3DVILLAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3DVILLAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.523.806

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0118-011
07/11/2011
ÿþ Mal 2.1

Un de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 11 101

111111

beh aa Gel Stai

«~~ ~~ ~~~~

~~~~U~~~~88

o

Griffie

~

unclemmmm snr u 80 6;9 Beraming

^~ Rechtsvonn: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bosveld 10 - 1730 Asse

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Hevertee, op 12/10/2011, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 17/102011. boek 1364 blad 50 vak 15, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam 3OViUeQe, met zetel te Asse, Bosveld 10. voor onbepaalde duur mits overname van alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting sinds 01/07/2011. door: 1) de heer SANDERS Marc Philippe Mariette. gehuisvest te Asse, Bosveld 10, 2) de heer BOLLEN Ludo, gehuisvest te Lubbeek-Linden, Nachtegalenstraat 109, 3) de heer YSKOUT Luc Eugeen Virginie, gehuisvest te Rumst, Slijkenhoefstraat 19 en 4) de heer LAVA Joris Lieve Rom, gehuisvest te Grimbergen, Helman de Grimberghefaan 16.

Het kapitaal bedraagt E 18.600,00, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, volledig geplaatst en in speciën gestort ten belope van BOOO.0O. door: -de heer Marc Sanders: J5 aandelen nfE4.65O.DU.volstort ten be|opm van E2.00O.O0(niet-voiQastort 2.650,00); -de heer Ludo Bollen: 25 aandelen of 4.650,00, volstort ten belope van 2.000,00 (niet-volgestort 2.050.Ó0);'de heer Luc Yskout:2O aandelen ofE4.65O.ÓO.volstort ten be|opo van E2.00O.00(niet-volgestort 2.650,00);-de heer Joris Lava: 25 aandelen of 4.650,00, volstort ten be|ope van E2.00O.OÓ(niet-vuigestort 2.860.00).

Ondergetekende nOtaris bevestigt dat bedoelde bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 8/10/2011, dat hem is overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel: -onderneming voor het leveren van diensten in verband met de audiovisuele sector; meer bepaald: fotografie, films (productie, montage en realisatie van films en beeldverwerking van diverse aard (series, televisiefilms, reportages, documentaires, enzovoort)) geluid en muziek. Deze lijst is niet limitatief en moet zo ruim mogelijk geïnterpreteerd worden; -het aanmaken (van concept, productie tot technische realisatie) van grafisch materiaal en film-, video-, foto- en audiomateriaal, en afgeleiden hiemun, voor televisie of enig ander gebruik; -het importeren en exporteren, kopen en verkopen, huren en verhuren van: beeld- en k|ankmo1oóaa|, op alle mogelijke drmgem, en het verspreiden en uitzenden emmn, beeld- en klanktoebehoren evenals faciliteiten: -het bedenken, onkwikke|mm, vmrhande|on, importeren en exporteren van soft- en hardware voor de audiovisuele sector; het aan en vorkopen, huron, verhuren van onroerende en roerende goederen; -onderneming voor ontwerp en realisatie van decuna, studio's, decorbouw; -onderneming voor elektrische en elektrotechnische installaties en dit in de meest ruime betekenis; -onderneming voor de nqganiuuhe, raa|iaaUe, uitdenken van reizen in binnen- en buitenland die te maken hebben met avontuur, ondogvors|aggoving, repnrtageu, nnznvoort, kortom alles wat niet door een reisbureau georganiseerd wordt; - evenementenbureau, -onderneming voor het ontwerpen, monteren van binnen- en buitenschrijnwerk in metaal, kunststof, hout; -onderneming voor aankoop, verkoop, verhuur en beheer van eigen onroerend goed.

De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap mag aUahande|a'. nijverhaida', finandâ(a, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar

} grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten, vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, ,ne, inbegrip van het! hande!sfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle |oningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Op ge laatste hiz.van Luik B vemetdeo : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heuUvan de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

vopoo: Naam en handtekening.

°~'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen of in de statuten aan te stellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alléén alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alléén de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. ln alle akten die de vennootschap verbinden zal de handtekening van de zaakvoerder altijd voorafgegaan zijn of gevolgd worden door de hoedanigheid krachtens welke hij handelt. De delegatie van het dagelijks bestuur aan een derde zal slechts geldig kunnen geschieden mits de schriftelijke toestemming van al de zaakvoerders, collectief optredend indien er meerdere zijn. Vergoedingen of lonen toekomend aan de zaakvoerder(s) worden jaarlijks bepaald door de algemene vergadering. Zij worden als kosten geboekt, indien ze toegekend worden. De machten van een zaakvoerder kunnen evenwel beperkt worden of collectief opgedragen worden bij de benoeming en als dusdanig bekendgemaakt.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door lasthebbers en gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat de machtiging of de delegatie bijzonder en van tijdelijke aard is.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de vijfentwintigste van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien door het Wetboek van Vennootschappen. Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf aandeelhouder is, mits schriftelijke machtiging.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Ieder jaar per éénendertig december worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maakt(maken) de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op. Het overschot op de opbrengsten, na aftrek van de lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van die winst wordt jaarlijks minstens één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Die voorafname is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, het overschrijven op een reservefonds, het gewoon overdragen of er een andere bestemming aan geven.

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik. De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd. Te dien einde beschikt(beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Als overgangsmaatregel eindigt het eerste boekjaar op 31/12/2012. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg plaatsgrijpen in juni 2013.

Comparanten verklaarden dat de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en dat dienvolgens geen commissaris hoeft benoemd te worden.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaplus, met zetel te Alken, Professor Asnongstraat 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten en alle (belastings-) administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

DE VENNOOTSCHAP OPGERICHT EN HAAR STATUTEN VASTGESTELD ZIJNDE, werden voor een onbepaalde duur als (niet-statutaire) zaakvoerder aangesteld:

-de heer Marc Sanders, voornoemd;

-de heer Ludo Bollen, voornoemd;

-de heer Luc Yskout, voornoemd;

-de heer Joris Lava, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

HU.G.O,KUIJPf=R.S,..NO.T.ARIS.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 21.08.2015 15447-0449-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16553-0360-009

Coordonnées
3DVILLAGE

Adresse
BOSVELD 10 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande