ADVICE4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVICE4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.652.579

Publication

18/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305263*

Neergelegd

16-09-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0538652579

Benaming (voluit): Advice4U

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Lindenstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op

twaalf september tweeduizend dertien, vóór registratie, dat:

1) De heer CARLIER Edy Jean Marie, geboren te Willebroek op vierentwintig februari duizend negenhonderdzesenvijftig, wonende te 3020 Herent, Lindenstraat 5.

2) Mevrouw VAN PRAET Nadia Virginie Paula Claudine, geboren te Leuven op twaalf juni duizend negenhonderdvijfenzestig, wonende te 3020 Herent, Lindenstraat 5.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Advice4U".

Zetel : 3020 Herent, Lindenstraat 5.

Duur : een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer CARLIER Edy, voornoemd, ten belope van 158 aandelen en door mevrouw VAN PRAET Nadia, voornoemd, ten belope van 28 aandelen, volgestort ten belope van 1/3, hetzij 6.200 euro (attest Belfius Bank).

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van twaalf september tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders : Werden met ingang vanaf twaalf september tweeduizend dertien benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer CARLIER Edy en mevrouw VAN PRAET Nadia, beiden voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of met medewerking van wie het ook weze, in België of in het buitenland:

-De uitbating van een bureau van raadgeving, studie, organisatie, management, beheer, vorming, en diensten inzake commerciële, industriële, financiële, sociale aangelegenheden, en op het gebied van de informatica, de rekrutering en de selectie.

-De uitbating van een bureau van sales management, product management, time management, PC en software management, PR & Marketing.

-Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur.

-De vervaardiging, conceptie, verandering, aankoop en verkoop, de invoer en de uitvoer, de herstelling, de makelarij, de vertegenwoordiging en de handel in het algemeen van alle artikelen, goederen, koopwaar, diensten, rechten, gekende of toekomstige methodes, waarvan de markt op het huidige ogenblik niet gereglementeerd is en meer in het bijzonder ten informatieve en niet limitatieve titel.

-Het produceren, verkopen, aankopen, ontwikkelen van en het advies verstrekken over alle vormen van de huidige en de nieuwe media, multimedia, communicatie en ook alle vormen van toekomstige media en communicatie.

-Het organiseren van evenementen, optredens.

-De exploitatie, huur, verhuur, lease, reparatie van vaartuigen en het vaaronderricht.

-Kleinhandel in meubels, verlichting, huishoudelijke artikels en kantoormateriaal.

-Verhuur van personenwagens, met of zonder chauffeur.

-Verhuur & reparatie van fietsen en electrische fietsen.

-Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing. -Projectontwikkeling met betrekking tot nieuwbouw.

-Sanitaire werkzaamheden.

-Snoeien van bomen en heggen, aanleg en onderhoud van tuinen en parken.

-De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en/of buitenlandse, handels-, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

-Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden, zowel door aanwending van eigen als vreemd vermogen.

-De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

-Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

-Het afsluiten van al dan niet hypothecaire leningen. De vennootschap mag hiertoe haar eigen goederen in pand geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland. -Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

Luik B - Vervolg

-De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te verlonen) mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan HDP, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 1 mei 2013 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.10.2015 15648-0182-010

Coordonnées
ADVICE4U

Adresse
LINDENSTRAAT 5 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande