A & P WIND SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A & P WIND SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 563.425.686

Publication

01/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-09-2014

Griffie

*14308733*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563425686

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

A&P WIND SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm :

Naamloze vennootschap

Vaarnewijkstraat(Har) 17 8530 Harelbeke

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~ Bij akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 25 september 2014, is opgericht door:

1/ de naamloze vennootschap  ASPIRAVI OFFSHORE met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Vaarnewijkstraat 17, RPR 0477.948.593, vertegenwoordigd bij volmacht verleend door haar vertegenwoordigingsbevoegde organen, door mevrouw DE SCHRYVERE Valerie, geboren te Gent op 30 maart 1974, wonende te 9000 Gent, Prinses Clementinalaan 88, handelend in haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse volmacht.

2/ de naamloze vennootschap  PARKWIND met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Sint-Maartenstraat 5, RPR 0844.796.259, vertegenwoordigd bij volmacht verleend door haar vertegenwoordigingsbevoegde organen, door de heer LEPOUDRE Danny, geboren te Oostende op 4 maart 1971, wonende te 3050 Oud-Heverlee, Dorpsstraat 27/0013, handelend in zijn/haar hoedanigheid van bijzondere volmachtdrager krachtens onderhandse volmacht, dewelke volmacht wordt vertoond aan ondergetekende notaris, doch niet wordt aangehecht.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam A&P Wind Services.

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV", of in het Frans door de woorden "société anonyme" of de afkorting "SA".

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Vaarnewijkstraat 17, 8530 Harelbeke.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, activiteiten te voeren in de meest ruime zin van het woord die verband houden met alle huidige en toekomstige toepassingen en activiteiten inzake duurzame energie en alternatieve energiebronnen, waaronder (maar niet beperkt tot) windenergie.

In functie daarvan kan de vennootschap onder andere, zonder daartoe beperkt te zijn, de volgende activiteiten ondernemen en handelingen stellen:

" werkzaamheden met betrekking tot het uitbaten, onderhouden en beheren van installaties inzake duurzame en alternatieve energie.

" ten behoeve van verbonden ondernemingen of van derden, het verstrekken van diensten, het vervullen van mandaten en het verlenen van adviezen met betrekking tot de organisatie, management, personeelszaken, verkoop, productie, machinepark, technische en financiële aangelegenheden en andere diensten.

Ze kan overgaan tot alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die, geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, en die op welke wijze ook, een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling en de verwezenlijking van dit maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven en alle activiteiten ontplooien, welke

Onderwerp akte :

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks hoofdzakelijk of aanvullend verband houden met het doel van de

vennootschap.

Ze kan eveneens om het even welke octrooien, merken, vergunningen, know how, auteursrechten en

andere intellectuele eigendomsrechten exploiteren en verhandelen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen en zekerheden verschaffen onder meer door haar goederen

in hypotheek of in pand te geven. Zij kan eveneens leningen en voorschotten toestaan aan alle

vennootschappen.

Deze opsomming geldt enkel als aanwijzing en is niet beperkend, onverminderd hetgeen hierna is

bepaald inzake vermogensbeheer of beleggingsadvies.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het

vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 65.000 euro (¬ vijfenzestigduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 650 (zeshonderdvijftig) aandelen zonder nominale waarde die elk

1/650ste (één zeshonderdvijftigste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is geheel geplaatst.

INBRENG IN GELD

De comparanten verklaren dat het gehele kapitaal is geplaatst, en verklaren in te schrijven in geld

tegen de prijs van honderd euro per aandeel als volgt :

1) De NV  ASPIRAVI OFFSHORE voornoemd, voor tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00), waarvoor haar driehonderd vijfentwintig (325) aandelen toegekend worden.

2) De NV  PARKWIND voornoemd, voor tweeëndertigduizend vijfhonderd euro (¬ 32.500,00), waarvoor haar driehonderd vijfentwintig (325) aandelen toegekend worden.

Voormelde aandelen werden door oprichters volledig volgestort.

In totaal bedraagt de inbreng in geld VIJFENZESTIGDUIZEND EUR (¬ 65.000,00).

PLAATSING KAPITAAL

De comparanten stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en integraal volgestort is.

Het totaal geplaatst kapitaal bedraagt derhalve VIJFENZESTIGDUIZEND EUR (¬ 65.000,00) waarvoor zeshonderd vijftig (650) aandelen werden toegekend, onderschreven zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen).

Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens eventuele afwijkende bepalingen in de statuten en in de aandeelhoudersovereenkomst die werd ondertekend tussen de aandeelhouders op datum van 25 september 2014 (zoals desgevallend gewijzigd nadien) (de "Aandeelhoudersovereenkomst"), hebben alle houders van aandelen dezelfde rechten.

De raad van bestuur van de vennootschap is in principe, doch niet noodzakelijk, samengesteld uit 4 (vier) bestuurders.

De bestuurders worden benoemd voor een (hernieuwbare) duur tot maximaal zes jaar. Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur om welke reden ook niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk of statutair minimum aantal leden zou tellen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder ontslaan.

Voordracht

Elke aandeelhouder zal het recht (doch niet de verplichting) hebben tot het voordragen van een lijst van kandidaten waaruit telkens één bestuurder zal worden verkozen, per schijf van 25% van het aandelentotaal die de betrokken aandeelhouder (in voorkomend geval, samen met één of meerdere Verbonden Vennootschappen, begunstigde(n) van een voorafgaandelijke Vrije Overdracht in overeenstemming met Artikel 9.1 en in welk geval de lijst met kandidaten gezamenlijk moet worden voorgedragen) aanhoudt.

Indien een bestuurderspositie vrij komt, zal de vervanger benoemd of gecoöpteerd worden op voordracht van de aandeelhouder die de te vervangen bestuurder had voorgesteld.

Zodra een aandeelhouder de bovenvermelde criteria om gerechtigd te zijn kandidaten voor een bestuursfunctie voor te dragen niet meer vervult, wordt de bestuurder die op voordracht van deze aandeelhouder werd benoemd, geacht ontslagnemend te zijn en dient zo spoedig mogelijk een aandeelhoudersvergadering gehouden te worden om te beslissen over de vervanging van de ontslagnemende bestuurder of, indien van toepassing, de benoeming van bijkomende bestuurders. Rechtspersoon  bestuurder

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, te benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Een rechtspersoon kan slechts tot bestuurder worden benoemd indien hij vooraf een vaste vertegenwoordiger voorstelt en deze de goedkeuring wegdraagt van de algemene vergadering van de vennootschap.

De bestuurder-rechtspersoon mag zijn vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen die eveneens de goedkeuring dient weg te dragen van de algemene vergadering van de vennootschap. Een vaste vertegenwoordiger van een bestuurder-rechtspersoon kan geen mandaat van vaste vertegenwoordiger opnemen voor een andere bestuurder van de vennootschap.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De raad van bestuur maakt de identiteit van de vaste vertegenwoordiger van de bestuurder-rechtspersoon bekend volgens de vormen voorgeschreven door artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij doet een zelfde bekendmaking telkens wanneer de bestuurder-rechtspersoon een andere vaste vertegenwoordiger benoemt.

Aanwezigheid

Onder aanwezige bestuurders wordt verstaan de fysiek aanwezigen en de geldig vertegenwoordigden.

De raad van bestuur vergadert op de maatschappelijke zetel, zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vergen, en ten minste vier maal per jaar. Elke bestuurder kan het initiatief nemen om de raad van bestuur bijeen te roepen. Indien de CFO of de COO van de vennootschap daarom verzoekt, zal de voorzitter een vergadering van de raad van bestuur bijeenroepen in urgentie. Om een geldige vergadering van de raad van bestuur te houden, dient een oproepingskennisgeving, inclusief de agenda en de noodzakelijke informatie en documenten, per e-mail aan alle bestuurders tenminste vijf (5) Werkdagen voor de vergadering te worden bezorgd, tenzij in het belang van de vennootschap een meer dringende bijeenroeping is vereist in welk geval de oproepingstermijn mag verkort worden tot drie (3) Werkdagen).

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien minstens de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is, waaronder tenminste één (1) bestuurder benoemd op voordracht van iedere aandeelhouder. Wanneer dit niet het geval is, wordt de vergadering opnieuw samengeroepen door middel van aangetekende brief of e-mail, niet eerder dan tien (10) Werkdagen na de eerste vergadering (tenzij in het belang van de vennootschap een meer dringende bijeenkomst is vereist in welk geval de vergadering drie (3) Werkdagen na de eerste vergadering kan gehouden worden). Dergelijke nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze indien tenminste de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is, waaronder tenminste één (1) bestuurder benoemd op voordracht van iedere aandeelhouder.

Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen geldig gehouden worden per telefoon- of videoconferentie en iedere bestuurder zal steeds het recht hebben om deelname te vragen aan de vergadering door middel van telefoon- of videoconferentie.

Bestuurders die niet fysiek aanwezig kunnen zijn op een vergadering van de raad van bestuur, kunnen per telefoon- of videoconferentie deelnemen aan de beraadslaging en stemming, op voorwaarde dat alle aan de vergadering deelnemende bestuurders rechtstreeks kunnen communiceren met alle andere deelnemende bestuurders. De bestuurders die aldus per telefoon- of videoconferentie deelnemen aan de beraadslaging en stemming worden als aanwezig beschouwd. De notulen van de vergadering dienen aan te geven welke bestuurders niet fysiek aan de vergadering deelnamen.

Iedere bestuurder kan per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Eén bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Indien een bestuurder bij een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedoeld in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in gemeld artikel te worden nageleefd.

De raad van bestuur beslist alleen geldig over de aangelegenheden opgenomen in de agenda vervat in de schriftelijk verstuurde oproepingen. Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders persoonlijk aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke bestuurder heeft één stem. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Meerderheid

Beslissingen van de raad van bestuur worden in principe bij unanimiteit genomen. Bij gebrek aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

unanimiteit, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en

vertegenwoordigde bestuurders, die tenminste het akkoord dient te omvatten van één (1) bestuurder benoemd op voordracht van iedere aandeelhouder.

Schriftelijke eenparige beslissing

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de

vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders (d.i. zonder een fysieke vergadering te houden). Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens voor deze die volgens de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan aan één of meerdere lasthebbers, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is of zijn, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden delegeren.

Conversie van aandelen

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoorwaarden vast te stellen.

Interim-dividenden

Binnen de grenzen van de artikelen 617 en 618 van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur interim-dividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar.

Bij het uitkeren van dividenden en interim-dividenden wordt steeds artikel 41 van deze statuten nageleefd.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap zal worden toevertrouwd aan twee personen (die niet noodzakelijk bestuurder van de vennootschap dienen te zijn), die zowel intern als extern, gezamenlijk als een college zullen handelen en alle beslissingen met unanimiteit zullen nemen (college van dagelijkse bestuurders). Zij zullen de titel van COO ( Chief Operational Officer ) en CFO ( Chief Financial Officer ) dragen.

De dagelijks bestuurders zullen door de raad van bestuur worden benoemd als volgt: de COO ('Chief Operational Officer') zal worden benoemd op voordracht van de aandeelhouder Parkwind NV (RPR Leuven 0844.796.259) en de CFO ('Chief Financial Officer') zal worden benoemd op voordracht van de aandeelhouder Aspiravi Offshore NV (RPR Kortrijk 0477.948.593).

De voorwaarden en modaliteiten verbonden aan de functie van de dagelijks bestuurders, alsook de vergoeding voor de uitoefening van deze functie wordt bepaald door de raad van bestuur, onverminderd afspraken in dit verband opgenomen in de Aandeelhoudersovereenkomst.

Alleen de raad van bestuur is bevoegd om deze delegatie te herroepen en de voorwaarden te bepalen waaronder de delegatie kan worden beëindigd.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap omvat onder meer alle beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid met betrekking tot enig mandaat opgedragen aan de vennootschap (inclusief een mandaat als dagelijks bestuurder of een volmacht).

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, doch zonder afbreuk te doen aan de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de COO en de CFO m.b.t. dagelijks bestuur conform het bepaalde in artikel 22, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee (2) gezamenlijk optredende bestuurders, waaronder tenminste één (1) bestuurder benoemd op voordracht van iedere aandeelhouder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gevolmachtigden tot dit bestuur conform het bepaalde in artikel 22.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 10 uur.

De algemene vergaderingen vinden plaats op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld is in de oproepingen.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen op naam, minstens drie Werkdagen voor de vergadering, aan de raad van bestuur schriftelijk hun voornemen meedelen om aan de algemene vergadering deel te nemen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. De houders van certificaten op naam dienen hun hoedanigheid te staven door overlegging van een certificaat van inschrijving in het certificatenregister of een kopie van hun inschrijving in het certificatenregister.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alvorens aan de vergadering zelf deel te nemen, moeten de houders van effecten of hun volmachtdragers de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de houder van het effect, (ii) indien toepasselijk, de identiteit van de volmachtdrager en (iii) het aantal effecten dat zij vertegenwoordigen. Ook de aanwezige bestuurders, commissaris(sen) en houders van certificaten die werden uitgegeven met de medewerking van de vennootschap, ondertekenen de aanwezigheidslijst alvorens de zitting wordt geopend.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent (5 %) vooraf genomen tot vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen voorgeschreven door artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Bekrachtiging verbintenissen

Met verwijzing naar artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart elk van de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, geen verbintenissen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn aangegaan voor datum dezer. Er dienen in toepassing van voormeld artikel 60 Wetboek van vennootschappen dan ook geen verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting te worden overgenomen.

2. Benoeming raad van bestuur

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de bij wet vereiste stukken ter griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel, verklaren de oprichters om het eerste aantal bestuurders op

vier en commissaris(sen) op één te bepalen en hen te benoemen.

Zij besluiten met algemene stemmen :

1. als bestuurders te benoemen, die aanvaardden:

op voordracht van aandeelhouder PARKWIND NV

- de heer BIESEMANS Wim, wonende te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 467.

- de BVBA Van Leeuw Consulting, met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout, Brouwerijstraat

1B, RPR 0562.832.206, vast vertegenwoordigd door de heer François Van Leeuw, met zelfde adres

te 1910 Kampenhout, Brouwerijstraat 1B, (die hiertoe benoemd wordt door het bestuursorgaan van

gemelde BVBA Van Leeuw Consulting)

op voordracht van aandeelhouder ASPIRAVI OFFSHORE NV

- de heer VANDEWALLE Rik, wonende te Vaarnewijkstraat 14, 8530 Harelbeke.

2. de heer KELCHTERMANS Ludo, wonende te Kruisdijk 3, 3990 Peer,

3. als commissaris , die aanvaardde:

- KPMG, bedrijfsrevisoren CVBA Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met RPR te Brussel onder nummer 0419.122.548, vertegenwoordigd door de heer Ludo Ruyssen.

De aldus benoemde bestuurders, hier niet aanwezig, verklaarden reeds stilzwijgend hun mandaat te aanvaarden en verklaarden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

Het mandaat en de opdracht van deze benoemde bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2020. Hun mandaat is onbezoldigd.

Het mandaat en de opdracht van de benoemde commissaris zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018. De bezoldiging van de commissaris wordt vastgesteld op 5.000 (vijfduizend) EUR excl. btw, onderhevig aan indexatie.

Voorgaande besluiten werden alle met unanimiteit van stemmen door de aandeelhouders genomen. De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen. SLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten per 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

VOLMACHT

De oprichters voornoemd, verklaren hierbij volmacht te geven aan (i) elke bestuurder van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vennootschap, alsook (ii) aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VGD Bedrijfsrevisoren en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen inzake het ondernemingsnummer of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren. Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/01/2015
ÿþlhat word i] 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR 11iELk.

19 -01-

BELG SCH STP

NEERGELEGD

18 NOV, 2014

-Rechtbank van KOOPHANDEL

Gant, afrl KARTRI ç

Z015

Ondernemingsar : 0663.425.686

ti Benaming

(voluit) : A&P WIND SERVICES

(verkort) ;

" Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vaarnewijkstraat, 17 - 8530 Hareibeke

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Benoeming twee dagelijks bestuurders ('COO' en 'CFO')- Benoeming voorzitter-Benoeming secretaris

il.

É.nM

ie

l

e

b

>4

d

A~

i0

io

jr

i 1

t~ i~ jt ire

3 ,ste t i~ 41

te

:=1

Op de laatste f1.lz. van Lulh B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 29 september 2014 blijkt de benoeming overeenkomstig artikel

" 22 van de statuten als dagelijks bestuurders van de vennootschap:

t - op voordracht van PARKWIND NV: de heer Eric ANTOONS, wonende te 9400 Ninove, Rijstraat, 158

als COO ('C37ief Operational Oficer) en

op voordracht van ASPIRAVi OFFSHORE NV: de heer Jan VETTENBURG, wonende te

8460 Oudenburg, Rozenlaan, 18 als CFO ('Chief Financial Officer').

De COO en CFO, zullen zowel intern ais extern, steeds gezamenlijk als een college dienen te handelen en alle beslissingen dienen door hen met unanimiteit genomen te worden (college van dagelijks bestuurders).

De raad van bestuur verleent de COO en de CFO, die gezamenlijk zullen handelen, tevens de hieronder opgenomen bijzondere bevoegdheden, dit steeds binnen de door de raad van bestuur voorop gestelde grenzen en richtlijnen bepaald door de raad van bestuur en in overeenstemming met de statuten van A&P Wind Services NV en de Belgische wetgeving terzake. :

a. Het dagdagelijkse beheer van de onderneming volgens de algemene richtlijnen bepaald door de raad van bestuur en In overeenstemming met de statuten van de Vennootschap en de Belgische wetgeving terzake;

" b. Het vertegenwoordigen van de Vennootschap als Algemeen Directeur, binnen het kader van de bevoegdheden van dagelijks bestuur (rekening houdend met de hierin opgesomde bevoegdheden);

c. Het nemen van aile nodige of nuttige maatregelen om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren;

d. Het eisen en ontvangen van enige som geld, document of goed, het bewaren ervan op welke wijze ook en het tekenen van ontvangstbewijzen in dit verband;

; e. Het opstellen van management-rapporten en het presenteren ervan voor de raad van bestuur.

f. Het superviseren van de QHSSE Manager (Quality, Health, Safety, Security en Environment).

g. Het sluiten van dringende overeenkomsten met een agent, verdeler of leverancier van de Vennootschap dan wel van dergelijke overeenkomsten waarvan het cumulatieve bedrag per jaar beperkt is tot een maximumbedrag van EUR 100.000 (excl. BTW);

h, Het afsluiten of het toekennen van huur en het 'sluiten van een huurovereenkomst met betrekking tot enig onroerend of roerend goed mei een maximale betalingsverplichting van EUR 25.000 per jaar, voor zover een dergelijke overeenkomst niet is voorzien in een door de Raad van Bestuur goedgekeurd budget:

I. Het vervullen van alle verplichtingen inzake belastingen en taksen; aangiftes doen, vermindering, ontheffing of kwijtschelding vorderen en bezwaarschriften Indienen;

Het stellen van daden van bewaring; alle inventarissen van goederen en waarden in de ruimste zin van de Vennootschap opmaken;

k. Het vertegenwoordigen van de Vennootschap in gerechtelijke procedures (inclusief voor de Raad van State) of in arbitrageprocedures, als eiser of als verweerster, dit na beslissing in die zin van de raad van bestuur; het uitvoeren van alle handelingen die nodig of nuttig blijken te zijn voor deze procedures, het bekomen van aile vonnissen en arresten en deze te laten uitvoeren;

I. Aile documenten neer leggen op de Griffie, het ondernemingsloket, de RSZ, bij de Nationale Bank en in het algemeen bij iedere wettelijk voorziene instantie waar dit door reglementering vereist wordt; alle stukken geadresseerd aan de Vennootschap laten overmaken;

m. In het kader van de hierboven vermelde bevoegdheden, in het algemeen alle nodige of nuttige verbintenissen aangaan, contracten afsluiten, alle brieven, documenten, akten en stukken ondertekenen, briefwisseling, dagvaardingen etc. aftekenen voor ontvangst, rechtshandelingen vervullen, pleegvormen

Voor» behoude n aan het Belgisch

ven/ dien, woonplaats kiezen en in het algemeen binnen het kader van gezegde bevoegdheden, alle nodige daden van beheer stellen.

De raad van bestuur heeft besloten dat de COO en de CFO, die in dit verband gezamenlijk dienen te ilandelen, bevoegd zijn om een of meerdere van de bijzondere bevoegdheden die hierboven worden opgesomd'aan enig persoon van hun keuze over te dragen. Zij zuilen evenwel niet bevoegd zijn om deze bestuursbevoegdheden in hun geheel aan enige persoon over te dragen.

Het mandaat van de heer ANTOONS en van de heerVETfENBURG als dagelijks bestuurder is onbezoldigd.

Daarnaast blijkt de benoeming overeenkomstig artikel 15 van de statuten als voorzitter van der raad van bestuur voor een periode van 2 jaar van de heer Rik VAN de WALLE, wonende te 8530 I-4arelbeke,

Vaamewijkstraat, 14. "

Tenslotte blijkt de benoeming overeenkomstig artikel 15 van de statuten als secretaris van mevrouw Valérie IDE SCHRYVERE, wonende te 9000 Gent, Prinses Ciementinalaan, 88.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

WIM BIESEMANS, Rik VAN de WALLE,

bestuurder bestuurder

Op de laatste biz. van Luij B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/04/2015
ÿþ Mad POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 8 APS;. 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

GereefiCORTRIJK

15 570

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annex.e& flj Moniteur_helge_

Ondernemingsar : 0563.425.686

Benaming (voluit) : A&P Windservices NV

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vaarnewijkstraat 17, 8530 Harelbeke, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : bestuurder

Met schrijven van 9 december 2014 heeft bvba Van Leeuw Consulting, met als vaste vertegenwoordiger de heer François Van Leeuw, zijn ontslag aangeboden als bestuurder en dit met ingang vanaf de eerstvolgende Raad van Bestuur van de Vennootschap. In toepassing van artikel 14.2 van de statuten van de Vennootschap draagt de aandeelhouder Parkwind NV de heer Pieter Marinus voor om als vervangend bestuurder benoemd te worden.

Met verwijzing naar artikel 14.2 van de statuten van de Vennootschap wordt, op voordracht van Parkwind NV, de heer Pieter Marinus door de Raad van Bestuur met unanimiteit van de stemmen benoemd tot bestuurder en dit via coöptatie. De definitieve benoeming als bestuurder zal worden geagendeerd op de eerstvolgende algemene vergadering.

Jan Vettenburg Eric Antoons

Chief Financial Officer Chief Operational Officer

Op de laatste blx. van 1.üilF[3 vermeldén : Rr eto ; Naard en hpërfanïgfiéíd-Van dè instrûmëritërërïdî: nof ris,`iekzíj van dé perso(ó)n(es )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Coordonnées
A & P WIND SERVICES

Adresse
VAARNEWIJKSTRAAT 17 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande