt de naam "ADVIESBUREAU MERLEVEDE".

.-s Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8520 Kuurne, Heirweg 96/A.

§ Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naar een andere plaats in België overgebracht

m worden, mits inachtname van de taalwetgeving,

•■=, De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland,

S administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of agentschappen oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tôt doel:

- Als adviseur diensten verlenen en raad geven voor rekening van aile fysische en rechtspersonen en van aile handels- of andere ondememingen, dit ailes in de ruimste zin van het woord en niet limitatief opgesomd. - Aile agentschapsverrichtingen van kassen en vennootschappen die tôt doel hebben spaarverrichtingen, kredieten, verzekeringen, leasing, en aanverwante activiteiten uit te oefenen, alsook van aanverwante kassen en vennootschappen.

vierenzeventig euro zevenentwintig cent (€ 11.274,27), om het te brengen van zeven duizend tweehonderd

'"' duizend tweehonderd zevenenzevemig euro vierentacrrtig cent (€ 2.277,94).

- De vergadering besluit tôt aanneming van een volledig nieuwe tekst van statuten van de vennootschap

"ADVIESBUREAU MERLEVEDE", en dit in overeenstemming met de hiervoor genomen besluiten, na

3 actualisering van de tekst, alsook na schrapping van de overbodige bepalingen.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.


- Voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon of anderszins, personen en _ ondememingen bij te staan op boekhoudkundîg, financieel, commercieel, fiskaal, technisch en sociaal vlak.

- Expert in de distributie in binnen - en buitenland. - Onderneming in onroerende goederen. - Optreden als reîsconsulent.

- De uitbating van een zakenkantoor in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag tevens aile industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verhandelîngen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doei aansluiten of er de uitbreiding kunnen van bevorderen. Zij zal door middel van aandelen, inbreng van natura of inschrijving bij oprichting mogen deelnemen aan aile ondememingen, verenigingen of vennootschappen voor zover een dergelijke deelname, of lidmaatschap, het doel der vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks dient.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (€ 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor de uitoefening

van de eraan verbonden rechten.

Indien één of meerdere aandelen in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele eu persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang deze aanduiding ntet is gedaan,

blijft het stemrecht verbonden aan deze aandelen geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen

Js overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een

voorlopîg bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke

5 gerechtigden.

•g Wanneer een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt, behoudens andersluidende overeenkomst

tussen de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker, het eraan verbonden stemrecht uitgeoefend door de

§ vruchtgebruiker.

S Artikel 12.

n De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet g vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tôt zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, G zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de

""3 uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

� Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met g inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

c* gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

î?5 vereisten voor statutenwijziging.

� De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheld van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over

zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

S Artikel 13.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de

*§ verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

« wet of onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

cd Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

■g verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die

.2 handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de -Sf grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig pq kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

-C De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

•g5 volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

g Artikel 19.

g, De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden op de laatste

es vrijdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de ::? gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bîjeenroeping. Indien deze dag een

" wettelijke feestdag is, dan zaî de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang

van de vennootschap zulks vereïst.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de

vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

•g Artikel 14.


Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig , j en schriftelijk aile besluiten nemen die tôt de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met

uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerkîng van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis

nemen.

Artikel 22.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde, al dan niet zelf vennoot. De zaakvoering mag de vorm van de volmacht vaststellen en verzoeken dat deze vijf voile dagen voor de vergadering wordt neergelegd op de door haar aangeduide plaats.

Het is de vennoten toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen.

Artikel 26.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van datzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op, alsmede de jaarrekening en, voorzover wettelijk verplicht, stelt deze het jaarverslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het gevoerde beleid, dit ailes overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 27.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaariijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tôt afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

w kapitaal bereikt heeft.

Sf De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering er aan zal geven beslissend bij meerderheid

De wettelijke beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

Artikel 28.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden

van één van de vennoten of de enige vennoot.

f? Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden ,§ door de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde met gewone

� meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars zou aanstellen.

% De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter g bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

sj Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid

"� van stemmen, hebben de vereffenaars de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in de artikelen 186 � en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

g De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Ç4 Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de î?. vereffening te dekken.

® Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

-g voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen .2 die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van ■£_ stortingen.

« Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris of

B zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de M verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank. "§ ontbinding en vereffening in één akte

•gjj Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één

■g akte evenwel mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden: CQ 1. er is geen vereffenaar aangeduid;

3 2. er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van

S" 3. aile vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

sa eenparigheid van stemmen.

m De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

-2 - "De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoering tôt uitvoering van de genomen besluiten. 2 °De vergadering verleent machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoôrdineerde tekst van statuten

van de vennootschappen op te maken en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. "De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUMINAD", met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hoge Voetweg 14 (RPR Kortrijk 0822.321.062), alsmede aan haar zaakvoerder mevrouw Sabine Holvoet, haar aangestelden en werknemers, met macht elk afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstellïng, om via een ondernemingsloket aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetttng bij de Kruispuntbank van Ondememingen alsmede bij de adminlstratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken

en akten te tekenen.

van stemmen op voorstel van de zaakvoering.

vennootschappen;


Voor¬

behouden

aan het

■Belgisch

Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, notaris.

Tegelijk hîermee neergelegd; expeditie proces-verbaal dd. 28/03/2014; gecoôrdineerde tekst van statuten.

09 eu

•FF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
19/02/2014 : KO117487
24/06/2013 : KO117487
04/02/2013 : KO117487
26/06/2012 : KO117487
11/04/2012 : KO117487
31/08/2011 : KO117487
30/03/2011 : KO117487
08/06/2010 : KO117487
09/09/2009 : KO117487
02/07/2008 : KO117487
10/03/2008 : KO117487
05/09/2006 : KO117487
12/07/2005 : KO117487
28/07/2004 : KO117487
05/12/2003 : KO117487
01/09/2015 : KO117487
31/07/2002 : KO117487
25/10/1994 : KO117487
11/01/1990 : KO117487
21/12/2016 : KO117487

Coordonnées
ADVIESBUREAU MERLEVEDE

Adresse
HEIRWEG 96A 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande